Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: A nazwa IV części wątku mamuś wrześniowo-październikowych brzmieć będzie:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV 23 42,59%
Wyskakują naprzód brzuszki, bo w nich rosną jesienne maluszki 8 14,81%
Słońca już wyczekujemy, bo wystawić brzuszki chcemy mamusie IX-X.2013 11 20,37%
Na słoneczko już czekamy - dzidzie i ich boskie mamy IX-X.2013 5 9,26%
wrzesniowo-pazdziernikowe mamusie czekaja na swoje brzusie 4 7,41%
Non-stop dużo tu gadamy i na jesień wciąż czekamy 3 5,56%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-13, 14:29   #121
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja już po usg genetycznym. Wszystko w porządku, maluszek ma 6,9 cm. Ryzyko wad genetycznych znikome, także testu pappa nie robiłam. Lekarz zbadał serduszko, narządy wewnętrzne - wszystko jest w porządku. Przezierność też ok, kość nosowa jest.

No i jak na początku wizyty pytałam, czy lekarz będzie w stanie podać mi płeć, to powiedział, że za bardzo dba o swoją reputację, żeby tak wcześnie podawać, bo często jest tak, że coś co wygląda jak penis okazuje się łechtaczką. Jednak podczas badania mały się tak ułożył, że nie było wątpliwości i lekarz powiedział, że chłopiec. Mamy się jeszcze tak na 100% nie nastawiać, ale wątpi że to się zmieni Zresztą pokazał mi dowód także jestem pewna że to chłopiec Mąż strasznie się ucieszył
super gratulacje! odetchnelam z ulga bo moje w 13 tc mialo 6,9cm wiec nie jest takim wielkoludem jak myslalam wiec spoko, rosna szanse na dziewczynke hehe
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 14:32   #122
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
to nie pies
tak masz rację to maskotka
Stary 2013-03-13, 14:34   #123
kaska87
Zakorzenienie

a ja jak widzę, że niemal każdej lekarz wróży synka to chyba różnica jest niewielka w tych tygodniach i to takie chybiła-trafił ja już teraz mojego Mikołaja pewna nie jestem

mój mąż się śmiej, że to wyrośnięty szczur nie pies
my chcemy owczarka-już widzę reakcję mojej mamy ale to dlatego, że mamy duży dom

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-03-13 o 14:35
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 14:37   #124
policzanka
Wtajemniczenie

Mojego Tz brat ma Shih tzu-przynajmniej oni twierdza ze to ta rasa.Ogolnie to musze stwierdzic ze nie ciekawy piesek,czesto gryzie ich dzieciaczka,sika gdzie popadnie i na piszczoche nie wyglada..no coz moze ma taki temperament albo tak sobie go wychowali..

Własnie weszłam na google zeby sprawdzzzic tego psiaka no i musze przyznac ze ich pies to napewno nie shih tzu.Bardziej mi z wygladu pekinczyka przypomina..

Edytowane przez policzanka
Czas edycji: 2013-03-13 o 14:39
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 14:39   #125
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny ja już po usg genetycznym. Wszystko w porządku, maluszek ma 6,9 cm. Ryzyko wad genetycznych znikome, także testu pappa nie robiłam. Lekarz zbadał serduszko, narządy wewnętrzne - wszystko jest w porządku. Przezierność też ok, kość nosowa jest.

No i jak na początku wizyty pytałam, czy lekarz będzie w stanie podać mi płeć, to powiedział, że za bardzo dba o swoją reputację, żeby tak wcześnie podawać, bo często jest tak, że coś co wygląda jak penis okazuje się łechtaczką. Jednak podczas badania mały się tak ułożył, że nie było wątpliwości i lekarz powiedział, że chłopiec. Mamy się jeszcze tak na 100% nie nastawiać, ale wątpi że to się zmieni Zresztą pokazał mi dowód także jestem pewna że to chłopiec Mąż strasznie się ucieszył
Super -gratulacje
Ja mam jutro usg genetyczne
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 14:40   #126
marysia_258
Zadomowienie

Hej
Czy można się dołączyć?
Mam na imię Iza,jestem w 9 tyg ciąży mam córeczkę Maję 3,5roku to moja 4 ciąża dwie niestety zakończone niepowodzeniem Siedzę na L4 od samego początku bo i ta ciąża nie obyła się bez przygód... Na szczęście wszystko skończyło się dobrze, serduszko bije wizytę mam w przyszły czwartek. Nie mogę się jej doczekać.

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 14:42   #127
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Hej
Czy można się dołączyć?
Mam na imię Iza,jestem w 9 tyg ciąży mam córeczkę Maję 3,5roku to moja 4 ciąża dwie niestety zakończone niepowodzeniem Siedzę na L4 od samego początku bo i ta ciąża nie obyła się bez przygód... Na szczęście wszystko skończyło się dobrze, serduszko bije wizytę mam w przyszły czwartek. Nie mogę się jej doczekać.
pewnie i powodzenia

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 14:49   #128
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Czy można się dołączyć?
witaj Trzymam kciuki za pomyślną wizytę
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 14:52   #129
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Czy można się dołączyć?
witaj gratulacje to trzymamy sie razem bo i ja wizytę mam w przyszły czwartek
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 15:01   #130
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
mam pytanie czy można brać lacibios femina? .
Można

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
No to super
Sami chłopcy... będzie wojna
Jak patrze po innych wątkach ciażowych też spora przewaga chłopców.
Ogólnie 52 procent społeczeńtwa to kobiety.Mężczyźni krócej żyją, mniej dbają o swoje zdrowie, częściej maja rózne wypadki, wykonują niebezpieczne zawody dlatego natura to rekompensuje i rodzi sie więcej chłopców, bo później są po prostu większe ubytki w populacji mężczyzn.
Za to babki w domach starców sie biją o dziadków bo ich mniej

Edytowane przez maharet1092
Czas edycji: 2013-03-13 o 15:09
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 15:10   #131
inwersja
dryfuję słowami

Ileż mnie ominęło, ale niesety wczoraj najpierw pokłuciłam się z rodzicami, potem z TŻtem i to tak śmiertelnie, że nie miałam do niczego głowy...
Teraz już jest trochę lepiej.

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
A i oficjalnie załamałam się moją wagą. 5 kg więcej niż przed ciążą
Ale wieczorem i w ubraniu, to może nie jest tak źle, co?
ważyć się powinno po poranym moczu na czczo. wieczorem to mi wychodzi nawet 1,5kg więcej niż przy porannym ważeniu.

Cytat:
Napisane przez martaK Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie czy będziecie robić lub może już robiłyście testy PAPPA?
zdaje się, że tylko ja w tym wątku robiłam te testy. właśnie przez obiciążenia rodzinne. stres jest, mogą potrwierdzic dziewczyny, że przeżywałam. a w domu mąż miał ze mną masakrę.

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
dobrze ze nie lubie swojej pracy i mysle dokladnie too samo, mimo ze sama nim jestem
to powiedz tak uczciwie jaką prowizję można wynegocjować. zazwyczaj słyszyły 5% albo 3% na "dzień dobry", ale dla mnie to jakiś kosmos jest. a jutro mamy jechać oglądać mieszkanie i przed tym trzeba będzie podpisać umowę o pośrednictwo.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja teraz np z racji tego, że jestem boi dupa to od poniedziałku do piątku mieszkam u rodziców a zameldowana jestem u nas w domu, także kontrola jak coś pocałuje klamkę chyba, że zjawi się w sobotę/niedzielę w co wątpię
z kontrolami może być tak, że przyjda i jak Cie nie zastaną zostawią karteczke w drzwiach gdzie masz się zgłosić albo od razu wyślą polecony na adres podany na L4, że masz się stawić konkretnego dnia o konkretnej godzinie w konkretnym urzędzie. moja mama sporo chorowała i miała obie opcje.
a tak swoją drogą technicznie na L4 powinno podawać się adres pobytu, a nie zameldowanie. no chyba,że są tożsame. ja niestety też ma zameldowania, bo w komputerze tak mam i za każdym razem jak dostaje L4 gin mnie nie pyta tylko wypisuje, a ja przypominam sobie po czasie.

Cytat:
U mnie nie ma ekwiwalentu, a do tego, jak nie wykorzystam urlopu, to mi chyba przepadnie, bo umowę będę mieć do dnia porodu, a przed styczniem na pewno nie pójdę do pracy.
jesli nie wykorzystasz urlopu wypoczynkowego w ramach umowy pracodawca ma obowiązek wypłaty ekwiwalentu. jak zmieniałam pracę i nie wykorzystałam wszystkiego co naliczyło mi się do czerwca,czyli do dnia rozwiązania umowy za resztę dni musieli wypłacić mi ekwiwalent. tak jest w prawie pracy. albo wykorzystujesz urlop,a jak nie masz możliwości to ekwiwalent
Stary 2013-03-13, 15:14   #132
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
Poważnie to był szczeniak.

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Mojego Tz brat ma Shih tzu-przynajmniej oni twierdza ze to ta rasa.Ogolnie to musze stwierdzic ze nie ciekawy piesek,czesto gryzie ich dzieciaczka,sika gdzie popadnie i na piszczoche nie wyglada..no coz moze ma taki temperament albo tak sobie go wychowali..

Własnie weszłam na google zeby sprawdzzzic tego psiaka no i musze przyznac ze ich pies to napewno nie shih tzu.Bardziej mi z wygladu pekinczyka przypomina..
E to na pewno mają innego. Nasz jest straszny pieszczoch. Ciągle chce, żeby go głaskać, przytulać i uwielbia się bawić. Dopuki się nie nauczył sikać gdzie może to jak każdy pies, czy kot - sikał gdzie popadnie, ale szybko się nauczył. Uwielbia towarzystwo. Przy każdej rozmowie musi być obecny i wtedy kładzie się na brzuchu na podłodze z nogami i rękami w 4 strony świata jak dywanik i tak nasłuchuje ma takie strategiczne miejsce w przedpokoju, że jak się rozłoży to widzi co się dzieje w większości pokoi. Komicznie to wygląda

Cytat:
Hej
Czy można się dołączyć?
Cześć dobrze, że od razu wzięłaś L4. Chociaż przy córci pewnie też masz sporo pracy, ale oszczędzaj się Trzymamy kciuki za spokojny przebieg ciąży
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 15:29   #133
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Wiecie co ja w pon idę do dentysty i boję sie tego okrutnie.Mam nadzieję, że da mi znieczulenie bo inaczej po prostu nie zrobię.A na NFZ też dają znieczulenie czy muszę dopłacić?
Stary 2013-03-13, 15:32   #134
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:

gratulacje!:ro za:

na razie same chłopaki ale jest nas na atku kilkadziesiąt także spokojnie, mam nadzieje, że wojny nie będzie;D
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 15:46   #135
Larysa88
Zakorzenienie

zakupiłam 2 opakowania lacibios femina, cena 17,50zł aż się zdziwiłam że tak mało no ale to dobrze

Cytat:

gratulacje! coraz większą mam nadzieję że na poniedziałkowej wizycie może uda się co nieco zobaczyć na tym monitorku )))

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Widzę, że nowy wątek już powstał, a ja jeszcze w starym pisałam. Wklejam to co napisałam w poprzednim:
Ja już po wizycie. Usg miałam przez brzuch, sprawdzała tylko serduszko i czy maleństwo się rusza. Jutro mam wizytę do lekarza na NFZ, a w piątek genetyczne usg.
no to super, fajnie że wszystko ok

Cytat:
To możesz mieć takiego co nie uczula. Ja mam shih-tzu i on ma włosy zamiast sierści.
albo yorka wiem, może też nie pies, alee przynajmniej nie uczula
mój właśnie przyszedł i się położył blisko mnie

Cytat:
Hej
Czy można się dołączyć?
witaj i gratuluje!
Larysa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 15:51   #136
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
jak ja kocham mojego kota przyszedł, mruczy, położył się na kolanach.. tylko jak ziewnął to taki odór
Fajna kota Mój mnie dziś obudził o 2:39 w nocy i nie wiem czemu bo nie chciał na dwór ani wyjść do kuwety. Dopiero po chwili się zorientowałam, że przecież te koty takie mądre i jakby nie on to bym się zesikała Na pewno wiedział to
Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Za to babki w domach starców sie biją o dziadków bo ich mniej
i mają fest branie na dancingach w sanatorium.
Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Wiecie co ja w pon idę do dentysty i boję sie tego okrutnie.Mam nadzieję, że da mi znieczulenie bo inaczej po prostu nie zrobię.A na NFZ też dają znieczulenie czy muszę dopłacić?
Ja zawsze dopłacałam za znieczulenie jakieś 20zł chyba. Może mniej.

A co do dentysty... Chciałam iść teraz w PL ale ktoś mi podsunął pomysł, że w ciąży wiele zabiegów jest za darmo u dent. Np kanałówka, chociaż mam nadzieję, że mnie ominie...
Tylko teraz takie pytanie... Nie mam ubezp w Polsce, mam tylko norweskie. Ale podobno jest coś takiego jak 'ciężarna nieubezpieczona' bo każda ciężarna PODOBNO ma zagwarantowaną opiekę. true? Tylko co ja bym musiała temu dentyście pokazać? Jakieś zaświadczenie od polskiego lekarza? Norweską kartę ciąży? Jakieś pomysły jak to załatwić?
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 15:53   #137
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
uuu no to kadrowa cię w konia zrobiła....
liczy się to tak:
skoro w roku należy ci się 20 dni urlopu to na 1 miesiąc przypada 1/12 część z tych 20 dni. Czyli wykonujemy działanie 20:12=1,666...
potem mnożymy ilość miesięcy za które należy ci się urlop. Czyli 1,666*ilość miesięcy w danej firmie. Wszelkie liczby po przecinku zaokrągla sie do góry na korzyść pracownika. W tamtej firmie pracowałaś do 3 lutego włącznie tak? To ja jakbym była kadrową to policzyłabym ci 1,666*2 miesiące=3,333 czyli w zaokrągleniu 4 dni. Jeśli w okresie od stycznia do 3 lutego wykorzystałaś 1 dzień urlopu to powinni ci wypłacić ekwiwalent za pozostałe 3 dni urlopu a na świadectwie powinien być zapis że "rozliczono 4 dni urlopu za 2013 rok). Na świadectwie pracy nie umieszczamy informacji o urlopie zaległym z 2012 roku co nie znaczy że nie wypłacamy ekwiwalentu za niego!!!! W zeszłym roku pracowałaś ood kwietnia do grudnia czyli 1,666 mnożymy przez 9 miesięcy co daje 14,99 a w zaokrągleniu 15 dni urlopu. 15 dni urlopu z 2012 roku i 4 dni urlopu z 2013 roku to znaczy że miałaś tyle należnego urlopu u poprzedniego pracodawcy. To co wykorzystałaś to wykorzystałaś, a za wszystkie pozostałe dni powinnaś dostać ekwiwalent. I to nie jest nic dobrowolnego tylko to jest obowiązek pracodawcy wynikający z kodeksu pracy!!!!
Oczywiście należy pamiętać, że mimo iż wszędzie zaokrągla się te liczby dni urlopu do góry to jesli zmieniasz pracę w ciągu roku to łączna suma dni urlopu u wszystkich nie może przekroczyć tych kodeksowych 20 dni.
To jest bardziej skomplikowane, bo ja resztę "etatu" robiłam na umowę o dzieło i normalnie byłam te 14 czy 15 dni na urlopie w 2012 roku, tylko tak nieoficjalnie. Więc o żadną kasę się nie będę ubiegać, bo z umowy o dzieło całość dostawałam mimo urlopu.
W tym roku nie byłam ani 1 dnia na urlopie i zastanawia mnie, ile mam w tej chwili i jak dalej się nalicza.
Czy teraz mam te 2 dni po 1 miesiącu u nowego pracodawcy?
Pracowałam u poprzedniego do 31 stycznia.
Czy mam 1/8 z 18 (chyba) już naliczonych za 1 rok pracy? I czy te 2 lata liczy się tylko od umowy na cały etat?
GUBIĘ SIĘ W TYM

A poza tym idę się wieszać, tż nie odzyskał najważniejszego, normalnie siedzę i ryczę i biorę się za to od początku, do 17 muszę wysłać. Edi biedaczek ogląda bajkę, bo mama pracuje

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 16:00   #138
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Czy można się dołączyć?
witamy i gratulujemy!:roz a:
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 16:06   #139
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Tylko teraz takie pytanie... Nie mam ubezp w Polsce, mam tylko norweskie. Ale podobno jest coś takiego jak 'ciężarna nieubezpieczona' bo każda ciężarna PODOBNO ma zagwarantowaną opiekę. true? Tylko co ja bym musiała temu dentyście pokazać? Jakieś zaświadczenie od polskiego lekarza? Norweską kartę ciąży? Jakieś pomysły jak to załatwić?
Tak to prawda.Najlepiej od razu idź do ginekologa niech Ci wyda zaświadczenie.A potem mozesz sie nim posługiwać
Stary 2013-03-13, 16:13   #140
teacherka
Zakorzenienie

Witam się w trzeciej części. Gadacie i gadacie tylko....

Witajcie nowe mamusie

Wczoraj wieczorem jadlam naleśniki i dalej mi się chce. Ale po wczorajszym przeboju po wejściu do kuchni boję się tam wchodzić, musiałabym zaczekać na TŻa a i tak lodówka prawie pusta.... ;/

Ja już chcę usg i zobaczyć cos więcej niż kropeczka....
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 16:14   #141
__Paulinka__
Zakorzenienie

Witam sie w nowym wątku

tyyyle stron!!!!!! O nie, nie nadrabiam:P
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 16:22   #142
teacherka
Zakorzenienie

A ja nadrbiłam dzielnie

Your Angel moglabyś wrzucić ten artykułz Wyborczej? Może się jednak przyda, choćby dzieki zebraniu w jednym miejscu.
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 16:27   #143
bojatoja
Zakorzenienie

marysia_258 Witamy

Cytat:
A poza tym idę się wieszać, tż nie odzyskał najważniejszego, normalnie siedzę i ryczę i biorę się za to od początku, do 17 muszę wysłać. Edi biedaczek ogląda bajkę, bo mama pracuje
Bardzo współczuje Też byłabym zła.
Nauczyłam się, że ważniejsze rzeczy/pliki wysyłam sobie na poczte i tam wiem, że nic się im nie stanie.
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-13, 16:37   #144
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
marysia_258 Witamy

Nauczyłam się, że ważniejsze rzeczy/pliki wysyłam sobie na poczte i tam wiem, że nic się im nie stanie.
przy pracy lic i mgr to miałam kilka kopii. na dysku, na ped-drive, na poczcie i nie wiem czy nie jeszcze na serwerze...
znajomy kiedyś miał klęskę urodzaju, płyty z danymi się zepsuły, dysk się spalił i to 2 razy pod rząd i wszystko trafił szlag.

najlepiej jednak uczyć się na błędach innych.
Stary 2013-03-13, 16:38   #145
ewacia85
Wtajemniczenie

Nie dam rady was nadrobić bo muszę wziąć sie za prace domowe;/ Wróciłam dopiero z małym od dentysty i z zakupów. Dzielny mój bohater tylko troszkę płakał ale jestem z niego dumna. A jakie ma już gadane do dentystki jak z fotela zejdzie Gratuluje udanych wizyt i dzieciaczków zdrowychklaski : Sami chłopcy ja tez czuje że będzie drugi chłopiec
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 16:49   #146
ewacia85
Wtajemniczenie

właśnie weszłam pod stół w kuchni i odkryłam tam całkiem fajna tablice do pisania-->tylko brak środków czyszczących!!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg stol.jpg (90,0 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stol2.jpg (96,0 KB, 28 załadowań)
Stary 2013-03-13, 16:54   #147
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
właśnie weszłam pod stół w kuchni i odkryłam tam całkiem fajna tablice do pisania-->tylko brak środków czyszczących!!!!
Hehe Dzieciom to zeszyt nawet nie potrzebny
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 16:59   #148
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
hehe fajne jak tego nie widać, to bym zostawiła
Wiecie, jak byłam mała to rodzice nas z bratem mierzyli i zaznaczali markerem wzrost, datę. To było na drzwiach wewnątrz szafy w przedpokoju. Zrobiłam podobnie z moim synem. Odkąd skończył 2 lata mierzę go średnio co rok. To jest super pamiątka
Stary 2013-03-13, 17:05   #149
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe fajne jak tego nie widać, to bym zostawiła
Wiecie, jak byłam mała to rodzice nas z bratem mierzyli i zaznaczali markerem wzrost, datę. To było na drzwiach wewnątrz szafy w przedpokoju. Zrobiłam podobnie z moim synem. Odkąd skończył 2 lata mierzę go średnio co rok. To jest super pamiątka
NIe mam zamiaru z tym nic robić bo i tak ponownie się tam pojawi Póki co niech sobie ten picaso tam tworzy Lepsze pod stołem niż na ścianach Jeszcze musze sprawdzić pod ławą w pokoju i u mojej mamy bo tam też lubi pod stołem leżeć Ps nas tez rodzice mierzyli tylko że przy drzwiach
Stary 2013-03-13, 17:13   #150
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
marysia_258 Witamy

Wiesz, ale w trakcie pracy nad czymś nie zapisujesz w 3 miejscach, nie?
No właśnie, a ja właśnie to robiłam, zapisałam, wysłałam .png do pracy i w tym momencie błąd zapisu .psd i wszystko poszło w pierony!

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości