|
|
#121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: NYX, elf, Sally Hansen, do kąpieli, minerały
v golarka z zapasem Wilkinson 'Intuition Plus Sensitive Care' (nowa i zafoliowana)
v zestaw kąpielowy -żel pod prysznic, mleczko do ciała i bomba kąpielowa w kształcie muszli Aromatime (nowy i nieużywany) v serduszka do kąpieli Sephora- różne wersje zapachowe cos u mnie? Edytowane przez m139 Czas edycji: 2011-06-22 o 21:59 |
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam obecnie niestety nic z Twojej wish
to może faktycznie dajmy sobie czas, może coś znajdziesz w dokładkach
|
|
|
|
#124 |
|
Konto usunięte
|
Podoba mi się:
--- płyn do kąpieli Zielona Herbata w szklanej butli -Stara Mydlarnia --- płyn do kąpieli Avon 'Sweet Candy' --- serduszka do kąpieli Sephora |
|
|
|
#126 |
|
Konto usunięte
|
A płyn do kąpieli Avon 'Sweet Candy' i serduszka do kąpieli Sephora w zamian za maseczkę i szampon Ce Ce ?
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Jak najbardziej pasuje mi taka wymiana. Tylko że najcześniej mogłabym wysłać paczkę pod koniec tygodnia. Jeżeli wszystko gra to czekam na adres. |
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Straciłam całkowicie poczucie czasu
![]() Już podaję wymiary: szerokość pod pachami bez rozciagnia to 34 cm długość 59/60 cm Materiał 92% bawełna, 8% elastan. Mam nadzieję, że doczytałaś o rozpruciach pod pachami? Z jednej strony jest większe, z drugiej mniejsze. Łatwe do zszycia, ale ja jej nie noszę także się w to nie bawiłam. A kolor jest bardziej żywy niż na zdjęciu
|
#128 |
|
Konto usunięte
|
I jak tam nasza wymiana? Nie ukrywam że chciałabym do jutra wszystko ustalić bo będę chciała zamknąć wątek. Nie będzie mnie jakiś czas w domu.
|
|
|
|
#129 |
|
Organizatorka
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
czy znajdziesz coś u mnie za mocznik i kilka innych rzeczy ?
Po za wątkiem mam koronkowe czarne body (używane ale w bardzo dobrym stanie i mleczko KLORANE 50+). Jakbyś była zainteresowana to odpisz proszę u mnie Edytowane przez zai Czas edycji: 2011-06-30 o 09:42 |
|
|
|
#131 |
|
Organizatorka
|
najbardziej interesuje mnie mocznik, zielony cień MISS PORTY, nr 17 (70%), odsypka Espresso Liner z Lucy i mata do prasowania minerałów. Ale to oczywiście za dużo za żel. A nie jesteś zainteresowana body i mleczkiem? (chętnie bym się tego pozbyła bo tylko zajmuje mi miejsce
)
|
|
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
Hej u Cienie podoba mi się :
LUCY: -pełen woreczek samplowy Glow -odsypka podkładu Cream -Original Formula -odsypka Espresso Liner odsypki cieni z serii Diso Sensation Collection: Disco Roller Skating (winogronowy, z połyskiem) odsypki cieni Good China Lover’s Lane, Parasail MEOW: sampel cienia do brwi Browbeater: Cool Gray sampel brązera: Fahrenheit Light Lauress: słoiczek samplowy różu Peony (matte) EarthenGlowMinerals: brązer w słoiczku: Tropic of Capricorn W ciuszkach niestety nic nie znalazłam |
|
|
|
#133 |
|
Organizatorka
|
Przy robieniu zdjęć zauważyłam, że miseczki są C a nie B. Ale jak Ci się spodoba coś to możemy się jakoś umówić na przymierzenie. Bo to z miseczkami różnie bywa
![]() mleczko to to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ci.html&next=1. Kupione w tym roku. Nowe w kartoniku. Kupiłam dwa ale niestety nie zużyje. Data ważności to: 03/13 |
|
|
|
#134 |
|
Organizatorka
|
za żel i mleczko :
mocznik, zielony cień MISS SPORTY, nr 17 (70%), odsypka Espresso Liner z Lucy, sampel cienia do brwi Browbeater: Cool Gray, sampel brązera: Fahrenheit Light, sampel brązera: Sizzle. Co Ty na to? |
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
LUCY:
-pełen woreczek samplowy Glow -odsypka podkładu Cream -Original Formula -odsypka Espresso Liner odsypki cieni z serii Diso Sensation Collection: Disco Roller Skating (winogronowy, z połyskiem) odsypki cieni Good China Lover’s Lane, Parasail MEOW: sampel cienia do brwi Browbeater: Cool Gray sampel brązera: Fahrenheit Light Lauress: słoiczek samplowy różu Peony (matte) EarthenGlowMinerals: brązer w słoiczku: Tropic of Capricorn za: 4. Oceanic, AA Cera Naczynkowa, Mleczko-Tonik-Płyn do demakijażu oczu 3 w 1, użyty może 3 razy. Data ważności 10. 2012 7. Ziaja Med, Kuracja Antybakteryjna, Krem redukujący trądzik. Zostało jakoś połowa. Data ważności. 04.13 jak ci pasuje to adresy
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
paletki świąteczne z cieniami do oczu firmy ELF -2 rodzaje: brązy i beże oraz szarości i fiolety ![]() |
|
|
|
#137 |
|
Organizatorka
|
to dorzucisz olej ze słodkich migdałów
Za body chciałabym mata do prasowania minerałów, perfumetka w rolce Lumiere -zapach dość słodki "Sweet Peas& Rhubarb, i kolczyki witraże (dużo nie chcę, ponieważ i tak body będzie u mnie leżało)(ewentualnie może masz coś jeszcze po za wątkiem z biochemii lub minerałów)---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Miałam Ci właśnie to zaproponować. Jak się decydujesz to jutro będę robiła wysyłki to mogę i do Ciebie wysłać paczuszkę. Kawałek szamponu chętnie przygarnę bo akurat tego jeszcze z LUSH nie miałam. Za Lumiere podziękuję, bo nie wyglądają na mnie dobrze. Jak jesteś zainteresowana to napisz mi na PW adres. |
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
znalazłam jeszcze dla siebie:
golarka z zapasem Wilkinson 'Intuition Plus Sensitive Care' (nowa i zafoliowana) ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- to może golarka + te próbki które są za: 2. tonik oczyszczający dla skóry wrażliwej, tłustej i skłonnej do zmian trądzikowych Iwostin Purritin. Zużyte ok. 2/5. Widać na zdjęciu. Data ważności: 10.11 4. Oceanic, AA Cera Naczynkowa, Mleczko-Tonik-Płyn do demakijażu oczu 3 w 1, użyty może 3 razy. Data ważności 10. 2012 7. Ziaja Med, Kuracja Antybakteryjna, Krem redukujący trądzik. Zostało jakoś połowa. Data ważności. 04.13 jak jednak nie to zamiast tych próbek co ich nie ma może być: sampel brązera: Sizzle -słoiczek samplowy różu Attraction (matte) |
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
golarka z zapasem Wilkinson 'Intuition Plus Sensitive Care' (nowa i zafoliowana) i próbkę Dior?
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
4. Oceanic, AA Cera Naczynkowa, Mleczko-Tonik-Płyn do demakijażu oczu 3 w 1, użyty może 3 razy. Data ważności 10. 2012
7. Ziaja Med, Kuracja Antybakteryjna, Krem redukujący trądzik. Zostało jakoś połowa. Data ważności. 04.13 za: LUCY: -pełen woreczek samplowy Glow -odsypka podkładu Cream -Original Formula -odsypka Espresso Liner odsypki cieni z serii Diso Sensation Collection: Disco Roller Skating (winogronowy, z połyskiem) odsypki cieni Good China, Lover’s Lane, Parasail Lauress: 'Attraction' i 'Persuasion' w słoiczku z EarthenGlowMinerals: brązer w słoiczku: Tropic of Capricorn słoiczek samplowy z brązerem 'Azores' MEOW: -TigersEye: Courage-Light -TigersEye: Luck-Light. Z Joppy: -Back from the Beach -Native Bronze -Sunkissed -różu 'Tickle me pink'. |
|
|
|
#142 |
|
Konto usunięte
|
znajdziesz coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1301672146 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1301670649 golarkę i olej z migdałów? |
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi się sporo
+ paletki świąteczne z cieniami do oczu firmy ELF -2 rodzaje: brązy i beże oraz szarości i fiolety http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~203.htm v zestaw kąpielowy -żel pod prysznic, mleczko do ciała i bomba kąpielowa w kształcie muszli Aromatime (nowy i nieużywany) v płyn do kąpieli Zielona Herbata -Stara Mydlarnia -nowy, nieużywany (butla jest szklana i dość ciężka, więc wymienię raczej na wiekszą lub bardziej wartosciową rzecz )+ wzmacniający żel akrylowy 'Hard as Wraps' Sally Hansen -nowy, nieużywany o “Pure Brillance" Celine Dion o "Incanto Bloom" Ferragamo kolejność nie jest przypadkowa ![]() co byś mogła z tego oddać?
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
a może krem za paletkę brązów i żel akrylowy i ew “Pure Brillance" Celine Dion? za perfumetkę mogę coś dorzucić
![]()
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
mogę się zastanowić do jutra? bo jestem trochę zmęczona i nie mogę myśleć o niczym konkretnym
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
jednak jestem za paletką i perfumetkami
jeśli nadal jesteś zainteresowana to zapraszam na PW)
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, pytałas o zel TBS, interesuje mnie zel akrylowy SH
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
uwazasz ze lactacyd i zel TBS to za mało za zel akrylowy?
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
dorzuc mi jeszzce ten korektor, jesli jego data waznosci jest ok i przejdzmy na pv
v korektor pod oczy Recover Rimmel w jaśniejszym odcieniu -zużyty w 1/3 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.

to może faktycznie dajmy sobie czas, może coś znajdziesz w dokładkach
3/3/6-22/7/8