Kultura wypowiedzi - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-12-04, 22:19   #121
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne
Dot.: Kultura wypowiedzi

Cytat:
Napisane przez zielonkava Pokaż wiadomość

No ale wolno ci tak uważać
Tak, wolno. Smutne, że niektórzy nie widzą w tym problemu ;/

Wysłane z mojego telefonu komórkowego <3
MascarpOOne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-04, 22:20   #122
linaya
astro-loszka

Cytat:
Napisane przez MascarpOOne Pokaż wiadomość
A gdzie mam ten błąd? Fajna ciekawostka

każe pisze się przez "ż", a nie "rz"

A propos angielskojęzycznych skrótów, przypomniało mi się, że w moich dwóch poprzednich miejscach pracy masowo używano w korespondencji mailowej ASAP i FYI

EOT
Stary 2014-12-04, 22:21   #123
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

To jest według mnie większy brak szacunku

Stary 2014-12-04, 22:23   #124
201604250941
Konto usunięte

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;49212182]
Może nie lubi czytać byle czego i robić tej samej roboty dwa razy? Ty się nie przylozylas i oddalas mu jakas prowizorke a to jego nazywasz debilem? Może to Ty nie nadajesz się na studentke, nie on na doktora? Wcale się nie dziwie, ze nie chciał czytać. Nie okazalas mu szacunku, wiec on nie okazał go Tobie. Proste.[/QUOTE]

Żeby coś było byle czymś musiałoby mieć kiepską treść, nie formę. Przyłożyłam się jak mało kto - do treści. To on nie nadaje się na doktora skoro nie wie dalej o czym jest moja praca, wystawił mi ocenę i dyplom za to, jak podpisałam tabele, jak zrobiłam przypisy i że jak pisałam punkty to po drugiej cyfrze też była kropka. Przy dwóch poprzednich pracach dyplomowych miałam inne wymagania stylistyczne i tej kropki miało nie być, były też inne przypisy, i teraz nie wiem kto miał rację z oceną? Bo może źle mnie wtedy ocenili czytając najpierw treść, zatwierdzając i wtedy każąc mi dopicować stylistykę w wordzie, jak było wiadomo, że to ma sens?

Czy gdyby Shakespear napisał Hamleta z marginesem 3,5 a nie 2,5 to też byś powiedziała, że może nie nadaje się na poetę czy byś najpierw przeczytała tekst?
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-04, 22:30   #125
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Chyba nie zauważyłaś że to nie ja zaczęłam ten temat tylko odpowiedziałam na pytanie

Czy uważasz, że odpowiadanie na pytanie, które nie jest związane z tematem nie jest offtopem? Serio?

Cytat:
Mnie też nurtuje skąd te wszystkie osoby biorą czas nad analizowaniem osobowości rozmówcy : robi błędy, nie czyta, za dużo ogląda tv albo się za długo kąpie no ale jest niechlujem to może wcale się nie myje...
Mnie by się na takie jasnowidztwo czasu nie chciało marnować.

Mój Tż od groma czyta a i tak robi duże błędy stylistyczne i ortograficzne
Mamy na szczęście silny związek i przebrnął przez tego typu problemy

A tak poważnie to same zobaczcie możma nie robić błędów ortograficznych, nie używać skrótów a za to koleżanka kilka postów niżej napisała sobie post ogólnodostępny i użyła w nim określenia "zwisa mi" jeżeli to ma być kultura wypowiedzi to ja wolę pisać z kimś kto pisze łużko i curka.
Żeby tylko takie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Poszłam pokazać promotorowi prace, skupilam sie na poblemie, bo nowy temat, nie wiem czy dobrze. Styl tabeli i marginesy ogarne pozniej. Nie. Bo on nie umie czytac tekstu jak na ktorejs stronie jest tabela źle podpisana.

Jak dla mnie to swiadczy o jego debilizmie i ze nie nadaje sie na doktora. Jak moze praca dyplomowa tylko wygladac, ale treść miec do niczego?
Też na jego miejscu nie przeczytałabym tego. Napisanie tak niechlujnie pracy świadczy o tobie, a nie o jego (domniemanym) debilizmie.

Ktoś tak powiedział?

Cytat:
Napisane przez mabi27 Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy wolno mi to napisać, bo ogólnie jest to zabronione, ale jedna osoba z tego wątku ma ortograf w stopce Ależ razi.
Oj, przestań Dla niej ortografja niejest warzna, wgl warzny jest sęs.

Nie jest zabronione zwrócenie uwagi, zabronione jest wyśmiewanie kogoś.

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Żeby coś było byle czymś musiałoby mieć kiepską treść, nie formę. Przyłożyłam się jak mało kto - do treści. To on nie nadaje się na doktora skoro nie wie dalej o czym jest moja praca, wystawił mi ocenę i dyplom za to, jak podpisałam tabele, jak zrobiłam przypisy i że jak pisałam punkty to po drugiej cyfrze też była kropka. Przy dwóch poprzednich pracach dyplomowych miałam inne wymagania stylistyczne i tej kropki miało nie być, były też inne przypisy, i teraz nie wiem kto miał rację z oceną? Bo może źle mnie wtedy ocenili czytając najpierw treść, zatwierdzając i wtedy każąc mi dopicować stylistykę w wordzie, jak było wiadomo, że to ma sens?

Czy gdyby Shakespear napisał Hamleta z marginesem 3,5 a nie 2,5 to też byś powiedziała, że może nie nadaje się na poetę czy byś najpierw przeczytała tekst?
Serio porównujesz się z nimi?
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-04, 22:37   #126
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
BRB też się nie używa na forum, bo nikt się nie spowiada z tego kiedy ma zamiar wrócić
No tak

[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;49197289]Tak się zastanawiałam nawet ostatnio, czy nie poszukać sobie w sieci jakichś stron uczących poprawnej pisowni, poprawnej interpunkcji, poprawnej składni. Ot tak, żeby się douczyć na starość.[/QUOTE]

Według mnie zawsze warto

Cytat:
Mnie też nurtuje skąd te wszystkie osoby biorą czas nad analizowaniem osobowości rozmówcy : robi błędy, nie czyta, za dużo ogląda tv albo się za długo kąpie no ale jest niechlujem to może wcale się nie myje...
Mnie by się na takie jasnowidztwo czasu nie chciało marnować.
Myślę, że nikt tutaj godzinami nie analizuje osobowości swojego rozmówcy na podstawie tego, jak pisze w internecie. Za to nie ma co ukrywać, że to, jak ktoś pisze oraz to, jaki ma stosunek do poprawności językowej coś o nim mówi Dla mnie (i, jak widać, nie tylko dla mnie) kwestia poprawności językowej jest bardzo istotna. Lubię, kiedy rozmowa z drugą osobą jest komfortowa, a ten komfort tworzony jest między innymi przez szeroko rozumianą poprawność językową

Cytat:
Napisane przez linaya Pokaż wiadomość
Zależy, o jakie znaczenie nam chodzi. „Karze” jest związane z karaniem, z kolei „każe” z kazaniem

Cytat:
O co chodzi z tą kropką po drugiej cyfrze? Nie umiem sobie wyobrazić o co chodzi.
Stary 2014-12-04, 22:40   #127
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
No tak

Według mnie zawsze warto

Myślę, że nikt tutaj godzinami nie analizuje osobowości swojego rozmówcy na podstawie tego, jak pisze w internecie. Za to nie ma co ukrywać, że to, jak ktoś pisze oraz to, jaki ma stosunek do poprawności językowej coś o nim mówi Dla mnie (i, jak widać, nie tylko dla mnie) kwestia poprawności językowej jest bardzo istotna. Lubię, kiedy rozmowa z drugą osobą jest komfortowa, a ten komfort tworzony jest między innymi przez szeroko rozumianą poprawność językową

Zależy, o jakie znaczenie nam chodzi. „Karze” jest związane z karaniem, z kolei „każe” z kazaniem

O co chodzi z tą kropką po drugiej cyfrze? Nie umiem sobie wyobrazić o co chodzi.
Chodzi o podpis udzielającego się tu serka.
Stary 2014-12-04, 22:46   #128
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość
Czy uważasz, że odpowiadanie na pytanie, które nie jest związane z tematem nie jest offtopem? Serio?

Żeby tylko takie

Też na jego miejscu nie przeczytałabym tego. Napisanie tak niechlujnie pracy świadczy o tobie, a nie o jego (domniemanym) debilizmie.

Ktoś tak powiedział?

Oj, przestań Dla niej ortografja niejest warzna, wgl warzny jest sęs.

Nie jest zabronione zwrócenie uwagi, zabronione jest wyśmiewanie kogoś.

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

To widzę obiektywna ocena skoro czepiasz się mnie a nie osoby, która zaczyna temat.

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Nie zaczynaj offtopu na temat mojego związku

Pomylić się rzecz ludzka ja nie uważam się za najlepszą z najlepszych w przeciwieństwie do 90% wizażanek.

