|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5
a ja zdecydowałam że póki co żadnych dzieciowych ciuszków sie kupuję... mamy dostać od znajomych trochę i od kolejnych znajomych chcemy odkupić co nieco (jak już srawdzą co mają) i dopiero jak już będę wiedzieć co mam a czego brakuje to dokupie. a póki co z TZtem weźmiemy się za kupowanie takich większych/droższych rzeczy typu pościele, termometr, butelki, itp.
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po szybkich zakupach, zaliczyłam sklep dla psów bo oczywiście moja Shila ostatnio wcina karmę jak szalona...no i bez przysmaków się nie obyło, wylądowałam jeszcze w Polskiej Chacie i w Polo(widziałam tam właśnie ten płyn do kąpieli ziaja 9.99 zł ale nie kupiłam bo jeszcze się zastanawiam nad nivea baby) a i jeszcze drogerie zaliczyłam
![]() Teraz muszę ogarnąć trochę dom i obiad zrobić.....a dziś ziemniaczki, jajo sadzone i surówka porowa
|
#123 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Bardzo chetnie bym sie przeszła do opery ale mam już zagospodarowany wieczór - muszę szukać podłogi do mieszkania i zaprojektować szafę na korytarz. Sent from my GT-I9001 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() :b ounce:![]() (oczywiście zawartość kieliszków/kufli bezalkoholowa )
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() POMIDORÓWKA!!!! ja dziś też ugotuję bo śni mi sie po nocach ![]() no patrz prawie jak Syberia a to środek naszego kraju ociepliło się teraz pokazuje stopnie- szał
|
|
|
#127 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#129 |
|
Gang Iren
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spełniania marzeń i 100 lat w szczęściu
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Wiedziałam, że już dziś będziecie w nowym wątku, ale nie spodziewałam się, że aż tyle nadrabiania mnie czeka
![]() Ja dziś wstałam z bólem głowy Byłam wczoraj na takim pierwszym organizacyjnym spotkaniu w szkole rodzenia-jestem bogatsza o butelkę avent i kilka próbek różnych specyfików dla dzieci. Mąż znowu w pracy...obiecał, że dziś wcześniej wróci. Strasznie już za Nim tęsknię (ostatnio dłużej widzieliśmy się w niedzielę..a tak wychodzi jak ja jeszcze dosypiam, wraca jak zasypiam).
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#134 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wszystkiego dobrego! Beztroskiego spokoju i mnóstwa miłości! Niech się maluszek zdrowo i prawidłowo rozwija oraz lekko rodzi! Sto lat od dziś!
Edytowane przez kukurydzianaa Czas edycji: 2013-10-04 o 11:07 |
||
|
|
|
#135 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
A ja mam w czwartek wypłatę Cytat:
|
|||
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
napuszczam wody do wanny i idę w czekoladową kąpiel
![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
oj chyba zmienię plany kulinarne na dziś
|
|
|
#137 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam się z Wami. U mnie dziś zima -2 stopnie jak wstałam.
Cytat:
. Wcale się nie dziwię, że mieliście szoka ![]() Justien, EVI07, kciuki! Cytat:
Cytat:
![]() !Cytat:
Spadam na razie wprowadzać się do nowej szafy. Pewnie będę co chwilkę zaglądać, bo muszę robić przerwy na odpoczynek. I pochwalę się jeszcze, że wczoraj kupiłam na allegro 3 prześcieradełka dla Kacpra i ochraniacz na materacyk. Robię postępy wyprawkowe. |
||||
|
|
|
#138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem ciekawa np warsztatów na temat technik łagodzenia bólu podczas porodu albo chustoszenia. Program jest dość obszerny. Mam nadzieję, że się wyrobię przed porodem
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
Chyba dzisiaj zrobię zupke gulaszowa , taka z mięsem mielonym...
Przynajmniej sie cieplej zrobi. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie dzisiaj ziemniaczki i fasola szparagowa i do tego sadzone jajo
|
|
|
#141 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No to pięknie Zaprezentuj swoje nowe zdobycze. ![]() Vacuity- sto lat!
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
U mnie też dziś zimno, choć słońce świeci, jak szłam po chlebek i bułeczki rano to myślałam, że zamarznę, ale za to kupiłam sobie super ciasteczko z jogurtowym nadzieniem! Do tego rano obudziły mnie kopniaczki oczywiście, też uwielbiam to uczucie choć mam je prawie bez przerw.
Na obiad dziś robię podobnie to was wielu, ziemniaki jajo i surówkę z kiszonej kapusty, ach kapusta.... vacuity wszystkiego najlepszego, sto lat i udanej przepustki, ach wspomnienia.
|
|
|
|
#143 | |
|
Zadomowienie
|
vacuity dużo, dużo zdrówka w dniu urodzin i nie tylko! samych spokojnych dni no i szczęśliwego rozwiązania
Cytat:
U mnie dziś rosół (bo jutro pomidorówka a na deser jak będę na siłach to będzie ciasto- budyniowa pianka z malinami
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
Tak się boimy kąpieli maluszka a zobaczcie jak to robi położna.
http://www.youtube.com/watch?v=gacjEWjhL7Y
|
#145 |
|
Przyczajenie
|
Witam, puk puk, czy mogę?
Lepiej późno niż wcale, a późno Was znalazłam dosyć. Jestem w 22 tygodniu ciąży z terminem na 12 lutego 2014. U mnie w brzuchu mieszka i rozpycha się córeczkaPrzyjmiecie pod swoje skrzydła?
|
|
|
|
#146 |
|
Rozeznanie
|
Powiedzcie mi, po co ludzie chcą się umawiać z innymi, skoro czują, że tamci unikają ich, bo mają niespecjalną na to ochotę...?
![]() Męczy mnie o spotkanie dziewczyna, która jest (a właściwie była) przyjaciółką (koleżanką?) męża. Zapoznał się z nią kiedyś i zakumplował, bo chciał "uderzać" do jej siostry. Dla mnie ich znajomość nie należy do najlepszych wspomnień, bo mieliśmy akurat półtoraroczną przerwę. A ta jej siostra, to ideał pod względem wyglądu dla mojego męża - wzdychał do niej na takiej zasadzie jak ja wzdychałam do Roberta Downey Jr (tyle, że ona była i jest kimś osiągalnym...). Niby fajna dziewczyna z tej znajomej, ale mi do szczęścia naprawdę nie jest potrzebne słuchać o jej rodzinie, a już tym bardziej o jej siostrze małolacie, dla której zostawił mnie kiedyś mój facet. Ja nie boję się o to, że historia może się powtórzyć, bo widzę miłość i rosnące zaangażowanie męża. Tylko te wspomnienia, kiedy zostałam sama, z chorą nogą (prawie 4 miesiące byłam zdana na pomoc innych przy poruszaniu się), kiedy z nerwów w krótkim czasie schudłam prawie 10 kg (a i tak szczupła jestem).... Sprawę komplikuje fakt, że ta koleżanka jest profesjonalnym fotografem i wisi nam już od ponad roku w ramach prezentu ślubnego sesję zdjęciową. Ja bym ją sobie mogła odpuścić, ale każda ze stron czułaby się co najmniej głupio Jutro jak będzie pogoda, albo pojutrze, chyba umówimy się na sesję brzuszkową - żeby mieć to wreszcie z głowy (choć nie jestem fanką sesji ciążowych....).Umówiłam się z nią na dziś, ciekawe czy przełamię się i powiem, co mi na sercu leży.... (choć wiem, że dla mojego komfortu powinien to zrobić mąż - i to już dawno temu). Najwyżej wyjdzie na to, że jestem psychiczna i żyję przeszłością ![]() To się wygadałam.
|
|
#147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki spokojny ten dzieciak ale widać, że kobieta ma podejście bo robi to z taka delikatnością, no i ten masaż na koniec- super. Wątpię tylko aby u nas w szpitalach tak kąpały dzieci- raczej kojarzy mi sie to z wstawieniem dziecka pod kran ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Tak myślałam , że to by było zbyt piekne aby prawdziwe . Wchodzę na wątek tylko 5 stron do nadrobienia o łał
ale fajnie patrze a tam nowy wątek ![]() Cytat:
Cytat:
dlatego ja już chce być przygotowana na wszytsko jeszcze w tym roku ale żyję nadzieją , że mały poczeka do stycznia bardzo chcę aby był noworocznym dzieckiem [QUOTE=ejani;43116467] Cytat:
![]() Cytat:
![]() eee nie zacytowało mi wszystkiego ... Byłam wczoraj na tych warsztatach u mnie planeta dziecko i jestem średnio zadowolona . Była sama rzeczy do wygrania oczywiście mialam pecha i nic nie wygrałam a były osoby co wygrały po 3-4 rzeczy . W ogóle trochę dla mnie były podejrzane pierwsze rzędy bo zawsze wybierali z pierwszych rzędów osoby a było widać , ze z organizatorami te osoby się znały . W ogole mało ciekawe było . Na koniec jakieś tam mini upominki wszyscy dostali czyli wróciłam z masą próbek oliwek , balsamów , proszków do prania i kolejnymi 2 smokami a no i masą ulotek szkode , że jakiś rabatów nie dali do ulotek .Ale wróciłam wściekła nie wiem dla czego może ze zmęczenia bo w wystawców nie było nic ciekawego mało w ogóle ich było . I gadali mało ciekawie . Jedyna ciekawa była pierwsza pomoc ale średnio było wszystko widać . Więc liczę na te warsztaty Mamo to ja w łodzi , że będzie ciekawiej . W ogóle dziś czuję się średnio wstałam o 7 zjadłam śniadanie i poszłam spać tak strasznie się czułam . teraz niby lepiej ale nie wiem czy wczoraj może się nie przeziębiłam i w ogóle wczoraj w boku mnie strasznie zakuło nie wiem czy to mały czy coś innego .Dziś normalnie kopie . |
||||
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie chcesz sesji brzuszkowej to nie rób- po co się zmuszać tylko dlatego, żeby głupio nie było. Powiedz, że nie czujesz się najlepiej a spotkanie ogranicz do szybkiej kawki na mieście. Szkoda nerwów i stresu na niechciane znajomości
|
|
|
#150 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

sent from iphone

No, chyba że po takim ulepku traci się chęć na słodkie? (ale że na szarlotkę to nie wierzę 

:b ounce:
16.06.2012 

najprawdopodobniej ktoś je sprzątnął

oj chyba zmienię plany kulinarne na dziś
Zaprezentuj swoje nowe zdobycze. 
dlatego ja już chce być przygotowana na wszytsko jeszcze w tym roku ale żyję nadzieją , że mały poczeka do stycznia bardzo chcę aby był noworocznym dzieckiem 
. W ogole mało ciekawe było . Na koniec jakieś tam mini upominki wszyscy dostali czyli wróciłam z masą próbek oliwek , balsamów , proszków do prania i kolejnymi 2 smokami a no i masą ulotek szkode , że jakiś rabatów nie dali do ulotek .