Galeria :) - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-04-09, 12:45   #1471
coca_cola
Wtajemniczenie

Dot.: Galeria :)

aa to byl moj 666 post!!!!!! powinien byc jakis diabelski, a nie..
coca_cola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-09, 13:39   #1472
PaLLitQa
żona

Post Dot.: Galeria :)

Musze cos kupic na te paznokcie mimo ze juz wielu rzeczy próbowałam, ale spróbuje jeszcze co innego... Tylko moje finanse po ostatnich zakupach dotkneły dna, wiec nie wiem kiedy to cos kupie

Nati- a Ty co robisz ze swoimi paznokciami bo na zdjeciu masz ładne i sama sobie chwalisz, wiec pytam?
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-09, 18:06   #1473
aga_gusia
Raczkowanie

PaLLitQa ja ci polecam na poprawienie kondycji twoich paznokci odzywke zlota Sally Hansen i krem na skorki z Avonu. Naprawde to badzo dobrze dziala mi pomoglo jak strasznie sobie zniszczylam paznokcie po tipsach, ktore mialam zakladane jedne po drugich. Ta odzywka jest switna moje paznokcie sa teraz zdecydowanie grubsze, szybciej rosna i sie nie lamia.
aga_gusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-09, 18:11   #1474
ula-po-prostu
Raczkowanie

ach ach dziewcczyny, jakie Wy ładne jesteście zestresowałam się

'nie narzekaj, że masz pod górę, skoro jest to wspinaczka na szczyt'
ula-po-prostu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-09, 18:42   #1475
olaaa99
Zadomowienie

no tak, Dziewczyny sa ladne ja zamieszczam 1brechna fotke. nie zwazajcie na moja mine i w ogole pracuje nad soba Kobitki pamietajcie

Edytowane przez olaaa99
Czas edycji: 2013-08-27 o 09:57
olaaa99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-09, 18:45   #1476
olaaa99
Zadomowienie

Boze okazuje sie ze moja twarz po paincie wyglada przerazajaco Kobitki, to tylko paint i zmniejszanie zdjec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

Stary 2006-04-10, 11:53   #1477
lain
Zakorzenienie

sie wreszcie odwazylam. to nie jest wynik koncowy. intensywnie pracuje nad pozbyciem sie warstwy tluszczu z brzucha zeby wyszly miesnie. nio i te nieszczesne uda... one to chyba nigdy nie beda doskonale, bo taka juz ich natura, ale staram sie nio i ramiona tez jeszcze idealne nie sa, bo w tylnej czesci jest nadmiar...

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2006-05-24 o 10:53
lain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-10, 12:02   #1478
olaaa99
Zadomowienie

Lain mi sie podoba taki typ figury szerokie biodra, uda, pupcia to symbol kobiecosci nie zmieniaj tego ladny brzuszek

Stary 2006-04-10, 12:06   #1479
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olaaa99
Lain mi sie podoba taki typ figury szerokie biodra to symbol kobiecosci nie zmieniaj tego ladny brzuszek
dziekuje
a bioder raczej nie dam rady zmienic - chyba nawet chirurg nie dalby rady

dorzucam jeszcze brzuchol, bo go malo widac (nie jest taki piekny ) mam nadzieje, ze smieszny pan z 8 minute ABS pomoze ('it's nice and easy'?? tiaaaaaaa... rozbraja mnie ten gosc )

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2006-05-24 o 10:54
Stary 2006-04-10, 12:32   #1480
olaaa99
Zadomowienie

w sumie przepraszam nie chodzilo mi obiodra tylko o te jak okreslilas "nieszczesne" uda to laczy sie z biodrami i jakos wyszlo mnie sie tam to podoba.

Stary 2006-04-10, 12:44   #1481
Gween
Rozeznanie

To ja tak z ciekawości zapytam się ile masz w biodrach i udzie? W ogóle to mamy podobną figurę toteż się pytam
Gween jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-10, 12:57   #1482
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gween
To ja tak z ciekawości zapytam się ile masz w biodrach i udzie? W ogóle to mamy podobną figurę toteż się pytam
biodra 93 (przed odchudzaniem 99)
udo 54 (59)
Stary 2006-04-10, 14:11   #1483
myszeczka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain
udo 54 (59)
hello Lain jaki okres czasu zajelo Ci dobrnięcie do takiego stanu istnienia?
moją zmora są wlasnie uda i bioderka
Pozdrówka

myszeczka00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-10, 15:35   #1484
feVer87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lain
sie wreszcie odwazylam. to nie jest wynik koncowy. intensywnie pracuje nad pozbyciem sie warstwy tluszczu z brzucha zeby wyszly miesnie. nio i te nieszczesne uda... one to chyba nigdy nie beda doskonale, bo taka juz ich natura, ale staram sie nio i ramiona tez jeszcze idealne nie sa, bo w tylnej czesci jest nadmiar...
Bardzo ładnie wypracowane ciałko, chętnie wskoczylabym w twoją skorę... podziwiam za pracę, jaką w nie włożylas...
feVer87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-10, 17:15   #1485
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszeczka00
hello Lain jaki okres czasu zajelo Ci dobrnięcie do takiego stanu istnienia?
moją zmora są wlasnie uda i bioderka
Pozdrówka
jakies 2-3 miesiace, przy stracie 10kg. potem utrzymywalam wage (tak, ze bez wiekszych wyrzeczen sie trzyma), teraz znow kontynuuje troche przy sesji mi sie brzuszek zapuscil (jak sie ucze to duzo jem ), wiec teraz intensywnie nad nim pracuje

Cytat:
Napisane przez feVer87
Bardzo ładnie wypracowane ciałko, chętnie wskoczylabym w twoją skorę... podziwiam za pracę, jaką w nie włożylas...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-04-10, 19:26   #1486
kama98
Zadomowienie

Dziewczyny powiedzcie mi jak wy to robicie, że chudniecie i utrzymujecie wage?
Ja poprostu nie umien Schudłam 4 kilo i już szybciutko wszystko nadrobiłam, jestem wściekła na siebie, że nie nie umiem utrzymać efektów. Tyle pracy i wysiłku kosztowało mnie to żeby schudnąć, a teraz tak fatalnie wszystko zaprzepaściłam
Jak dzis zobaczyłam sie w lustrze w całej okazałości to mi sie płkać zachciało, poprostu taka wielka pupa, i drube krótkie nóżki, załamać sie można. I jeszcze nie odchudzam sie, bo stwierdziłam ze na świeta i tak wszystko przepadnie. Pozatym nie moge sie opanowac od jedzenia słodyczy...........

Jak macie jakieś rady, dla tak beznadziejnego przypadku jak ja to powiedzcie bo płakać mi sie chce..........
Stary 2006-04-10, 19:31   #1487
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain
udo 54 (59)
Ślicznie wyglądasz, naprawdę.
Ja też mam masywne, umięśnione uda i szerokie biodra, przy dość szczupłej talii (96/63) i wyglądam strasznie masywnie w porównaniu do Ciebie.
Ładnie i proporcjonalnie. Do czegoś takiego dążę.
hihi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-10, 19:32   #1488
iwona.sz2403
Raczkowanie

GG do iwona.sz2403

Cytat:
Napisane przez lain
a ile ważysz i ile masz w talii i na wysokości pępka?
iwona.sz2403 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-10, 19:39   #1489
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kama98
Dziewczyny powiedzcie mi jak wy to robicie, że chudniecie i utrzymujecie wage?
Ja poprostu nie umien Schudłam 4 kilo i już szybciutko wszystko nadrobiłam, jestem wściekła na siebie, że nie nie umiem utrzymać efektów. Tyle pracy i wysiłku kosztowało mnie to żeby schudnąć, a teraz tak fatalnie wszystko zaprzepaściłam
Pozatym nie moge sie opanowac od jedzenia słodyczy...........
Jak macie jakieś rady, dla tak beznadziejnego przypadku jak ja to powiedzcie bo płakać mi sie chce..........
Mi osobiście wydaje się, że zasadniczo jest tylko jeden skuteczny sposób na utrzymanie wagi - nie można podchodzić do odchudznaia jak do przejściowego momentu w życiu, ale jak do nowego stylu życia, bo to naturalne, że jeśli po osiągnięciu wymarzonej wagi wrócimy do zajadania się słodyczami, fast foodami i innym takim jedzeniem, w nieograniczonej ilości to przytyjemy, nie ma innej opcji. Jeśli dalej będziemy się pilnować i jeść rozsądnie, to nie powinniśmy tyć.
A! No i z ćwiczeń też się nie powinno rezygnować tak do końca...
Stary 2006-04-10, 19:42   #1490
kama98
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hihi
Mi osobiście wydaje się, że zasadniczo jest tylko jeden skuteczny sposób na utrzymanie wagi - nie można podchodzić do odchudznaia jak do przejściowego momentu w życiu, ale jak do nowego stylu życia, bo to naturalne, że jeśli po osiągnięciu wymarzonej wagi wrócimy do zajadania się słodyczami, fast foodami i innym takim jedzeniem, w nieograniczonej ilości to przytyjemy, nie ma innej opcji. Jeśli dalej będziemy się pilnować i jeść rozsądnie, to nie powinniśmy tyć.
A! No i z ćwiczeń też się nie powinno rezygnować tak do końca...
Ja to wszystko doskonale wiem, tylko jakoś nie umiem sie do tego zastosowac Wiem, powinnam wziąść sie w garść i przestać sie nad sobą użalać, tylko że nie potrafie...........
Stary 2006-04-10, 19:51   #1491
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kama98
Ja to wszystko doskonale wiem, tylko jakoś nie umiem sie do tego zastosowac Wiem, powinnam wziąść sie w garść i przestać sie nad sobą użalać, tylko że nie potrafie...........
Pierwszy krok w rozsądnym odchudzaniu to koniec użalania się nad sobą. Drugi to wzięcie się w garść i zaplanowanie co chcemy zrobić.
Najważniejsze to świadomość celu i tego, co chcemy osiągnąć. Ja, w momencie, kiedy dokładnie zaplanowałam ile chcę schudnąć i do czego zmieszam, od wtedy nie mam problemów z trzymaniem się diety i zabieraniem się do ćwiczeń - wiem do czego dążę, widzę przed oczami siebie szczupłą i zgrabną, co daje mi duuuużo silnej woli.
Życzę powodzenia, nic więcej zrobić nie mogę.
Stary 2006-04-10, 19:58   #1492
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona.sz2403
a ile ważysz i ile masz w talii i na wysokości pępka?
waze 53kg (przy 162), w talii 64, na wysokosci pepka 68.
niestety po tej nieszczesnej sesji troche sie brzusio zapuscil, bo bylo o pare centymetrow lepiej (i to widac po wadze - bo wczesniej wazylam 52, wiec te pare centymetrow to zapewne ten kg co to przybyl ). na szczescie u mnie brzuszek to kwestia kilku dni cwiczen - akurat ta czesc ciala chudnie mi najszybciej (ale tez szybko przybiera na wadze jak sie zaczne obzerac )
Stary 2006-04-10, 20:53   #1493
ines85
Zadomowienie

czesc wszystkim pieknoscia od pewnego czasu przygladam sie temu forum i jestem pod wrazeniem ze mozna tyle osiagnac samegu przy wlasnej motywacji
mi tez by sie przydalo i to sporo bo zrzucic jakies 20 kg wiem to straszne ale taka jest prawda ...nie wiem nie moge znalezc silnej woli ani motywacji brakuje mi niestety motywacji a juz nie boge patrzec na moj wielki BRZUUUCH i nie tylko ..wiem ze od samego pisania to nic sie nie zmieni i trzeba sie wziazc za siebie i to nie od jutra ale od dzis i to na tychmiast zeby do wakacji choc odrobinke zmienic pozdrawiam was wszystkich i trzymnajcie za mniekciuki bizuaczki
ines85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2006-04-10, 22:27   #1494
PaLLitQa
żona

Post Dot.: Galeria :)

aga_gusia -dziekuje za rade, zapisalam sobie juz to 'zlota Sally Hansen' a krem do skorek zamowie moze dopiero w maju, bo juz i tak wystarczajaco duzo zamowilam na ten miesiac z avonu...

lain- strasznie rzucily mi sie w oczy twoje biodra, takie bym chciała , ja niestety mam odstające boczki tobie gratuluje takiego wyniku
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-10, 22:51   #1495
_Magda
BAN stały

lain,masz bardzo fajną figurę!
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-11, 11:08   #1496
volunteer
Rozeznanie

GG do volunteer

lain masz super figurke, naprawde! ja o takiej moge jedynie pomarzyc, takie wciecie seksi w talii ze normalnie ZAZDROSZCZE!

ja nie chce nic mowic, nikogo ponaglac czy cos, ale pameitam ze suzana mowila ze wklei sie tu niedlugo...i jakos nie widac pani moderatorki

bedzie dobrze, albo niedobrze.
volunteer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-11, 11:27   #1497
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

A to Cię zaskoczę Volunteer Siedzę, skanuję fotki i wychodzi z tego coś przeokropnego, ale coś z tego wyłuskam Natomiast jeśli chodzi o fotki z aparatu cyfrowego to żadna z wykonanych nie nadaje się do upublicznienia (wiesz, że jestem chora)

Fotki są świeże mimo że strój zimowy

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Edytowane przez suzana
Czas edycji: 2007-01-20 o 22:05
suzana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2006-04-11, 11:39   #1498
volunteer
Rozeznanie

GG do volunteer

suzanko ja chce zobaczyc Twoj brzuszek:P a wklejone fotki sa cudowne, ja tez chce miec morze takie fajne!!! heh....a dodam jeszcze ze na tych zdjeciach wygladasz jakos inaczej niz na innych....nie iwem dlaczego moze przez czapke - ale jak zawsze zdjecia mi sie bardzo podobaja tez musze sobie kupic a cyfrowke w koncu i bede wklejac fotki o! tylko kurcze...ja nie mam takiego super morza heh...wakacje chce natychmiast!....ide cwiczyc lepiej

bedzie dobrze, albo niedobrze.
volunteer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-11, 11:47   #1499
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

inaczej powiadasz

dam jeszcze jedną z niedzieli. Musiałam ją zmniejszyć do granic możliwości , inaczej nie chciała się załadować. Ostrzegam - Proszę się tylko nie przestraszyć i mnie i okolicy. Jakby co to są obrzeża miasta, ja mieszkam w ładniej prezentującym się miejscu A w łapce trzymam woreczek - długo nie mogłam dojść co to jest

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Edytowane przez suzana
Czas edycji: 2007-01-20 o 22:04
suzana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-11, 13:21   #1500
vadi
*sportaddict*

Suzano, boski żakiet!
vadi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości