|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7
Cytat:
Violka Madzixx - Wy macie torby skip hop? Jesteście zadowolone? Dibrze na wózku sie trzymają, materiał nie niszczy, pojemne sa? W mijej zamek padł. Tz nie spieezy się z naprawą więc musze cis kupic
|
|
#1472 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i tak się w piecu na wodę grzalo. Cytat:
U mojej koleżanki tez synek nosi bransoletkę ma 1,5 roku. Ja uszy przebite ale kolczyki teraz tylko czasem nosze jak ściągne na noc to potem zapominam ubrać. Kukurydze gotowana jadłam zresztą ja juz prawie wszystko jem
|
||
|
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
Hejaszki ☺
U nas ładna noc. 7h od karmienia minęło a 6h snu pierwszego. Potem już 4 czyli o 6 wstał a potem o 7.20 spaliśmy jeszcze 2h. Wypróbuję sposób kolderkowy. Czy możecie fote wrzucić o co dokładnie chodzi? Co do kolczyków to wg mnie takie widzimisie mamy i o ile jakieś widzimisie typu ubiór spoko to jednak już ingerencja w ciało. Wg mnie odpada u maluszka. Poczekalabym minimum do 4lat. Rosi jesteś agentka z tym praniem 😉 Ja pije kawkę i za 10min ruszamy na rehabilitację.
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1475 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój nie placzacy więc nie wiem jak to jest Mój sobie radzi bardzo dobrze, to raczej że mną byłby problem ze płacze a mnie z nim nie ma. Przeprowadzam dziewczynkę z przedszkola które mam pod domem u zaprowadzam ja ulicę dalej do jej domu. Cytat:
Odbieram dziecko z przedszkola. |
||
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi - to dobrze ze jest lepiej.
Nancy - to to robota
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
KOPERCO jakie masz tatoo?
CASHMERE ale sen hahaha NANCY oo brawo, pierwsza pracujaca mama ![]() PAVLINECKA ja moja przebieram w ciuchy ktore ma przeznaczone do jedzenia. Chociazbym nie wiem jak sie starala to i tak zawsze sie ubabrze. MAJKA ja jestem taka mamcia. Zostawiam mala z M bez skrupulow. Czy placze czy jest grzeczna, w koncu jest tata i poradzi sobie tak jak i ja ![]() My dzisiaj pobudka o 6 i dospalysmy do 9, zaraz idziemy na spacerek i zakupy. Slonko swieci, ani jednej chmurki. Ciekawe czy cieplo jest bo cos mi sie wydaje ze nie bardzo :P
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1478 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
Majka wyśmiejesz mnie ale nie kupuje wcale. Miałam do wyboru albo kupić wózek żeby mi było wygodniej albo zapisać synka na basen+nauka pywania (koszt porównywalny niestety). I postanowiłam że ja się pomęczę najwyżej Alę będę w chustę brała na wypady z rowerem (i tak długo to juuż nie potrwa bo idzie zima) a może na wiosne coś. A teraz niech synek korzysta. Wiec taka sytuacja
|
|
|
|
#1480 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Też często jak był mały wychodziłam i zostawiałam, ale od czasu pępka już nie bardzo ;/
|
|
|
|
#1482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O i ja miałam podobna noc, Maciek Budził się z rykiem i nie chciał cyca tylko lulania na ramieniu i tz na kanape poszedł, a my wtuleni w siebie tak spaliśmy i budzilisny sie |
|
|
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziopki :-*
Widzę ze troszkę nadrabiacie watkowe pustki - tematy od rana różne -sny, wina, tatuaże, pranie -Rosi -brawo brawo ;-)- jesteś the besciak - eh musze po kolei sobie przypomnieć ![]() Miłego Dnia życzę wszystkim:-* MAŁA -ciesze się ze pomysł pomógł w śnie Jasiowi -juz kiedyś o tym tutaj pisałam i wiem też ze kilku osobom tym pomogłam - nawet poza wątkiem - ja odkąd tak robiłam to Młody zaczął w nocy sypiac -no zdarzają się wyjątki ale w jest ok. Przynajmniej latające rączki Go nie wybudzaja a i ma problem z przełożeniem na brzuch wiec jest ok. Jak miał za dużo miejsca to gonił po łóżeczku... CASHMERE - niezły sen... I to winko za 22 koła eh.. Burżuje ;-) ROSI - jeszcze raz brawo za płyn; -)- fajna akcja ;-) MAJKA - ja nie Violka ani nie Madzixx ale też mam tą torbę. Mało używam. Jakoś nie mieści mi się w niej to co potrzebuje. Chyba ze na spacer tylko to tak. Na jakiś wyjazd dla mnie jest za wąska przez to mała :-( NANCY - Super ze możesz się wyrwać - Arturek tez taki grzeczny jak Ala Madzixx - zazdroszczę Wam trochę tego :-*HANIA - widzę ze tez sen wizazowy he he mówisz ze Koperco miała krzaczory? He he BOLECZKA - mam takie samo zdanie o tatuazach jak Ty i sama planuje wytatuowac sobie Olafa na nadgarstku Hmm. .. I co tam jeszcze... chyba tematy kolczyków. Ja kolczyki uwielbiam. Zawsze je nosiłam i mam ich w cholerę. Jak dla mnie super dodatek - pierścionków natomiast nie toleruje... He he zawsze coś ;-) |
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z bizu pierscionki, kolczyki i lancuszki za to bransoletek nie lubie.
|
|
#1486 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze się trzyma materiał ok pasek juz opieprzyłam musze uprać, a się nie odpina chyba. Wg mnie lepiej by było żeby była niższa i szersza. za to wtedy łatwiej byłoby coś znaleźć, a tak to czesto sie tam grzebie i grzebię😜 ale nie zamieniłabym na inną ![]() No pewnie jak masz szanse to czemu nie![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Ja biżuterie lubię, tatuaże nieduże tez, napis na nadgarstlu, albo miedzy palcami mi się podoba, czy przy kostce. Domima fajny pomysł z tatuażem masz chciałabym to zobaczyć. Ja mam tatuaż na szczęscie w niewidocznym miejscu
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
haha mistrzostwo! ![]() Rosi przeszłaś chyba sama siebie...Dzień dobry ) to może pójdziemy na spacerek położyłam wczoraj małego o 19;15 i tak sie wiercił , pojękiwał że zasnął dopiero o 20;45:/ półtorej godziny zasypiania..masakra..w końcu Tż zrobił mu inhalacje bo ma katarek i dopiero przy niej usnął haha
|
|
#1490 | ||||||
|
Konto usunięte
|
wczoraj w TOP CHefie widzialam klauna, i tak mi sie pomyslalam, ze mama to go w dziecicnstwie chyba w chinskie szare mundurki ubierala, ze ma taki gust teraz
Cytat:
od kiedy masz uszy przebite? ja od pierwszej klasy. i kiedys malutkie nosilam, potem kilak lat wcale,a teraz mam same duze, odpustowe niektóre wręcz, np. dziś sobie kotki malowane zalozylam, albo jakies wisienki czy słoneczka z filcu hehe :P wieś śpiewa i tanczy! ![]() Cytat:
MAJKA, tez dzieki, to ze ładniejszy navington to widzę ... :| ale mi zalezy na wygodzie na wertepach Cytat:
Ale ej! pisalaś,ze go po cycku wybudzasz gilgotaniem, glaskaniem, może to tego też zasługa?ja moja wlaśnie polozylam po cycku przysnieta i obudziłam w lożeczku z deka, troche byla niezadowolona, ale po 3 krzykach usneła. chociaz dzis w nocy lekka masakra byla- aż 4 pobudki na cyca i po zaśnieciu po, jakies wybudzenia uprawiała i krzyki Nigdy tak nie robiła mi w nocy. chyba zęby w końcu idą...Cytat:
22 stopni mamja rano przestalam wlaczac tv przy małej, jakos sie wystraszylam tej nerwicy telewizyjnej u dzieci. i tak po poludniu sobie czasem patrzy na Sułtanice i rodzinke pl, styknie jej. Cytat:
wczoraj do pokoju przytachalam ziemniaki i marchew i przy Hani obieralam,bo pokrzykiwała tak sama- ale sie patrzala żarłocznie wielkimi oczyszkami. Cytat:
![]() a na czym Filipek śpi, moze cos w nocy go uczula? material jakis? ma jakies kwiatki tam gdzie śpi? |
||||||
|
|
|
#1491 |
|
Zadomowienie
|
DOMIMA grzeczny ten mój synuś ale ze spaniem dalej ma problemy
Próbujemy go przestawić, żeby nie spał do południa i chodził spać o ludzkiej porze ale ciężko nam to idzie.
|
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
Kopercov- natchnekas mnie. Zapisałam wstepnie synka na basen ale dopiero od konca października. Z Julkiem musze się dowiadywać i może tez sie uda od listopada
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
Synek mojego brata (7msc) trafil do szpitala w niedziele. Podejzewaja ze po basenie bo byli 2 dni wczesniej na wodzie nie chlorowanej tylko solankowej i zlapal jakas bakterie. Goraczka plus biegunka. Uwazajcie na basenach dziewczyny.
|
|
#1494 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też bym poszła chętnie z Filipkiem na basen, chyba muszę rozejrzeć się gdzie w Krakowie są takie miejsca
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1496 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
Ogarnelam prasowanie. Nawet na chrzciny mi mala dala poprasowac
|
#1498 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy nie mialam henny a brwi robie sama ale fakt zarosnieta troche jestem-musze podzialac w temacie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a bo tyle sie nagadalam, naszukalam juz prawie kupilam i co? nie kupuje wcale. [1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52716688]wczoraj w TOP CHefie widzialam klauna, i tak mi sie pomyslalam, ze mama to go w dziecicnstwie chyba w chinskie szare mundurki ubierala, ze ma taki gust teraz tez spie bez stanika i wkladek od ok 1,5 miesiaca, ale ze 3 tyg temu tak mi cycek przeciekl,że 3 dni plame z sofy wywabialam, masakra jakas! ja nabitych nie lubie, prawie zastoje mi sie robia :| od kiedy masz uszy przebite? ja od pierwszej klasy. i kiedys malutkie nosilam, potem kilak lat wcale,a teraz mam same duze, odpustowe niektóre wręcz, np. dziś sobie kotki malowane zalozylam, albo jakies wisienki czy słoneczka z filcu hehe :P wieś śpiewa i tanczy! ![]() kciuki żeby Alausi szybko przeszło katarzysko, bidulka. i dzięki za p opinie nt wózka. MAJKA, tez dzieki, to ze ładniejszy navington to widzę ... :| ale mi zalezy na wygodzie na wertepach gratuluje Jasiowi! Tobie pomysłu też Ale ej! pisalaś,ze go po cycku wybudzasz gilgotaniem, glaskaniem, może to tego też zasługa?ja moja wlaśnie polozylam po cycku przysnieta i obudziłam w lożeczku z deka, troche byla niezadowolona, ale po 3 krzykach usneła. chociaz dzis w nocy lekka masakra byla- aż 4 pobudki na cyca i po zaśnieciu po, jakies wybudzenia uprawiała i krzyki Nigdy tak nie robiła mi w nocy. chyba zęby w końcu idą...mi tak samo, marznę w mieszkaniu 22 stopni mamja rano przestalam wlaczac tv przy małej, jakos sie wystraszylam tej nerwicy telewizyjnej u dzieci. i tak po poludniu sobie czasem patrzy na Sułtanice i rodzinke pl, styknie jej. zazdroszcze duzej kuchni, ja amm malą wczoraj do pokoju przytachalam ziemniaki i marchew i przy Hani obieralam,bo pokrzykiwała tak sama- ale sie patrzala żarłocznie wielkimi oczyszkami. oj, moze te kupy chwilowe tylko. dzięki z aopine nt wózka, my mamy na razie male auto, ale do niego to mamy parasolke małą- gdzieś do galerii pojechac czy na wieś. hmmm, chyba wlasnie sama sobie odpowiedzialam, jakiw ozek kupie ![]() a na czym Filipek śpi, moze cos w nocy go uczula? material jakis? ma jakies kwiatki tam gdzie śpi?[/QUOTE] dzieki, na wertepyn lepszy Eos bez dwoch zdan |
||||
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
nieee, bo bedzie dym
![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- [1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52716688] gratuluje Jasiowi! Tobie pomysłu też Ale ej! pisalaś,ze go po cycku wybudzasz gilgotaniem, glaskaniem, może to tego też zasługa?[/QUOTE] to pomysl domimy. a wybudzanie moze tez. do tego okna zasloniete na maximum ciemnosci i suszarka :P great :P
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- ok my idziemy do sklepu i na spacer korzystac ze slonka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

Nosi ją cały czas...
A teraz kolczyków nie noszę 
Ślubujemy: 21.10.2017 

Nie wiem co powiedzieć, jestem taka wzruszona. Wypijmy za to lampkę wina za 22000 zł 

Nigdy tak nie robiła mi w nocy. chyba zęby w końcu idą...
22 stopni mam
wyjmuję a tam sobie leży w pralce żel pod prysznic