|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Beckham, Demeter, IsaDora, Aquolina, minerały i inne :) zapraszam :)
kochana ile mozesz odpsikac?
|
|
|
|
|
#123 |
|
BAN stały
|
Yves Rocher, pur desir de fleur d'oranger, edt, ok 23/60ml, oryginalny flakon, kartonik
cos u mnie? |
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
noooo, jeśli mogę to i więcej też wciągnę
|
|
|
|
|
#126 |
|
BAN stały
|
witaj
znajdziesz cos u mnie za: Beckham Intimately Night women edt 30ml - nowe, w folii. Wymienie tylko na jedna rzecz o podobnej wartosci, chetnie inne nowe, zafoliowane perfumy. ? odpowiedz prosze u mnie |
|
|
|
|
#127 |
|
BAN stały
|
hej za guerlain ani lancoma nic nie znalazłam nablyszczacz moglabym wymienic na
dessert treats, deliciously kissable plumping lip candy, creamsicle. blyszczyk do ust Jessica Simpson. poj 3.54ml, raz testowany, brak kodu i daty Dead Sea Products - Mineral Care Spa Body Butter With Red Grapefruit, masło do ciała o zapachu czerwonego grejfruta, 500 ml. Pozostało ok. 90% (widać na foto) |
|
|
|
|
#128 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Musiałabym sobie jeszcze coś dobrać
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie znalazłam, pozdrawiam
|
|
#130 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
just green, bloodhoundgang, lilmary: zrezygnuje, dziekuje
![]() Violette_24: ok, to po swietach sie zgadamy szczegolowo
|
|
#132 |
|
BAN stały
|
witaj
znajdziesz cos u mnie w obu watkach za: AQUOLINA, żel do ciała i włosów migdał (latte di mandorla), 300ml, nowy, kupiony w Marionnaud lakier Rimmel 60 seconds, odc. 600 deliciously dark, nowy, nieotwarty YES TO CARROTS Nawilżająca mgiełka mineralna w spray’u. zostało ponad 200ml (poj. pocz. 250ml), kupowana w Sephorze w wakacje. Może oddam za coś super, ale nie jestem pewna i ew perfumy bechkam? odpisz prosze u mnie |
|
|
|
|
#133 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Demeter, Patchouli - ok. 9ml Demeter, Sawdust - ok. 4ml Voluspa, Fleur de Cocoa - ok. 4,5ml i odlewki z innego wymiankowego: demeter pina colada 2ml a j. del pozo halloween 1,3ml Sephora, Capricieuse? Vanille Chocolat 1ml Sephora, Envoutante? Vanille Vanille 1,5ml Sephora, Insoumise? Vanille Caramel 1,5ml Sephora, Mysterieuse? Vanille Patchouli 2ml Demeter, Sugar Cane EDC - 10ml |
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Raczkowanie
|
za to co podałaś to podziękuję, peelingi używam te co w wish, za żele drogeryjne też podziękuję bo mi szkodzą, minerały mi nie przypadły do gustu te co masz, z książek też nic (nie jestem molem książkowym dlatego jestem wybredna ;P ), olejków i swiec takich nie szukam, raczej cynamonowych, opium to tak. Biosilka jedwab mam jeszcze,toteż pilnie nie potrzebuje.
Tylko odlewki zapachów mnie interesują, na pewno za same próbki po 1ml nie zgodzę się na wymiankę. Jak sugar cane nie możesz odlać dużo to ewentualnie zamiast tego to Sephora Wanilia&Karmel byłabym zainteresowana plus reszta o której pisałam wcześniej. Wtedy zamiast Sephora, Insoumise Vanille Caramel 1,5ml to bym wzięła próbkę Demeter Sugar Cane. ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
Sephora, Insoumise? Vanille Caramel 10ml może być ?i reszta tak jak było tj: Demeter, Patchouli - ok. 9ml Demeter, Sawdust - ok. 4ml Voluspa, Fleur de Cocoa - ok. 4,5ml demeter pina colada 2ml a j. del pozo halloween 1,3ml Sephora, Envoutante? Vanille Vanille 1,5ml Sephora, Mysterieuse? Vanille Patchouli 2ml Demeter, Sugar Cane EDC - 1ml |
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#136 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kwota 244 zł (z 269 zł), na pudełku: roz. 8,5 US Model: Woman Calli-Slim Nie wiem natomiast tak będzie ze zdjęciami, ponieważ w tej chwili nie dysponuje aparatem. jesli chodzi o kolor to sznurówki t na zdjeciu sa zreczywiscie w kolorze brudnego zoltego, reszta wykonczenia jest natomiast złota (zólte złoto delikatnie połyskujace) tutaj wiecej fotek: http://boardshop.rs/catalog/product_...pg&w=110&h=110 |
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
hej, przypominam sie niesmiało, zarezerwowałam dla Ciebie kosmetyki, finalizujemy wymianke?
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
cos za Beckhama?
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
A masz jeszcze coś poza watkiem?Bo wymiana spectaculara 30ml za podkład zupełnie by mi sie nie opłacała..ale może uda Ci sie cosik wyszperać poza watkiem?
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
CsP, Coeur de Vahine - ok. 10ml lub odlewkę Vanilla Creme fleur(zwłaszcza na tym mi zależy Podoba mi się też wiele twoich próbek ![]()
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
juz wrzucilam zdjecia
zapraszam do mojego watku
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Podobaja mi sie u ciebie_
inglot mapka niebieska i vertigo zielony oraz L'oreal rozyk ale najbardziej to IsaDora z drobinkami
Max Models W katalogu wizażystek ![]() Szybka wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=833238 Edytowane przez ewciaa82 Czas edycji: 2009-12-31 o 01:35 |
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
pigmenty MACa grape, violet, mutiny, emerald green, deep blue green
coś u mnie za któryś z pigmencików? |
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
|
|
|
|
#147 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Sakh, Violette_24: paczuszki poleca w poniedzialek
buzichocho: niestety, nic innego nie widze ![]() Eyes, ewciaa82: odp u Ciebie kmb1: tez bym chciala miec te pigmenty to moja wish list ![]() fanusia92: niestety, nic
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
edit: przeoczylam wczesniej ten rozswietlacz z Sephory.masz go nadal, bo bylabym chetna.jeszcze EDm flat top mi sie podoba
Max Models W katalogu wizażystek ![]() Szybka wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=833238 Edytowane przez ewciaa82 Czas edycji: 2010-01-02 o 19:20 |
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
na pierwszy rzut oka nic mi sie nie przyda, ale widze, ze masz sporo rzeczy, wiec jeszzcze poszperam jak bede miala chwile, tylko przypominaj sie. pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.

Musiałabym sobie jeszcze coś dobrać
?