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
No tak

Według mnie zawsze warto

Stary 2014-12-04, 22:47   #129
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
To widzę obiektywna ocena skoro czepiasz się mnie a nie osoby, która zaczyna temat.

Nie rozumiesz o co chodzi, prawda? Wyjaśnię tylko raz, więc czytaj uważnie.

Osoba nr 1 zadaje pytanie poza tematem.
Osoba nr 2 podaje link, gdzie ten temat jest wałkowany.
Osoba nr 3 odpowiada na pytanie poza tematem.

Pytanie: kto nie czyta ze zrozumieniem i najbardziej rozwala wątek?

PS Moja ocena, to moja ocena, więc oczywiście, może być subiektywna.
Stary 2014-12-04, 22:50   #130
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Posty jednej wizażanki z tego wątku na takie zachowanie wskazywało. Poczytałam jej posty na innych wątkach i jakoś tam nie była taka dokładna jak tutaj

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
Nie rozumiesz o co chodzi, prawda? Wyjaśnię tylko raz, więc czytaj uważnie.

Osoba nr 1 zadaje pytanie poza tematem.
Osoba nr 2 podaje link, gdzie ten temat jest wałkowany.
Osoba nr 3 odpowiada na pytanie poza tematem.

Pytanie: kto nie czyta ze zrozumieniem i najbardziej rozwala wątek?

PS Moja ocena, to moja ocena, więc oczywiście, może być subiektywna.
Kultura wypowiedzi to nie tylko ortografia więc może i nawet post na który odpowiedziałam był na temat

Stary 2014-12-04, 22:50   #131
201604250941
Konto usunięte

Cytat:

Ktoś tak powiedział?

Nie widziałaś tej pracy przecież, czemu twierdzisz, ze było niechlujnie? Tak było, nie musieli mówić.
Chodzi mi wyłącznie o zasadę formy nad treścią, nie jestem Shakespearem. Ale gdybym z tej pracy wynalazła lekarstwo na raka to też by jej nie przeczytał.

Cytat:
No tak
Facet odmówił w ogóle spojrzenia na pracę jak tylko zobaczył że podtytuł rozdziału ma nr 1.1 a nie 1.1. Zrobiłam tak, bo ich wytyczne były niejasne a na poprzednich dwóch uczelniach tej drugiej kropki się nie stawiało, co było jasno sprecyzowane. Koniec końców jak przyniosłam pracę już poprawioną całkiem to tylko spojrzał czy są wszędzie kropki, gdzie mają być, czy spis treści ma pogrubione rozdziały i czy tytułowa wygląda jak ma wyglądać. A ja to miałam bardzo gdzieś bo chciałam się dowiedzieć, czy dobrze wykonałam analizę i sformułowałam wnioski, czy zrozumiałam o co chodzi i coś wyniosłam z tych studiów. No więc nie wiem, ale dyplom mam, umiem już ładnie stawiać kropki i przy okazji zostałami mistrzem druku.
Stary 2014-12-04, 23:01   #132
201604250941
Konto usunięte

Brakuje jeszcze jednego osta do bana czy o co chodzi?
Stary 2014-12-04, 23:02   #133
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Facet odmówił w ogóle spojrzenia na pracę jak tylko zobaczył że podtytuł rozdziału ma nr 1.1 a nie 1.1. Zrobiłam tak, bo ich wytyczne były niejasne a na poprzednich dwóch uczelniach tej drugiej kropki się nie stawiało, co było jasno sprecyzowane. Koniec końców jak przyniosłam pracę już poprawioną całkiem to tylko spojrzał czy są wszędzie kropki, gdzie mają być, czy spis treści ma pogrubione rozdziały i czy tytułowa wygląda jak ma wyglądać. A ja to miałam bardzo gdzieś bo chciałam się dowiedzieć, czy dobrze wykonałam analizę i sformułowałam wnioski, czy zrozumiałam o co chodzi i coś wyniosłam z tych studiów. No więc nie wiem, ale dyplom mam, umiem już ładnie stawiać kropki i przy okazji zostałami mistrzem druku.
To tego nie rozumiem. Jasne, dobrze, że poinformował o innych zasadach dotyczących numerowania podtytułów, ale według mnie brak kropki po drugiej cyfrze nie sprawiał, że tekst był nieczytelny.
Co innego, gdyby brakowało w tekście polskich znaków albo przecinki lub inne znaki interpunkcyjne byłyby w losowych miejscach. Wtedy pracę spokojnie można uznać za nieczytelną czy nieporządnie wykonaną i prosić o jej przeredagowanie.
Stary 2014-12-04, 23:03   #134
zielonkava
Rozeznanie

Cytat:
Punkt 2
Podpunkt 2.1
Podpunkt 2.2
chyba o coś takiego chodzi? A candycotton pisała '2.1.'
Przynajmniej tylko takie kropki po punktach mi przychodzą do głowy

Cytat:
Napisane przez linaya Pokaż wiadomość

A propos angielskojęzycznych skrótów, przypomniało mi się, że w moich dwóch poprzednich miejscach pracy masowo używano w korespondencji mailowej ASAP i FYI

EOT
Co znaczy FYI?

Co do tego pierwszego- dziś jak dostałam maila od prezesa w stylu 'czemu przychody z tytułu...w listopadzie były milion zł mniejsze niż w październiku, wyjaśnijcie mi to asap'.
Ja wiem, że prezes ma luźny styl pisania, nieoficjalny, jakby do kolegów na szybko pisał I zamiast szukać tego zaginionego miliona to siedziałam i zastanawiałam się, co to ten asap.
zielonkava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-04, 23:05   #135
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

cenzura

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2014-12-04 o 23:09
Stary 2014-12-04, 23:06   #136
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
[cenzura]

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

[cenzura]

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

[cenzura]

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Gupie

Cytat:
Ty [cenzura]

Umarłam

Cytat:
Brakuje jeszcze jednego osta do bana czy o co chodzi?
Nie wiem, o co chodzi, ale dziwię się, że to pod twoimi postami, a nie moimi

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Ty [cenzura]

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Naucz się pisać [cenzura]

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2014-12-04 o 23:16 Powód: Słownictwo w cytacie.
Stary 2014-12-04, 23:08   #137
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Tak, wolno. Smutne, że niektórzy nie widzą w tym problemu ;/

Nie widzą?

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

O. Teraz dopiero zauważyłam, że już nie pogadamy.
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-04, 23:10   #138
zielonkava
Rozeznanie

Cytat:
Facet odmówił w ogóle spojrzenia na pracę jak tylko zobaczył że podtytuł rozdziału ma nr 1.1 a nie 1.1. Zrobiłam tak, bo ich wytyczne były niejasne a na poprzednich dwóch uczelniach tej drugiej kropki się nie stawiało, co było jasno sprecyzowane.
Aha, czyli ty zrobilaś na odwrót niż myślałam. Ja się chyba nigdy nie spotkałam z kropką po ostatniej cyfrze, myślałam właśnie, że powinno być bez

Cytat:
Naucz się pisać [cenzura]
Lol, i ty przed chwilą wytykałaś mi brak kultury za 'zwisa mi to'?

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2014-12-04 o 23:16 Powód: Słownictwo w cytacie.
zielonkava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-04, 23:12   #139
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
To tego nie rozumiem. Jasne, dobrze, że poinformował o innych zasadach dotyczących numerowania podtytułów, ale według mnie brak kropki po drugiej cyfrze nie sprawiał, że tekst był nieczytelny.
Co innego, gdyby brakowało w tekście polskich znaków albo przecinki lub inne znaki interpunkcyjne byłyby w losowych miejscach. Wtedy pracę spokojnie można uznać za nieczytelną czy nieporządnie wykonaną i prosić o jej przeredagowanie.
No nie, czegoś takiego bym mu nie oddała. Chodziło o kompletne głupoty, tabele i wykresy też nie były odpowiednio ponumerowane bo mając jeden rodział nie mogłam przewidzieć jaki numer będą końcowo miały, więc z tekście sobie wpisałam X przywołując tabelę, wstawię numer jak będę wiedziała jaki on ostatecznie jest. A nawet nie wiedziałam wtedy, czy te tabele i wykresy w ogóle zostaną w pracy bo może się okaże, że powinno być to inaczej. I to był problem podważający sens całej pracy. Dla mnie to już jest trochę za dużo, jestem cierpliwa ale nie aż tak, nie studiowałam tam projektowania czcionek. A on uparcie na każdych konsultacjach tylko styl sprawdzał.

Cytat:
Punkt 2
Podpunkt 2.1
Podpunkt 2.2
chyba o coś takiego chodzi? A candycotton pisała '2.1.'
Przynajmniej tylko takie kropki po punktach mi przychodzą do głowy

Co znaczy FYI?
Tak, o te numery chodziło.

FYI - for your information

O co chodzi serowi?

Cytat:
Aha, czyli ty zrobilaś na odwrót niż myślałam. Ja się chyba nigdy nie spotkałam z kropką po ostatniej cyfrze, myślałam właśnie, że powinno być bez
Ja też, stąd mój 'błąd'.

Edytowane przez 201604250941
Czas edycji: 2014-12-04 o 23:13
Stary 2014-12-04, 23:12   #140
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
O. Teraz dopiero zauważyłam, że już nie pogadamy.
Przykro mi, że sobie nie pogadacie ale Chatul nie zasłużyła sobie na rozwalanie wątku w taki sposób.
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-04, 23:12   #141
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Posty jednej wizażanki z tego wątku na takie zachowanie wskazywało. Poczytałam jej posty na innych wątkach i jakoś tam nie była taka dokładna jak tutaj
Ktoś mi to przetłumaczy?
Stary 2014-12-04, 23:26   #142
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Przykro mi, że sobie nie pogadacie ale Chatul nie zasłużyła sobie na rozwalanie wątku w taki sposób.
Ależ ja się cieszę, płakać nie będę. Zasłużyła sobie i się prosiła.

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Ktoś mi to przetłumaczy?
Żeee... Posty wizażanki... Ok, napiszę jakby to było o mnie.

Że moje posty z tego wątku wskazywały jakbym siedziała nad cudzym tekstem i rozkminiała czy autor jest bubkiem bez szkoły czy może jednak nie, a sama na innych wątkach nie byłam tak dokłada w poprawnym pisaniu jak tutaj.

Ufff.
Stary 2014-12-04, 23:34   #143
laisla
Zakorzenienie

Wiem wiem Judith
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-04, 23:38   #144
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Ależ ja się cieszę, płakać nie będę. Zasłużyła sobie i się prosiła.

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Żeee... Posty wizażanki... Ok, napiszę jakby to było o mnie.

Że moje posty z tego wątku wskazywały jakbym siedziała nad cudzym tekstem i rozkminiała czy autor jest bubkiem bez szkoły czy może jednak nie, a sama na innych wątkach nie byłam tak dokłada w poprawnym pisaniu jak tutaj.

Ufff.
Nie byłam pewna, bo nie zacytowała do czego się odnosi.
Stary 2014-12-05, 01:13   #145
TruSkawowa
BAN stały

Witajcie. Tu Mascarpoone chciałam przeprosić serdecznie osoby, które zostały obrażone z mojego konta ale nie byłam to ja. Sytuacja wyglądała tak, że poszłam umyć włosy a mój braciszek wziął mój telefon i postanowił mi zrobić super dowcip.
W każdym razie z tego co widziałam poziom jaki pokazał był poniżej zera ale to małe dziecko jeszcze (tyle, że kumate w necie) więc proszę o zrozumienie a moderatora o odblokowanie mnie bo nie były to moje słowa a czyn równoznaczny z włamaniem na konto.
TruSkawowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-05, 01:38   #146
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez TruSkawowa Pokaż wiadomość
Witajcie. Tu Mascarpoone chciałam przeprosić serdecznie osoby, które zostały obrażone z mojego konta ale nie byłam to ja. Sytuacja wyglądała tak, że poszłam umyć włosy a mój braciszek wziął mój telefon i postanowił mi zrobić super dowcip.
W każdym razie z tego co widziałam poziom jaki pokazał był poniżej zera ale to małe dziecko jeszcze (tyle, że kumate w necie) więc proszę o zrozumienie a moderatora o odblokowanie mnie bo nie były to moje słowa a czyn równoznaczny z włamaniem na konto.
Cytuje, gdyz poniewaz ze cytuje, bo tak.
Stary 2014-12-05, 01:42   #147
TruSkawowa
BAN stały

Par sześć gdybym pisała tutaj tylko o kosmetykach ale jestem uczestniczką forum o zaburzeniach psychicznych i na prośbę użytkowników właścicielką klubu tak więc, nie za bardzo mi na rękę czekać 14 dni na dostęp do konta. No i narobił mi wstydu... Takie denne słownictwo nie jest mimo wszystko w moim stylu.
Stary 2014-12-05, 01:47   #148
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Par sześć gdybym pisała tutaj tylko o kosmetykach ale jestem uczestniczką forum o zaburzeniach psychicznych i na prośbę użytkowników właścicielką klubu tak więc, nie za bardzo mi na rękę czekać 14 dni na dostęp do konta. No i narobił mi wstydu... Takie denne słownictwo nie jest mimo wszystko w moim stylu.
Dla zacytowania.
Stary 2014-12-05, 01:48   #149
TruSkawowa
BAN stały

Cytat:
Dla zacytowania.
A po co to cytujesz?
Stary 2014-12-05, 01:51   #150
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
A po co to cytujesz?
Jakbys miala zmienic zdanie co do tresci. Tak z doswiadczenia.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości