|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: ***asos***zara***h&m***cu bus***bershka***stradivar ius***atmosphere***adidas *
pisalam ze podobaja mi sie spodenki i wymiary cubusa tez ci juz podalam.
za sukienke nic.
|
|
#124 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ***asos***zara***h&m***cu bus***bershka***stradivar ius***atmosphere***adidas *
podoba mi się mgiełka z H&Mu i zegarek "Gucci"
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
BAN stały
|
up
|
|
|
|
|
#129 |
|
BAN stały
|
ale ja musze znać dł wkładki, bo mam dośc długie paluchy
i niewygondie mi chodzić jak jest krótka ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- taak, ale póki co zara w rezerwacji, topshop też, a za torbę szukam torby chociaż zara chyba się zwolni - będzie za mała na wizażanke pewnie, więc wtedy dam znac. A balerinki byłyby dobre i nie wiem co mam zrobić, o.
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
oddam pół wątku za buty czarne atmo, sukienke asos i czarne leginsy z dzetami
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]() Mi się podobają : Bokserka firmy Atmosphere Sukienka ASOS
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie spodniczka zary ewent. biale rurki
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
zrobilam dokladke
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zadomowienie
|
sukienkę oddasz za niego?
Bokserka to za mało ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- a za jakąś inną z tego wpisu? ![]() też są ładne, a nie zauważyłam wcześniej, bo opisu nie było - one też są 36?
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
moge wymienic kwiatowa bluzke h&m za leginsy ..
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
a co bys chciala z tych rzeczy za biale rurki??bo w spodnicy w sumie juz dlugo nie pochodze
(( sweterek cubusa jest w bdb stanie moze troszke mechaty ale ten typ tak ma pudrowy juz ogolilam wiec mysle ze z tym tez nie bedzie problemu.---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- hehe rurki mam ale nie w Twoim rozmiarze
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
BAN stały
|
Niestety za bluzeczke szukam czegos wystrzalowego.
np marynarki w krate z zary albo haremków czarnych ![]() bo long jest praktycznie nowy, lezal w szafie i zapomnialam ze w ogole go mam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

i niewygondie mi chodzić jak jest krótka 
chociaż zara chyba się zwolni - będzie za mała na wizażanke pewnie, więc wtedy dam znac. A balerinki byłyby dobre i nie wiem co mam zrobić, o.