|
|
#123 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ciekawy styczniowy wątek (vichy, bourjois, astor, paletki mua i beauty blender!
Coś u mnie za:
avon scrub body i dwa kosmetyki do stóp avon oraz -CETAPHIL da ultra- około 50-60% zostało ? |
|
|
|
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ciekawy styczniowy wątek (vichy, bourjois, astor, paletki mua i beauty blender!
Niestety nic, dziękuję
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
Hej, nic nie znalazłam
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie wyszukałam
![]() pozdrawiam Anna
|
|
#130 |
|
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, przyjrzałam się temu zestawowi Bell w drogerii i byłabym zainteresowana tuszem do rzęs z tego zestawu, on jest nowy i czarny?
Ale jest jedna kwestia - poza tuszem nic dla siebie w wątku nie znalazłam Może miałabyś coś jeszcze poza wątkiem? Bo nie ukrywam, że interesowałaby mnie wymianka, ale chociaż tak by uzbierało się nam obu produktów za przynajmniej 100-150 zł ![]() Mnie obecnie interesują teraz te rzeczy: - różne, nieużywane żele pod prysznic YR/ B&BW - nie będę za bardzo wybredna jeśli idzie o zapachy - wszelkie, nieużywane/raz psiknięte zapachy z YR/B&BW (te bez brokatu) - też nie będę zbyt wybredna, ale nie może być widać po nich zużycia, bo chciałabym je dawać rodzinie na prezenty - różne nieużywane Pocketbac B&BW - jak wyżej ![]() - wszelkie próbki różnych zapachów Bottegi Venety, DKNY, J'adore Diora, Lolity Lempickiej - paletki cieni Makeup Revolution, mogą być stestowane (prócz Iconic 2) - woski YC + komin pasujący kolorystycznie do pokoju z czernią, złotem i ciemną czerwienią - zapachy do uzgodnienia - Pędzelek wachlarzowy do paznokci Avon - Pędzelek dwustronny do paznokci (ten z włosiem z jednej i kuleczką z drugiej strony) Avon - Pędzel do podkładu T10 GlamBRUSH - Glam Sponge 2 GlamBRUSH - gąbka do nakładania makijażu na mokro (fioletowa) - próbka obojętnie jakiego produktu z Effaclar - chcę zobaczyć, czy mnie nie uczula to w ogóle i chcę się przekonać czym się tak dużo osób tu zachwyca ![]() - odżywka Kallos - na początek jakaś odsypka, najlepiej produktu odbudowującego, wzmacniającego - powiększające lustro do makijażu - podświetlane i musi mega powiększać - najlepiej tak z 15x lub jak jest to i więcej, bo szukam dla niedowidzącej już osoby Gdybyś miała jakieś wymienione przeze mnie rzeczy (prócz tego tuszu Bell) to mogłybyśmy skręcić wymiankę |
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, dzięki, akurat ten podkład mam
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam.
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
Podobają mi się podkłady Uriage i Vichy. Co dokładnie u mnie Cię interesuje?
|
|
|
|
|
#134 |
|
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.

Może miałabyś coś jeszcze poza wątkiem? Bo nie ukrywam, że interesowałaby mnie wymianka, ale chociaż tak by uzbierało się nam obu produktów za przynajmniej 100-150 zł