![]() |
#121 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Cytat:
![]() Ja nie stosuję suplementów, zabiegów, czy innych wspomagaczy. Kosmetyki owszem ale zwykły balsamy do ciała a nie żadne "spalacze tłuszczu w kremie". Cytat:
![]() Zaraz powiecie, że zarozumiała jestem bo ledwo przyszłam a już coś mi się niepodoba ![]() Niedzielnie bieganie zaliczone choć krótsze niż zazwyczaj (45 min). Nie wzięłam czapki i strasznie mnie przewiało więc szybko wróciłam do domu. Za tydzień będzie dłużej i intensywniej. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ładny spadek gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
Ja ważyć się będę raz w tygodniu razem z Tobą ![]()
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
Ja dzis nie zyje. Przyszlam po nocce, wypilam zielona herbatke zjadlam takie angielskie pie z serem i cebula ( bomba kaloryczna ), poszlam spac i wstalam z przeogromnym trudem o 16. Jestem totalnie rozbita. Wypilam kolejna zielona herbatke zjadlam spory obiaz z ryby, ziemniakow i coleslawa ( zazwyczaj robie pol na pol majonez i yogurt, ale dzis mialam tylko majo ) Na deser TZ kupil mi muffinka marchewkowego, do ktorych mam slabosc, noi oczywiscie nie moglam sobie odmowic. Teraz leze i zdycham :/ Na wage narazie nie staje. Moze jutro rano na czczo. Ktoras z dziewczyn, bodajrze Carla, pytala o triki kosmetyczne. Ja jeszcze trzymam swoje gabaryty w ryzach dzieki popularyzowanemu na Wizazu peelingowi kawowemu. Zawsze bylam fanka peelingow. Wyprobowalam wiele, z roznych polek cenowych, ale po pierwszym wizazowym peelingu kawowym, juz nigdy nie siegnelam po zaden drogeryjny. Nigdy nie mialam takiej skory! ![]() Witaj nowy Kwiatuszku mam nadzieje, ze razem sie uda. Podawanie gabarytow to fajny pomysl. Motywuje. Witaj Anturko rowniez. Gratuluje wytrwalosci w walce o ladna figure. Bedziesz nas tu wspierac!
#124 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Próbowałam zastąpić czekoladę mleczną gorzką, ale na niewiele się to zdało bo ilości pochłaniane przeze mnie nie uległy zmniejszeniu ![]() Dlatego teraz muszę przejść odwyk, żeby odzyskać kontrolę nad cukrem ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
![]() Wąchałam dziś Estee Lauder boskie są ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Jeżeli chodzi o moje wspomagacze odchudzania to łykam błonnik gdy mam napady głodu i będę od jutra brać XLS( nie żebym go reklamowała, ale dwie moje pacjentki ładnie na nich schudły ![]() ![]() Chcę też wrócić do regularnego masażu bańką chińską bo moje udka dużo lepiej wtedy wyglądały. P.S Po zakupach tak byłam głodna,że już pizze chciałam kupić bo wszędzie tak ładnie pachniało ![]() ![]() ![]()
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Wrocilam o 8.30. Posiedzialam przy tym pie z TZ poogladalismy smieszne filmiki na youtubie o ludziach ktorzy wsciekaja sie na lotnisku, pogadalismy i o 10 poszlam spac. Oczywiscie prosilam TZ zeby mnie obudzi o 14, ale jak zawsze jak przyszlo co do czego to kazalam mu sie odwalic i spalam dalej i tak o 16 zmusilam sie do wstania. Wrecz trzymalam palcami powieki otwarte zeby napatrzyly sie na swiatlo
![]() Angel to killer, dla mnie 2 psiki i koniec, wiec nie widze szans, ze go podczas tej zimy wypsikasz. Sensuous sa na 3 psiki, przy uszach i na dekolt ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- A wiesz, ze chce sprobowac tej banki, bo juz nie raz o niej slyszalam. Ponoc boli.... Mimo wsyztskoz araz sie rozejrze w internecie gdzie mozna ja kupic. Czy sa jakiej kryteria wyboru? Sa lepsze i gorsze? Czy kazda jest taka sama??
#126 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
http://allegro.pl/banki-chinskie-lec...810512657.html stosuję razem z oliwką Ziaji. Oczywiście na początku używałam regularnie i dołeczki wyraźnie się zmniejszyły no ale trzeba być systematycznym... Co do bólu...mnie boli jak cholera( ale ja jestem ogólnie boleściwa ![]() ![]()
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Eh dzięki niech będzie Niemcom że zamykają supermarkety w niedziele
![]() ![]() Przyznam rozważałam pizze przechodząc obok (dzięki Bogu przy ulubionejstała kolejka - wiec zdązylam ochłonąć) Zjadłam kolacje, potem drugą ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Peeling kawowy też stosuję i wielbię. Skóra jak pupcia niemowlaczka. O bańkach też dużo słyszałam ale jeszcze się nie wgłębiałam w ten temat. Ponoć rewelacja na celulit. Chyba czas najwyższy zaprzyjaźnić się z nimi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Joanka nie poddawaj się. Napij się herbaty i idź spać. Ja zawsze wieczorem robię dzbanek zielonej herbaty i zapijam głód. Tylko później latam do wc bo strasznie mocząpedna jest ta zielona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Podaj co ma w składzie ten peeling kawowy, którego używasz? Ja kiedyś jakiś robiłam z oliwką i fusami z kawy...pamiętam tylko że dużo sprzątania wtedy było ![]()
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Te same banki, ktore Ty masz, u mnie kosztuja 19.90 funtow :/ zdzierstwo. Jeszcze sie rozejrze, ale na pewno kupie. Zajrze tez do chinskiego supermarketu.
Ja mam akurat wysoki prog bolowy, wiec podejrzewam, ze dam rade. ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Ja moj kawowy robie "na loko" kawa, oliwa z oliwek, malutka kapka zelu pod prysznic i gotowe. Ja robie bardzo gesty. Sprzatania faktycznie jest, ale nie przebarwia lazienki.
#133 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=antunka;37931285]Moim zdaniem lepiej zjeść gorzką czekoladę 70% niż batonik nawet jak się nazywa fitness. Taka czekolada, ale oczywiście 2-3 kostki a nie tabliczka jest nawet wskazana. W przeciwieństwie do batonika, który zawiera mnóstwo cukru w różnej postaci a orzechy, czy płatki owsiane są w znikomej ilości. Naprawdę nie warto jeść takich batonów bo nie różnią się zbytnio od innych czekoladowych batonów. Lepszym wyjściem będzie czekolada
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
widzę, dziewczyny, że debatujecie o peelingach i masażach... kurczę, przydałoby się też coś robić ![]()
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Hej!
![]() U mnie waga stoi, ale po grzechach zeszłego tygodnia to i tak dobrze, że stoi. Niestety ćwiczyć nie mogę - muszę iść do lekarza, bo dalej mnie boli w tej klatce piersiowej, co prawda dużo mniej i właściwie myślę, że mi to przechodzi, ale wolę być ostrożna i sprawdzić. Może po prostu sobie mięśnie tam jakieś naciągnęłam? Sama nie wiem. Jak tylko będę mogła to wrócę do ćwiczeń. ![]() Co do słodyczy, to ja też kiedyś nie znałam umiaru, mogłam jeść i jeść, dopiero jak zjadłam za dużo to przestawałam. Teraz już to na mnie nie działa. Umiem sobie powiedzieć dość. Wystarczyło przestać jeść słodycze na 3 tygodnie i moje nastawienie się zmieniło. To wbrew pozorom nie jest takie trudne, tylko trzeba sobie definitywnie powiedzieć nie. ![]() Miłego dnia! ![]()
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Oj a ja wczoraj wieczorem strasznie źle zrobiłam
![]() ![]() Ale to nieźle obrazuje mój stosunek do czekolady - jestem uzależniona ![]() Na obronę dodam że miałam wczoraj dzień paskundnej wiadomości ... Ale nie narzekam - trzeba się wziąć w garść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Hej! Miałam problemy z internetem i koleżanka była w odwiedzinach więc nie było mnie na wątku, a wy ładnie produkujecie jak widzę
![]() ![]() Jako, że dziś poniedziałek postanowiłam się rano zważyć i jest 73 ![]() ![]() ![]() Męża mi rozłożyło, chodzi i smarka, mnie wszystko boli ![]() ![]() Dziś na śniadanko ; 2 kawałki chleba razowego z sałatą, chudą wędlinką drobiową, ogórkiem i czosnkiem + szklanka wody.
#138 |
Rozeznanie
|
u mnie też wszyscy chorzy....niczym szpital na peryferiach......a za oknem nie zaciekawie . dzisiaj pochłonełam
I ŚN- chlebek razowy z twarogiem II ŚN- jogurt z otrębami narazie trzymam się dobrze zobaczymy co dalej ;-) ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- a i jeszcze jedno co myślicie o linea detox? słyszałam taką opinie że dzięki niej z organizmu pozbywane są wszelkie toksyny i zanieczyszczenia co w wyniku łatwiej się chudnie. wiem że tabletki czarnej roboty za mnie nie odwalą, ale pomyślałam że gdyby miały pomóc- to czemu nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Zdrowiejcie dziewczyny
![]() ![]() Dziś jak na razie wzorcowo: SN płatki owciane z jabłkiem (na wodzie - bo nie tylko jogurt ale nawet mleko wyszło ![]() II ŚN dwa tosty (razowe) z odrobiną masła, salami, serkiem , kiwi Zdecydowanie musze iść na dietetyczne zakupy ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- W sumie to powinnam ćwiczyć -i tak się zbieram jak sojka za morze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
Ja dzis wstalam o 12.30. Mialam kiepska noc. Nie robilam juz sniadanio-lunch zjadlam makaron z ryba i pomidorami. Wiem, ze moglam sobie bialy makaron odpuscic, ale ja go kocham. Poza tym porcja byla przyzwoita. O 16 planuje kolejny posilek. Jeszcze nie wiem co. Z kolei o 18.30 wybieram sie na Pilates. Popijam teraz kubelek czerwonej herbatki. Weszlam na wage. Coprawda, nie naczczo bo po 2 szklankach wody i w ubraniu, ale niestety 82kg ![]() ![]() Uosobienie Melancholii, no nie gadaj ze peeling kawowy to duzo roboty! 30sekund i gotowy. Wiecej roboty pod prysznicem. To prawie jak trening 5minutowy, bo przy takim solidnym szorowaniu calego ciala troche sie wysilam ![]()
Odchudzam sie, bez kija nie podchodz... 82kg/170cm, cel: 62kg Edytowane przez sss7 Czas edycji: 2012-12-03 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Joanka co się dzieje? Zjadłaś całą czekoladę o północy? ![]() A ja miałam udany dzień. Poszłam do dentysty a ona mi mówi, że mam zdrowe zęby i nawet jednego ubytku brak ![]() Później wybrałam się na zakupy bieliźniane. Kupiłam śliczny biustonosz o obwodzie 10 cm mniejszym niż zazwyczaj ![]() ![]() ![]() Dietka ok. Napiszę Wam dzisiejszy jadłospis ale codziennie pisać nie będę bo nie będzie mi się chciało: 1. 3 łyżki płatków owsianych, mały jogurt naturalny, pół kubka jagód i malin, łyżeczka syropu klonowego, 2 łyżki posiekanych orzechów 2. 2 kromki razowca posmarowanego almette, wędlina drobiowa, pomidor 3. kubuś 330 ml 4. rosół z makaronem, z dużą ilością marchewki i selera 5. pół piersi z kurczaka z warzywami gotowanymi na parze Ostatni posiłek był o 17. Idealnie nie jest ale źle też nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
Mam nadzieję, że tym razem wygram z cukrowym nałogiem i będę umiała się kontrolować, a nie jak do tej pory jeść tak długo aż mnie zemdli. ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
![]() Linea detox pomoże w usunięciu nadmiaru wody, poza tym niczym od zwykłej Linei nie różni się...spróbować nie zaszkodzi.Ja tam zawsze coś łykam bo większy komfort psychiczny mam przy odchudzaniu wtedy poprostu ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#143 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Moja dietka dzisiaj też dobrze. Na nic mnie nie kusiło, jadłam małe porcje i regularnie. I śniadanie: owsianka na wodzie z suszonymi owocami II śniadanie: serek wiejski III lunch: kromka chleba razowego z polędwicą, pomidor, zielona herbata Obiad: 1 ziemniak, kotlet( niestety smażony), duuużo surówki z pekińskiej, woda Kolacja:3 łyżki twarożku ze szczypiorkiem, pomidor, 2 plasterki polędwicy, odrobinka wędzonego łososia, 3 kromki pieczywa Sonko z serkiem topionym, zielona herbata ze świeżym imbirem Do tego zmotywowałam się do ćwiczeń: 40 min pilates ![]() Chyba w nagrodę zafunduję sobie kąpiel z mega ilością piany ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
Carla jutro postaram się poszukać jakiegoś przepisu na te zdrowotne ciasteczka. teraz dzieci śpią inie chcę tłuc się w kuchni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
no nie złe te twoje menu
![]() I śn-chlebek razowy z twarogiem II śn jogurt z otębami obiad- fasolka szparagowa z jajkiem+zielona pieruszka kolacja znowu razowiec z twarogiem wędzionym i tak mi sięchciało czegoś słodkiego że zrzarłam jogurta muszę się do czegoś przyznać. jakieś20 min temu tak mnie wzieło ssanie ,że myślę nie no muszę coś zjeść....no więc idę do piwnicy po kapustę kiszoną...a tam szukam i nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja dziś udany, dietetyczny, oczyszczający dzień, o. Ale po tym weekendzie to jeszcze nie odpokutowałam ![]()
![]() |
#148 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja już po fitnesie. Biustonosz spisał się na medal. Piję zieloną herbatę i lecę spać. Ostatnio mogłabym spać 10 h na dobę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
a i jeszcze jedno ja piling z kawy robię tak: sypię kawę zalewam wrzątkiem(tak aby przykryć kawkę) i dodaje troszkę soku z cytryny, oleju i masuję tym ciałko REWELACJA polecam
A kiedyś kupiłam na allegro taki specyfik na bazie kawy( bardzo gęsty) smarowało się tym uda , brzuch itd. i owijało się folią spożywczą. i czytając gazetką leżakowalłam przykryta kocykiem bodajże 30 min. słuchajcie tak to grzało że aż czasami tyłek mnie piekł ![]() ![]() postaram się to znaleść to wrzucę wam linka |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
Jejku, ale produkujecie te posty! Widze, ze wiekszosc z Was miala dzis zdrowe dietetyczne menu. Niestety ja znowu nie moge tego o sobie powiedziec.
Sniadanio- lunch o 12.30 - ryba z makaronem i pomidorami 16.15 obiad - bulka radowa z szynka, serem, pomidorem + jablko 20.30 fajitas ze smarzonym kurczakiem z papryka i cebula, ale w sosie z gotowca i do tego z kwasna smietana. Ale za to dzis bylam na Pilatesie. Jestem super zrelaskowana i rozciagnieta. Jutro czeka mnie dniowka w pracy, wiec odezwe sie do Was jak wroce. Chcialam tak niesmialo zasugerowac cos. Nic oryginalnego, bo jest to popularne na innych watkach. Nasz watek dziala preznie i troche nas sie juz tutaj zebralo. Moze sporzadzilybysmy tabelke z naszymi gbarytami i ubtatowalybysmy co tydzien??? Ja moglabym stworzyc tabelke w excelu, ale nie wiem jak ja potem skopiowac na wizaz.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.