|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Extrano - plecione skarby
absolutnie wszystko jest idealnie w proporcjach
nie wolno nic zmieniać w podpisie powinno być Fanka plecionek Extrano zamiast Milka
|
|
|
|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
Milko, ja też bym zmieniła podpis na taki właśnie, więc możemy założyć fanclub
Ja kocham wszystko co wychodzi spod Twoich łapek, Extrano. Ty i Kasia Kołodziej, jesteście dla mnie mistrzyniami świata w tym temacie |
|
|
|
|
#123 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny - przyłączam się do fanclubu
![]() Wszystko piękne - komplecik uroczy, a klasyka - perfekcja
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
We wszystkim idealna równowaga
|
|
|
#125 |
|
Rozeznanie
|
Masz świetne wyczucie proporcji - komplet wisior + kolczyki jest IDEALNY - nic dodać, nic ująć.
|
|
|
|
|
#126 |
|
Przyczajenie
|
Świetne plecionki, wielki szacunek i podziw dla Ceibie. moim marzeniem jest umiec takie cuda robić, ale jeszcze drłuuuga droga przedemną.
|
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie wiem, co powiedziec... Własny fanclub! Puchnę z dumy
Już nie mogę się doczekac, aż SIlvex pokaże na swojej stronie prace konkursowe, żebym i jak mogła ujawnic swoją. Teraz tylko fragmencik, jak zwykle podeszłam do tematu nietypowo . Bardzo jestem ciekawa pozostałych prac, wierzę, ze będa same cuda.
Edytowane przez extrano Czas edycji: 2010-06-19 o 21:08 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
przeurocza plecionka
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
Ostatnia plecionka śliczna, bardzo subtelna i kobieca
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Oj, bardzo jestem ciekawa pozostałej części ostatniej pracy. Kolory cudo
|
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
Ten naszyjnik nie jest za bogaty w formie, może na ten konkurs wcale się nie nadaje, jak zobaczyłam pracę Madi to wymiękłam
Uwierzcie, miałam zamówione również żywsze kolory Miyuki do tej pracy, ale ostatecznie nie mogłam się przemóc.Czekam na ogłoszenie oficjalne, bo mam nadzieję, że ich zdjęcia będą lepsze niż moje
|
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
Extrano: jak to się nie nadaje? Jak najbardziej się nadaje!! Widziałam na FB - jest śliczny, kobiecy i delikatny
Ja-ciężkozbrojny ( przez Sherry S. ) a Ty- kryształowo-lekki ( jak Laura McC. )
|
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
No to odkrywamy karty
![]() Biorę udział w konkursie Silvexu "Mix It", konkursu biżuterii stworzonej ze srebra, Miyuki Delica i kryształów Swarovskiego. Prace konkursowe są już pokazane juz dziś na stronie konkursowej. Wystarczy zalogować się na stronie Silvex (www.silvex.pl) jako użytkownik i można glosować. Codziennie każda zalogowana osoba ma do dyspozycji jeden głos, zatem warto odwiedzać serwis codziennie. Moja praca jest mało konkursowa, raczej delikatna i codzienna, ale też taka właśnie moja, w moich kolorach i skali ![]() Lato, słońce, kwiaty... Ale nie te wiosenne krzyczące żywą czerwienią, błękitami i żółcieniami. Lato kojarzy mi się z kolorami znacznie bardziej stonowanymi, spaloną słońcem łąką, która mimo wszystko przyciąga wzrok bogactwem barw i ich odcieni, nagrzanym brukiem starych zaułków. Biżuteria wykonana z kryształów Swarovskiego w kolorze Crystal oraz korali Miyuki Delica w odcieniach srebra, złota i fioletu przeniesie nas w sam środek upalnego, włoskiego lata. Zapraszam! |
|
|
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
śliczny i baaardzo delikatny
![]() ![]() klask i:no i ten opis - miodzio. Zawsze się zastanawiam, skąd czerpiecie wenę do tworzenia takiej poezji |
|
|
|
|
#137 |
|
Zadomowienie
|
Czy sa jeszcze przyjmowane zgloszenia do fanclubu?
Ja nie wiem dziewczyny jakim cudem udaje sie wam takie cuda tworzyc |
|
|
|
|
#138 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo mi się podoba. Z prac na stronie silvexu też wybieram Twoją, ponieważ jest delikatna i elegancka-nieprzeładowana. Idę głosować
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
Jest piękny , taki subtelny i delikatny
bardzo mi sie podoba .Pozdrawiam Szupa |
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuję, za wszystkie miłe komentarze i wsparcie
Mamahania - dołączaj, dołączaj, może kiedyś zrobimy zlot miłośniczek plecionek? Edytowane przez extrano Czas edycji: 2010-06-23 o 09:04 |
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
To ja też chcę do fanklubu, ja też
A praca piękna, chociaż ja jednak należę do tych, którym spłowiałe kolory kojarzą się z jesienią, albo jeśli już z latem, to bardzo późnym - niemniej, ślicznie to jest wszystko dobrane i wyplecione Podziwiam Twoją cierpliwość, bo ja bym pewnie skończyła na jednym kwiatuszku, zrobiła z niego wisiorek i i tak byłabym dumna jak paw
|
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
System Silvexu do głosowania nie działał prawidłowo, wyniki zostały zresetowane i głosowanie rozpoczęło się od nowa, trwa od wczoraj do 4 lipca. Ma to swoje dobre i złe strony, trochę głosów już miałam, a teraz ciułam od nowa
Zapraszam, zachęcam, rejestracja trwa chwilę i jest dostępna również dla osób nie prowadzących firmy.
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
Kwiatuszkowy naszyjnik jest rewelacyjny
, po prostu bomba
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
Wygląda na to, że wreszcie problemy techniczne Silvexu zostały rozwiązane i głosy naliczane są prawidłowo. Zapraszam zatem ponownie na www.silvex.pl ! Dziękuję za miłe slowa o pracy, niezależnie od wyniku konkursu postanowiłam ją sobie zostawic i nosic z dumą
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#146 |
|
Przyczajenie
|
Śledzę konkurs w Silvexie.mam tam swoją skromną faworytkę
Fascynuje mnie prawdziwa biżuteria artstyczna projektantów zagranicznych.Ciągle buszuję w internecie poszukując ciekawych i oryginalnych projektów i.....trafiłam na taką perłę.Projekt pani Tatiany Van Iten"Rainforest Paradise"Czy coś on Wam przypomina? .http://www.firemountaingems.com/galleryofdesigns/jewelry_design_gallery.as p?docid=9121&doccat=galle ry Zajarzałam do zasad konkursu,a tam jak byk napisane 3) Co z prawami autorskimi? Zgłaszane produkty powinny być własnością wykonawcy, a ich wzór jego indywidualnym projektem w całości wykonanym przez wykonawcę. Pozostawiam to Waszej gorącej dyskusji |
|
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
Do czyjej pracy ta uwaga? Bo do żadnej mi nie pasuje w sposób, który naruszałby prawa autorskie czy też warunki konkursu
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś na Jewelry Lessons była dyskusja o plagiatach, granicach dozwolonej inspiracji itp. W podsumowaniu Eni Oken stwierdziła: "dajcie spokój, wszystko już było". Zakładam się, ze do niemal każdej pracy można by w sieci znaleźc drugą przynajmniej dośc podobną.
Zdarzyła mi się sytuacja, że zrobiłam tutorial, opublikowałam a po dwóch miesiącach niemal identyczny projekt znalazł się w Bead and Button. Cykl produkcyjny i redakcyjny trwa znacznie dłużej, ale mogłabym chodzic dumna jak paw, że PLAGIAT
|
|
|
|
|
#150 |
|
Wtajemniczenie
|
Silvexowe prace... absolutnie przepiękne....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

klask i:
Ja nie wiem dziewczyny jakim cudem udaje sie wam takie cuda tworzyc
.