|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ja, on i pieniądze
jogurtowymuminek:
Dot.: Konkurs na najkrótsze zdanie, które najbardziej boli.. "Dołożyłaś znacznie mniej niż ja do tego mieszkania, w zasadzie to w ogole nic nie wniosłaś wartościowego. Dlatego zamknij m... i sprzątaj bo tylko do tego się nadajesz. stałam w szoku przez minutę a łzy kapały mi z policzków... do tej pory jak sobie to przypomnę to mam łzy w oczach" To cytat autorki z innego wątku, jeśli on tak się do Ciebie odnosi to jak najszybciej uciekaj od niego!!! |
|
|
|
|
#122 | |
|
Mów mi Rosia :)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
Autorko!
Nie mogę znieść Twojej bierności. Moge pomóc ci w poszukiwaniu taniego pokoju do wynajęcia. Jeśli chcesz, to możesz napisac mi na priwa w jakiej miejscowości chciałabyć wynająć - przeszukam gumtree, lokalne ogłoszenia, i powysyłam ci linki np. z ofertami samodzielnych pokojów do wynajęcia. Tak nie moze być, on się nie zmieni. to co że kiedys było fajnie, czy w imię tego "kiedyś" warto niszczyć sobie zycie?? Przemyśl moja propozycję, tylko tyle mogę zrobić, bo obawaim się, że sama nie będizesz miała czasu/chęci na poszukiwanie nowego lokum. |
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja również mogę pomóc- tylko napisz. Przejrzyj w końcu na oczy bo żyć tak się nie da! |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
ja pomoge w krk!
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#126 |
|
BAN stały
|
Ależ ona wierzy, że wszystko się ułoży i on się zmieni. A i boi się go, więc i odejść się boi, i poważnie wierzy, że musi oddać mu swoje pieniądze.
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
Jestem w szoku.
Sytuacja jak sytuacja, to swoją drogą, ale po pierwszym tekście w stylu jaki prezentuje wypowiedź z innego wątku spakowałabym manatki, zrobiła z mieszkania rozpiździaj który sprzątałby tydzień a na koniec dała w pysk. Tak się zaczyna. A potem Cię sponiewiera bo przesoliłaś zupę albo nie wytarłaś dokładnie kurzu. 0 szacunku, o jakimkolwiek uczuciu nie wspominając. Dzis Cię wylicza z tego a za rok czy ileś każe Ci zwracać za pieluchy dla dziecka bo za dużo zużywa i jemu standard życia spadł..litości!!!! Moja rada: Pakuj się. Chrzanić to co już włożyliście z rodzicami w to mieszkanie. Poszukaj kogoś u kogoś się zaczepisz na czas kiedy będziesz szukać mieszkania. Mając 2 koła nawet w dużym mieście będziesz w stanie wynająć pokój.
|
|
#128 |
|
Konto usunięte
|
a tytuł wątku powinien brzmieć:
pieniądze pieniądze pieniądze ON ON ON i .............Ty fajny wątek
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba nie działa Ci instynkt samozachowawczy, bo w takich sytuacjach się ucieka. Przeprowadź się i dopiero wtedy idź do psychologa, jak będziesz z dala od niego, to powoli, powoli będziesz coraz silniejsza, może z dystansu zobaczysz jak Cię to wszystko niszczy. Przejrzyj oferty na gumtree, tablicy, podzwoń i znajdź jakis pokój.
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
ja tez moge pomoc, daj znac gdzie mieszkasz
|
|
|
|
|
#131 |
|
Konto usunięte
|
Ależ dziewczyna zwiała już z wątku
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;30419460]Ależ dziewczyna zwiała już z wątku
[/QUOTE]haha pewnie myślała,że jej naprawdę pomożemy czyli doradzimy jak go ubłagać,zeby dług na raty rozłożył
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
Przykre, zwłaszcza, że tyle Wizażanek się zaoferowało z pomocą. No ale miejmy nadzieję ,że nie wróci wkrótce z kolejnym wątkiem w tym stylu...
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;30419460]Ależ dziewczyna zwiała już z wątku
[/QUOTE]Moze jej neta odciął
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Mówisz, że się do rutera nie dorzuciła? Autorko, porozmawiaj z kimś ze swojego otoczenia, może do Ciebie to lepiej dotrze, gdy ktoś w oczy Ci powie to co tutaj dziewczyny. Nie bądź głupia, nie zdziw się, jak on jeszcze będzie kolegom opowiadał jaką dojną krowę dorwał. |
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek brzmi jak "kiepski żart". Po takim wykładzie po jedynie miesiącu bycia razem pod wspólnym dachem zapakowałabym toboły i powiedziała pa pa. I na odchodne obliczyłabym mu ile mi ma oddać za poniesione straty moralne i zmarnowany czas na byciu z debilem.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.