19-latka traktowana jak dziecko - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-02-26, 12:29   #121
margitta
Zakorzenienie

Dot.: 19-latka traktowana jak dziecko

Cytat:
Napisane przez brzoskwinia897 Pokaż wiadomość
Nic. Po prostu głupio się czuje bo było dobrze starał sie.. ok kilka złych słów usłyszałam ale przeprosił - teraz głupio bo zrywam tak po prostu
A to ty podjęłaś decyzję czy Wizażanki za ciebie? Jak robisz coś czego nie jesteś pewna, to takie są skutki. Zastanów się czego ty chcesz. Często ludzie się rozstają, bo po prostu czują, że nie pasują do siebie, nie zależy im już, zakochanie przeszło. Nie trzeba wymyślać jakichś argumentów.
Stary 2014-02-26, 13:55   #122
brzoskwinia897
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
To normalne - zerwałaś, to teraz wymyślasz, że może jednak przesadziłaś itd. Bo Ci żal i szkoda. Tymczasem wczoraj jeszcze pisałaś, że żadnego wsparcia od niego nie czujesz, że czujesz się nieszanowana, że Cię bardzo rani swoimi słowami i że nie chcesz z nim być, że źle się przy nim czujesz. I podjęłaś dobrą decyzję zrywając. Teraz on pisze łzawe smski, co też jest normalne bo pewnie jest zaskoczony, a Ty się łamiesz, co normalne jest, ale dobre - już nie. Skoro podjęłaś taką decyzję, to znaczy, że jest ona słuszna, bo nie zrywa się z reguły z powodu byle gówna. Teraz Cię żal ścisnął, jak się złamiesz to wrócisz do niego, i na powrót będziesz nieszczęśliwa i nieszanowana. Zerwanie ZAWSZE wiąże się z przykrymi uczuciami, tego nie przeskoczysz, musisz być tylko pewna swojej decyzji żeby nie odchodzić i nie wracać w nieskończoność.
Dziękuję

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
brzoskwinia897 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-26, 17:00   #123
Lazurowewybrzeze
Zadomowienie

IrkaMirka, ja tak nie w temacie, ale widze twoj awatarek tu i tam i musze ci powiedziec, ze masz bardzo ladny awatarek z Isabelle Adjani. Piekna z niej kobieta, nawet teraz starsza.

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
zwłaszcza że żadnych pończoch nikt nie nosi, a plastikowa czerwona podwiązka z bazaru zakładana na beżowe rajstopy wygląda wręcz śmiesznie

Za moich czasow to na studniowce obowiazywaly czerwone majtki, bo inaczej sie matury nie zda. Osobiscie mialam takie i mature zdalam. Teraz pewnie to samo, ma zapewnic czerwona podwiazka na studniowce?

A podwiazka to obowiazywala na slubie. Mialam taka niebieska na swoim slubie zalozona do ponczoch, na zasadzie, cos niebieskiego, cos starego i cos pozyczonego.
Lazurowewybrzeze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-26, 17:15   #124
tyene
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
ja chciałam tylko zauważyć, że podwiązki na studniówce to żadna tradycja, tylko jakis dziwaczny zwyczaj, kóry niedawno został wprowadzony.

Może mi ktoś wytłumaczyc po co ta podwiązka? W sytuacji jakby szkolnej? Bez sensu
No cóż, ja maturę pisałam parę lat temu, podwiązki wszyscy nosili. Ja sama na swojej studniówce miałam komplet czerwonej bielizny oraz właśnie czerwoną podwiązkę. Może się komuś to głupie, ale jest kompletnie niewinną, miłą tradycją. Nie napadajcie na dziewczynę przez podwiązkę.
Stary 2014-02-26, 17:30   #125
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tyene Pokaż wiadomość
No cóż, ja maturę pisałam parę lat temu, podwiązki wszyscy nosili. Ja sama na swojej studniówce miałam komplet czerwonej bielizny oraz właśnie czerwoną podwiązkę. Może się komuś to głupie, ale jest kompletnie niewinną, miłą tradycją. Nie napadajcie na dziewczynę przez podwiązkę.
Ktoś napada? Po prostu napisałam, że to żadna tradycja ewentualnie zwyczaj, owszem, niezbyt mądry ale to już nie wina autorki i nikt tego nie twierdził. Dla mnie kompletnie niezrozumiały, a te zdjęcia studniówkowe z prezentacją podwiazek porażające. A jakie zdjęcia robią sobie chłopcy? Jakoś nie zauważyłam, żeby prezentowali bokserki na przykład, tylko dziewczyny jak jakieś panny spod latarni zadzierają kiecki. Razi mnie po prostu, ale nie miałam pretensji konkretnie do autorki przecież.
Ja zdawałam maturę ładnych parę lat temu i o żadnych podwiązkach mowy nie było. Ale tez jeszcze taka stara nie jestem, żeby już to co działo się po mojej maturze miało byc tradycją

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!

Edytowane przez Luba
Czas edycji: 2014-02-26 o 17:35
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-26, 17:59   #126
Lazurowewybrzeze
Zadomowienie

Tez widzialam te zdjecia ze studniowek z Polski z podwiazkami, bo sa osoby z rodziny, co niedawno mature zdawaly. Mi te zdjecia kojarza sie z facuskim kankanem, tez spodnice zadzieraja i podwiazki widac. Osobiscie uwazam te zdjecia za zabawno- seksi i ogolnie sympatyczne. Mlode ladne dziewczyny na nich, bo mloda odstrojona dziewczyna, kazda jest ladna, bo juz sama nawet mlodosc ja zdobi, a co mowic w takiej studniowkowej toalecie, milo poparzec, jak dla mnie nie jest to wulgarne.
Lazurowewybrzeze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-26, 20:34   #127
Madaaa
Zakorzenienie

ale dziewczyna chciała mieć tę podwiązke więc o co chodzi? chcecie jej udowodnić, ze jest niedojrzała, bo miała kaprys podwiazki na studniówce?
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-26, 22:32   #128
brzoskwinia897
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
ale dziewczyna chciała mieć tę podwiązke więc o co chodzi? chcecie jej udowodnić, ze jest niedojrzała, bo miała kaprys podwiazki na studniówce?
Szkoda czasu i sensu zachorowalam.. mam angine i bolą mnie bardzo jajniki. .

Stary 2014-02-27, 10:36   #129
Madaaa
Zakorzenienie

z jajnikami nie ma zartu, idz do lekarza.
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-27, 10:49   #130
brzoskwinia897
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
z jajnikami nie ma zartu, idz do lekarza.
Stwierdzono mi po wynikach zaburzenia hormonalne i stoję w miejscu, bo na lekarzy trzeba czekać..

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości