Byłe Tableciary plotkary :-) - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-04, 15:21   #1471
gizelcia
Zadomowienie

Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)

Hej Kobietki Ja tylko na chwilke wpadlam do Was bo rodzice maja przyjsc o 16..oh..juz sobie wyobrazam ta sesje zdjeciowa Malutka slodko spi..

..co do rozstepow to wydaje mi sie ze nie ma na to reguly i zalezy to od skory..ja tez stosowalam oliwke a pomimo to w 9 miesiacu strasznie mnie wysypalo..stosuje ten krem i juz widac pierwsze efekty Ale jeszcze duzo duzo przede mna..

..probowalam wcisnac sie w stare spodnie..eh..nadal nic..niecierpliwie sie..

..jesli chodzi o moje wrazenia po porodzie i z bycia mama to sa jak najbardziej pozytywne O bolu juz nie pamietam..wszystko wynagradza mnie usmiech mojej slodkiej krolewny..

..co do naciecia krocza to mnie nie nacinali..polozna powiedziala ze bardzo dobrze wspolpracowalam i dlatego nie musiala mnie nacinac..zalozyla mi tylko dwa szewki bo Oliwia wychodzac miala raczke przy glowce i cos mi tam naderwala..nie boli..czasami tylko kiedy siusiam zaszczypie..ale co tam..wszystko da sie wytrzymac Szwy mam rozpuszczalne takze jest ok

..boli tylko kiedy chce sie wyproznic i moja psychika mi na to nie pozwala..podobno podczas akcji wyszlo mi kilka hemoroidow..eh..coza zycie..
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-04, 15:30   #1472
Mijalea
Zakorzenienie

Gizelciu, i tak bylas suuuper dzielna!!

Widze, ze wszystkie wpadlysmy w maly poploch po twojej relacji..ale jak piszesz, da sie wszystko zniesc dla kruszynki!

Milego wieczorku z rodzinka!

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-04, 15:31   #1473
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
Hej Kobietki Ja tylko na chwilke wpadlam do Was bo rodzice maja przyjsc o 16..oh..juz sobie wyobrazam ta sesje zdjeciowa Malutka slodko spi..

..co do rozstepow to wydaje mi sie ze nie ma na to reguly i zalezy to od skory..ja tez stosowalam oliwke a pomimo to w 9 miesiacu strasznie mnie wysypalo..stosuje ten krem i juz widac pierwsze efekty Ale jeszcze duzo duzo przede mna..

..probowalam wcisnac sie w stare spodnie..eh..nadal nic..niecierpliwie sie..

..jesli chodzi o moje wrazenia po porodzie i z bycia mama to sa jak najbardziej pozytywne O bolu juz nie pamietam..wszystko wynagradza mnie usmiech mojej slodkiej krolewny..

..co do naciecia krocza to mnie nie nacinali..polozna powiedziala ze bardzo dobrze wspolpracowalam i dlatego nie musiala mnie nacinac..zalozyla mi tylko dwa szewki bo Oliwia wychodzac miala raczke przy glowce i cos mi tam naderwala..nie boli..czasami tylko kiedy siusiam zaszczypie..ale co tam..wszystko da sie wytrzymac Szwy mam rozpuszczalne takze jest ok

..boli tylko kiedy chce sie wyproznic i moja psychika mi na to nie pozwala..podobno podczas akcji wyszlo mi kilka hemoroidow..eh..coza zycie..

Agatko wszystko w swoim czasie wiadomo ze od razu po porodzie nie bedziesz wygladac jak przed ciążą wszystko czasu potrzebuje.
Oj hemoroidy nie przyjemna sprawa ale tez znikna z czasem w aptece mozesz cos kupic na hemoroidy.

Co do wizyty rodziców to na pewno przyjemna bedzie i miło ci bedzie widziec rodziców razem
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-04, 15:34   #1474
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Gizelciu, i tak bylas suuuper dzielna!!

Widze, ze wszystkie wpadlysmy w maly poploch po twojej relacji..ale jak piszesz, da sie wszystko zniesc dla kruszynki!

