Jakimi samochodami jeździcie? Wasze auta- pierwsze i kolejne ;) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-07, 22:57   #121
Viollet87
Zakorzenienie

Dot.: Wasz pierwszy samochód :)

Moim pierwszym samochodem był VW Golf IV 1.9 SDI - spadek po mamie, której małż a mój tato zafundował lepsiejsze silnik słabiutki, ale ogólnie auto super - mocna blacha, szeroki rozstaw osi (=rewelacyjna przyczepność i stabilność), dobre prowadzenie.

Miesiąc temu przesiadłam się na Opla Corsę D to jest dopiero CUDO! Piękne auto, moje wymarzone i baaaardzo kobiece!

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-18, 10:01   #122
tala
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ines1985 Pokaż wiadomość
Moim pierwszym samochodem był Nissan Micra K11 i początkującym kierowcom (kobietom) bardzo polecam ten samochód....
Potwierdzam, sama mam od 2 miesięcy jako moje pierwsze autko - jest idealny
I piekny pomarańczowy. Martwię się tylko bo z mojej Mici staruszka już jest i nie wiem ile mi posłuży.
tala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-18, 10:48   #123
metropolitan
Zadomowienie

moim pierwszym autkiem był Opel Corsa. Mały, litrowy silniczek, ale za to kolorek piękny blue. Teraz jak patrzę na corski na ulicach to mi się ciągle sentyment włącza, zresztą jak go sprzedawałam to ryczałam jak bóbr
ale mój kochany mąż pocieszał mnie i mówił, że dusza mojej corski zamieszkała teraz w moim nowym autku czy to nie jest sweet??
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-18, 11:29   #124
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Metropolitan Twoja wypowiedź bardzo mi pomogła bo też myślę nad corsiną...

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-18, 20:59   #125
metropolitan
Zadomowienie

no, ja byłam bardzo zadowolona, ale jej czas już nadszedł niestety
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-18, 22:47   #126
majorka:)
Rozeznanie

Czesc dziewczyny
Ja stoje przed wyborem swojego pierwszego auta ,ale nie mam bladego pojecia jakie kupic. Dobre sa Corsy,ale te ich sprzeglo,ehhh.Pozatym rocznikowo tak 96,97 i ponad 6tys zl. Podobaja mi sie tez polowki,ale to wyzsza polka cenowo jezeli rocznik tak 98. I wkoncu nad Seatem Ibiza. Tanie sa fiaty PUnto,ale nikt ich nie poleca,a wrecz odradza.
Powiedzcie jak kupowalyscie pierwsze auto na co zwracalyscie szczegolna uwage.
majorka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-19, 08:53   #127
Mini007
Zakorzenienie

Trzydrzwiowe Renault Clio II, 2001 r., kupione wczoraj Diesel, pali jakieś 5-5,5 na sto, silnik 1,9, zrywny, więc tylko czekać na prawko, później rejestracja i sruuu!

Swoją drogą, pierwsze autko to niesamowite przeżycie... Oglądanie, testowanie, targowanie się (nie ma to jak niezbite argumenty: kołpaki, fryzjer i pierwszy mandat - BTW kupowałam od policjanta )
, a wreszcie podpisywanie umowy i kluczyki do ręki...
Mini007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-19, 11:13   #128
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez majorka:) Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Ja stoje przed wyborem swojego pierwszego auta ,ale nie mam bladego pojecia jakie kupic. Dobre sa Corsy,ale te ich sprzeglo,ehhh.Pozatym rocznikowo tak 96,97 i ponad 6tys zl. Podobaja mi sie tez polowki,ale to wyzsza polka cenowo jezeli rocznik tak 98. I wkoncu nad Seatem Ibiza. Tanie sa fiaty PUnto,ale nikt ich nie poleca,a wrecz odradza.
Powiedzcie jak kupowalyscie pierwsze auto na co zwracalyscie szczegolna uwage.
Mój brat miał Punto i nie było takie najgorsze....a teraz ma Polówkę od paru tygodni i już coś naprawiał...to zależy od szczęścia chyba na co trafisz. Ja się raczej zdecyduje na corsę albo moją wymarzoną megane jak mi fundusze pozwolą

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 10:59   #129
mala19881
Zadomowienie

GG do mala19881

Od dwoch tygodni jezdze roverkiem 200 w przecudnym niebieskim kolorku, jest dosc malym autkiem, wiec wszedzie sie wcisne, pali tez wcale nie tak duzo, ale wknoncu to silnik 1,4 Jestem nim zauroczona
mala19881 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 21:51   #130
Ptysio5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tala Pokaż wiadomość
Potwierdzam, sama mam od 2 miesięcy jako moje pierwsze autko - jest idealny
I piekny pomarańczowy. Martwię się tylko bo z mojej Mici staruszka już jest i nie wiem ile mi posłuży.
też potwierdzam, że to idealne autko
zwrotne, małe i jakie dzielne
Ptysio5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-28, 19:46   #131
justyna453
Raczkowanie

GG do justyna453

A ja właśnie kupiłam Forda Focusa w kombi, rocznik 2oo3. To na nim będą się odbywały moje pierwsze samodzielne jazdy samochodem. Duzę i trochę się boje, ale no chyba dam rade :p
justyna453 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-29, 09:29   #132
apollinka
Rozeznanie

GG do apollinka

a ja od miesiąca śmigam seatem cordobą z silnikiem 1.6 - moim pierwszym, biednym autkiem

na początku strasznie się bałam (L-ka to była micra) ale już jest w porządku, coraz lepiej manewry wychodzą w końcu pierwszy samochód się kocha najbardziej (podobno :P )
apollinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 20:05   #133
becia_hehe
Raczkowanie

GG do becia_hehe

Moje pierwsze i obecne autko to Toyota Yaris (prezent od rodziców). Nie zamieniłabym jej na żadną inną
becia_hehe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-06, 20:50   #134
dorotka z krainy ozz
Raczkowanie

Witam wszystkie zmotoryzowane Wizażanki! Prawo jazdy mam od niespełna roku, a od stycznia jestem szczęśliwą posiadaczką Forda Fiesty rocznik 95' Obiektywnie rzecz ujmując moja Fijeścinka nie jest ani najmłodsza, ani wyjątkowo piękna, ale kocham moje wiśniowe cacuszko miłością ogromną Uważam, że dla studentki, która dopiero uczy się jeździć po wielkim mieście to samochodzik idealny - przede wszystkim nie mam stresu pod tytułem: "co to będzie, jak go przytrę", jest ponadto malutkie (czytaj: zaparkuję WSZĘDZIE), ekonomiczne, świetnie trzyma się drogi i co najważniejsze, daje mi ogromną przyjemność jazdy. Bo cóż to za radość w zimowe, mroźne popołudnie wsiąść do cieplutkiej fijeścinki i podjechać pod ulubioną galerię handlową, nie marznąc i nie moknąc!
dorotka z krainy ozz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-14, 17:06   #135
granda16
Raczkowanie

Japońce są miękkie i przy poważniejszej stłuczce gniotą się jak zabawki oczywiście nie mówię o wszystkich przypadkach. Są też bardzo lekkie co jest plusem przy szybkiej jeździe, natomiast minusem przy stłuczce. Osobiście jestem zakochana w BMW. Na pierwsze auto polecam BMW e36 możesz walić w mur a będziesz 3 razy bezpieczniejsza niż w hondzie. Model posiada dosłownie metalowe rury w obudowie drzwi co chroni jak klatka. Jeśli nie boimy się dużego auta polecam mercedesa 124- nie do zajechania Cichym marzeniem, które pragnę kiedyś zrealizować jest mercedes cls lub bmw serii 6. A naj naj naj mocniej pragnę dodga challengera!!!!!!!!!
granda16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-14, 17:24   #136
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Napisane przez dorotka z krainy ozz Pokaż wiadomość
Witam wszystkie zmotoryzowane Wizażanki! Prawo jazdy mam od niespełna roku, a od stycznia jestem szczęśliwą posiadaczką Forda Fiesty rocznik 95' Obiektywnie rzecz ujmując moja Fijeścinka nie jest ani najmłodsza, ani wyjątkowo piękna, ale kocham moje wiśniowe cacuszko miłością ogromną Uważam, że dla studentki, która dopiero uczy się jeździć po wielkim mieście to samochodzik idealny - przede wszystkim nie mam stresu pod tytułem: "co to będzie, jak go przytrę", jest ponadto malutkie (czytaj: zaparkuję WSZĘDZIE), ekonomiczne, świetnie trzyma się drogi i co najważniejsze, daje mi ogromną przyjemność jazdy. Bo cóż to za radość w zimowe, mroźne popołudnie wsiąść do cieplutkiej fijeścinki i podjechać pod ulubioną galerię handlową, nie marznąc i nie moknąc!
Z tego co widzę, to im ktoś ma młodszy, droższy i bardziej zrywny samochód tym bardziej na niego narzeka, tylko posiadaczki staruszków nie narzekają Ja jako posiadaczka Skody Felicii nie mam zamiaru narzekać, nie psuje się, jedzie, nie jest tragiczna wizualnie i jest oszczędna-wszystkie warunki jakie musi spełniać samochód-spełnia

Cytat:
Napisane przez granda16 Pokaż wiadomość
Osobiście jestem zakochana w BMW. Na pierwsze auto polecam BMW e36 możesz walić w mur a będziesz 3 razy bezpieczniejsza niż w hondzie.
Ja z kolei po ostatnich wyścigach F1 jestem tak przerażona tą marką, że wolałabym chyba do Warszawy iść pieszo (mam jakieś 350 km) niż jechać BMW, bo nie wiedziałabym, w którym momencie coś się zepsuje... Zrobili wśród moich znajomych taką reklamę, że nikt za darmo BMW nie weźmie, pomimo że nie są brzydkimi samochodami Wolę coś, co mi się nie zepsuje, a po ostatnich wyczynach to nie ufam tej marce ani troszeczkę. Jadąc rowerem po autostradzie czułabym się bezpieczniej

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 15:04   #137
mala19881
Zadomowienie

GG do mala19881

potwierdzam - BMW - Bedziesz Mial Wydatki. Moj jest zakochany co prawda w staruszku jakim jest E30 i potwierdzam, ze psulo sie zdecydowanie za czesto! a miske olejowa rozwalal co tydzien chyba ;P
mala19881 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-15, 23:25   #138
dorotka z krainy ozz
Raczkowanie

[QUOTE=Świniaczek;14236387]Z tego co widzę, to im ktoś ma młodszy, droższy i bardziej zrywny samochód tym bardziej na niego narzeka, tylko posiadaczki staruszków nie narzekają

Ciekawa uwaga Chociaż ja sądzę, że kiedy ma się kilkanaście albo niewiele ponad 20 lat, to wszytko co jeździ i nie jest jednocześnie komunikacją miejską jest ósmym cudem świata Przynajmniej ja tak tłumaczę sobie swoje uwielbienie dla mojego leciwego, poobijnego wehikułu.
I jakkolwiek kocham mojego gruchocika, to nie przestaję marzyć o Mini Cooperze
dorotka z krainy ozz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-26, 20:59   #139
agness813
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justyna453 Pokaż wiadomość
A ja właśnie kupiłam Forda Focusa w kombi, rocznik 2oo3. To na nim będą się odbywały moje pierwsze samodzielne jazdy samochodem. Duzę i trochę się boje, ale no chyba dam rade :p
Dasz rade na pewno
Zastanawialiśmy się nad takim ale ostatecznie zdecydowalismy się na Forda Mondeo w kombi,rocznik 2002,duuże auto ale TŻ uparcie twierdzi że się przyzwyczaję Jeździ mi się nim super chociaż jeszcze ze strachem,jestem na etapie przełamywania się i musze przyznać że z każdą jazdą coraz bardziej go lubię
Parkowanie to też wyzwanie,zwłaszcza jak trzeba się wciskać ale przynajmniej zapakuję się całą rodzinką (z dwójką dzieci) bez żadnych problemów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-28, 21:46   #140
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

moj pierwszy samochod to Ford Mondeo 2.0 TDCI rocznik 2004 combi. dostalam po tacie, bo kupil sobie nowy. samochod swietny, automatyczna skrzynia biegow, jazda nim to bajka po prostu. z parkowaniem na poczatku mialam problemy, bo strasznie dlugi jest, ale juz sie przyzwyczailam i jest ok

a przedtem smigalam corsa wspollokatora, o ile samochod sliczny i swietny, to psul sie niemilosiernie :/
Stary 2009-09-29, 21:16   #141
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Ja z kolei po ostatnich wyścigach F1 jestem tak przerażona tą marką, że wolałabym chyba do Warszawy iść pieszo (mam jakieś 350 km) niż jechać BMW, bo nie wiedziałabym, w którym momencie coś się zepsuje... Zrobili wśród moich znajomych taką reklamę, że nikt za darmo BMW nie weźmie, pomimo że nie są brzydkimi samochodami Wolę coś, co mi się nie zepsuje, a po ostatnich wyczynach to nie ufam tej marce ani troszeczkę. Jadąc rowerem po autostradzie czułabym się bezpieczniej
Nie porównywałabym bolidu Formuły 1 do samochodów produkowanych seryjnie. Bolid F1 ma silnik ośmiocylindrowy o mocy 2400ccm i około 800 kucy. Powiedziałabym, że to bardziej jak odrzutowiec. Nie ma chłodzenia cieczami, a spalanie to około 70l na 100km. Oczywiście nie bronię BMW, ale wydaje mi się, że bolid, a zwłaszcza jednostka napędowa czy układ hamulcowy musi sprostać takim obciążeniom podczas wyścigu o jakich cywilnym samochodom nawet się nie śniło (no chyba, że ktoś nie umie się nimi obsługiwać. ). W dodatku sporo tam elektroniki, hydrauliki..

Ale nie wymądrzam się, bo podzielam zdanie, że Betki to nieco podejrzane samochody, zdarzyło się nawet wśród moich znajomych, że odleciało koło. dobrze, że nikomu się nic nie stało. Aczkolwiek za darmo jakby rozdawali to bym wzięła, ja tam bym sobie z autkiem zrobiła co potrzeba.

Aaa wracając do tematu mój pierwszy samochód jaki właśnie odziedziczyłam to Renault Thalia. Nie powiem, że to wymarzone cacko, ale darowanemu koniowi... Zwłaszcza, że to rok 2005 więc nie ujeżdżone, nie będzie trzeba przy nim grzebać.
Na wiosnę jednak planuję sprzedać i zakupić sobie coś bardziej w moim stylu, ale co to jeszcze zobaczymy za ilę opchnę talijke.
Stary 2009-10-02, 12:09   #142
yencia
Raczkowanie

Witam !
Moje pierwsze autko to Skoda Felicia z 99r. Bardzo polecam, co części są tanie, silnik prosty a co za tym idzie i naprawy niedrogie. Mam zainstalowaną instalację LPG więc też jest tanio w eksploatacji. Nie jest to demon prędkości, ale do zakorkowanego Gdańska wystarczy, a i na Mazury na urlop dojedzie Pozatym ładnie się starzeje, tzn nic nie trzeszczy w środku.

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara Pokaż wiadomość
Nie porównywałabym bolidu Formuły 1 do samochodów produkowanych seryjnie. Bolid F1 ma silnik ośmiocylindrowy o mocy 2400ccm i około 800 kucy. Powiedziałabym, że to bardziej jak odrzutowiec. Nie ma chłodzenia cieczami, a spalanie to około 70l na 100km. Oczywiście nie bronię BMW, ale wydaje mi się, że bolid, a zwłaszcza jednostka napędowa czy układ hamulcowy musi sprostać takim obciążeniom podczas wyścigu o jakich cywilnym samochodom nawet się nie śniło (no chyba, że ktoś nie umie się nimi obsługiwać. ). W dodatku sporo tam elektroniki, hydrauliki..

Ale nie wymądrzam się, bo podzielam zdanie, że Betki to nieco podejrzane samochody, zdarzyło się nawet wśród moich znajomych, że odleciało koło. dobrze, że nikomu się nic nie stało. Aczkolwiek za darmo jakby rozdawali to bym wzięła, ja tam bym sobie z autkiem zrobiła co potrzeba.

Aaa wracając do tematu mój pierwszy samochód jaki właśnie odziedziczyłam to Renault Thalia. Nie powiem, że to wymarzone cacko, ale darowanemu koniowi... Zwłaszcza, że to rok 2005 więc nie ujeżdżone, nie będzie trzeba przy nim grzebać.
Na wiosnę jednak planuję sprzedać i zakupić sobie coś bardziej w moim stylu, ale co to jeszcze zobaczymy za ilę opchnę talijke.

Ja jestem zakochana w BMW, ale to droga imprezka. Są to bardzo dobre samochody, niestety, ze względu na mocne silniki są "zajeżdżane" w naszym kraju (w więszkości przez panów w ortalionie z ciężką prawą stopą) i ciężko dostać egzemplarz w dobrym stanie. Ale jak już się trafi, to jest to super autko, marzy mi się taka 5 albo X5, bo uwielbiam SUVy.

A koło odleci od każdego samochodu, jak się źle (np. za mocno) dokręci koło, znam z autopsji takie przypadki z golfa i corsy.
yencia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 12:35   #143
varjatkaa
Przyczajenie

A to mój nabytek: http://warszawa.szerlok.pl/motoryzac...3462b56674d31/

Peugeot to moja ulubiona marka - ładne i zgrabne. Ten jest niewielki i zwrotny, nie męczę się przy zawracaniu i parkowaniu. No i przy okazji trochę lansu Gorzej że zbliża się zima, a auto lepiej się sprawdza latem - coś za coś
varjatkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-03, 19:09   #144
Anoriza
Raczkowanie

Dnia dzisiejszego dokonalam zakupu pierwszego autka - Fiat Seicento Young z 99', czerwony, zadbany. Jestem niewysoka, wiec jest wygodny. Brak bajerow mi nie przeszkadza, bez wspomagania dobrze sie jezdzi. Oby jeszcze troche ze mna przezyl
Anoriza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-04, 21:03   #145
laia
Raczkowanie

GG do laia

Witam Tak czytam i czytam, o Waszych pierwszych autkach i mina mi trochę rzednie... bo właściwie większość z nich to dość "młode" autka. Jako, że fundusze mnie mocno ograniczaja właśnie stoję przed dylematem, czy zakupić staruszkę skodę favoritkę jako swój pierwszy samochodzik... Czy któraś z Was miała jakieś pozytywne/negatywne doświadczenia z takim autkiem? Czy to dobry wybór? Byłabym bardzo, bardzo wdzięczna za odpowiedź...
Stary 2009-10-04, 21:52   #146
Anoriza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez laia Pokaż wiadomość
Witam Tak czytam i czytam, o Waszych pierwszych autkach i mina mi trochę rzednie... bo właściwie większość z nich to dość "młode" autka.
To samo po glebszej lekturze odczulam

Cytat:
Jako, że fundusze mnie mocno ograniczaja właśnie stoję przed dylematem, czy zakupić staruszkę skodę favoritkę jako swój pierwszy samochodzik... Czy któraś z Was miała jakieś pozytywne/negatywne doświadczenia z takim autkiem?
Osobiscie nie jezdzilam, ale mam kumpla, ktory posiada (wlasciwie to ja sprzedaje).. Rocznik 91', kolor byle jaki ale do tej pory smiga.. Osobiscie mam sentyment do czeskich aut, prowadzi sie je podobno bardzo dobrze.
Anoriza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-05, 15:01   #147
varjatkaa
Przyczajenie

laia - zalecam dużą ostrożność przy kupowaniu, takie "pełnoletnie" auto może zawierać wiele niespodzianek, a kolor w tym przypadku to najmniejszy problem Generalnie im młodsze tym lepsze, ale nie wszystkich na to stać - mnie też zresztą nie...
Stary 2009-10-05, 22:00   #148
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Napisane przez varjatkaa Pokaż wiadomość
Generalnie im młodsze tym lepsze, ale nie wszystkich na to stać - mnie też zresztą nie...
Miałabym pewne wątpliwości, jak na razie jesteśmy w rodzinie zadowoleni najbardziej z samochodów w wieku 10+
Jeden młodszy był, mam pewne wątpliwości, czy na złomie by to gówno wzięli, aż dziw bierze, że ktoś to kupił. Tak awaryjnej tragedii nie mieliśmy nigdy.
Co do Skody- słyszałam o Favoritce mnóstwo dobrych opinii, mam Felicię, a to siostry są i baaaardzoooo sobie chwalę Pikne to ani jedno ani drugie nie jest, ale bardzo fajne Pominę fakt, że części są za półdarmo , a i tak się prawie nigdy nie przydają żadne naprawy

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-05, 23:13   #149
NeBe
Przyczajenie

Pierwszy, którym miałam zaszczyt jeździć po odebraniu prawa jazdy to Golf IV 1.9 TDI z 2000r. w kombi. Zaskakująco nie miałam żadnych problemów przy parkowaniu i bardzo dobrze mi się go prowadziło.

A pierwszy na własność, zafundowany przez mamę , to Volkswagen New Beetle 1.9 TDI z 2002r. Moje marzenie z dzieciństwa jednak nie jest takie idealne jak mi się wydawało, ale i tak go uwielbiam i nie zamienię na nic innego Mimo to moim marzeniem samochodowym pozostanie śliczna alfica 156 i mimo wszystkich przekonań o jej lipnym zawieszeniu - kiedyś będę taką miała
NeBe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-06, 08:44   #150
varjatkaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Miałabym pewne wątpliwości, jak na razie jesteśmy w rodzinie zadowoleni najbardziej z samochodów w wieku 10+
Jeden młodszy był, mam pewne wątpliwości, czy na złomie by to gówno wzięli, aż dziw bierze, że ktoś to kupił. Tak awaryjnej tragedii nie mieliśmy nigdy.
Coś w tym jest, w nowych samochodach jest dość dużo elektroniki i jak coś zacznie nawalać, to robi się problem A często okazuje się, że usterka jest spowodowana "błędem komputera", czyli po prostu jej nie ma Tak miał mój brat ze swoim wypasionym audi
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości