|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PRZECIWNICY POWIĘKSZANIA PIERSI-sztuczne cycki są obleśne :)
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#123 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to tak w ramach ostrzeżenia.Ten wątek jest o okularach czy o piersiach? jeśli o piersiach to trzymajmy się piersi. Cytat:
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Na Twoim miejscu bałabym się, że coś się przesunie od tarzania się na podłodze lub pęknie i rozleje w środku
|
|||
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tak, z pewnością jak wstawię do postu emotikonki człowieczka tarzającego się po podłożu to na pewno wyleje mi się silikon Czy ty w ogóle zastanawiasz się nad tym co piszesz ![]()
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
cerveza jesteś żałosna, najlepiej będzie kolejne twoje posty zignorować
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
To PO CO KŁAMAŁAŚ???
Oj, nieładnie, nieładnie ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Ostrzeżenia to dają moderatorzy, nie ty
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#128 |
|
Konto usunięte
|
Jak dla mnie założenie tego wątku jest co najmniej niesmaczne.
Mnie się sztuczny biust nie podoba, ale się z tym nie obnoszę, nie podoba mi się= nie robię sobie, a co mnie obchodzi reszta? No właśnie, nic. Dla mnie to jest chore zakładanie jakiś anty fanklubów. Tyle do tematu. |
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, mialam tu nie wchodzic juz, ale weszlam z ciekawosci jak potoczyla sie rozmowa i jestem troche w szoku.
po co te Wasze uszczypliwosci, niemile odzywki itp? co to wnosi do watku? opanujcie troche swoje emocje. |
|
|
|
#130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mya się Ciebie zapytała tylko: "Pisałaś , że nie zamierzasz mieć dzieci-czy to też po obejrzeniu filmu z porodu ![]() A Ty jej na to, że to po obejrzeniu jej piersi po ciąży i karmieniu (co było nieprawdą!!!). NIE WIDZISZ RÓŻNICY Nie odwracaj kota ogonem---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
Proszę: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...0&postcount=30 To było bardzo miłe, naprawdę bardzo - zwlaszcza ten "brzydal" na końcu |
||
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym napisalam pozniej, ze nie chcialam nikogo obrazic i temat skonczylam. mysle, ze dobrze by bylo gdybyscie i Wy skonczyly ze zlosliwosciami. amen. |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
Mnie niesamowicie bulwersuje jedna rzecz: jakim prawem koleżanka cerveza ocenia osoby, których w ogóle nie zna i to tylko poprzez pryzmat powiększonego chirurgicznie biustu?
Nie wiesz, co przeżywały te kobiety, podejrzewam, że cierpiały okropnie z powodu swoich piersi (a raczej z ich braku). Skąd możesz wiedzieć, czym się kierowały? Z ich wypowiedzi jasno wynika, że nie był to chwilowy kaprys ale trudna, przemyślana decyzja. Przecież wiadomo, że taka operacja wiąże się z dużym ryzykiem, myślisz, że dojrzała kobieta na własne życzenie pisałaby się na coś takiego, gdyby naprawdę nie było jej to potrzebne? Już o kasie nie wspominam. Podejrzewam, że te kobiety długo walczyły z myślą i decyzją o operacji (jedna z Was napisała, że żałuje, że dawniej nie zdecydowała się na ten krok). Skoro się zdecydowały, są zadowolone, szczęśliwe i wreszcie zadowolone ze swojego biustu, to należy im tylko pogratulować i zazdrościć! ![]() Ja jestem bardzo zadowlona z mojego biustu - mimo, że z natury jest dość mały, ale w "standardowym" rozmiarze - miseczka B (ostatnio nawet trochę urósł, w końcu jeszcze dojrzewam ). Oczywiście, łatwo powiedzieć "ja wolę naturalne piersi" mając swoje B czy C i nie zastanawiając się, jak to jest prawie nie mieć biustu (wyjątek stanowią panie, które mają właśnie taki mikro, a mimo to siebie akceptują - takie bardzo podziwiam .Dziewczynom, które powiększyły biust i są zadowolone - szczerze gratuluję i pozdrawiam!
Edytowane przez Ombligo Czas edycji: 2010-01-03 o 04:23 |
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
przez lata na wizażu czytałam różne głupie i chamskie wątki, ale ten to już kompletne dno i porażka
to może teraz do kompletu załozymy wątki: przeciwnicy grubasów - grubas jest obleśny przeciwnicy okularników - okularnik jest obleśny przeciwnicy chudzielców - chudzielec jest obleśny niskich wysokich itp ludzie opamiętajcie się a Ty cerveza w szczególności, bo jadu masz tyle, że włos się na głowie jeży a ręce opadają
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam prawo do własnej opinii.
Ale nie, na tym forum można tylko słodzić ![]() 150 komentarzy pod beznadziejnym makijażem "super!!", "świetny", "pięknie wyglądasz", bo jak napiszesz, że bez gustu i beznadzieja, to masz jad ![]() To samo, 150 komentarzy "super Ci powiększył te piersi", gdzie nie wyglądają jak piersi, tylko nadmuchane bąble ![]() Jestem szczera i jak coś śmierdzi, to nie kłamię, że pachnie. Komuś się nie podoba - niech włączy ignora na moje posty, nikogo nie zmuszam do czytania. |
|
|
|
#137 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 43e94f3f80b9669c7eae900604ccb342ced679bf_5fe3da2827e98 Czas edycji: 2010-01-03 o 13:18 |
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Tak samo uważam. Wiele kobiet na siłę chce się dopasować do rzekomo jedynego akceptowalnego modelu, ale po co? Moim zdaniem to różnorodność czyni nas wyjątkowymi, a jak wszystkie wyglądają tak samo, to są po prostu nudne.
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Cerveza powiedz mi co można czego nie?
Czy aparat na zębach i ostra korekcja zgryzu to już też ślepy pęd i kult ciała? Widzę że robisz tu za jakieś guru. Na wizażu nie można tylko słodzić, ale proszę cię. Nie podobają ci się, wiedzą o tym wszyscy, cieszymy się że kochasz swoje piękne naturalne piersi, super na prawdę życzę ci szczęścia z nimi (:p) ale po co ty dalej wałkujesz ten temat. Powiedziałaś co miałaś powiedzieć i zamiast zakończyć na "niestety nie podobają mi się sztuczne piersi" to plujesz jadem od 5 stron tematu.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym zakończyła dyskusję, ale ciągnęły ją dziewczyny ze sztucznymi, to im odpisywałam, proste. |
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Tak ciągnę o zębach, bo ty zachowujesz się jak guru które może sobie rozkazywać co jest ślepym pędem i kultem ciała a co jest normalne. Naturę zmienia się od zawsze. No ty czujesz się jako ta najmądrzejsza w temacie, a mimo to dałaś się sprowokować do kłótni? No cóż.
|
|
#142 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 43e94f3f80b9669c7eae900604ccb342ced679bf_5fe3da2827e98 Czas edycji: 2010-01-03 o 14:44 |
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Myokolove samo sobie przeczysz w swoich wypowiedziach
a tak na marginesie to proponuję zamknąć wątek, bo nic dobrego i mądrego z niego nie wynika
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to, że powiększyłyśmy sobie piersi nie oznacza, że za chwilę zaczniemy poprawiać nosy, kości policzkowe, uszy, brzuchy itp. I jeszcze jedno - nie poprawiłyśmy sobie piersi, bo panuje taki trend u Celebrytów! Skąd taki pomysł? Amen ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-03 o 15:47 |
||
|
|
|
#145 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie nie było to potrzebne Cytat:
Cytat:
szkoda ze nie wyjaśniłyśmy tego wcześniej, może by sę ta dyskusja zakończyła w odpowiednim momencie Cytat:
jak laska zacytowała naszą wątkową koleżanką na tym wątku o avatarach "pokazując opinię osoby stamtąd" to się okazuje, że to złamanie regulaminu ![]() Cytat:
decyzja o operacji u większości kobiet trwa (proces decyzyjny) około 3 lat Cytat:
ja najpierw poprawiłam sobie zęby (prostowanie, wybielanie itd) ale proszę nie myśleć, poprawianie wciąga widzę, że Listopadowa też o tym pisała większość realizuje swoje marzenie (biust, nos, brzuch czy cokolwiek innego) i wraca do swojego życia po prostu z lepszym samopoczuciem. niewiele osób chciałoby być kimś innym od razu, warto o tym pomyśleć zanim się wszystkich wrzuci do tego samego wora Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-01-03 o 17:18 |
||||||
|
|
|
#146 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#148 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() niestety, ostatnio na forum spotkałyśmy się z całkowicie skrajnym brakiem myślenia które nawet uogólnianiem trudno nazwać... niemniej, jasne, ze takie osoby są i będą, ale co mi do tego, czy ktoś powiększa piersi 4 raz, bo mu coś tam w nich nie gra - może i faktycznie, powiniem iść do psychologa w końcu, ale jego wybór czy to robi - tak jak i z samym powiększaniem nikt nikogo nie zmusza, nie sugeruje nawet, jeśli my na topiu widzimy, ze ktoś nie jest do końca zdecydowany, to odradzamy..
|
|
|
|
|
#150 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 43e94f3f80b9669c7eae900604ccb342ced679bf_5fe3da2827e98 Czas edycji: 2010-01-04 o 12:22 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.

. Wypowiadaj się o dietach i środkach przeczyszczających-tam wiesz co piszesz.

nie wiem po co zmyślasz
. Choć niechcący przyznałaś właśnie, że naturalne piersi mogą być dla ciebie odrażające i niedozaakceptowania
to tak w ramach ostrzeżenia.