|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Galeria :)
aa to byl moj 666 post!!!!!! powinien byc jakis diabelski, a nie..
|
|
|
|
|
#1472 |
|
żona
|
Musze cos kupic na te paznokcie mimo ze juz wielu rzeczy próbowałam, ale spróbuje jeszcze co innego... Tylko moje finanse po ostatnich zakupach dotkneły dna, wiec nie wiem kiedy to cos kupie
![]() Nati- a Ty co robisz ze swoimi paznokciami bo na zdjeciu masz ładne i sama sobie chwalisz, wiec pytam?
|
|
|
|
|
#1473 |
|
Raczkowanie
|
PaLLitQa ja ci polecam na poprawienie kondycji twoich paznokci odzywke zlota Sally Hansen i krem na skorki z Avonu. Naprawde to badzo dobrze dziala mi pomoglo jak strasznie sobie zniszczylam paznokcie po tipsach, ktore mialam zakladane jedne po drugich. Ta odzywka jest switna moje paznokcie sa teraz zdecydowanie grubsze, szybciej rosna i sie nie lamia.
|
|
|
|
|
#1474 |
|
Raczkowanie
|
ach ach dziewcczyny, jakie Wy ładne jesteście
|
|
|
#1475 |
|
Zadomowienie
|
no tak, Dziewczyny sa ladne
ja zamieszczam 1brechna fotke. nie zwazajcie na moja mine i w ogole pracuje nad soba Kobitki pamietajcie ![]()
lubię knedle Edytowane przez olaaa99 Czas edycji: 2013-08-27 o 09:57 |
|
|
|
|
#1476 |
|
Zadomowienie
|
Boze okazuje sie ze moja twarz po paincie wyglada przerazajaco
![]() Kobitki, to tylko paint i zmniejszanie zdjec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]()
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
sie wreszcie odwazylam. to nie jest wynik koncowy. intensywnie pracuje nad pozbyciem sie warstwy tluszczu z brzucha zeby wyszly miesnie. nio i te nieszczesne uda... one to chyba nigdy nie beda doskonale, bo taka juz ich natura, ale staram sie
nio i ramiona tez jeszcze idealne nie sa, bo w tylnej czesci jest nadmiar...
Edytowane przez lain Czas edycji: 2006-05-24 o 10:53 |
|
|
|
|
#1478 |
|
Zadomowienie
|
Lain
szerokie biodra, uda, pupcia to symbol kobiecosci nie zmieniaj tego ![]() ![]()
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bioder raczej nie dam rady zmienic - chyba nawet chirurg nie dalby rady ![]() dorzucam jeszcze brzuchol, bo go malo widac (nie jest taki piekny ) mam nadzieje, ze smieszny pan z 8 minute ABS pomoze ('it's nice and easy'?? tiaaaaaaa... rozbraja mnie ten gosc )
Edytowane przez lain Czas edycji: 2006-05-24 o 10:54 |
|
|
|
|
|
#1480 |
|
Zadomowienie
|
w sumie przepraszam nie chodzilo mi obiodra tylko o te jak okreslilas "nieszczesne" uda
to laczy sie z biodrami i jakos wyszlo mnie sie tam to podoba.
|
|
#1481 |
|
Rozeznanie
|
To ja tak z ciekawości zapytam się ile masz w biodrach i udzie? W ogóle to mamy podobną figurę toteż się pytam
|
|
|
|
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
udo 54 (59) |
|
|
|
|
|
#1483 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moją zmora są wlasnie uda i bioderka ![]() Pozdrówka
|
|
|
#1484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podziwiam za pracę, jaką w nie włożylas...
|
|
|
#1485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
troche przy sesji mi sie brzuszek zapuscil (jak sie ucze to duzo jem ), wiec teraz intensywnie nad nim pracuje ![]() Cytat:
|
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1486 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny powiedzcie mi jak wy to robicie, że chudniecie i utrzymujecie wage?
Ja poprostu nie umien Schudłam 4 kilo i już szybciutko wszystko nadrobiłam, jestem wściekła na siebie, że nie nie umiem utrzymać efektów. Tyle pracy i wysiłku kosztowało mnie to żeby schudnąć, a teraz tak fatalnie wszystko zaprzepaściłam Jak dzis zobaczyłam sie w lustrze w całej okazałości to mi sie płkać zachciało, poprostu taka wielka pupa, i drube krótkie nóżki, załamać sie można. I jeszcze nie odchudzam sie, bo stwierdziłam ze na świeta i tak wszystko przepadnie. Pozatym nie moge sie opanowac od jedzenia słodyczy........... ![]() Jak macie jakieś rady, dla tak beznadziejnego przypadku jak ja to powiedzcie bo płakać mi sie chce..........
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam masywne, umięśnione uda i szerokie biodra, przy dość szczupłej talii (96/63) i wyglądam strasznie masywnie w porównaniu do Ciebie. Ładnie i proporcjonalnie. Do czegoś takiego dążę. |
|
|
|
|
|
#1488 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A! No i z ćwiczeń też się nie powinno rezygnować tak do końca... |
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1490 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem, powinnam wziąść sie w garść i przestać sie nad sobą użalać, tylko że nie potrafie...........
|
|
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze to świadomość celu i tego, co chcemy osiągnąć. Ja, w momencie, kiedy dokładnie zaplanowałam ile chcę schudnąć i do czego zmieszam, od wtedy nie mam problemów z trzymaniem się diety i zabieraniem się do ćwiczeń - wiem do czego dążę, widzę przed oczami siebie szczupłą i zgrabną, co daje mi duuuużo silnej woli. Życzę powodzenia, nic więcej zrobić nie mogę. |
|
|
|
|
|
#1492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety po tej nieszczesnej sesji troche sie brzusio zapuscil, bo bylo o pare centymetrow lepiej (i to widac po wadze - bo wczesniej wazylam 52, wiec te pare centymetrow to zapewne ten kg co to przybyl ). na szczescie u mnie brzuszek to kwestia kilku dni cwiczen - akurat ta czesc ciala chudnie mi najszybciej (ale tez szybko przybiera na wadze jak sie zaczne obzerac )
|
|
|
|
|
|
#1493 |
|
Zadomowienie
|
czesc wszystkim pieknoscia
od pewnego czasu przygladam sie temu forum i jestem pod wrazeniem ze mozna tyle osiagnac samegu przy wlasnej motywacji ![]() mi tez by sie przydalo i to sporo bo zrzucic jakies 20 kg wiem to straszne ale taka jest prawda ...nie wiem nie moge znalezc silnej woli ani motywacji brakuje mi niestety motywacji a juz nie boge patrzec na moj wielki BRZUUUCH i nie tylko ..wiem ze od samego pisania to nic sie nie zmieni i trzeba sie wziazc za siebie i to nie od jutra ale od dzis i to na tychmiast zeby do wakacji choc odrobinke zmienic pozdrawiam was wszystkich i trzymnajcie za mniekciuki bizuaczki
|
|
|
|
|
#1494 |
|
żona
|
aga_gusia -dziekuje za rade, zapisalam sobie juz to 'zlota Sally Hansen' a krem do skorek zamowie moze dopiero w maju, bo juz i tak wystarczajaco duzo zamowilam na ten miesiac z avonu...
lain- strasznie rzucily mi sie w oczy twoje biodra, takie bym chciała , ja niestety mam odstające boczki tobie gratuluje takiego wyniku
|
|
|
|
|
#1495 |
|
BAN stały
|
lain,masz bardzo fajną figurę!
|
|
|
|
|
#1496 |
|
Rozeznanie
|
lain masz super figurke, naprawde! ja o takiej moge jedynie pomarzyc, takie wciecie seksi w talii ze normalnie ZAZDROSZCZE!
![]() ja nie chce nic mowic, nikogo ponaglac czy cos, ale pameitam ze suzana mowila ze wklei sie tu niedlugo...i jakos nie widac pani moderatorki
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A to Cię zaskoczę Volunteer ![]() Siedzę, skanuję fotki i wychodzi z tego coś przeokropnego, ale coś z tego wyłuskam Natomiast jeśli chodzi o fotki z aparatu cyfrowego to żadna z wykonanych nie nadaje się do upublicznienia (wiesz, że jestem chora )Fotki są świeże mimo że strój zimowy
Edytowane przez suzana Czas edycji: 2007-01-20 o 22:05 |
|
|
|
|
#1498 |
|
Rozeznanie
|
suzanko ja chce zobaczyc Twoj brzuszek:P a wklejone fotki sa cudowne, ja tez chce miec morze takie fajne!!! heh....a dodam jeszcze ze na tych zdjeciach wygladasz jakos inaczej niz na innych....nie iwem dlaczego moze przez czapke - ale jak zawsze zdjecia mi sie bardzo podobaja
tez musze sobie kupic a cyfrowke w koncu i bede wklejac fotki o! tylko kurcze...ja nie mam takiego super morza heh...wakacje chce natychmiast!....ide cwiczyc lepiej
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
inaczej powiadasz
dam jeszcze jedną z niedzieli. Musiałam ją zmniejszyć do granic możliwości , inaczej nie chciała się załadować. Ostrzegam - Proszę się tylko nie przestraszyć i mnie i okolicy. Jakby co to są obrzeża miasta, ja mieszkam w ładniej prezentującym się miejscu A w łapce trzymam woreczek - długo nie mogłam dojść co to jest
Edytowane przez suzana Czas edycji: 2007-01-20 o 22:04 |
|
|
|
|
#1500 |
|
*sportaddict*
|
Suzano, boski żakiet!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.

aa
powinien byc jakis diabelski, a nie..

bo na zdjeciu masz ładne i sama sobie chwalisz, wiec pytam?

, ja niestety mam odstające boczki
Siedzę, skanuję fotki i wychodzi z tego coś przeokropnego, ale coś z tego wyłuskam