Milego wieczorku z rodzinka!
Mijalea ja nikogo nie chcialam przestraszyc..pisze po prostu to co ja przezywalam..kazda z Was moze przebrnac przez to inaczej Ale warto pocierpiec te kilka godzin i wkoncu moz przytulic swojego ukochanego dzidziusia
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-04, 15:45   #1475
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
Mijalea ja nikogo nie chcialam przestraszyc..pisze po prostu to co ja przezywalam..kazda z Was moze przebrnac przez to inaczej Ale warto pocierpiec te kilka godzin i wkoncu moz przytulic swojego ukochanego dzidziusia

Agatko czywiscie! Przeciez wiemy, ze porod to nie bulka z maslem
Napewno jak juz sie jest w ciazy, patrzy sie na to zupelnie inaczej

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-04, 15:59   #1476
dorotka_25
Raczkowanie

GG do dorotka_25

hejka tak dlugo was nie odwiedzalam i gizelcia juz urodzila moje gratulacje gizelciu ...mi sie wszystko poprezwracalo do gory nogami szkoda pisac
dorotka_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-04, 16:05   #1477
Pomidora
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Kasiasiar nie uraziłaś mnie, po prostu poczułam się trochę głupio, ale oczywiście kazdy ma prawo do własnego zdania i z tym zgadzam się w 100%.

Asiu bedę trzymać kciuki, żeby wyniki były dobre i żeby nie była potrzebna ingerencja chirurgiczna Mam nadzieję, że niedługo bedziesz oznajmiać o dwóch kreseczkach na teście I tak się nie przejmuj tymi wszystkimi drobnymi sprawami dotyczącymi ciąży, bo mam wrażenie, że jeżeli czegoś nie wiesz to jesteś przerażona Nie bój się tak bardzo, zobaczysz że będzie dobrze

Nikitko butki rzeczywiście są śliczne. Fajny prezent mąż ci zrobił

Agatko zdaj nam sprawozdanie z wizyty Pewnie wszyscy w rodzinie zakochani w malutkiej. Fajnie, że mąż tak dużo ci pomaga, to bardzo ważne. A jak teście, nie denerwują cię?

Ray to musi być niesamowite tak czuć dzidzię pod sercem A już niedługo sama będziesz ją przytulać

Pewnie jeszcze o kimś zapomniałam, ale nie sposób was dogonić, tyle napisałyscie My spędzamy leniwą niedzielę, pierwszy raz od pół roku razem i nie możemy się sobą nacieszyć I powiem wam, że zaczynamy mieć małe sukcesy w naszych staraniach powrotu do normalności Miłego popołudnia

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-04, 16:31   #1478
kasiasiar
Zakorzenienie

Pomidorko zupełnie niepotrzebnie poczułaś się głupio
Każdy niech robi tak jak mu wygodnie, tak jak czuje i jak podpowiada mu sumienie. I tyle na ten temat, nie ma co go ciągnąć więcej

Cieszę się, że odnosicie sukcesy Pierwsze koty za płoty Teraz już będzie tylko coraz lepiej
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-04, 16:34   #1479
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorotka_25 Pokaż wiadomość
hejka tak dlugo was nie odwiedzalam i gizelcia juz urodzila moje gratulacje gizelciu ...mi sie wszystko poprezwracalo do gory nogami szkoda pisac
Dorotko głowa do góry
A jeśli możemy w czymś pomóc to wal śmiało
Stary 2007-11-04, 16:38   #1480
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Pomidorko zupełnie niepotrzebnie poczułaś się głupio
Każdy niech robi tak jak mu wygodnie, tak jak czuje i jak podpowiada mu sumienie. I tyle na ten temat, nie ma co go ciągnąć więcej

Cieszę się, że odnosicie sukcesy Pierwsze koty za płoty Teraz już będzie tylko coraz lepiej
Pewnie że nie ma sensuTym bardziej że nic się nie stało

Ja też się cieszę, jeszcze długa droga przed nami, ale widzę już światełko w tunelu

28.09.2014

Stary 2007-11-04, 16:54   #1481
kasiasiar
Zakorzenienie

A to najważniejsze bo jak wiadomo najtrudniej zacząć
Teraz to już z górki
Wytrwałośi Wam życzę
Stary 2007-11-04, 17:15   #1482
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorotka_25 Pokaż wiadomość

Dorotko witaj masz problemy zdrowotne? Pisz co u ciebie razem przejdziemy przez kryzys nie zostawimy cie samej
Stary 2007-11-04, 17:19   #1483
kina2807
Zakorzenienie

