|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilka ciuchów-dokładka
już wstawiam
![]() bardzo Cię przepraszam że z takim opóźnieniem, ale wczoraj w końcu nie dotarłam do domu na noc a dziś tez do 17 w pracy byłam i dopiero miałam czas je zrobić, mam nadzieję że się bardzo nie gniewasz
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilka ciuchów
wiesz raczej no name
kupiłam ją gdzieś w górach a sprzedawca powiedział że to czapa ala Natasza hehehe(czyli z Rosją dobrze skojarzyłaś )to jak się pojawią zdjęcia to coś dobierz, chyba że opisy coś Ci dadzą same w sobie to wtedy podeślę Ci zdjęcia tych rzeczy których opisy Ci się spodobają. swoją drogą nie orientujesz się ile będzie trwała ta awaria?? Bo powoli zastanawiam się nad założeniem nowego wątku.. ale z drugiej strony jak myślę o wystawianiu tylu rzeczy ponownie to mi się odechciewa i wolę poczekać ;D ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- to jak do jutra nic sie nie zmieni to pewnie powklejam na nowo fotki, al eto pewnie nie z rana samego bo bede sie przeprowadzac wiec poł dnia mi to zajmie ![]() także wieczorkiem dam znać czy wątek jest już "odświeżony"
|
|
|
|
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
to zależy co byś sobie chciała dobrać ?
|
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
nic. masz cos z mojej wish?
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, jesteśmy umówione, postaram się dzisiaj stworzyć nowy wątek, w którym będą się wyświetlały zdjęcia.
|
|
|
#129 |
|
Wtajemniczenie
|
nic nie znalazłam. chyba że coś pomyliłam? bo odpisujesz tak, jakbym się już u Ciebie odzywała, a nic takiego sobie nie przypominam. jeżeli mogę prosić o wyjaśnienie
![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Odpiszę już tutaj w takim razie. Przepraszam za gapowatość Rozumiem, że wagowo wyjdzie to mniej więcej tak samo ze względu na grubość Twojej książki? Bo inaczej wymiana dwóch na jedną jest średnio opłacalna dla mnie.
Edytowane przez mbamboo Czas edycji: 2010-12-04 o 13:14 |
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Stworzyłam nowy wątek - link w podpisie, zapraszam
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
przejrzalam Twoj watek i niestety nic nie znalazlam
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie podobał się bardziej 'Siewca wiatru', chociaż mimo wszystko trudno porównywać kategoriami te dwie książki. Romanitas kurzy się u mnie już od dawna i nie za dobrze ją pamiętam, ale wiem, że czytałabym dalsze części jakby mnie porwała. A Siewca ma bardzo zabawne momenty i ogólnie jest lżejszy do czytania, z tego, co sobie przypominam. Ale to naprawdę zależy od tego, co wolisz.
Ok, rozumiem zasady. Więc wymieniamy się?
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
wymieniona niestety. został tylko ten mały niebieski plecaczek
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
biżuterii jeszcze nie dodałam na nowo, bo muszę zdjęcia porobić, bo te stare pousuwałam
a poza wątkiem też niestety już nic nie mam. no szkoda...
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Taka wymianka mi odpowiada, także zapraszam na PW i sama też się tam udaję
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
hey fotki żakietu i bluzeczki tu na fotkach pokazałam Ci jak można go nosić bo mozna jak normalny żakiecik ale też można zapiąć pod samym kołniezykien nadać mu trochę luźniejszy styl
|
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
up
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
zakiet w trakcie negocjacji tulipan wymieniony
sukienki z zabotem wymiarki oczywiscie napiszę ale jeśli ją byś chciała za perfumki to za czapkę musiałabym coś dodatkowo wybrać bo za kieckę zapłaciłam ok 80zł na all a jej stan jest idealny bo założyłam ją z raz
|
|
|
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nie
przejrzalam wszystkie dokladki.
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
hej,przepraszam Cię bardzo ale przegapiłam Twoją wiadomosć..
co z tą wymianą ksiażki Zdrada na trzy głosy? co do Konklawe to chciałbym ja raczej za coś z wish oddać bo jest bardzo gruba i w grubej oprawie..coś innego byś za nią znalazła?
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazłam
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
co do srebrnych: ten duży był niestety drogi, 45 zł ale jest on ciężki i masywny więc pewnie dlatego..motylek był tańszy-27 zł, jest nowy. a ten śliczny z dużym okiem to dodajże 14 zł w new yorkerze
|
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
postaram się dziś albo jutro wysłać ci te zdjęcia.. w razie wu - przypomnij się proszę.
ps. masz może coś z mojej wish?
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
ok zmierze wieczorem i Ci napisze razem z wymiarami kiecki
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
tak, to srebro
ale niestety nic u Ciebie nie dobiorę bo Rozmowę w katedrze już czytałam nie chciałabyś tego pierścionka z dużym oczkiem? on jest regulowany więc można go różnie nosić..---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- a nie masz jeszcze jakichś książek jeśli Ci się tak podoba?
|
|
|
|
|
#148 |
|
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1291225984 coś za tą sukieneczkę?
|
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
właśnie u ciebie nic nie widzę co by mnie interesowało..
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.

kupiłam ją gdzieś w górach a sprzedawca powiedział że to czapa ala Natasza hehehe(czyli z Rosją dobrze skojarzyłaś
)