|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC: Minerały (sample) i inne niepotrzebne kosmtyki
Witaj cos u mnie za pędzel flat top Mary Kay - używany sporadycznie, wyprany???????
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, może znajdziesz coś u mnie w zamian za:
- Gąbeczka do twarzy wykonana z gąbki PVA - nowa w oryginalnym opakowaniu - pędzelek podróżny do różu, pudru - srebrny, nowy - pędzelek do oczu - wersja podróżna - nowy - gąbeczka do cieni - nowa ? ![]() |
|
|
|
#124 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie?
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Może za ten szampon z sante i jakieś odlewki z tego hesh'a? One zmieniają kolor włosów? |
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Zainteresowało mnie: AVON eyeliner shimmer khaki - żelowa kredka do oczu, użyta jeden raz oraz jakieś próbki minerałów Chciałabyś się wymienić za kolczyki wkretki: modelinowe handmade albo (juz nie handmade tylko kupne) wkretki kuleczki perełki (różne kolory), lub kuleczki plastikowe (również różne kolory)? Kolczyki kuleczki są nowe. Kolczyki modelinowe były mierzone. Proszę, odpisz tutaj bo nie mam jeszcze swojego wątku wymian
|
|
|
|
#126 | |
|
Organizatorka
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
no to jak najbardziej mi te produkty do włosów odpowiadają. Ile byś chciała tej odlewki z GA Code?
|
|
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
- Sante szampon henna volume 07/2013 - 2/3 opakowania 200 ml
- Hesh maska do włosów Tulsi - 50g - Hesh naturalny szampon Shikaki 02/2014 - 50g - Hesh maseczka Kalpi Tone - 50g - Hesh szampon Aritha 03/2013 - 50g za 10ml GA code? |
|
|
|
#130 |
|
BAN stały
|
Cos u mnie za:
- Physiogel Krem hipoalergiczny do pielęgnacji twarzy i całego ciała - 75 ml - nowy, nieotwierany (dostałam w jednym czasie dwa) ? |
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
- Physiogel Krem hipoalergiczny do pielęgnacji twarzy i całego ciała - 75 ml - nowy, nieotwierany (dostałam w jednym czasie dwa)
Dam się za to pokroić.
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za:
Pixie podkład Natural Finish Ayperi 3 pędzel flat top Mary Kay ?? |
|
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: CZERIWEC: NIE ZNAM REGULAMINU: Minerały (sample) i inne niepotrzebne kosmtyki
Cosik u mnie za oba szamponika Lusha??
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=565506 |
|
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
coś za powyższe? odpisz proszę u mnie
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
niestety olejek już oddany, zaraz uaktualnię. może coś innego wybierzesz?
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
ok
a ile tej odlewki? (bo nie mam atomizerów i bym musiała kupić, a nie wiem jaki)---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- minerałów szukam głównie jasnych/ bardzo jasnych w chłodnej tonacji - z moich kolorów to EDM Multi-tasking neutral i Pixie Pari 0 i 1 oraz bardzo pilnie bronzerów albo róży postaram się znaleźć atomizerki - nie wiesz gdzie w Poznaniu można takowe nabyć (ew. w Warszawie?) nie musisz wysyłać zdjęć Lushowe szampony przyjmę w każdej formie ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- o! super! to ja poszukam tych atomków, albo zapytam wizażanek
|
|
|
|
#139 |
|
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
to dorzuć tyle próbeczek ile uważasz za stosowne (jestem z tych bladolicych
) obojętnie mi jaka firma bo do tej pory miałam styczność tylko z Pixie, Lily Lolo i EDM ![]() To zatwierdzamy wymianę? |
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za szampony Lusha?
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
- Physiogel Krem hipoalergiczny do pielęgnacji twarzy i całego ciała - 75 ml - nowy, nieotwierany (dostałam w jednym czasie dwa) - odżywczy żel hialuronowy BU - około 45 ml - mieszany we wrześniu.
|
#142 |
|
Konto usunięte
|
coś za:
- Sól do kąpieli jabłkowo - cynamonowa 140 gram - Beauty Formulas oczyszczające plasterki na krosty i plamy 20 szt opakowane w saszetki + 5 sztuk w blistrze luzem (mam kartonik) - Aromatyczny krem do ciała masłem shea o zapachu kakaowym MYPA - 100 ml - użyty raz na twarz, kupiony 22.08.2011 - olej rycynowy phytopharm 100 g - nowy, nieużywany - pędzel flat top Mary Kay - używany sporadycznie, wyprany - pędzelek podróżny do różu, pudru - srebrny, nowy |
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za:
- Sól do kąpieli jabłkowo - cynamonowa 140 gram -Aromatyczny krem do ciała masłem shea o zapachu kakaowym MYPA - 100 ml - użyty raz na twarz, kupiony 22.08.2011 - etui na pędzle (zdjęcie) -ZIAJA PRO płyn zmiękczający do skórek - 30ml - około 3/4 opakowania (trudno dokładnie określić) 05/2012 ? pozdrawiam ![]()
|
#144 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj,
znajdziesz coś u mnie za Emolium i olej winogronowy? odpisz proszę w moim wątku
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
hej
wieczorkiem podrzucę skład odżywki ja bym była chętna na jedwab hydrolizowany, ale musiałabys cos dobrać do kallosa za niego. Gdyby Ci sie coś jeszcze ode mnie nasunęło na myśl to daj znaka, bo podróżny pędzel do różu tez mi sie podoba Edit: a najbardziej to bym chciała próbke podkładu sweetscents kolorystykę mojego ryjka znasz.Skład odżywki latte kallosa: aqua, cetearyl alcohol, cetrimonium chloride, dipalmytoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, parfum, benzyl alcohol, citric acid, peg5 cocomonium methosulfate, methylchloroisothiazolino ne, methylisothiazolinone, hydrolyzed milk protein, hydroxypropyltrimonium hydrolyzed casein, sodium cocoyl glutamate, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride.
Edytowane przez anula_ga Czas edycji: 2011-11-07 o 17:55 |
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym jeszcze ten jedwab chetnie przygarnęłą i pędzelek podróżny do różu (tylko nie orientuje jaka on ma wartość) - co bym Ci mogła jeszcze zaproponować? Wskaż kierunek ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- to super - ja juz pakuje No to wymieniamy się adresami na pw.
|
#147 |
|
Rozeznanie
|
pasowało by mi tylko to
- Dove therapy - krem wygładzający bez spłukiwania z odbudowującym serum - użyte 3 razy na krótkie włosy (ubytek minimalny) jednak to za mało za torbę
|
|
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
- Yves Rocher Culture Bio Mleczko do ciała na dzień dobry - 200 ml - nowe nieużywane
ale to chyba musiałabyś coś jeszcze dobrać. Na pędzle jest kilka chętnych osób i jeszcze nie wiem na co się zdecyduję ![]()
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
to ja się namyśliłam
![]() U Ciebie: - Yves Rocher Culture Bio Mleczko do ciała na dzień dobry - 200 ml - nowe nieużywane U mnie: pędzel do podkładu EDM
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic dla siebie nie widzę, szukam tylko tego co w wish. Pozdrawiam.
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.

Lushowe szampony przyjmę w każdej formie 
kolorystykę mojego ryjka znasz.