Witajcie dziewczynki

Agatko na prawde dzielnie przebrnelas przez porod, a teraz cialko dojdzie do siebie i bedziesz piekna mloda mamusia ze sliczna coreczka

Kasiasiar i Pomidorka nie ma co gadac o weselach i kto za nie placi, bo w kazdej rodzinie jest inaczej

Karolinko, Ray i Gusiu jeszcze troche a Wy bedzieie chwalic sie nam tu swoimi kruszynkami

Mezatko wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki

Kachulko trzymam kciuki za wynik tesciora i bardzo sie ciesze, ze jeszcze wyjedziecie sobie razem z TZtem i pobedziecie tylko ze soba

Orzeszku zycze zdrowia calej Twojej gromadce

Dorotko Kochana odezwij sie jeszcze do nas

pozdrawiam Was wszystkie bardzo goraco, ja zaraz zmykam bo bede m iala goscia, a jeszcze chcemy wczesniej obraczki na necie poogladac, trzymajcie sie moje Kochane, buziaki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-04, 17:22   #1484
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

a mi mężuś pastuje buty na jutro bo ma byc zimno 3 stopnie tylko wiec i zimowa kurtka bedzie
Stary 2007-11-04, 22:14   #1485
kachula27
Zakorzenienie

Dorotko kochana co sie stalo?mam nadzieje ze to nic powaznego i bedzie wszystko w porzadeczku
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-05, 09:13   #1486
kasiasiar
Zakorzenienie

dzień dobry dziewczynki
Stary 2007-11-05, 10:45   #1487
Pomidora
Zakorzenienie

Witam dziewczynki
Właśnie jadę zawieść resztę papierów do mojej nowej pracy. I na samo to mam nerwa Aż jestem zła, że nie potrafię nad tym zapanować No nic, muszę żyć z wiecznym nerwem i tyle

Miłego dnia zyczę wszystkim

28.09.2014

Stary 2007-11-05, 10:50   #1488
kina2807
Zakorzenienie

Witajcie Kochane, a ja pisze do Was z pracy, wpadlam tylko na chwileczke, pozdrawiam Was bardzo serdecznie i zycze milego dzionka

Pomidorko nie stresuj sie, wszystko bedzie dobrze

Mąż i żona...
Stary 2007-11-05, 12:21   #1489
kachula27
Zakorzenienie

Czesc dziewczynki
Cos tu dzis pusciutko od rana,ale rozumiem rozumiem poniedzialek wiec trzeba znowu do pracy............ja na szczescie mam urlop,tylko jutro na 3 godzinki ide na zebranie w pracy i od srody 2 tyg urlopiku

Kiniu i jak sie podoba w nowej pracy?Ty kochana uwazaj coby Cie szefo nie zlapal na wizazowaniu hihi

Pomidorko nic sie nie denerwuj,wszystko pojdzie dobrze i po Twojej mysli
Stary 2007-11-05, 12:33   #1490
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Kasiu robiłaś teścik ?
Stary 2007-11-05, 12:36   #1491
kachula27
Zakorzenienie

Czesc Karolinko,jeszcze nie,dopiero pozniej pojde kupic bo wczoraj nie zdarzylam ale Karolinko ja znam wynik -1 gruba krecha robie go tylko zeby to potwierdzic i jutro isc do ginka z informacja ze na 100% w ciazy nie jestem a @ brak
Stary 2007-11-05, 12:40   #1492
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki
Cos tu dzis pusciutko od rana,ale rozumiem rozumiem poniedzialek wiec trzeba znowu do pracy............ja na szczescie mam urlop,tylko jutro na 3 godzinki ide na zebranie w pracy i od srody 2 tyg urlopiku

Kiniu i jak sie podoba w nowej pracy?Ty kochana uwazaj coby Cie szefo nie zlapal na wizazowaniu hihi

Pomidorko nic sie nie denerwuj,wszystko pojdzie dobrze i po Twojej mysli
Kasiu bardzo mi sie tu podoba, ludzie sa ekstra i ze wszystkimi mozna sie dogadac, na razie zapoznaje sie ze sprzetami w firmie, troche drukuje, kseruje, cos tam binduje i skanuje, czyli na razie pomagam innym, i przyuczam sie do systemu zarzadzania przedsiebiorstwem SAP, czytam i ogladam prezentacje na ten temat

Kasiu idz rob tesciora i daj nam znac, ja na razie zmykam

Mąż i żona...
Stary 2007-11-05, 12:43   #1493
kachula27
Zakorzenienie

Wlasnie sie zapisalam na dzisiaj na 15 40 do lekarza wiec lece po test zeby potwierdzic moja i gruba kreche i pozniej do pana doktorka lece,zobaczymy co mi powie
Stary 2007-11-05, 12:45   #1494
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Kasiu bardzo mi sie tu podoba, ludzie sa ekstra i ze wszystkimi mozna sie dogadac, na razie zapoznaje sie ze sprzetami w firmie, troche drukuje, kseruje, cos tam binduje i skanuje, czyli na razie pomagam innym, i przyuczam sie do systemu zarzadzania przedsiebiorstwem SAP, czytam i ogladam prezentacje na ten temat

Kasiu idz rob tesciora i daj nam znac, ja na razie zmykam
Kinus ciesze sie bardzo ze praca Ci sie podoba no i atmosfera w pracy tez jest bardzo wazna wiec super ze sa tam tacy mili ludzie

Kurcze zaczynam miec troche stracha co ten doktorek mi dzis powie
Stary 2007-11-05, 12:47   #1495
kasiasiar
Zakorzenienie

Kachulko
Stary 2007-11-05, 12:49   #1496
Ray
Zakorzenienie

kachula nigdy nie mow nigdy

ja od rana sprzatam dopiero skonczylam a jeszcze musze obiad zrobic i pranie i prasowanie i siasc do pracy dyplomowej obiecalam mezowi ze wezme sie za to ostro bo mnie sam zaczyna cisnac z tym :/ kaze mi w dwa tyg napisac cala prace :szok: ale moze uda mi sie chodz 3/4 kto wie ...

mam wrazenie ze moj brzuszek jakis twardy jest ale to moze wrazenie... mala skacze od rana wczoraj mi dawala czadu na pecherzu tak ze musialam w toalecie siedziec hehehe

pozdrawiam was dziewuszki i uciekam dalej za robote sie biore
Stary 2007-11-05, 12:51   #1497
Ray
Zakorzenienie

a tak swoja droga to ci powiem ze po tym poronieniu to faktycznie jakies dziwne te okresy ale to moze tak jest albo wiesz po tych tabsach ci sie dodatkowo pokrecilo a moze dzidzia no zobaczysz co ci tam lekarz powie testom bym nie wierzyla sama 3 robilam haha i jedna krecha byla a mimo to w ciazy bylam i tak na prawde wynik wyszedl mi w 40 dniu cyklu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-05, 12:53   #1498
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość

ja od rana sprzatam dopiero skonczylam a jeszcze musze obiad zrobic i pranie i prasowanie i siasc do pracy dyplomowej obiecalam mezowi ze wezme sie za to ostro bo mnie sam zaczyna cisnac z tym :/ kaze mi w dwa tyg napisac cala prace :szok: ale moze uda mi sie chodz 3/4 kto wie ...

mam wrazenie ze moj brzuszek jakis twardy jest ale to moze wrazenie... mala skacze od rana wczoraj mi dawala czadu na pecherzu tak ze musialam w toalecie siedziec hehehe

pozdrawiam was dziewuszki i uciekam dalej za robote sie biore

Ray tylko ty kochana nie przemęczaj się tak tym sprzątaniem żeby to się szpitalem nie skończyło
Uważaj na siebie
Stary 2007-11-05, 12:59   #1499
kachula27
Zakorzenienie

Dzieki dziewczynki za trzymanie kciukow,juz mam takiego stracha ze hej,boje sie isc do tego lekarza zeby mi nie powiedzial ze mam jakies chorobsko czy cos albo ze nie bede mogla sie w najblizszym czasie o dzidzie starac-to bylo by straszne
Stary 2007-11-05, 13:02   #1500
kachula27
Zakorzenienie

Dobra kobietki lece po tesciora,jak mnie babeczka w aptece znowu zobaczy to pomysli ze jakas wariatka co tydzien testy kupuje hihi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości