Uniqalnej (wy)tworki - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Biżuteria

Notka

Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-11, 08:48   #121
Uniqalna_Art
Rozeznanie

Dot.: Uniqalnej (wy)tworki

Dzięki Dziewczynki - wszystkim i każdej z osobna.

nagaLy usłyszeć od Ciebie, że wrap jest ok to pochwała niebagatelna, bo przyznam po cichu, że jesteś jednym z moich biżuteryjnych guru(choć w odpowiednim wątku się nie wypowiadałam )- wiesz, że kocham Twoje prace!
Dziękuję pięknie raz jeszcze
Wielbicielki owszem są, jednak ostatnio część z nich zbuntowana, bo ceny poszły w górę. Złości mnie to, bo kwestia ceny to kwestia ceny, ale nie widzi się tego, że prace też już są inne, że materiały lepsze, więcej pracy etc. Ehhhh, Ci Ludzie... Są jednak i takie, które wiernie są i nie marudzą
Zdjęcia Aniu, to moja pięta Achillesowa... Z racji weekendu i czasu w związku z tym do południa, dziś i jutro powalczę z aparatem i wykorzystam Twoją podpowiedź z folią Fotki robię na biurku centralnie ustawionym "w oknie", ale tego światła z dworu jak na lekarstwo...

E_W dziękuję.
Różane motywy często pojawiają się w moich pracach, kocham je podobnie jak serduszka i jakoś obejść się bez nich nie mogę

biernacka4 noooo, chyba mi jeszcze nie mówiłaś ale mów, mów mi częściej to mobilizuje i zobowiązuje
Pomysły Czasem sama nie wiem skąd się biorą z życia, z obserwacji, czasem sama nie wiem skąd, czasem mam na coś zamysł, a w trakcie powstaje zupełnie coś innego takie powiedzmy zbyt bajecznie kolorowe gronka ze swarkami vitrail - barokowe - nagle mnie naszło, by wykorzystać tę feerię barw w krysztale i poszło, powstały, a potem się zastanawiałam, kto to kupi w takich kolorach i spodobały się, sprzedane w galerii.

ak_pinki dziękuję
Loopiki na końcach też mnie drażnią, jednak w rzeczywistości sa maleńkie - a że zdjęcia w makro je powiększają, wydają się ogromne. Zmienię to jak tylko kupię palnik, bo nad kuchenką kuleczki się zrobić za nic nie chcą

towarzyszka_j dziękuję, mam nadzieję, że pomysłownia się nie wyczerpie

Vestis dziękuję.
O loopikach już pisałam poprawię się, mam nadzieję w najbliższej przyszłości, tj. już w NY bo tak planuję.
Jest kobieco u mnie i bogato, czasem myślę że za bardzo, ale to chwilowe i potem znów powstaje jakich twór w tym konkretnym temacie.

A teraz się pochwalę wiem, ze to może wcale nie jest powód do chwalenia, bo niby takie nic... ostatni komplet z Turkus i Czekolada sprzedał się galeryjnie zaraz po wystawieniu i kupił go Pan - zapewne na prezent - chwalenie się dotyczy więc mojego pierwszego internetowego Klienta płci męskiej

I tym optymistycznym akcentem kończę mój chyba już przydługi post.
Idę robić foty!

Edytowane przez Uniqalna_Art
Czas edycji: 2010-12-11 o 08:49
Uniqalna_Art jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-13, 21:15   #122
Uniqalna_Art
Rozeznanie

Jestem po przerwie i po walce z aparatem i światłem i w ogóle po ciężkich bojach
Kilka nowości, no i te foty,hmmm... sama nie wiem...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1220318.jpg (90,3 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1220338.jpg (92,9 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1220348.jpg (111,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1220357.jpg (113,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1220354.jpg (111,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1220334.jpg (113,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1220276.jpg (107,8 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1220300.jpg (70,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1220308.jpg (69,8 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1220371.jpg (109,8 KB, 27 załadowań)

Stary 2010-12-13, 21:37   #123
biernacka4
Zakorzenienie

Komplecik z 7 zdjęcia podoba mi się najbardziej.
A te kolce turkusowo-czekoladowe co tak szybko poszły też śliczne. Facet ma dobry gust.
Pozdrawiam.
Zrobiłam też nowy komplecik.

Moja biżuteria : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=471599
moje malowanie :https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=11602
moje wymianki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=486323
biernacka4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-13, 22:42   #124
E_W
Wtajemniczenie

Gwiazdkowe bransoletki są bardzo fajne
E_W jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-14, 09:13   #125
heurek
Wtajemniczenie

Fajne te gwiazdkowe
Najbardziej spodobał mi się ten komplecik, chociaż nie mam pojęcia co to jest przy kolczykach Bransa, zawieszka? Ale ma śliczne kolorki i te kryształki-sopelki pięknie wyglądają w tych czapeczkach
I ten naszyjnik jest śliczny
Generalnie fotki bez ostrości wyszły

Fikcja to prawda ukryta w jądrze kłamstwa, a prawdę tę można wyrazić bardzo prosto- magia istnieje

heurek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-14, 09:42   #126
ak_pinki
Wtajemniczenie

TEN naszyjniczek najbardziej przypadł mi do gustu może dlatego że wole mniej niż więcej

zapraszam
ak_pinki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-14, 18:19   #127
Uniqalna_Art
Rozeznanie

Dziewczynki

Bożenko - mnie sie ten komplet bardzo podobał i tak powstał jakoś bez specjalnego zamysłu - sam z siebie i nawet mi przemknęło przez myśl, że jak się nie sprzeda, to u mnie zostanie. No i masz

E_W gwiazdkowe z gwiazdek kupionych w zeszłym roku i przeleżało, aż w końcu się za nie wzięłam. Mam jeszcze pomarańczowe i już odłożyłam, miałam dość. Ciekawe, czy zostaną do następnego? czy wezmę się za nie. Byłabym za drugą opcją, tylko nie wiem czy czasowo podołam. No i na koniec zostawiłam, bo nie przepadam za pomarańczem...

Heurku, komplet rzeczywiście jest sympatyczny a to "coś" to zawieszka - tylko kwiatek ma "ucho" od spodu i nie widać, a jest na tyle duże, że krawatka niepotrzebna. Wiesz, jak go robiłam to się zastanawiałam, czy aby źle się nie mają te kolory - czerwony koral i te sople burgundowe - ale potem okazało się, ze jest ok. Teraz potwierdzasz i Ty, więc jestem spokojna A zdjęcia do bani jak nic, wiem wiem...

Ak_pinki, wierz mi że ja też wolę mniej, choć mogą inaczej świadczyć moje prace A na co dzień, to najchętniej nic nie zakładałabym, bo wygodniej

Stary 2010-12-14, 18:44   #128
staska_stasia
Zakorzenienie

A mi najbardziej te czerwoniaste rzeczy do gustu przypadły
staska_stasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-14, 20:02   #129
bajkabajka
BAN stały

Thumbs up Dot.: Uniqalnej (wy)tworki

ooooooo !!! to są prace !!! klask i: mnie pozostaje tylko patrzeć , podziwiać i uczyć się , co niniejszym czynię
bajkabajka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-15, 17:15   #130
Uniqalna_Art
Rozeznanie

Dziękuję Ci bajeczko
Twój komentarz zadziałał na mnie dziś jak balsam na duszę - mam dzień, że hej od rana coś się wydarza... zaspałam, spóźniona, zatrzymała mnie policja za brak światła, niebieskie żarówy (od początku w aucie , z atestem, zakładane przez profesjonalną firmę) i jazdę pod prąd (postawili znak sama nie wiem kiedy na ulicy, która zawsze była dwukierunkowa - a ja mam bardzo złą skłonność do jazdy na pamięć), na sam koniec jakiś dziadek wymusił mi pierwszeństwo na skrzyżowaniu wskutek czego przekonałam się jak działa ABS w moim aucie i zahamowałam na żyletki przed nim, ehhhhh... Adrenalina 1000% wzwyż!
Noooo, wyżaliłam się
Pora na nowe kolce jeszcze cieplutkie, wczorajsze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1220620.jpg (114,1 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1220627.jpg (67,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1220622.jpg (107,8 KB, 16 załadowań)

Edytowane przez Uniqalna_Art
Czas edycji: 2010-12-15 o 17:17
Stary 2010-12-15, 17:53   #131
staska_stasia
Zakorzenienie

Ale wiesz, że jak coś się wali to potem dostajesz taki bonusik ekstra od życia, że coś idzie wspaniale? :P
Ja tak miałam w czerwcu w dniu egzaminu, do którego nie umiałam nic a nic :P Najpierw kotek porwał mi rajstopy jak już w drzwiach byłam, więc musiałam zmienić. Wychodzę drugi raz z domu- wracałam znowu spod parkingu bo kluczyków do samochodu nie wzięłam (geniusz!). Jak szłam drugi raz na parking to mnie samochód jakimś błotkiem po rajstopach ochlapał, ale już nie chciałam iść kolejny raz zmieniać., więc jakoś zmyłam na ślinę na chusteczce Potem wysiadam z samochodu pod uczelnią (o dziwo- były miejsca), idę na wydział, a ja nagle nie mam kluczyków w ręce. Leżały kilka metrów za mną! Na wydziale wsiadam do windy, dosiada się koleżanka, mówię jej jakiego pecha mam od rana. Koleżanka z tekstem- nie kracz, bo się winda zatnie. I zgadnij co się stało? Oczywiście się zacięła! Ale na sam koniec dostałam 5 z egzaminu
A teraz koniec o mnie, pora na kolczyki: bardzo ładne. Podoba mi się zestawienie takiego błękitu z zielenią, chociaż do mojego typu urody w ogóle on nie pasuje :/ I szkło spectra- pierwszy raz widzę gdzieś zastosowane, a ostatnio sama się zastanawiałam, czy nie zamówić.
Stary 2010-12-15, 19:33   #132
towarzyszka_j
Raczkowanie

Jak zawsze mi się podoba zwłaszcza te kolczyki, mają piękny kolor

mój wątek biżuteryjny
towarzyszka_j jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-16, 11:15   #133
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Fajna forma ale kolczyki takie "nie dla mnie"
Stary 2010-12-16, 11:45   #134
Yori
Rozeznanie

GG do Yori

Jesteś bardzo zdolna, ja na Twoim miejscu już bym się na srebro przerzuciła

Mój wątek
Yori jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-17, 15:15   #135
Uniqalna_Art
Rozeznanie

Dziewczynki buziam Was mocno i dziękuję
Stasiu, wiem... nooo nibytak i w to wierzę, jednak jak dla mnie koniec tego roku to jakaś masakra. Dzisiaj też, porażająca wiadomość o poranku... Moja Siostra poroniła, a sześć lat już starają się o dziecko i teraz to... Wesołe to te Święta raczej nie będą.
Pomarudziłam znów OT...
Swoją drogą miałaś niezły egzamin zapamiętasz go do końca życia
Kolczyki początkowo były błękitne, bez listków, ale wydawały mi się jakieś smutne bardzo, a z tą zielenią od razu im lepiej

towarzyszka_j ten marmur rzeczywiście jest niesamowicie słodki i różowy

Kathinna wiem

Yori dziękuję staram się, powoli zbieram materiały i od NY będzie więcej srebra

Przedstawiam Wam moje nowe twory na koniec
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1220673.jpg (81,2 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1220676.jpg (94,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1220685.jpg (63,4 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1220690.jpg (96,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1220691.jpg (75,8 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg to (2).jpg (102,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg to.jpg (117,6 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1220641.jpg (107,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1220668.jpg (115,0 KB, 26 załadowań)

Stary 2010-12-17, 16:32   #136
biernacka4
Zakorzenienie

Ciągle się zastanawiam kiedy Ty to robisz? A dla rodzinki czasu zostaje?
Współczuję z powodu okropnych przejść ale teraz już będzie dobrze - zobaczysz !
Moja koleżanka roniła 6 razy w ciągu 10 lat. Przeżywała koszmar. Teraz ma dwóch wspaniałych łobuziaków niedających chwili wytchnienia. Jednak od 3 tygodnia ciąży do samego porodu przeleżała w szpitalu. Jednak- jak - twierdzi,było warto.
Powidz o tym siostrze może da jej to nadzieję i pocieszy w chwili rozpaczy.

Biżutki jak zwykle przeurocze. Za każdym razem jestem zachwycona. Jak bym była trochę młodsza i miała chociaż kawałek szyi to pewnie co drugie były by moje.
Całuski.

Moja biżuteria : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=471599
moje wymianki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=486323
miłośniczki malarstwa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=490701

Edytowane przez biernacka4
Czas edycji: 2010-12-17 o 16:34
biernacka4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-17, 16:38   #137
staska_stasia
Zakorzenienie

Przykro mi z powodu dziecka No ale mam nadzieję, że wszystko ułoży się dobrze i że doczeka się w końcu upragnionej pociechy.
Co do biżutków- pozwolisz, że skupię się na kolczykach (bo bransoletek i korali oraz naszyjników nie noszę). Naj naj te czerwone (mój kolorek ) Czerno- perełkowe też coś w sobie mają. Żółto-czerwone takie dla nastolatek i dziewczyn, które lubią ubierać się kolorowo i wesoło A jak tak patrzę na tle dłoni to albo masz malutką łapkę, albo skubańce duże są
Stary 2010-12-17, 17:23   #138
sunnyskies
Wtajemniczenie

Przykro mi bardzo z powodu dzieciątka i dużo sił Wam życzę

a z wrzuciku te podobają mi się najbardziej

Wymiankowo
sunnyskies jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-18, 21:46   #139
marta1977
Rozeznanie

GG do marta1977

Cytat:
Napisane przez Yori Pokaż wiadomość
Jesteś bardzo zdolna, ja na Twoim miejscu już bym się na srebro przerzuciła
zgadzam sie z Yori więcej srebra i dokładne opisy z poprawnym nazewnictwem bo nie zawsze bali jest srebrnem, tak jak srebro tybetańskie- jest srebrem tylko z nazwy groniaste kolce są boskie- wszystkie bez wyjątku, szkoda ze z takich materiałów, bo osoba uczulona na weszlkiego rodzaju metal nieszlachetny długo ich nie ponosi, pozdrawiam
To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.
Margit Sandemo
marta1977 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-18, 22:02   #140
E_W
Wtajemniczenie

Przykro mi z powodu przejść Twojej Siostry Znajoma mojej mamy tak miała - kilka poronień, później z problemami urodziła 2 córki i po kilkunastu latach - bez żadnych problemów w okolicach 40-tki syna - lekarz jej powiedział, ze dopiero teraz jej organizm dojrzał do donoszenia ciąży! BĘDZIE DOBRZE!!! A święta niosą nadzieję
Kolczyki - wszystkie są cudne! chociaż nie noszę multikolorów (bo nie bardzo umiem je łączyć ;( ) to Twoje baaardzo mi się podobają! Szóstka z kompozycji
Stary 2010-12-18, 23:05   #141
Uniqalna_Art
Rozeznanie

Hej Kobietki Dziękuję:roza :
Zawsze można na Was liczyć i we wzlotach i w upadkach
W trudnych chwilach pierwsze życzliwe osoby potrafią zdziałać cuda - Siostrę pokrzepiam nieustannie, a Wam dziękuję

biernacka4, wiesz ja sama się czasem zastanawiam, skąd ten czas dobieram bywa, że mogłabym mieć dobę razy dwa i tak byłaby za krotka, niestety... W kwestii młodości i szeroko rozumianej długości szyi - nie rozumiem o co Ci Kochana chodzi, bo szyjkę masz całkiem niezłą, a laski jeszcze u Ciebie też nie dojrzałam, więc jeszcze wszystko przed Tobą.

Stasiu - łapkę mam średniej wielkości, a kolce są rzeczywiście dość spore. Baza 2,5cm, sople 3cm - w sumie długość całkowita 9 W kwestii kolorku - to oliwkowa zieleń, nie żółty - ale kolor przekłamany i u mnie troszkę, więc u Ciebie może i żółty, o zgrozo! oby nieeeee....

Sunny dziękuję... wiesz, ostatnio po głębszym zastanowieniu stwierdziłam, że czarnych gronek jeszcze nie było i powstały te właśnie - chociaż nie w całości czarne, bo materiały na wykończeniu, a w tym roku już chyba nic nie kupię, bo i ma on się ku końcowi i czasu coraz mniej - święta u mnie w tym roku

marta1977 będzie więcej srebra - już Wy mnie prędzej zmotywujecie niż ja siebie samą zmotywowałabym do tego za co Wam Dziewczyny chwała! No masz rację, ze z tym nazwenictwem bywają problemy... S.tybetańskie to wiadomo, nie srebro. Z bali jest różnie - czasem nim nie jest... Pisząc, ze coś jest wykonane w srebrze - bez podania cechy - nie sugeruje, że jest srebrne z próbą. Ja też Kochana żałuję, że gronka nie są całościowo srebrne, no ale tak wyszło - siła wyższa Dziękuję, że mnie odwiedziłaś

E_W wiem, ze BN to magiczny czas, tylko jeszcze przydałoby się dużo taktu względem sytuacji - a ja swoje ciotki cioteczki znam i wiem już czym to dla mojej Siostry pachnie - wszystkie te komentarze i całe to gadanie.... ehhhh...
Dziękuję za 6-tkę

Stary 2010-12-19, 01:31   #142
E_W
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Uniqalna_Art Pokaż wiadomość
Hej Kobietki Dziękuję:roza :
Zawsze można na Was liczyć i we wzlotach i w upadkach
W trudnych chwilach pierwsze życzliwe osoby potrafią zdziałać cuda - Siostrę pokrzepiam nieustannie, a Wam dziękuję

E_W wiem, ze BN to magiczny czas, tylko jeszcze przydałoby się dużo taktu względem sytuacji - a ja swoje ciotki cioteczki znam i wiem już czym to dla mojej Siostry pachnie - wszystkie te komentarze i całe to gadanie.... ehhhh...
Dziękuję za 6-tkę
No cóż... przerobiłam na sobie i nadal popełniam ten sam błąd - zapominam, że z rodziną to najlepiej się wychodzi na zdjęciu... i to z boku, żeby można było wyciąć
dla Ciebie i Twojej Siostry. Dacie radę
Stary 2010-12-19, 05:31   #143
lwica83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Uniqalna_Art Pokaż wiadomość

marta1977 będzie więcej srebra - już Wy mnie prędzej zmotywujecie niż ja siebie samą zmotywowałabym do tego za co Wam Dziewczyny chwała! No masz rację, ze z tym nazwenictwem bywają problemy... S.tybetańskie to wiadomo, nie srebro. Z bali jest różnie - czasem nim nie jest... Pisząc, ze coś jest wykonane w srebrze - bez podania cechy - nie sugeruje, że jest srebrne z próbą. Ja też Kochana żałuję, że gronka nie są całościowo srebrne, no ale tak wyszło - siła wyższa Dziękuję, że mnie odwiedziłaś
przepraszam, ale klient nie rozróżnia srebra (tzn czegoś w kolorze srebrnym) od srebra z próbą, i w momencie gdy piszesz, że praca wykonana w srebrze, wprowadzasz w błąd i możesz napytać sobie biedy... proponuję poprawić opisy w galeriach! bo prace masz na prawdę bardzo schludne i pomysłowe, dlatego warto dbać o wszystkie szczegóły!
lwica83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-19, 08:51   #144
iwogg
Zadomowienie

Śliczny wrzut. Zgadzam się z dziewczynami srebro w Twoich pracach niezbędne.
Stary 2010-12-19, 10:32   #145
wilczex
Zadomowienie

Ile nowości!!! A ja przegapiłam!!! A z jakiej galerii Ci się sprzedało? Bo ja wszystko pousuwałam z galerii na razie - postawiałam na kiermasze. A potem chce nowe foty porobić tego, co zostanie

Zapraszam na bloga: http://wilczejagody.blogspot.com/
wilczex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-19, 18:36   #146
towarzyszka_j
Raczkowanie

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1292595304 chyba do niczego by mi nie pasowały, ale i tak

mój wątek biżuteryjny
towarzyszka_j jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-20, 10:18   #147
Uniqalna_Art
Rozeznanie

Dziękuję, jesteście kochane, że do mnie zaglądacie

E_W z rodzinką różnie bywa, zwłaszcza gdy im przede wszystkim brakuje taktu, a łakną wszelkiej maści sensacji - piszę tutaj o starszej części wyciągającej wszystko i klepiącej trzy po trzy po raz kolejny na ten sam temat, szkoda słów

lwica83 rzeczywiście, masz rację dla mnie to było logiczne, że jeśli napiszę, że wykonane w srebrze (czytaj kolor - nie materiał), bez podania cechy to nie to samo, gdy napiszę wykonane w srebrze próby ...
Trzeba zajrzeć do tych opisów.

iwogg dziękuję

wilczex wybaczam poszło kilka prac w deco, unikalni, haloart. W kiermasze w tym roku się nie bawiłam. A Ty nie zapeszaj - nie licz na robienie fot tego co zostanie! ma nic nie zostać, a Ty leniu do pracy!

towarzyszka_j
może jakby poszukał, to coś by się znalazło

Przy okazji - wczorajsze poranne
Pierwsze w moich ukochanych fioletach, drugie w łososiach - nie przepadam za pomarańczem, ale te kolce jakoś wyjątkowo mi się podobają
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1220715.jpg (97,0 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1220724.jpg (66,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1220730.jpg (106,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1220734.jpg (79,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1220727.jpg (96,8 KB, 11 załadowań)

Stary 2010-12-20, 10:24   #148
tolinka83
Zadomowienie

Obie pary super
tolinka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-20, 10:35   #149
staska_stasia
Zakorzenienie

Wow, jak tu kolorowo Wzięłabym te pierwsze- chociaż podoba mi się kolorystyka obu, to wolę te trochę wydłużone, bo przy mojej okrągłej buźce idealnie okrągłe źle by pasowały.
A Ty w niedzielę pracujesz? :P No wiesz co? :P
Stary 2010-12-20, 10:41   #150
Uniqalna_Art
Rozeznanie

Dzięki kochane Tolinka83 i Staska_Stasia
Stasiu, z tą pracą w niedziele, to bywa różnie - jak trzeba, to się coś i robi Miałam kolce na zamówienie, ale jak już usiadłam i fajnie, szybko poszło, to postanowiłam perfidnie nie budzić TŻ i Młodej i popełniłam sobie te dwie parki. Potem grzecznie o 11:30 śniadanko i wszyscy zadowoleni

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Biżuteria

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości