|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ograniczanie jedzenia + ćwiczenia
Cytat:
Grunt to ponownie wskoczyć na dietkę. ![]() PS. A w załączniku strój, na jutrzejsze rozpoczęcie. Co o nim sądzicie?.
|
|
|
|
|
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Wieeem.
![]() A Andziuchna jak u Ciebie z dietką?
|
|
|
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
to dobrze ze wiesz
![]() a ja jak juz pisalam dzis- na R juz nie jestem ale schudlam jeszcze kg- waze teraz 62 no i w koncu schudly mi udziska o 1cm |
|
|
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę, ja też chcę być na U ![]()
|
|
|
|
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
tez niedlugo bedziesz
kiedy sie w ogole wazysz? juz tylko 3kg Ci zostaly![]() ide spac, dobranoc i milej zabawy na rozpoczeciu roku |
|
|
|
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja się póki co ważyć nie chce
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
Marzenko slicznie wygladasz na tym zdjeciu
normalnie szal cial
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
czemu nie chcesz sie wazyc?
|
|
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja juz po rozpoczęciu. Jednym słowem rewelka. Ah, widać było te zazdrosne oczyDziękuję A jak oczko? Bo wiem, że nie schudłam
|
|
|
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzis jakos leniwie, nie chce mi sie nic robic a musze isc do lekarza yhh ;/ |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
a czemu do lekarza? jakiego lekarza? :|
|
|
|
|
|
#1513 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkie laseczki:P To może ja podzielę się z Wami moim ogromnym problemem...może któraś jest w podobnej sytuacji...
Mam problemy z moja wagą. Kiedyś trenowałam lekką atletyke to nie miałam z tym problemu, niestety musiałam przestac...zaczęłam pracować i zabrakło miejsca na zdrowy tryb życia. Mój dzień wygląda tak: wstaje o 7 szybkie sniadanie, kawa, makijaż i do pracy. Pracę mam siedzącą (8 godz z dupą przy komputerze), oczywiście w pracy kawa i jakies kanapki, czasem zdarzy sie nawet jakaś zupka w 5min (przyznaje się). Wracam do domu: jakiś szybki obiad (najczęściej pierogi albo warzywa na patelnie), potem gdzieś na zakupy albo na miasto (piwko z przyjaciółką), sprzątanko w domu wieczorny prysznic i spać. Nawet nie mam kiedy zabrać sie za ćwiczenia...dieta? jaka? przy siedzącej pracy..często miewam wzdecia, zaparcia...Widzę, że tyje...zrobił mi się cellulitis na udach a nawet na brzuchu...mój TŻ nawet zauważył, oponka coraz większa, mięśnie mi strasznie sflaczały na udach mam same flaczki..bleee...i nie mam motywacji jak się do tego zabrać...POmożecie???w Was moja nadzieja...
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
do ginka bo tabsy sie skonczyly:P ale srednio usmiecha mi sie siedzenie w kolejce;/
Steffka 3 razy w tyg moze zamiast wieczornego wypadu mozesz jednak pocwiczyc? albo namowic tz na wspolne spacerki- tez przyniosa efekt |
|
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
no i ja juz jestem
dziewczyny mi mowily ze schudlam, chociaz tak naprawde przytylam. ale schudne od jutra zaczne a dzis postaram sie pocwiczyc
|
|
|
#1516 |
|
Zadomowienie
|
To może ktoś się przyłączy do mnie... od jutra z dniem 2.09.2008 zaprowadzam w swoim życiu porządek
Ktoś chętny do wsparcia? Oczywiście obustronnego...Moje postanowienie to ok 7 kg co Wy na to?
|
|
#1517 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no wlasnie staram sie od niej zaczac... ale wyobrazcie sobie ze rano nie mialam pojecia co zjesc i zaczelam od ciastka! ![]() a dopiero teraz drugi posilek - rybka w panierce z ziemniaczkami i surówka... wiem, powalajacy jadlospis,juz widze jak ta moja dietka wygladac bedzie, nie mam pojecia co moge jesc ...wlascwie to moglabym przez caly czas diety jesc to samo byle tylko nie tracic duzo czasu przygotowywujac jedzenie i nie nachodzic sie za kosmicznymi skladnikami...
|
|
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka Cytat:
I ten schabowy u babci i ciastka na moim biurku wogóle mnie nie ruszają
|
|
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ew jakbys chciala moge Ci cos podpowiedziec
|
|
|
|
|
|
#1520 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ciezko mi skomponowac jakis prosty jadlospis bo rodzinka nie odzywia sie zdrowo a dla mnie nie bedzie specjalnie szykowac posiłkow, a czasu brak na zabawe z jedzeniem ... wiem ze jednak powinnam troche czasu poswiecic temu jesli chce schudac,a le chce tez zdac dobrze mature
|
|
|
#1521 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Dużo białka powinno być zwłaszcza na kolację, którą się zjada około 3 godzin przed snem, jeśli jest typowo białkowa, to można później. To w skrócie takie podstawowe informacje, o których pamiętam. No i bardzo ważna jest też aktywność fizyczna, bez tego da się oczywiście schudnąć, ale ładnego ciała się raczej nie będzie miało. Jak masz sporo tłuszczu, to dobre będą ćwiczenia aerobowe i interwały w większej ilości. Trening siłowy jednak też zalecany. I najlepiej żeby oba rodzaje treningu odbywały się w różnych dniach, a nie wszystko na raz. Nie powinno się też ćwiczyć bardzo długo - 30-60 minut dziennie (z minimum jednym dniem w tygodniu przerwy) jest całkowicie wystarczające. A większa ilość ćwiczeń jest nawet niewskazana, z tego, co czytałam na Wizażu. No, to z mojej strony na razie wszystko. |
|
|
|
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a szczerze mowiac zdrowe gotowanie nie jest czasochlonne tylko trzeba wszystko planowac no i nie przesadzaj jak bedziesz sobie gotowala obiady nie zawalisz nauki ja jakos nawet w sesji sobie poradzilam a mature na pewno dobrze zdasz nie przejmuj sie na zapas
|
|
|
|
|
|
#1523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
na poczatku sie zastanawialam bo jutro mam urodziny, ale nie ma sensu odkladac ciagle tej diety na pozniej, z reszta, nie robie zadnej imprezy, tortu tez pewnie nie bedzie, jesli juz to zwykle ciasto, chociaz watpie. no i jakos powoli trzeba dojsc do tego co sie obiecalo. wiec zaczynamy od jutra!
|
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
a i Marzenko, napisz cos jak wypadlas na poczatku roku?
![]() pewnie wszystkim szczeki opadly
|
|
|
#1525 |
|
Zadomowienie
|
a więc postanowione...wczoraj wieczorkiem zrobiłam peeling kawowy, nie jadłam późno kolacji, a teraz w pracy mam ze sobą 1,5l wode mineralna (całą obale)
![]() ![]() Jesteście ze mna dziewczynki??
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie ze jestesmy
a przynajmniej ja jestem ![]() wczoraj (i to wieczorem wrr) zjadlam 2 biale buleczki z serem bo chyba ze sto lat tego nie jadlam i nie moglam sie powstrzymac i dzis mam piekny wzdety brzuch- skutek odzwyczajenia sie od takiego jedzenia... blee dzis zaraz jajeczko na twardo z pomidorkiem i pieczywem chrupkim i ide siedziec w kolejce u lekarza blee milego dnia dziewczyny
|
|
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
Siemanko
![]() Eh, od rana tak jakoś charakterystycznie boli mnie brzuszek. Wogóle jestem jakaś taka rozbita. Chyba wiem co to wszystko oznacza i to pewnie z tej radości skonsumowałam pół tabliczki czekolady Heh, ciekawe co się będzie działo za 2-3 dni....![]() A sprzęciku na razie ani widu ani słychu
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1528 |
|
Zadomowienie
|
A mnie właśnie nie boli i troche zaczynam sie martwic bo to mialo być juz dziś....
(ale nie ma innej opcji musi byc...)
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
no a mi poki co udalo sie wytrzymac bez ciastek i tortow
wieczorkiem bede cwiczyc, a zaraz lece na angielski
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
A po rozpoczęciu okej
Widać było zazdrosne miny ![]() A po dzisiejszym dniu w szkole ledwo żyję, a zaraz do książek, buuu. ![]() Schudła któraś co ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.

wrocilam z rodzinnej imprezki ...
Grunt to ponownie wskoczyć na dietkę. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
wystarczy Marzena