FM Group - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-15, 21:25   #121
Disnejova
Wtajemniczenie

Dot.: FM Group

Witam sa tutaj ystrybutorki Fm ;> bo mam mały problem i pytanko
„Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja.
Disnejova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-16, 09:05   #122
Betty90
Przyczajenie

Tak
Betty90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-08, 17:31   #123
_Angelina_
Wtajemniczenie

miałam jedną wodę z FM i byłam zadowolona. Jesli chodzi o podróbki zawsze wybieram cięższe zapachy wtedy dłużej sie trzymaja. POwiem szczerze że byłam z niej bardzo zadowolona (jak na podróbkę) i nawet długo się trzymała. Teraz zamówiła już sobie dwie hehehe
dostałam niedawno zaproszenie na warsztaty makijażu fm. Że niby można poznać kosmetyki, zrobic makijaż bez żadnych zobowiązań. Gościłyście na takim spotkaniu?
_Angelina_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-12, 20:02   #124
Disnejova
Wtajemniczenie

dobre sa perfumy z Fm szczególnie polecam kupywać tylko 30 procentowe stężenia warte
cienie minerale sa super i blyszczyki owocowe chociaz z cieniami ja zawsze mialam problemy takie mam powieki nawet ciezko od okreslenia kazdymi cieniami nie dało sie mi ladnie pocieniowac rozprowadzic dzieki w koncu Fm mogę zdziałać cuda.
„Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja.

Edytowane przez Disnejova
Czas edycji: 2012-12-12 o 20:16
Stary 2013-03-25, 16:42   #125
Kwiat Pecha
Przyczajenie

ciekawy temat. sama nigdy sie nie zastanawialam. chemia do domu jest wporzadku, mama i jej kolezanki chwalą sobie. a co do kosmetykow to raczej ok, nie znam sie na skladzie i malo mnie to obchodzilo ale z ciekawosci napisze wszystko co mam.

1. krem do zmiękczania i usuwania skórek:
składniki: aqua, paraffinum liquidum, caprylic/capric triglyceride, PEG- 100 stearate (and) glyceryl stearate, glicerin, cetearyl alkohol, cera alba, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, panthenol, butyrospermum parkii(shea butter), prunus amygdalus dulcis oil, hydrolyzed silk, tocopheryl acetate, xanthan gum, linalool, hexyl cinnamal, cl 42090, cl 19140

2. szampon do włosów suchych i zniszczonych:
składniki: aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, cocamide DEA, glycerin, cytric acid, parfum, propylene glycol, dimethicone propyl PG-betaine, guar hydroxypropyltrimonium chloride, pantheol, sodium chloride, aloe barbadensis leaf juice, glyceryl laurate, benzophenone-4, polyquaternium-39, hydrolyzed rhodophycea extract, disodium EDTA, benzyl alcohol, benzyl salicylate, butylphenyl metylpropianol, linalool, hexyl cinnamal, limonene, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene, carboxaldehyde, methylochloroisothiazolin one, methylolisothiazolinone, cl47005, sodium methyl paraben

3. antyprespirant
skład: aqua, aluminium sesquichlorohydrante, stearetch-2, PPG-15 stearyl ether, stearetch-20, isopropyl palmitate, parfum, glyceryl sterate, ceteareth-20, cetearth-12, cetearyl alkohol, cetyl palmitade, methylparaben, propylparaben, DMDM hydantion, phenoxyethanol, allergens i tu dalej wypisane jest dla roznych zapachow rozne przypisy

4. pianka do golenia
skład: aqua, stearic acid, mineral oil, triethanolamine, propane, butane, glycerin, glyceryl, stearate, parfum, cocamide DEA, isobutane, phenoxyethanol, methylpraben, ethyl paraben, butylparaben, allantoin, aloe bardenis, PVP, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, linalool, limonene

mam jeszcze kilka produktow ale sklad jest umieszczony na opakowaniu ktoreog juz nie ma.

1. krem jest bardzo dobry
2. szampon, hm...dziwny
3. antyprespirant dla mnie spoko, tesciową uczulił
4. pianka do golenia nie uzywana.

CZEKAM NA RECENZJE

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

a perfumy sa naprawde bardzo trwale i nie są to podróbki tylko odpowiedniki, dla niedokształconych polecam filmik

http://www.youtube.com/watch?v=x-WfRYu888g
Kwiat Pecha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-25, 17:29   #126
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kwiat Pecha Pokaż wiadomość

a perfumy sa naprawde bardzo trwale i nie są to podróbki tylko odpowiedniki, dla niedokształconych polecam filmik

http://www.youtube.com/watch?v=x-WfRYu888g
Boże, jaka żenada, odsyłanie do "filmiku korporacyjnego"

Ps. czym się różnią podróbki od odpowiedników? W sensie efektu - chcemy, żeby nasze perfumy miały taki sam zapach jak Dior czy Chanel - to są fakty Kwestia nazewnictwa jest marginalna.

Ja tam serio potrafię obiektywnie spojrzeć na kosmetyki. Serio nie potrzebuję oglądać "filmików korporacyjnych", w których są jakieś bla, bla, bla, zamiast poruszonych kwestii merytorycznych - a tymi kieruję się kupując kosmetyki. Kogo ma ten film przekonać? 13 letnie dziewczynki czy 67 letnie babcie?
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-11, 08:29   #127
empress83
Raczkowanie

Firma odcina się od mowienia że to odpowiedniki etc...

Jeżeli chodzi o zapachy to perfumy pachną PODOBNIE. a podobnie to nie tak samo....
Zapachy są zbliżone i to dosyć mocno... ale nie wszystkie.
Listy które krążą w necie są to tzw. listy intuicyjnego dopasowania- czyli ktoś wącha i stwierdza, że podobne będzie do...
Firma FM wręcz gani za pokazywanie czy udostępnianie takich list, jednak jest ich wszędzie pełno ponieważ nie da sią za wszystkimi trafić

Ja używam ich perfum, chemii i kosmetyków, i jestem bardzo zadowolona.. wiadomo z jednych bardziej z drugich mniej.
Jest to normalne bez względu czy jest to FM, Oriflame, Rimmel czy Dior.
empress83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-12, 15:01   #128
katiedee
Raczkowanie

Coco Mademoiselle od FM pachnie prawie tak samo, ale ja wolę używać Lidlowskiego Madame Glamour, który jest tanszy nawet od FM, a pachnie IDENTYCZNIE jak Chanel.
Zamówilam sobie też nr 173 i chyba 98. Po prostu mi się podobają, nawet nie dbam o to, jakie oryginały przypominają.

Uwaga:

MÓJ BLOG

Do długości docelowej pozostało: 30 cm
katiedee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-21, 14:01   #129
Makila
Przyczajenie

http://pl.wikipedia.org/wiki/Drom_Fragrances
Skoro dużo marek zaopatruje się w klisze zapachowe w Dromie nie dziwie się, że zapachy są podobne.
Co do utrzymywania się zapachu każdy indywidualnie musi to sprawdzić. Każdy ma inną skórę.
U mnie np. zapach 281 utrzymuje się krótko, ale za to 17 o wiele dłużej.
Mój chłopak także używa perfum FM, chyba nr 63 i jest bardzo dobrze wyczuwalny i długo utrzymuje się na jego skórze. Mam także nr 20 który u mnie pachnie inaczej, a u mamy mojego chłopaka inaczej.
Chyba nie myślicie, że Hugo Boss siedzi sobie w laboratorium i sam tworzy perfumy. On tylko zaopatruje się w Dromie w klisze zapachowe, tak samo jak FM.
Osobiście kupuję perfumy tylko w FM ponieważ wiem, że nie płacę m.in. za reklamę, wymyślną butelkę czy samo nazwisko.
Używam też innych produktów FM, nie ze wszystkich jestem zadowolona, ale to tak samo jak z innymi markami. Dla jednego dobry jest powiedzmy L'Oreal a drugi powie że jemu to kompletnie nie odpowiada i woli np. Astor.
Ten wątek pokazuje, że nie każdy dystrybutor jest kompetentny. Nie zna składu to niech się dowie, skoro zależy mu na klientach. Niech potrafi wytłumaczyć dlaczego FM to nie są podróbki czy zamienniki bądź odpowiedniki innych znanych i drogich marek. A z tym, który tak mówi nawet nie rozmawiajcie, bo jakby nie patrzeć skoro jest w tej firmie to niech będzie lojalny wobec niej. Właśnie przez takich niekompetentnych dystrybutorów FM jest postrzegany jako firma podróbek.
Makila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-22, 10:21   #130
Kocurasek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Makila Pokaż wiadomość
Osobiście kupuję perfumy tylko w FM ponieważ wiem, że nie płacę m.in. za reklamę, wymyślną butelkę czy samo nazwisko.
jak to nie płacisz za reklamę? A Prowizję dla dystrybutorów to myślisz, że co to jest jak nie opłata za reklamę?
Poniżej nawet o tym wspomniałaś.

Cytat:
Ten wątek pokazuje, że nie każdy dystrybutor jest kompetentny. Nie zna składu to niech się dowie, skoro zależy mu na klientach. Niech potrafi wytłumaczyć dlaczego FM to nie są podróbki czy zamienniki bądź odpowiedniki innych znanych i drogich marek. A z tym, który tak mówi nawet nie rozmawiajcie, bo jakby nie patrzeć skoro jest w tej firmie to niech będzie lojalny wobec niej. Właśnie przez takich niekompetentnych dystrybutorów FM jest postrzegany jako firma podróbek.

25.08.2012

Aparatka
08.04.2013 Damon Clear (góra)
18.11.2013 aparat metalowy mini (dół)

Kocurasek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-22, 15:54   #131
SOCKI
Zakorzenienie

FM to jakiś koszmar. Kiedyś znajoma zaprosiła mnie na plotki, wchodzę do lokalu a tam jej chłopak (też dystrybutor), laptopik, 150 flaszek perfum na stole i dawaj mnie werbować. Jako, że nie byłam zainteresowana skutecznie im odmawiałam, ale co się nasłuchałam tej propagandowej nowomowy to moje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post44413363
SOCKI jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-30, 10:48   #132
Arbu
Przyczajenie

Witam serdecznie wszystkich
Specjalnie założyłem konto aby pogawędzić trochę o FM bo mam z tą firmą styczność (nie, nie jestem dystrybutorem i nikogo nie będę namawiał).
Co do biznesu MLM to trochę się na tym znam bo piszę artykuły naukowe na ten temat na uczelni. Ale nie będę się nad tym rozwodził.
Tak patrząc się na znajomych dystrybutorów i na tych opisywanych przez was to mam wrażenie że albo ja znam kilkanaście wyjątków, albo miałyście dużego pecha.
Co do perfum, znajoma pokazała mi próbnik (ten z 20 fiolkami) i zrobiliśmy tak że ja zamówiłem u niej próbkę za 1.01zł (bo jest taka możliwość- spójrzcie na cennik). Był to numerek 110. Próbka starczyła mi na około 5 dni i jestem zadowolony. Kupiłem też próbkę swojej znajomej, numer 18 i bardzo jej ten zapach odpowiadał. Zapach (przynajmniej u mnie) utrzymywał się bardzo długo.
Wypróbujcie ten sposób, zamiast kupować całe buteleczki
Arbu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-30, 14:12   #133
kuki9
Zakorzenienie

Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Drom_Fragrances
Skoro dużo marek zaopatruje się w klisze zapachowe w Dromie nie dziwie się, że zapachy są podobne.
Co do utrzymywania się zapachu każdy indywidualnie musi to sprawdzić. Każdy ma inną skórę.
U mnie np. zapach 281 utrzymuje się krótko, ale za to 17 o wiele dłużej.
Mój chłopak także używa perfum FM, chyba nr 63 i jest bardzo dobrze wyczuwalny i długo utrzymuje się na jego skórze. Mam także nr 20 który u mnie pachnie inaczej, a u mamy mojego chłopaka inaczej.
Chyba nie myślicie, że Hugo Boss siedzi sobie w laboratorium i sam tworzy perfumy. On tylko zaopatruje się w Dromie w klisze zapachowe, tak samo jak FM.
Używam też innych produktów FM, nie ze wszystkich jestem zadowolona, ale to tak samo jak z innymi markami. Dla jednego dobry jest powiedzmy L'Oreal a drugi powie że jemu to kompletnie nie odpowiada i woli np. Astor.

Nie ma to jak poprawiać sobie humor myśląc, że używa się "prawie Diora" albo "prawie Bossa"

kuki9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-19, 22:43   #134
alex171
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SOCKI Pokaż wiadomość
FM to jakiś koszmar. Kiedyś znajoma zaprosiła mnie na plotki, wchodzę do lokalu a tam jej chłopak (też dystrybutor), laptopik, 150 flaszek perfum na stole i dawaj mnie werbować. Jako, że nie byłam zainteresowana skutecznie im odmawiałam, ale co się nasłuchałam tej propagandowej nowomowy to moje.
Miałam podobną sytuację
Te ich teksty przypominają sektę... dziękuję bardzo za taki wynalazek, obiecanki mercedesów, milionów i innych cudów.
Jak zapytałam znajomego koleżanki co robi, to było to owiane wielką tajemnicą( i sugerował,że powie mi o tym wtedy gdy się w to zgłębię : buch, dostałam odpowiednią książkę, coś tam 45 sekund skutecznego coś tam...chyba prezentacji ) No ludzie
2014-licencjat
2015- ... ?

http://le-nouveau-chapitre.blogspot.fr/
alex171 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-20, 10:50   #135
KOOL SHEN
Rozeznanie

Ostatnio słyszałem jak jeden facet namawiał jedną dziewczynę aby weszła do FM Group . Mówił jak nawiedzony , i że w ciągu roku zarobi zarobi milion złotych.
Stary 2013-08-20, 11:34   #136
nalezedociebie
Zakorzenienie

Też się z tym spotkałam. Koleżanka nie chciała powiedzieć ,,co to za biznes'' i gdy się spotkałyśmy, przyszedł jakiś koleś, wcisnął książkę o tych prezentacjach na serwetkach i obiecywał miliony, mercedesy

nalezedociebie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-20, 11:43   #137
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nalezedociebie Pokaż wiadomość
Też się z tym spotkałam. Koleżanka nie chciała powiedzieć ,,co to za biznes'' i gdy się spotkałyśmy, przyszedł jakiś koleś, wcisnął książkę o tych prezentacjach na serwetkach i obiecywał miliony, mercedesy
E tam, mercedes. Poniżej Porsche Spider nawet niech głowy nie zawracają.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-20, 12:19   #138
nalezedociebie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
E tam, mercedes. Poniżej Porsche Spider nawet niech głowy nie zawracają.
No masz rację, dlatego odmówiłam

nalezedociebie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-28, 00:04   #139
Evilflower
Przyczajenie

Cóż po przeczytaniu wszystkich komentarzy, uważam że mieliście ogromnego pecha jeżeli chodzi o osoby, które zapraszały was do FM.

Mówiąc szczerze, ja również dałam się namówić i jestem z tego zadowolona.
Jestem osobą, której się raczej nic nie chce, ale zaprosiłam również do biznesu koleżankę. ( Możliwe, że to ja mam takie szczęście w życiu, nie wiem .... ). Mój kolega pracuje z FM w innym mieście i mam mało okazji, żeby prowadzić z nim spotkania, ale on rozwija swoją grupę i tak oto magicznym sposobem nic nie robiąc ja i moja koleżanka mamy 50 osób, które znajdują się pod nami i ich pkt. liczą się również na nasze konto. Co w efekcie daje około 2000 pkt. na miesiąc, a co za tym idzie firma wypłaca mi miesięcznie 50 zł, nie jestem zatrudniona w firmie, więc mogę to przeznaczyć na zakup produktów.
Osobiście nie widzę nic złego w tym, że co miesiąc dostaję 50 zł na zakupy produktów, z których jestem zadowolona.

Wydaje mi się, że FM to nie żadne zło wcielone, a ja chyba nie posiadam takiej godności, żeby kupować oryginały perfum, bo po prostu mnie na to nie stać, a dodatkowo uważam, że 70% ceny takich perfum to tylko nazwa lub znaczek.

Do wejścia w FM zachęciło mnie to, że jeżeli nawet bym nie kupowała produktów, to firma nie wyciąga na mnie żadnych konsekwencji, a słyszałam, że jest tak w Oriflame, ale nie jestem pewna.
Evilflower jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-28, 07:49   #140
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Evilflower Pokaż wiadomość
Cóż po przeczytaniu wszystkich komentarzy, uważam że mieliście ogromnego pecha jeżeli chodzi o osoby, które zapraszały was do FM.

Mówiąc szczerze, ja również dałam się namówić i jestem z tego zadowolona.
Jestem osobą, której się raczej nic nie chce, ale zaprosiłam również do biznesu koleżankę. ( Możliwe, że to ja mam takie szczęście w życiu, nie wiem .... ). Mój kolega pracuje z FM w innym mieście i mam mało okazji, żeby prowadzić z nim spotkania, ale on rozwija swoją grupę i tak oto magicznym sposobem nic nie robiąc ja i moja koleżanka mamy 50 osób, które znajdują się pod nami i ich pkt. liczą się również na nasze konto. Co w efekcie daje około 2000 pkt. na miesiąc, a co za tym idzie firma wypłaca mi miesięcznie 50 zł, nie jestem zatrudniona w firmie, więc mogę to przeznaczyć na zakup produktów.
Osobiście nie widzę nic złego w tym, że co miesiąc dostaję 50 zł na zakupy produktów, z których jestem zadowolona.

Wydaje mi się, że FM to nie żadne zło wcielone, a ja chyba nie posiadam takiej godności, żeby kupować oryginały perfum, bo po prostu mnie na to nie stać, a dodatkowo uważam, że 70% ceny takich perfum to tylko nazwa lub znaczek.

Do wejścia w FM zachęciło mnie to, że jeżeli nawet bym nie kupowała produktów, to firma nie wyciąga na mnie żadnych konsekwencji, a słyszałam, że jest tak w Oriflame, ale nie jestem pewna.
Nic nie robię, magiczne sposoby, a 50 złotych dostaję. Straszysz, czy zachęcasz, bo sama nie wiem.

Acha, zakup oryginalnego zapachu to "posiadanie godności". Używanie języka polskiego w przeróżnych znaczeniach nieustannie mnie zadziwia.

Nic nie robisz, ale spotkania, wprawdzie z rzadka, prowadzisz. Wiesz co? To nie jest "nic" nie robienie.

50 zł za 50 osób? Ależ interes... Już na ulotkach się zarobi więcej w weekendy.

To w końcu firma Ci to "wypłaca", czy możesz za to brać tylko produkty? Zdecyduj się, bo jedno przeczy drugiemu. Albo wypłata, albo tylko wirtualna kasa za którą coś bierzesz (za 50 zł to rzeczywiście góry towaru).

Generalnie chciałaś firmie zrobić dobrze tym postem, a w sumie to chyba anty-reklama wyszła.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2013-08-28 o 07:51
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-28, 09:11   #141
kuki9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Evilflower Pokaż wiadomość
a ja chyba nie posiadam takiej godności, żeby kupować oryginały perfum, bo po prostu mnie na to nie stać, a dodatkowo uważam, że 70% ceny takich perfum to tylko nazwa lub znaczek.
No masz w sumie rację, kupowanie podróbek to brak godności...

kuki9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-03, 11:55   #142
Vika90
Raczkowanie

Ktoś się wyżej pytał o wypłacanie. Wyjaśniam.

Oprócz tego co zaoszczędzimy na zakupie/zarobimy na sprzedaży produktów ( co kto lubi), firma wypłaca nam dodatkową prowizję w gotówce. Nie będę tutaj wszystkiego opowiadać, bo wypada posłuchać całej prezentacji by wyrobić sobie opinię o FM.

Jesli ktoś woli stać i rozdawać ulotki za marne grosze to droga wolna!
Pamiętajcie że Ci co obiecują złote góry za nic to są chyba źle szkoleni i prowadzeni. Ten biznes to praca jak każda. Jest prosty, ale nie łatwy. Musisz się nauczyć, wypracować dobre nawyki, poświęcić czas. Tyle tylko że po jakimś czasie Twój zysk przychodzi pasywnie. No i sam jesteś kowalem własnego losu, nie siedzisz w biurze ileś tam czasu.Sam decydujesz o zaangażowaniu.
Vika90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-18, 12:06   #143
anetaste
Przyczajenie

Te kosmetyki nie są badziewne, miałaś je, że masz takie o nich zdanie? Jakość perfum jest badziewna? Nie zgadzam się.
anetaste jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-19, 01:12   #144
Disnejova
Wtajemniczenie

Kosmetyki z Fm sa bardzo dobrę narzekałam na podkłady drogeryjne i w tej chwili tylko uzywam podkładu i pudru z FM szkoda tylko ze nie mają jakiś dobrych olejków na włosy np na zniszczone odbudowanie serii masek roównież mogłoby by w tedy być ciekawie mam cichą nadzieje że wprowadzą więcej pielegnacji włosów

---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ----------

Dlatego wole Fm niz Avon i Oriflame problem w tym że u mnie koleżanki nie daja się namówić na Fm wiadomo nic na siłę prezentację ogarniam mam na szczęscie koleżankę która już ma dość dużą ilość ludzi pod sobą także ladnie trzeba być silnym mnie ta firma dała sily że nie można się poddawać i to jest fajne zajęcia zapraszam chętnych byłam na tym szkoleniu może ktoś oglądał a jęzeli nie to warto ! jest to facet który ahhh uwielbiałam go słuchać
Stary 2013-11-22, 17:39   #145
slodka0018
Raczkowanie

Hejaa a ja dałam się wciągnąć w FM jako dystrybutor i żałuje , tak namawiał mnie znajomy z kolega aż się zgodziłam , na wstępie trzeba (!) zakupić starter . Wkrecali jaka to super praca , ze nic nie trzeba robic , ze mozna zarobic duzo kasy , kazali zakupic pare produktow aby pokazac klientom jakie to wszystko cudowne taaa ;/ Po pierwszym katalogu nie było osob chetnych , poniewaz wysokie są tam ceny i zrezygnowałam a teraz cały czas piszą do mnie czy coś zamawiam czy bede sie skladac na jakies wyjazdy itp..a jak pracowalam zagranica to pisali czy czasem nie chce kupic katalogow aby tam nie sprzedawac po czym odpowiedzialam ze ludzie tutaj przyjechali zarabiac a nie wydawac to odpisali to zachecaj do wspolpracy jako dystrybutor , teraz kolezanka w to weszła i mi spokoju nie daje chce abym zamawiała u niej masakra z tym .... jak sie przyczepia tak sie nie odczepia ....

Edytowane przez slodka0018
Czas edycji: 2013-11-23 o 00:56
slodka0018 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-09, 16:27   #146
Renatka_2108
Zakorzenienie

GG do Renatka_2108

Jest tu jakas osoba która by mnie mogła przyjac pod swoje skrzydła i wyjaśnic wszystko telefonicznie itd?

Najlepiej ktoś ze Śląska Katowice/Częstochowa/Myszków itd.
Stary 2014-06-09, 21:28   #147
Disnejova
Wtajemniczenie

a jest ktoś z Gdanska? chetnie bym poznała ulepszając jeździć na szkolenia

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Napisane przez slodka0018 Pokaż wiadomość
Hejaa a ja dałam się wciągnąć w FM jako dystrybutor i żałuje , tak namawiał mnie znajomy z kolega aż się zgodziłam , na wstępie trzeba (!) zakupić starter . Wkrecali jaka to super praca , ze nic nie trzeba robic , ze mozna zarobic duzo kasy , kazali zakupic pare produktow aby pokazac klientom jakie to wszystko cudowne taaa ;/ Po pierwszym katalogu nie było osob chetnych , poniewaz wysokie są tam ceny i zrezygnowałam a teraz cały czas piszą do mnie czy coś zamawiam czy bede sie skladac na jakies wyjazdy itp..a jak pracowalam zagranica to pisali czy czasem nie chce kupic katalogow aby tam nie sprzedawac po czym odpowiedzialam ze ludzie tutaj przyjechali zarabiac a nie wydawac to odpisali to zachecaj do wspolpracy jako dystrybutor , teraz kolezanka w to weszła i mi spokoju nie daje chce abym zamawiała u niej masakra z tym .... jak sie przyczepia tak sie nie odczepia ....
zrezygnowałaś zbyt prędko moja droga to samo na poczatku wiem że ludzie widza Fm cena y ale to trzeba umieć miec gadane taką osobe podejść podczas umawiania się aby ta osoba weszłą zarabiasz na budowie , oczywiście że mozęsz na zakupach ale to korzyść słaba NIGDY SIE NIE PODDAWAJ WALCZ DO KOŃCA
Stary 2014-06-09, 22:07   #148
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Disnejova Pokaż wiadomość
a jest ktoś z Gdanska? chetnie bym poznała ulepszając jeździć na szkolenia

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

zrezygnowałaś zbyt prędko moja droga to samo na poczatku wiem że ludzie widza Fm cena y ale to trzeba umieć miec gadane taką osobe podejść podczas umawiania się aby ta osoba weszłą zarabiasz na budowie , oczywiście że mozęsz na zakupach ale to korzyść słaba NIGDY SIE NIE PODDAWAJ WALCZ DO KOŃCA
Taaak... odnawianie starych znajomości w celu przedstawienia "cudownego" sposobu na zarabianie kasy.

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-02-17, 13:38   #149
Disnejova
Wtajemniczenie

Witam nie moge znaleść jak przentuje sie odcień podkladu z Fm ADVANCED covering effect odcień Ivory Natural beige nie wiem czy jest bardzo ciemny ktoś ma lub widział odcienie
Stary 2015-02-17, 14:28   #150
roseblue
wasza koleżanka

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Taaak... odnawianie starych znajomości w celu przedstawienia "cudownego" sposobu na zarabianie kasy.
Trzy razy prawie się na to nacięłam Teraz gdy widzę wiadomość od kogoś kto miał mnie w dupie przez dłuższy czas i nagle chce się spotkać pytam od razu czy chodzi o FM.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości