|
|
#1471 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
Hej Kobietki
Malutka slodko spi....co do rozstepow to wydaje mi sie ze nie ma na to reguly i zalezy to od skory..ja tez stosowalam oliwke a pomimo to w 9 miesiacu strasznie mnie wysypalo..stosuje ten krem i juz widac pierwsze efekty ..probowalam wcisnac sie w stare spodnie..eh..nadal nic..niecierpliwie sie.. ..jesli chodzi o moje wrazenia po porodzie i z bycia mama to sa jak najbardziej pozytywne O bolu juz nie pamietam..wszystko wynagradza mnie usmiech mojej slodkiej krolewny....co do naciecia krocza to mnie nie nacinali..polozna powiedziala ze bardzo dobrze wspolpracowalam i dlatego nie musiala mnie nacinac..zalozyla mi tylko dwa szewki bo Oliwia wychodzac miala raczke przy glowce i cos mi tam naderwala..nie boli..czasami tylko kiedy siusiam zaszczypie..ale co tam..wszystko da sie wytrzymac Szwy mam rozpuszczalne takze jest ok ![]() ..boli tylko kiedy chce sie wyproznic i moja psychika mi na to nie pozwala..podobno podczas akcji wyszlo mi kilka hemoroidow..eh..coza zycie..
|
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Gizelciu, i tak bylas suuuper dzielna!!
![]() Widze, ze wszystkie wpadlysmy w maly poploch po twojej relacji..ale jak piszesz, da sie wszystko zniesc dla kruszynki! Milego wieczorku z rodzinka! |
|
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agatko wszystko w swoim czasie wiadomo ze od razu po porodzie nie bedziesz wygladac jak przed ciążą wszystko czasu potrzebuje. ![]() Oj hemoroidy nie przyjemna sprawa ale tez znikna z czasem w aptece mozesz cos kupic na hemoroidy. Co do wizyty rodziców to na pewno przyjemna bedzie i miło ci bedzie widziec rodziców razem
|
|
|
|
|
#1474 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale warto pocierpiec te kilka godzin i wkoncu moz przytulic swojego ukochanego dzidziusia |
|
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agatko czywiscie! Przeciez wiemy, ze porod to nie bulka z maslem ![]() Napewno jak juz sie jest w ciazy, patrzy sie na to zupelnie inaczej
|
|
|
|
|
#1476 |
|
Raczkowanie
|
hejka tak dlugo was nie odwiedzalam
i gizelcia juz urodzila moje gratulacje gizelciu ...mi sie wszystko poprezwracalo do gory nogami szkoda pisac
|
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Kasiasiar nie uraziłaś mnie, po prostu poczułam się trochę głupio, ale oczywiście kazdy ma prawo do własnego zdania i z tym zgadzam się w 100%. Asiu bedę trzymać kciuki, żeby wyniki były dobre i żeby nie była potrzebna ingerencja chirurgiczna Mam nadzieję, że niedługo bedziesz oznajmiać o dwóch kreseczkach na teście I tak się nie przejmuj tymi wszystkimi drobnymi sprawami dotyczącymi ciąży, bo mam wrażenie, że jeżeli czegoś nie wiesz to jesteś przerażonaNikitko butki rzeczywiście są śliczne. Fajny prezent mąż ci zrobił Agatko zdaj nam sprawozdanie z wizyty Pewnie wszyscy w rodzinie zakochani w malutkiej. Fajnie, że mąż tak dużo ci pomaga, to bardzo ważne. A jak teście, nie denerwują cię? Ray to musi być niesamowite tak czuć dzidzię pod sercem Pewnie jeszcze o kimś zapomniałam, ale nie sposób was dogonić, tyle napisałyscie My spędzamy leniwą niedzielę, pierwszy raz od pół roku razem i nie możemy się sobą nacieszyć Miłego popołudnia |
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko zupełnie niepotrzebnie poczułaś się głupio
![]() Każdy niech robi tak jak mu wygodnie, tak jak czuje i jak podpowiada mu sumienie. I tyle na ten temat, nie ma co go ciągnąć więcej ![]() Cieszę się, że odnosicie sukcesy |
|
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jeśli możemy w czymś pomóc to wal śmiało |
|
|
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też się cieszę, jeszcze długa droga przed nami, ale widzę już światełko w tunelu
|
|
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
A to najważniejsze bo jak wiadomo najtrudniej zacząć
Teraz to już z górki ![]() Wytrwałośi Wam życzę |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki
Agatko na prawde dzielnie przebrnelas przez porod, a teraz cialko dojdzie do siebie i bedziesz piekna mloda mamusia ze sliczna coreczka Kasiasiar i Pomidorka nie ma co gadac o weselach i kto za nie placi, bo w kazdej rodzinie jest inaczej Karolinko, Ray i Gusiu jeszcze troche a Wy bedzieie chwalic sie nam tu swoimi kruszynkami Mezatko wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki Kachulko trzymam kciuki za wynik tesciora i bardzo sie ciesze, ze jeszcze wyjedziecie sobie razem z TZtem i pobedziecie tylko ze soba Orzeszku zycze zdrowia calej Twojej gromadce Dorotko Kochana odezwij sie jeszcze do nas pozdrawiam Was wszystkie bardzo goraco, ja zaraz zmykam bo bede m iala goscia, a jeszcze chcemy wczesniej obraczki na necie poogladac, trzymajcie sie moje Kochane, buziaki |
|
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
a mi mężuś pastuje buty na jutro bo ma byc zimno 3 stopnie tylko wiec i zimowa kurtka bedzie
|
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
Dorotko kochana co sie stalo?mam nadzieje ze to nic powaznego i bedzie wszystko w porzadeczku
|
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry dziewczynki
|
|
|
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
Właśnie jadę zawieść resztę papierów do mojej nowej pracy. I na samo to mam nerwa Aż jestem zła, że nie potrafię nad tym zapanować No nic, muszę żyć z wiecznym nerwem i tyle![]() Miłego dnia zyczę wszystkim |
|
|
|
#1488 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane, a ja pisze do Was z pracy, wpadlam tylko na chwileczke
Pomidorko nie stresuj sie, wszystko bedzie dobrze |
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
Cos tu dzis pusciutko od rana,ale rozumiem rozumiem poniedzialek wiec trzeba znowu do pracy............ja na szczescie mam urlop,tylko jutro na 3 godzinki ide na zebranie w pracy i od srody 2 tyg urlopiku Kiniu i jak sie podoba w nowej pracy?Ty kochana uwazaj coby Cie szefo nie zlapal na wizazowaniu hihi Pomidorko nic sie nie denerwuj,wszystko pojdzie dobrze i po Twojej mysli |
|
|
|
#1490 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu robiłaś teścik ?
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Karolinko,jeszcze nie,dopiero pozniej pojde kupic bo wczoraj nie zdarzylam ale Karolinko ja znam wynik -1 gruba krecha robie go tylko zeby to potwierdzic i jutro isc do ginka z informacja ze na 100% w ciazy nie jestem a @ brak
|
|
|
|
#1492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu idz rob tesciora i daj nam znac, ja na razie zmykam |
|
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie sie zapisalam na dzisiaj na 15 40 do lekarza wiec lece po test zeby potwierdzic moja i gruba kreche i pozniej do pana doktorka lece,zobaczymy co mi powie
|
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze zaczynam miec troche stracha co ten doktorek mi dzis powie |
|
|
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
Kachulko
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
kachula nigdy nie mow nigdy
![]() ja od rana sprzatam dopiero skonczylam a jeszcze musze obiad zrobic i pranie i prasowanie i siasc do pracy dyplomowej obiecalam mezowi ze wezme sie za to ostro bo mnie sam zaczyna cisnac z tym :/ kaze mi w dwa tyg napisac cala prace :szok: ale moze uda mi sie chodz 3/4 kto wie ... mam wrazenie ze moj brzuszek jakis twardy jest ale to moze wrazenie... mala skacze od rana wczoraj mi dawala czadu na pecherzu tak ze musialam w toalecie siedziec hehehe pozdrawiam was dziewuszki i uciekam dalej za robote sie biore
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
a tak swoja droga to ci powiem ze po tym poronieniu to faktycznie jakies dziwne te okresy ale to moze tak jest albo wiesz po tych tabsach ci sie dodatkowo pokrecilo a moze dzidzia
no zobaczysz co ci tam lekarz powie testom bym nie wierzyla sama 3 robilam haha i jedna krecha byla a mimo to w ciazy bylam i tak na prawde wynik wyszedl mi w 40 dniu cyklu
|
|
#1498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ray tylko ty kochana nie przemęczaj się tak tym sprzątaniem żeby to się szpitalem nie skończyło Uważaj na siebie |
|
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczynki za trzymanie kciukow,juz mam takiego stracha ze hej,boje sie isc do tego lekarza zeby mi nie powiedzial ze mam jakies chorobsko czy cos albo ze nie bede mogla sie w najblizszym czasie o dzidzie starac-to bylo by straszne
|
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra kobietki lece po tesciora,jak mnie babeczka w aptece znowu zobaczy to pomysli ze jakas wariatka co tydzien testy kupuje hihi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.

Malutka slodko spi..
Szwy mam rozpuszczalne takze jest ok 

Mam nadzieję, że niedługo bedziesz oznajmiać o dwóch kreseczkach na teście

Aż jestem zła, że nie potrafię nad tym zapanować