" Dlaczego ja" "Trudne sprawy" - oglądacie? - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-10, 23:06   #121
kilianna
Zakorzenienie

Dot.: " Dlaczego ja" "Trudne sprawy" - oglądacie?

ja czasem też to oglądam z TŻ, żeby się pośmiać, bo to jest naprawdę zabawne. Takie głupoty, że się w głowie nie mieści. Na 1 miejscu mojej top listy figuruje odc. ze wścibską sąsiadką. Jej teksty były boskie.

Niektórzy ludzie wierzą, że te historie są z życia wzięte. Np. moja babcia święcie wierzy, że te rodziny są prawdziwe, zapraszają ekipę tv, a tutaj nagle jakaś akcja się dzieje. Ostatnio babcia mówi do mnie : "No zobacz, znowu jakieś historie, ten polsat ma szczęscie, że gdzie nie pojedzie tam się różne ciekawe rzeczy dzieją"
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-10, 23:06   #122
muszynianka
Zakorzenienie

himym chodziło mi o ten z trzepniętą sąsiadką który chyba vixen tu wkleiła
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-10, 23:09   #123
madzia0007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wanitatywna Pokaż wiadomość
O którym odcinku nie wspominacie, to okazuje się że nie widziałam. A byłam święcie przekonana, że już chyba wszystkie odcinki widziałam. Achh, trzeba nadrobić.

Mój ulubiony odcinek to z tym facetem, co miał 30 lat i matka mu dziewczyny szukała.
ten w ktorym matka przyprowadzila do domu dziewczyne z portalu randkowego ktora potem ich okradla?

boski byl odcinek o kolesiu obsesyjnie zakochanym w nijakiej dr Karolinie, ktora nieustannie musiala sie z nim uzerac np wchodzi do domu po pracy a tam nie wiadomo skad nie wiadomo jak lezy sobie w wannie wysypanej platkami roz ten goly psychol, saczy szampana i czeka na nia
madzia0007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-10, 23:16   #124
wanitatywna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzia0007 Pokaż wiadomość
ten w ktorym matka przyprowadzila do domu dziewczyne z portalu randkowego ktora potem ich okradla?
Tak. Właśnie ten. Jeszcze dzisiejszy odcinek "Trudnych spraw: był super.
Cytat:
Napisane przez madzia0007 Pokaż wiadomość
boski byl odcinek o kolesiu obsesyjnie zakochanym w nijakiej dr Karolinie, ktora nieustannie musiala sie z nim uzerac np wchodzi do domu po pracy a tam nie wiadomo skad nie wiadomo jak lezy sobie w wannie wysypanej platkami roz ten goly psychol, saczy szampana i czeka na nia
O, a tego nie widziałam. Może niebawem będzie mi dane go zobaczyć, bo zapowiada się przednio.

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Niektórzy ludzie wierzą, że te historie są z życia wzięte. Np. moja babcia święcie wierzy, że te rodziny są prawdziwe, zapraszają ekipę tv, a tutaj nagle jakaś akcja się dzieje. Ostatnio babcia mówi do mnie : "No zobacz, znowu jakieś historie, ten polsat ma szczęscie, że gdzie nie pojedzie tam się różne ciekawe rzeczy dzieją"
Moja prababcia wierzyła, że "Moda na sukces" nie ma nic wspólnego z fikcją i szczerze nienawidziła "Prók". Była też przekonana, że jak leci reklama jakiego batonika, to osoba grająca w reklamie za każdym razem zjada go od nowa. Zawsze więc się denerwowała, że "w tej telewizji to tylko żrą".

Edytowane przez wanitatywna
Czas edycji: 2011-08-10 o 23:20
wanitatywna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-10, 23:17   #125
himym
Zadomowienie

http://www.kiepy.pl/img/8273
Chyba muszę odejść od komputera...........:haha ha:

Nie subskrybuję wątków.
himym jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-10, 23:19   #126
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez uUuAsissuUu Pokaż wiadomość
Tylko dla niektórych to odmóżdżanie występuję na zbyt dużą skalę. Są inne programy, które relaksują i nie męczą. No ale każdy ogląda to co lubi przecież. Dla mnie te programy są irytujące..
Przykłady, proszę

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Wypisz, wymaluj moja siostra Uważała również, że Detektywi, W11 i Sędzia Anna Maria Wesołowska to tez prawda

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
O, a tego nie widziałam. Może niebawem będzie mi dane go zobaczyć, bo zapowiada się przednio.
http://www.youtube.com/watch?v=iptrH...eature=re lated
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-10, 23:22   #127
wanitatywna
Wtajemniczenie

O, dzięksik.
wanitatywna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-10, 23:25   #128
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Moja prababcia wierzyła, że "Moda na sukces" nie ma nic wspólnego z fikcją i szczerze nienawidziła "Prók". Była też przekonana, że jak leci reklama jakiego batonika, to osoba grająca w reklamie za każdym razem zjada go od nowa. Zawsze więc się denerwowała, że "w tej telewizji to tylko żrą".
hehehe, babcie są cudne

wlasne oglądam odcinek o kotach, ktory poleciłyście, BOSKI!!!!
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-10, 23:25   #129
voice_of_silence
Zakorzenienie

A kojarzycie taki odcinek, w którym młoda żonka - aspirująca modelka - zaszła w ciążę i chciała usunąć bo nie wiedziała kto jest ojcem? Okazało się, że sypia z ojczymem męża. I scena jak ją teściówka gania pod blokiem wymachując pięściami...

I jeszcze o takim młodym dziewczęciu po operacji piersi i jej chłoptasiu co ją dzielnie wspiera podsuwając kolejne pomysły - o wypełnianiu ust itd. a ona ucieszona, że romeo tak o nią dba.

Nie potrafię przydzielić scenariuszy do tytułów, ale oba nieźle dają po garach.

Coco Chanel

Wyzwanie czytelnicze 2019
voice_of_silence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-10, 23:27   #130
himym
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Przykłady, proszę

Wypisz, wymaluj moja siostra Uważała również, że Detektywi, W11 i Sędzia Anna Maria Wesołowska to tez prawda
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=iptrH...eature=re lated
Jeszcze Na Wspólnej. Przecież Pan Roman serio ma probemy z alkoholizmem,ja sama w sumie mieszkam ulice dalej od ul. Wspólnej.

Jeszcze jest fajny odcinek jak 16latka powiedziała,że przestaje chodzić do szkoły,bo zostaje modelką!

Nie subskrybuję wątków.
himym jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-10, 23:46   #131
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez himym Pokaż wiadomość
Jeszcze Na Wspólnej. Przecież Pan Roman serio ma probemy z alkoholizmem,ja sama w sumie mieszkam ulice dalej od ul. Wspólnej.

Jeszcze jest fajny odcinek jak 16latka powiedziała,że przestaje chodzić do szkoły,bo zostaje modelką!
Weź, jakby mi wyjechala z taką teorią, to bym się zastanowiła nad jej zdrowiem psychicznym
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-10, 23:47   #132
Mini007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez voice_of_silence Pokaż wiadomość
A kojarzycie taki odcinek, w którym młoda żonka - aspirująca modelka - zaszła w ciążę i chciała usunąć bo nie wiedziała kto jest ojcem? Okazało się, że sypia z ojczymem męża. I scena jak ją teściówka gania pod blokiem wymachując pięściami...

I jeszcze o takim młodym dziewczęciu po operacji piersi i jej chłoptasiu co ją dzielnie wspiera podsuwając kolejne pomysły - o wypełnianiu ust itd. a ona ucieszona, że romeo tak o nią dba.

Nie potrafię przydzielić scenariuszy do tytułów, ale oba nieźle dają po garach.
Ten pierwszy jest z tą Sylwią, co razem z matką była w ciąży. Na początku myślałam, że to ten odcinek.
Drugi chętnie obejrzę. Lubię czasem Mamie przez ramię zajrzeć na te pierdoły.

Ostatnio się śmiałyśmy z koleżanką z tego:
http://www.youtube.com/watch?v=OkSYEhAA1H4

EDIT: Mam tą młodą, co z teściem zaciążyła. Od mniej więcej 23:50 kluczowa scena odcinka.
http://www.youtube.com/user/Dlaczego...17/Ncncp6Zjj6E

Edytowane przez Mini007
Czas edycji: 2011-08-10 o 23:57
Mini007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-11, 00:04   #133
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Filmik z panem Dariuszem. cz.2/3, 6:36 "ło matko moja"

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-11, 00:09   #134
madzia0007
Zadomowienie

Cytat:

jest przedni, ktoras tu juz zreszta tez wspominala o tym odcinku, psychiczny koles ma ze 40 lat, mieszka z matka i jest obsesyjnie zakochany w babce ktora go nie chce, ma caly pokoj obklejony jej zdjeciami, sledzi ja, jej corki, daje prezenty, chce sie zenic itp. Ta wrzeszczy na niego i tlumaczy, prosba i grozba, ale on nie odpuszcza Swoja droga to mezczyzna grajacy tego typa ma niezly talent komediowy

Edit: hmm tak teraz mysle ze to byl chyba pan Dariusz z ktorego tak dziewczyny tu leja
Cytat:

hahaah, moja babcia ma to samo, tez nie lubi Prók, lubi Taylor i wierzy ze to wszystko prawda. Co gorsza zdarzylo jej sie zalac dom odkrecona woda o ktorej zapomniala no bo przeciez musiala ogladac odcinek w ktorym jakis arabski ksiaze porwal i przetrzymywal Taylor (gasz, kto to wymysla) i biedna tak sie wkrecila ze o bozym swiecie zapomniala

Edytowane przez madzia0007
Czas edycji: 2011-08-11 o 00:10
madzia0007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-11, 00:24   #135
muszynianka
Zakorzenienie

Sabina Kowalczyk (40 l.)

jej mąż mieszka w piwnicy.

muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-11, 01:02   #136
vespertine_
Zadomowienie

dla beki ogladam czasem

będzie sam koń
vespertine_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-11, 06:17   #137
isa666
Zakorzenienie

Przyznaję, że oglądam czasem te seriale, głównie po pracy gdy jem obiad albo robię coś na kompie Można się nieźle pośmiać

Mi zapadły w pamięć jeszcze takie "super" odcinki:
- dziewczyna mieszka z rodzicami i nagle dowiaduje się, że ma starszą siostrę, o której nie wiedziała. Po czym po pewnym czasie okazuje się, że jej siostra jest w rzeczywistości jej matką! Urodziła ją będąc nastolatką, a ponieważ była narkomanką jej rodzice postanowili wnuczkę wychować jak własną córkę Podobny motyw był w jednej z telenowel brazylijskich.

- była też historia o dziewczynie, która jest w ciąży i nie wie z kim. Ma 3 potencjalnych kandydatów. Jeden to jej sąsiad (który jest pewny, że to jego dziecko i się nim zajmuje po urodzeniu, choć potem się okazuje, że to nie on jest ojcem), drugi to jakiś barman a trzeci to były szef tej dziewczyny. Dziewczyna próbuje zdobyć włosy tego szefa do badań DNA, prosi jego sprzątaczkę żeby jej przyniosła
Po teście okazuje się, że to szef jest ojcem a przy okazji dziewczyna z noworodkiem przychodzi do jego domu i przedstawia małego żonie Akcja jak talala

- było też raz o 3 przyjaciółkach, po imprezie jedna z nich kompletnie pijana wraca do domu i tam budzi się rano koło zabitego swojego chłopaka. Myśli, że to ona go zabiła. Przy okazji są tam jakieś kłótnie między tymi dziewczynami, chyba wychodzi na jaw, że chłopak tej jednej sypiał też z którąś z tych dziewczyn...okazuje się chyba na końcu, że zabójstwa dokonał jakiś zbir, który napadł chłopaka w jego domu (nie pamiętam dokładnie ).

- No i na koniec najlepsze: o kobiecie, która wszystkie swoje decyzje podejmuje po konsultacji z wróżką Nie pozwala rodzinie lecieć na wakacje, bo jej wróżka przepowiedziała, że samolot się rozbije. Potem niby wróżka jej mówi, że spotka swojego wymarzonego faceta, więc wygania męża z sypialni i umawia się na randki z facetami z internetu Nie pamiętam jak się akcja kończy, ale odcinek powalający
Stary 2011-08-11, 07:26   #138
2016070953
Konto usunięte

fajny był odcinek jak babeczka mająca 2 córki poznała grubego oblesia na wieczorku dla singli, który potem sie w niej zakochał włamał do jej domu i nago siedział w wannie
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-11, 09:10   #139
Ercola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
fajny był odcinek jak babeczka mająca 2 córki poznała grubego oblesia na wieczorku dla singli, który potem sie w niej zakochał włamał do jej domu i nago siedział w wannie
Dariuuuusz I to jak stał z gitarą pod jej balkonem

Ercola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-11, 09:45   #140
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ercola Pokaż wiadomość
Dariuuuusz I to jak stał z gitarą pod jej balkonem
od wczoraj jest to mój faworyt
Stary 2011-08-11, 09:48   #141
2016070953
Konto usunięte

nooo urocze to było a ta jego mamuśka
Stary 2011-08-11, 09:55   #142
tekila901
Zakorzenienie

jak oglądam TS i DJ to bardzo często się śmieję z przedstawionych tam sytuacji, tylko że to naprawdę są sytuacje z życia wzięte. jak zobaczyłam odcinek o babeczce, której nic nie pasowało, z wszystkimi chciała się procesować, przeszkadzały jej nawet anteny satelitarne na bloku obok - to wtedy już nie było mi do śmiechu, bo sama taką sąsiadkę kiedyś miałam.
Stary 2011-08-11, 10:15   #143
natalia1011
Zadomowienie

Boże dziewczyny właśnie oglądam odcinek z dariuszem, jakas masakra ;/ ;/ biedna kobieta.

generalnie ogladam to czasami z TŻ, czasami sie wczuwam ale częsciej się ubawie jak male dziecko. nie sądzilam ze tak duzo osob to ogląda ;D
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-11, 10:19   #144
_vixen_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość
jak oglądam TS i DJ to bardzo często się śmieję z przedstawionych tam sytuacji, tylko że to naprawdę są sytuacje z życia wzięte.
Co nie zmienia faktu, że te problemy, a zwłaszcza zachowania bohaterów są na maksa prostackie. Ja chyba się nie spotkałam z takimi akcjami na rejonie (no nie licząc mojego uroczego sąsiada, ale nawet jemu daleko do bohaterów TS cz DJ), ani na szczęście w rodzinie

Głęboko współczuje ludziom, ktorych życie rodzinne, towarzyskie wygląda jak w tych serialach, chociaż przypuszczam, że to realia znacznej cześci naszych rodaków.
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-11, 10:25   #145
Kfiatuszek1987
Rozeznanie

ja oglądam z nudów i żeby się pośmiać, ale nie jakoś namiętnie tylko wtedy gdy nie mam co robić. Z tej serii są jeszcze Kochankowie z Internetu (na Polsacie 2 raz mi się udało coś takiego obejrzeć).
Kfiatuszek1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-11, 10:52   #146
2016070953
Konto usunięte

moje drogie :0 oficjalnie się zapieramy że nie oglądamy tego typu bzdetów, itp a tu porszę :0 podobnie z disco polo-nikt nie słucha, a każdy ma kaseciaka w domu lub słucha i sie tajniaczy
Stary 2011-08-11, 11:20   #147
ulinkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
widzialam jakies 3 min ktoregos. strasznie sztuczne. straszna egzaltacja. ma-sa-kraaa.
tez tak uwazam, masakra.
w nicości za oknem, gdy budzą się mgły...
ulinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-11, 11:21   #148
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
moje drogie :0 oficjalnie się zapieramy że nie oglądamy tego typu bzdetów, itp a tu porszę :0 podobnie z disco polo-nikt nie słucha, a każdy ma kaseciaka w domu lub słucha i sie tajniaczy
że niby kto się zapiera? ja oficjalnie przyznaję, że uwielbiam to oglądać jak i różne inne tego typu głupie programy - Anna Maria Wesołowska, W11 (ale tylko z Sebastianem i tą blondyną), Sąd Rodzinny, Rozmowy w toku...
i oficjalnie przyznaję się do tego, że nie słucham disco polo, nawet w tajemnicy.
Stary 2011-08-11, 11:54   #149
Lolaa87
Zadomowienie

Mi się podobał też ten odcinek co jakaś laska powiększyła sobie biust bo jej chłopak ją namówił, że zostanie modelką itp. i potem kazał jej ulotki na dyskotece rozdawać żeby było więcej chętnych na operacje i potem jej się cos dzialo z tym biustem i trzeba bylo implanty wyciagac, pamietacie?
Stary 2011-08-11, 11:55   #150
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
- No i na koniec najlepsze: o kobiecie, która wszystkie swoje decyzje podejmuje po konsultacji z wróżką Nie pozwala rodzinie lecieć na wakacje, bo jej wróżka przepowiedziała, że samolot się rozbije. Potem niby wróżka jej mówi, że spotka swojego wymarzonego faceta, więc wygania męża z sypialni i umawia się na randki z facetami z internetu Nie pamiętam jak się akcja kończy, ale odcinek powalający
Oglądałam
Kobieta się w końcu opamiętała i rodzina jej wybaczyła iiiiii happy end

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości