|
|
#121 |
|
:)
|
Dot.: Kwietniowe wymiankowanie ze Zwariowany Świat Makijażu
około 15 ml (tyle zostało z 30ml) Tresor in Love Lancome - za coś wish
|
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
A bo jeszcze zapomniałam. Z cieni w ramach gratisów mogę Ci dorzucić coś z tego gdyby Cię interesowało:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1367683239 |
|
|
|
#123 |
|
:)
|
kochana co do paletki nie wiem co napisac. dostalam ja nowa od bratowej na prezent wiec nie jestem pewna na 100 % czy jest orginalna, wydaje mi sie ze tak.
dwa cienie matowe dwa perlowe. raz jej uzylam na swieta ale kolory zupelnie nie pasuja do mnie. trwalosc jest dobra. ja uzywalam na baze to od rana do poznego popoludnia nie mialam zastrzeżeń. co jeszcze chcialabys wiedziec? |
|
|
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
arden ale juz ja wymieniam
|
|
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
A jaki odcień ma pomadka i błyszczyk Model CO?
|
|
#126 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
Dobra, jeszcze raz przejrzałam wątek i co wiesz na wymianę:
Złota, gruba kredka Blue Lagoon, Avon, tusz inglot, pianka venus za liner inglot, opaskę i paletkę lenki?
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Póki co podziękuję, bo wczoraj udało mi się kupić kolejny nowy pędzelek do testowania i może akurat w końcu mi podpasuje
|
|
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
aktualna bo wymienilam druga
a moge dokladne zdjecia eyelinera z kyolan i smashbox prosiic? a oddalabys tresor?
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Specjalnie przetestowałam tusz u siebie na oku (żeby sprawdzić czy jest taki jak wcześniej i czy nie uczula) i nie widziałam różnicy, mam porównanie z wczesniejszym opakowaniem tego tuszu, którego kiedyś używałam i było ok. Tusz mokry, on zasycha chwilkę, no ale potem jak zwykle
![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- A nie interesowałby Cię któryś, MF albo Maybelline z wątku? |
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
Nie nalegam
To w takim razie skoro Ty z tuszu, jak zrezygnuję z błyszczyka sally hansen i ziajki to pasowałoby Ci?
|
|
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
Czyli podsumowując
dla Ciebie: -Avon, rozświetlacz, -Róż do policzków Elf HD Blush -Wisiorek ze wzorkiem burberry -wisiorek serce -wisiorek sowa -Avon, Advance Techniques odżywka przywracającą blask -serum na końcówki Joanna -czarny liner w kałamarzu no name dla mnie: -brązowy liner catrice -czarny liner "mac" -roz fresh minerals -bronzer p2 -niebieski lakier z drobinkami -bibułki matujące Jak coś, to PW? Edytowane przez Cara_Mel Czas edycji: 2013-06-07 o 10:25 |
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
No to chętnie bo na bronzerze mi akurat zależy. Chyba, że masz jakiś inny na zbyciu? Tylko, żeby zbyt ciemny nie był
![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Mhm, no trudno. A ta zalotka z wątku jest jeszcze u Ciebie może? |
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, wybacz za odpisuję z opóźnieniem, ale wątek nie pokazywał mi się w subskrypcjach. Niestety nic dla siebie nie znalazłam.
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
mam już tą maseczkę z innej wymianki - nową
![]() szkoda, że wcześniej się nie odezwałaś .. myślałam, że nie jesteś zainteresowana wymianą. |
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
przejrzałam jeszcze raz Twój wątek i podoba mi się jedynie zapach Lancome Tresor in love .
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda ..
no nic, może następnym razem uda nam się wymienić ![]() chyba, że planujesz może jakieś dokładki albo masz coś jeszcze poza wątkiem, co mogłabyś oddać?
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie to teraz niczego konkretnego nie szukam, bo wszystko narazie mam
![]() ale przydałby mi się jakiś peeling do ciała lub krem pod oczy zawsze chętnie przygarnę też pielęgnacyjne pomadki, mogą być też kolorowe (ale jedynie czerwone). no i uwielbiam produkty Chanel - wszystkie może to być lakier do paznokci, kredka do oczu, cokolwiek ![]() znalazłam w Twoim wątku paletkę elf bronzed eye set - czy ona jest może do brwi? i w ogóle czy jest nadal dostępna? widziałam tylko zdjęcie w albumie, ale opisu w wątku chyba nie ma .. Edytowane przez kiitty Czas edycji: 2013-05-29 o 21:29 |
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
a masz może zdjęcia tej paletki pielęgnacyjnej YR?
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nie wiem jakiej
![]() Ty napisałaś w moim wątku, że masz pielęgnacyjną z Yves Rocher, więc spytałam o jej zdjęcie, bo nigdzie w wątku jej nie widzę
|
|
|
|
#143 | |
|
Zadomowienie
|
Chyba w końcu stanęło na tym
Cytat:
Jakbym się gdzieś pomyliła, to pisz.
Edytowane przez Cara_Mel Czas edycji: 2013-06-07 o 10:27 |
|
|
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
przepraszam za brak odpowiedzi, miałam kiepski dostęp do internetu ostatnio... Niestety z tuszy aktualnie został mi tylko maybelline żółty, gdyby Cię interesował.
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam paletki nyx juz, ale technic jest, mnie interesuje jakis tusz z gruba szczoteczke, a podklad to w raczej jasnym odcieniu ale nie dla bardzo bladych osob taki sredni mniej wiecej, a jaki masz tusz?
---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- a tusz jest nowy>? |
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
chetnie przygarne ten tusz i cien Cienie Catrice : champagne
ten kolor jest taki kremowy? nie mogę tez znalezc w Twoim albumie zdjecia cienia miyo szafirowego, mozesz mi podac jego nazwe? sprawdze w internecie |
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
to chetnie wezme ten tusz, co chcesz za niego ?
|
|
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
A dorzuciłabyś może ten blyszczyk Sally hansen?
(przepraszam, za te długie przerwy, jestem w trakcie przeprowadzki). Tusz jest praktycznie cały ![]() Jak coś, to zapraszam na PW z wymianką adresów. |
|
|
|
#150 |
|
Przyczajenie
|
chętnie za jakis cień, masz gdzies zdjecia?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

no nic, może następnym razem uda nam się wymienić