|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Styczeń: Revlon Colorstay, Chloe, The Balm, minerały, itd
hej, secret craving jest słodziakiem, na teraz powinien się nadać
Twilight woods też są słodkie ale nieco mniej w porównaniu z VS; mają coś drzewnego w sobie powiedzmy że mogłabym Ci odlać po 10ml każdej, pasowałoby Ci?---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- ok, tylko musisz mi jakiś atomek/atomki podesłać najpierw bo nie mam ich aż tylu; idę na priv - podam Ci adres do wysyłki ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- myślę, że w jakichś drogeriach się znajdą, na pewno są w sephorze ale są drogie ja swoje kupowałam na allegro jakiś czas temu - przesyłka chyba była droższa niż one same ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- chybe że przygarnęłabyś którąś z gotowych odlewek zapachowych wypisanych u mnie w wątku?
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
hej coś u mnie za pędzle / lub pędzel ?
---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- o kurcze,szkoda a możesz mi powiedzieć co to za pędzel ten skośny?do oczu? szukam takiego i nigdzie nie mogę znaleźć ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- to daj znać gdyby sie zwolniły
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Moge oddac serum Tolpy za zestaw BeBeauty (plyn,zel,mydlo do rak). Biodermy nie oddam, moglabym zrobic odlewke jesli dodalabys mi kulke adidasa. Ale ogolnie to jesten za wyniana serum-zestaw. |
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Myslalam nad 50-100ml.
Noo chyba ze moze mialabys w zapasie ze 2 dodatkowe zele pod prysznic to wtedy oddalabym cala za te 2 zele i antyperspirant. Zostalo mi jedno opakowanie ktore jest otwarte, pisalam o zuzyciu 5%,ale potem jak porownalam na zywo zawartosc z pelna butelka to nie ma roznicy :p |
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej zależy mi raczej na tym dużym skoro mówisz,że do podkładu też się nadaje
![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Tak to ten sam filtr. Ważny jest jeszcze 8-9 msc. Od otwarcia 12 miesięcy. |
|
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
czy dobierzesz do kredki tyle, by oddać mi Bourjois Healthy Mix 52 vanilla?
---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- to może L'oreal Telescopic extra black, tusz do rzęs użyty kilka razy, świeży i mokry? |
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Tak bo zamawiałam go z apteki internetowej gdzie wyprzedawali starą wersję. Nad gąbką cały czas myślę i myślę
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
up
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
a dasz mi jakiś link do tego tuszu? (jest kilka rodzajów, nie wiem który to dokładnie :P)
Swatche pomadek mogę zrobić, ale jutro w świetle dziennym, jeśli chcesz ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- więc oddaje Ci dwie pomadki (ladycode i bebeauty), rozświetlacz i kredkę catrice w zamian za tusz i tealighty. Ale swatchy Ci nie pokażę, bo moja elektronika ma nade mną przewagę i nie chce współpracować :P Jeśli Ci pasuje zapraszam na priv ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Princess peach negocjuje juz z kims, ale jesli nie poleci to oddam Ci ją za 11 minut ;> Dam znać jak dostanę odpowiedź od innej wizażanki. ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- odezwę się najpóźniej jutro o 12. ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- poza wątkiem mam niemal całą wazelinę Vaseline (50 ml) i zapach edt Elle L'aime Lolita Lempicka 7ml (3 razy psiknięte). Więc jeśli któraś z tych rzeczy Cię interesuje to możemy dołożyć do wymianki za książkę ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- albo lolita albo zoeva - oba produkty to juz za duzo :P a Lolita to nie odlewka a perfumetka w oryginalnym flakonie :P ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- temperowana, zużycie malutkie, chyba zaledwie dwa razy ją temperowałam. Edytowane przez Pamircia Czas edycji: 2015-02-04 o 20:31 |
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
wybacz,ze marudze,ale Bioderme rowniebdobrze moge zostawic sobie,wiec latwo jej nie oddam.
Jesli nie interesuje Cie opcja zestaw za serum (mysle ze to korzystne) to ja na razie podziekuje, nie chce sie wymieniac na sile, mam nadzieje ze to zrozumiesz |
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Cały czas się waham
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Najchętniej przygarnę filtr 50 + (generalnie obojętnie który) byle by data ważności produktu była co najmniej do końca ważności.
Co do wybranych przez Ciebie rzeczy, to mogę Ci je od ręki wysłać. Nie wiem, ile gram jest dokładnie, bo nie mam jak sprawdzić, ale na pewno starczy Ci do końca daty ważności .A ten Color tatoo też masz na wymianę? Jaki kolor? ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Niacynamid 8.2015, a glukonolakton 3/2015. Co do ilości, to chyba powinno być wszystko ok, ale głowy nie dam. Kupowałam gluko na pół z kimś i odsypałam na oko połowę z 50 g Część się wysypała, ale myślę że 10 powinno być. Ja bym stawiała że będzie z 15 g, ale nie mam jak zmierzyć, więc nie obiecują (żeby nie było(. Witaminy B 3 jest mniej (pewnie z kilka g). To mogłabym w takim razie przygarnąć Ziajkę. Ty nie wiesz dokładnie ile jej jest, a ja nie wiem ile jest dokładnie moich produktów. Byłoby sprawiedliwie .---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Na razie nie planuję nic dorzucać. Może coś w moich pozostałych wątkach znajdziesz? ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Teraz to ja muszę odpuścić, bo dopiero teraz zauważyłam, że ziaja jest do twarzy. A ja chciałam do ciała . Za gluko i niacynamid bym przygarnęła, a tak to mi nie zależy. Pozdrawiam
Kosmetyki, ubrania i dodatki Książki, filmy, CD, kasety Edytowane przez Terha Czas edycji: 2015-02-05 o 19:32 |
|
|
|
|
#133 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie?
3. Essence, Crystalliced, rozświetlacz w kremie/żelu w opakowaniu z pompką, pozostało 2/3, real zdjęcie późńiej BeBeauty cookies, płyn do kąpieli o zapachu słodkich ciasteczek. Nie mam wanny niestety, NOWY Lumiere, podkład mineralny Veena Velvet Medium Golden Pervoe Reshenie, Bania Agafii, Ekspres maska do twarzy odświeżająca, jedynie wypróbowana na kawałku policzka, jak nowa, 99% Aparat cyfrowy Nikon Coolpix L16 Gdzieś powinnam mieć ŁADOWARKA MINI USB DO SAMSUNGÓW GALAXY, PILNIEEEE Mp3/Mp4, nieważna marka, byleby działała, 2gb mi wystarczą poszukam póżniej jeśli cos Cię u mnie zainteresuje
|
|
|
|
|
#134 |
|
BAN stały
|
Aparat nieaktualny, nie usunelam go jeszcze bo czekam na odbiór osobisty.
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- rozumiem ze ładowarka i mp3 Cie nie interesuja? ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- W takim razie nie bardzo rozumiem dopisek "Najchętniej wymieniłabym go na: mp3" tym bardziej ze nawet nie zapytałas jakie to mp3 no ale coz dziekuje. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
za bielende będzie ciężko, ale chętnie za alterrę - burt's bees
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=801070 |
|
|
|
|
#136 |
|
Rozeznanie
|
w porządku
|
|
#138 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic; w pierwszym odruchu chciałam napisać Essie Good to Go, ale mało go zostało
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Podoba mi się:rozświetlacz Essence mineralny rozświetlacz do twarzy i ciała preparat do skórek Sally Hensen (odlewka) i Wibo filtr Ziaja ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- KLIK to jest link do strony producenta Przypomniałaś mi o waznej rzeczy- dostałam go i testowałam prawie 2 lata temu. Czyli jest po terminie. Od tego czasu nie był nawet otwierany, przeleżał w szufladzie. Teraz go otworzyłam, pachnie normalnie, jak podkład. Mam nadzieję, ze nic mu nie jest.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
zdjęcia o których Ci pisałam...
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Jakbyś znalazła to ja bardzo chętnie przyjmę na wymianę
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic;/
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
A to na pewno metrówka czy ciut dłuższy? Nie potrzebuję bardzo długiego, ale muszę zmierzyć czy będzie jak ewentualnie laptopa ustawić
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
The Body Shop, woda toaletowa White musk 30 ml z małym zużyciem Lumiere, podkład mineralny Veena Velvet Medium Golden (ten prawie cały) BeBeauty cookies, płyn do kąpieli o zapachu słodkich ciasteczek. ? |
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę oddać tylko filtr,gąbkę jednak sobie zostawiam.
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Dawno nie zaglądałam do moich zbiorów kosmetyków,ale na chwilę obecną to raczej nic już nie mam na wymianę ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Pasuje mi ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Właśnie Ci miałam pisać,że dorzucę Ci próbkę tego filtru z LRP. Mam pojemniczek więc nie ma problemu Już idę na priv ^^
|
|
|
|
|
#146 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nic nie znalazłam.
Pozdrawiam ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=802272 |
|
|
|
|
#147 |
|
Rozeznanie
|
Hej : ) coś może u mnie za podkład bourjois healthy mix i maseczkę bania agafii? Z Twojej wish mam wosk do brwi (w zestawie z cieniem, nie błyszczy się nie brwiach) i dwa żele YR jeden chyba lawendowy, fioletowe opakowanie, użyty raz i jeden w zielonym opakowaniu, w tej chwili nie jestem w stanie sprawdzić zapachu, nieużywany
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się jedynie bourjois Healthy Mix
![]() Ślę z fołna ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Niestety minerały Lumiere mi nie pasują
|
|
|
|
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Okej, jasne, pomyśl
jeśli się zdecydujesz to Ci jeszcze mogę coś dołożyć jeśli jeszcze coś u mnie wypatrzylas
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.

Twilight woods też są słodkie ale nieco mniej w porównaniu z VS; mają coś drzewnego w sobie
powiedzmy że mogłabym Ci odlać po 10ml każdej, pasowałoby Ci?
ja swoje kupowałam na allegro jakiś czas temu - przesyłka chyba była droższa niż one same