|
|
#121 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dieta!
co do kółeczka to mogę wam powiedzieć z własnego doświadczenia że początki są ciężkie zanim doszłam do wprawy wymieniałam kółko 3 razy jako pierwsze miałam takie zwykłe jakieś 10zł w sportowym tragedia kręcić nie szło poczytałam na wizażu że lepiej jest jak się je obciąży np grochem rozcięłam tę taśmę ale po wsypaniu grochu nie szło mi to skleić więc kopiłam takie z kulkami w środku no niby lepiej po jakimś czasie jeszcze raz wstąpiłam do sportowego i znalazłam takie powlekane gumą i obciążone niby profesjonalne i tu bez problemów jeśli chodzi o kręcenie ale robiło mi siniaki na kościach z przodu jak za cienko się ubrałam teraz kręcę na przemian raz tym zupełnie zwykłym raz tym sportowym tego z kulkami nie polecam przeszkadza gdy ogląda się tv podczas kręcenia
co do efektów nie wiem jak to w cm ale po ciuchach widać różnice mam sporo ołówkowych spódnic takich biurowych kiedyś były dopasowane a teraz mam luzy na biodrach zaczynają się przekręcać podczas chodzenia więc myślę że pod koniec maja będę musiała oddać je do krawcowej ![]() kręcę od 2 miesięcy codziennie na wieczór po 20 min więc myślę że to nie jest jakieś specjalne poświęcenie i talia się ładnie wyrabia choć najlepszy efekt widać na boczkach
|
|
|
#122 |
|
amor vincit omnia
|
dodatkowy ruch zawsze idzie na plus! nieważne czy efekty są po miesiącu, czy po dwóch (wiadomo- im szybciej tym fajniej
), ale nigdy nie jest tak że człowiek się dodatkowo rusza i nic z tego nie ma. każde dodatkowe ćwiczenia to fajna sprawa dla ciała, ale tez i dla ducha ![]() ja chyba na obiad sobie znów zjem warzywa z dzikim ryżem, bo nie mam dziś czasu na 'papraninę'
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój brat na tej diecie schudł 30 kg a pozwalał sobie nawet na kawałek pizzy.
|
|
|
#125 |
|
amor vincit omnia
|
bo wszystko jest dla ludzi, ale ... dla ludzi z głową
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
dokładnie, raz na jakiś czas można sobie na coś pozwolić ale jak ktoś codziennie będzie sobie pozwalał to efekty będą mizerne
![]() też chce hula hop ale wstydze sie kupic i z tym isc
|
|
#127 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#129 |
|
amor vincit omnia
|
idź do sklepu, kup a potem szybko do domu i kaptur na głowę to Cię nikt nie pozna
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#131 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
to jest nawet lepsze bo dzieci jeszcze nie mam
|
|
#133 |
|
amor vincit omnia
|
kurcze, pierwszy raz w czasie @ waga nie wskazuje dodatkowego kg
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
to może po @ będzie mniej
|
|
#135 |
|
amor vincit omnia
|
już jest mniej! dziś nie dość, że nie było na plusie to jeszcze waga pokazała -1kg
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O to gratki u mnie zawsze przy @ przybywa, ale większość myślę, że głównie z tego iż woda się gromadzi, a co najgorsze do tego mam straszną ochotę na słodycze wtedy :/ widziałam że rygorystycznie planuje się kontrolowanie efektów naszej walki osobiście nie mogę doczekać się niedzieli bo wtedy skończę I fazę i niby chudnie się na niej od 1 do 3kg ciekawe jak będzie u mnie
|
|
|
|
#137 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie!!! Czy ja tez mogę do Was się przyłączyć?????
mam-168 cm mam - 75 kg chcę zrzucić 10 kg kupiłam nawet orbitrek , ale mało coś na nim jeżdżę. Natomiast codziennie na rowerze do i z pracy, ok.15 km. Nie wyobrazam sobie jednak zycia bez chleba..... Pozdrawiam . |
|
|
|
|
#138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no jasne, że możesz razem lepiej )mamy podobny cel, ja też chcę zrzucić 10 kg ;D już udało mi się 2 kg. w 2 tygodnie, więc na pewno i ja dam radę i Ty też dasz radę ![]() wspierajmy się i opisujmy nasze efekty ;*
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
|
|
#139 |
|
Wtajemniczenie
|
witam Was
czasem zerknę na Wasze zmagania ja mam trochę kg za sobą spuszczonych mam chwile załamania ale to zdarza się każdemu chyba waga jak w podpisie ![]() któraś z Was wstydziła sie napisać że waży 80kg kobieto głowa do góry ja w 2009 roku ważyłam 130kg to jest wstyd ale najważniejsze to wziaść się za siebie zamierzam poprzestać na 75kg bo chyba nie dam rady utrzymać 70. Może jak już utrwale te 75kg to kiedys sprobuje powalczyc o mniej. WIEM JEDNO nie chce już nosić rozmiaru 52
|
|
#140 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak tak teraz nad tym pomyślę to poza piknikami jakoś mi tego nie brakuje da się przyzwyczaić do wszystkiego Pandzia_2010 jak patrzę na twój opis to od razu znika mi chęć na grzeszki ładnie ci kg ubyło gratki
'Someone Just For You' never let them go Od 16.10.2014 Aparatka ![]() Edytowane przez Sweetty Czas edycji: 2011-05-04 o 22:09 |
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No dokładnie to samo, ja też nie mogę być do końca konsekwentna. Odchudzam się przez 2 miesiąće schudne a później nie potrafię utrzymać tej wagi, ale teraz muszę to zmienić. Ale włączam rózne zdjęcia, gdzie kobiety potrafiły ze 150 kg schudnąć do 70. To wtedy wiem, że ja też mogę schudnąć... ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#142 |
|
Przyczajenie
|
ja od dzisiaj przechodze na diete owocowo-warzywna wlasnie moja sasiadka ja skonczyla i schudla 8 kilo w dwa tygodnie a teraz przeszla na diete 1200 kalori czyli powoli wprowadza produkty zbozowe i mieso.wlasnie przed chwila zjadlam salatke na sniadanie do tego herbatka ziolowa na obiad bigos jarski.podobno samopoczucie jest bardzo dobre w tej diecie
|
|
|
|
|
#143 |
|
Rozeznanie
|
Tylko czy po takiej diecie nie ma efektu jojo??
moja kuzynka stosowała z tuzin jakiś różnych monodietek i za każdym razem po spektakularnym spadku po dość niedługim czasie był jeszcze większy przyrost wagi
|
|
|
#144 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
Lili i Pandzia witamy, witamy ![]() Lili- ja bym wiele dała za orbitreka, ale ciesze się, ze chociaż rower stacjonarny mam. Pandzia- wielkie za zrzucenie tylu kilogramów. to nie lada wyczyn.
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Eldo_rado widze w podpisie waga spada, gratuluję
|
|
|
|
|
#146 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz tylko trochę ponad 4 kg i jesteś blisko celu
Zazdroszczę
|
|
|
|
|
#148 |
|
amor vincit omnia
|
tak naprawdę to do celu mam jeszcze jakieś 5-6kg, bo moim ostatecznym celem jest 60kg. jeszcze troszkę i będę na półmetku
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
No to pięknie
I jak ćwiczysz już na hh?? Ja poniżej 60 chciałabym zejść
|
|
|
|
|
#150 |
|
amor vincit omnia
|
nie, jeszcze nie przyszło
ale spokojnie, narazie sobie pedałuję codziennie ![]() ja bym chciała zejść poniżej 60, ale o tym nie myślę. najpierw chcę schudnąc chociaż do 60 i poprawić wygląd swojego ciała. zależy mi na zgubieniu 'oponki' i trochę z ud. a co będzie potem to się okaże. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.

razem lepiej
moja kuzynka stosowała z tuzin jakiś różnych monodietek i za każdym razem po spektakularnym spadku po dość niedługim czasie był jeszcze większy przyrost wagi
za zrzucenie tylu kilogramów. to nie lada wyczyn.
waga spadła i to mimo @! zawsze w tym czasie mam przynajmniej kilo na plusie a tu niespodzianka, pierwszy raz podczas @ waga nie tylko nie wzrosła, ale wręcz jest na minusie