Scent Bar V - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-15, 13:26   #1501
paolla
Zadomowienie

Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Dziewczyny którym udało się upolować tą nieszczęsną Galę, może któraś z Was zrobiłaby skan jeśli to możliwe? Skoro ta Gala jest tak trudno dostępna
Proszę bardzo

Na razie wrzucam zdjęcia całych stron, wiem, że ciężko na nich czytać, ale zaraz załączę dokładne zdjęcia poszczególnych fragmentów.

Fenris - jest artykuł o perfumach niszowych i wywiad z panem Lutensem.

Edit: mam już część dokładniejszych zdjęć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (78,8 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (86,4 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (72,8 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (60,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (86,3 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (104,6 KB, 25 załadowań)
paolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 13:41   #1502
Kagan
Wtajemniczenie

Dziewczyny, przetłumaczcie mi to jeżeli możecie
The ethereal fragrance is a romantic fairy tale. Like the mythical tale of Ariadne, who gave Theseus the thread with which he found his way out of the Minotaur’s labyrinth. She slowly climbed the staircase step by step in anticipation. In an unforgettable and precious moment, she was spellbound by the fresh and sensual scent of L’Instant Magic.
Launched 2008
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 13:43   #1503
paolla
Zadomowienie

cd.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (88,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (105,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (113,4 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (107,5 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (103,1 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12.jpg (109,2 KB, 22 załadowań)
Stary 2008-08-15, 13:54   #1504
paolla
Zadomowienie

Kolejne fragmenty:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 13.jpg (122,9 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 14.jpg (105,9 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 15.jpg (91,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 16.jpg (107,7 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 17.jpg (110,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18.jpg (64,3 KB, 18 załadowań)
Stary 2008-08-15, 13:56   #1505
paolla
Zadomowienie

Reszta.

Miłej lektury
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 19.jpg (111,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20.jpg (66,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 21.jpg (98,2 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 22.jpg (90,4 KB, 20 załadowań)
Stary 2008-08-15, 14:01   #1506
Aragonte
Wtajemniczenie

Paolla, dzięki za skany
A może by tak kupić tę "Galę" jeszcze?

Kagan, wydaje mi się, że ogarniam ogólny sens tego tekstu, ale ja marniutko stoję z angielskim, nie będę się wychylać, niech przetłumaczy Ci to ktoś bardziej fachowy
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 14:15   #1507
paolla
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przetłumaczcie mi to jeżeli możecie
The ethereal fragrance is a romantic fairy tale. Like the mythical tale of Ariadne, who gave Theseus the thread with which he found his way out of the Minotaur’s labyrinth. She slowly climbed the staircase step by step in anticipation. In an unforgettable and precious moment, she was spellbound by the fresh and sensual scent of L’Instant Magic.
Launched 2008
Moje kanciaste tłumaczenie:

Eteryczny zapach jest romantyczną bajką. Jak mit o Ariadnie, która dała Tezeuszowi nić, dzięki której znalazł drogę do wyjścia z labiryntu Minotaura. Powoli wspinała się po schodach krok po kroku z niecierpliowością. W niezapomnianym i ważnym momencie została oczarowana przez świeży i zmysłowy zapach L’Instant Magic.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-15, 16:58   #1508
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Blue - jak nie masz czasu na zakupienie sukni proponuje dwa rozwiazania.
Pozyczyc od kogos kiecke
lub
ta, w ktorej juz bylas jakos zmienic. Cos dolozyc, cos odpiac...

moze zdjecie to cos, ktos wymysli?

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 17:13   #1509
Aragonte
Wtajemniczenie

Trzymajcie kciuki, kupiłam hennę do włosów (a właściwie basmę) i będę sobie za chwilę nią samodzielnie nakładać. Włosy już umyte i pod ręcznikiem, ziołowa paćka gotowa, już stygnie, zaraz biorę się do roboty
Mam nadzieję, że nie skończę jako zielonowłosa
Stary 2008-08-15, 17:27   #1510
MoniaK
Zakorzenienie

paolla, dziękuję pięknie za skany

aragonte, jak wyszły włosy?
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 17:57   #1511
Aragonte
Wtajemniczenie

Na razie, chwalić bogów, nie wyszły Siedzą pod czepkiem i ręcznikiem, no i mam nadzieję, że nigdzie się nie wybierają Nastawiłam budzik, koło dwudziestej napiszę, na ile równo udało mi się to draństwo nałożyć. Zdecydowanie odzwyczaiłam się od farbowania takimi ziołowymi specyfikami... Zapach wolę taki, zdecydowanie, ale nakładanie tych ziółek na długie włosy to koszmar. O tym, że łazienka była cała w ciapki, chyba nie muszę pisać?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-15, 18:43   #1512
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Na razie, chwalić bogów, nie wyszły Siedzą pod czepkiem i ręcznikiem, no i mam nadzieję, że nigdzie się nie wybierają Nastawiłam budzik, koło dwudziestej napiszę, na ile równo udało mi się to draństwo nałożyć. Zdecydowanie odzwyczaiłam się od farbowania takimi ziołowymi specyfikami... Zapach wolę taki, zdecydowanie, ale nakładanie tych ziółek na długie włosy to koszmar. O tym, że łazienka była cała w ciapki, chyba nie muszę pisać?
straty zawsze sa

ale moze efekt tego warty?

Nigdy nie robilam tym wlosow...

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2008-08-15, 18:46   #1513
irkax
Zakorzenienie

Cytat:
Na razie, chwalić bogów, nie wyszły Siedzą pod czepkiem i ręcznikiem, no i mam nadzieję, że nigdzie się nie wybierają

Cytat:
Napisane przez secco Pokaż wiadomość
Irko,Zuziu,Moniko-udanego wyjazdu
Dzięki Mam nadzieję, że wypali.

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 18:55   #1514
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Sprzedająca nadal nie odpisała na maila. Logowała się na Allegro o 5 rano, także pocztę pewnie również sprawdzała.
Na początku miałam napisać, ze nie musiała logować się "ręcznie" (jeśli licytuję snipem, to on się loguje za mnie o wskazanej porze i licytuje - mnie nie ma fizycznie przy kompie, ale data i godzina logowania jest). Ale po tym co doczytałam dalej, nie mam wątpliwości - oszustka i tyle...

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Mialem depresje z myslami samobojczymidlatego sie tam znalazlemkolezanka zadzwonila na policje i policja mnie powiozla
Tezo
Cieszę się, że koleżanka była na czas... Kuruj się i wracaj do życia

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Co do herbatek... kochana, mocz? hehe dobrze że u mnie tego nie czuć, Pu-erh zawsze są takie jakieś zapachowo udziwnione ale smaczne
Mnie Pu-erh "pachnie" bagnem

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Mam zamiar w najbliższych dniach uporządkowac swoje CV - wszak doszły dwie rzeczy. Powiedzcie mi czy warto zalogować się na portalach o pracy, umieścić CV w bazie, czy jest duży odzew potencjalnych pracodawców?
Z odzewem bywa różnie - czasem jest duży, czasem żaden. Ale próbować na pewno warto Może akurat będzie ten duży

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Dostalam wokol ucha i czesciowo na policzku takiej reakcji alergicznej, ze niech to penis. Ale boli!
Poczatkowo myslalam, ze moze to kolec cus uszkodzilam - wiec balam sie dotykac lapami ale w koncu w robocie dotknelam okolicy ucha i przeszywajacy prad. Macam a tam jakies babelki.
O kurde! Może idź do lekarza - bo to nie wiadomo co się tam pod skórą potworzy...

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
ale oprócz gór są jeszcze jakieś baseny na Słowacji
ooo, Irka też będziesz tam gdzie ja
Tatralandia (a szczególnie sauny, reszta może nie istnieć )

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Swoją drogą dlaczego taki atrykuł nie ukazał się w TS albo Elle?
Poślę za chwilę PW

Złamałam wczoraj obcas (no, dokładnie, to rozeszło się naprawiane łączenie) - poszłam szukać butów (czółenek, nie sandałów). To oddaje moje wczorajsze emocje - nie mam okropnie szerokiej stopy, ale i tak masa butów była za wąska (pomijając, że 60% mi się nie podobało), a jak nie za wąskie, to nie weszłam w podbiciu (no tak, to mam wysokie ). Strasznie mi się podobały te z reklamy Ecco (takie z 3 paskami) - ale nie było szans - 3 pasek (ten najwyższy) nie puścił w podbiciu. Potem w Bacie - 4 pary - wszystkie za wąskie. To samo w Wojasie, za to w Venecji jedyne, które mi się spodobały i był rozmiar 36 były fioletowe (przeżyję) i... miały 11-cm obcas! (nie jestem w stanie biegać w nich na co dzień). W końcu dopadłam w Deichmanie jakieś - z radości wzięłam dwie pary (czarne i brązowe, z różnym wykończeniem).

NIENAWIDZĘ kupować butów...
Stary 2008-08-15, 19:00   #1515
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Aragonte, podziwiam,ze chce Ci się z tym bawic, ja farbuje najzwyklejszą Wellą i dziękować siłom wyższym, nie spływa i nie kapie pochwal się koniecznie efektem!

Standardowo - skoro ja mam urlop, leje, grzmi i błyska. Chyba się naprawdę zacznę reklamować jako płanetnica (albo prędzej wiedźma od siedmiu boleści) i z braku laku, czyli słonecznej pogody, obejrzałam specjalnie na intencję urlopu zakupione Pachnidło. I najmocniej przepraszam, jesli urażę wielbicielki tego filmu, ale w mojej opinii jest on tak "porywający", że w połowie przyniosłam sobie do pokoju narzędzia totur i najzwyczajniej zaczęłam "obrabiac" paznokcie. Nuda, sztuczność i zadęcie, nawet Hoffman (mimo, że go lubie i doceniam) filmu nie uratował. Szkoda. Za to kolejny raz utwierdziłam się w przekonaniu, że większość (a nawet chyba żadna) ekranizacja nie dorasta oryginałowi, czyli książce, do pięt.
Stary 2008-08-15, 19:05   #1516
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość

NIENAWIDZĘ kupować butów...
Ale mialas przygody bidulko.
Z wysokim podbiciem to jest generalnie przesrane. Na calej lini. Kozaki to juz w szczegolnosci.
Znam to az za dobrze.

Dobrze, ze poczciwy D. ma spory wybor modeli za niewielka cene.

A mnie przedwczoraj przyszly moje ulubione buty - Uggsy. Zamowilam ze stronki Emu. Czarne wysokie na oko rozmiar i w sumie moglam sobie wziac 4 bo 5 sa nieco luzne.
Uwielbiam ten typ butow.

Zmienilam telefon - moj G800 na U600. Dziwnie tak przeskoczyc z lepszego modelu na gorszy ale zalezalo mi na czyms mniejszym i... rozowym. W sumie bajerow i tak nie uzywam. Jeszcze tego nowego nie wlaczylam nawet...

(teraz musze ten moj poprzedni sprzedac.. )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg G800.jpg (38,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg samsung_u600_pink.jpg (15,6 KB, 5 załadowań)

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2008-08-15, 19:36   #1517
Fenris
Czekam na Ragnarok

Sprzedałam właśnie swój nieudany zakup, czyli torebkę Tommy Hilfigera na Allegro (za mała dla mnie) i kupiłam sobie za to Diesel Plus Plus W nst tygodniu mleczko będzie moje!

A tak w ogóle to zapraszam na wątek wymiankowy, bo organizuję zakupy Crazylibellule and the poppies (Crazysticks) - jak dobrze, że Homyk odkrył te cudeńka
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 19:53   #1518
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Dziewczyny... przeżyła chwile grozy Mieliśmy atak nawałnicy, u mnie przeszła trąba powietrzna. Autentycznie - siedziałam na kanapie i prawie płakałam. Powybijało szyby u sąsiadów, w powietrzu latały różne rzeczy, pirouny powalałay drzewa za oknami... Na dodatek rodzice jak się okazało, jechali w tym momencie przez las (wybrali się do znajomych) - cudem ich nie przygniotło Mama po powrocie stwierdziła, że wyglądało jak po uderzeniu krateru

Uff...

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 20:01   #1519
ivanna
Zakorzenienie

Madziu widziałam w informacjach to okropne co sie dzieje dobrze że wrócili cali i zdrowi i że nic się wam nie stało

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-15, 20:02   #1520
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Dziewczyny... przeżyła chwile grozy Mieliśmy atak nawałnicy, u mnie przeszła trąba powietrzna. Autentycznie - siedziałam na kanapie i prawie płakałam. Powybijało szyby u sąsiadów, w powietrzu latały różne rzeczy, pirouny powalałay drzewa za oknami... Na dodatek rodzice jak się okazało, jechali w tym momencie przez las (wybrali się do znajomych) - cudem ich nie przygniotło Mama po powrocie stwierdziła, że wyglądało jak po uderzeniu krateru

Uff...
Biedna, dobrze, ze juz po wszystkim.

Wlaczylam ten zj... telefon.
Jade go oddac i mam nadzieje, ze sie da.
Sraka praptaka.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2008-08-15, 20:06   #1521
Fenris
Czekam na Ragnarok

Wodny Świat na TVN Lecę oglądać.

Madziczko - ja nie oglądam wiadomości za często, więc nie wiem co się dzieje. Współczuję. Masakra.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 20:07   #1522
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:

Uff...
O rany Dobrze, że Twoim rodzicom nic się nie stało...
Stary 2008-08-15, 20:11   #1523
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Rodzice sami przyznali że tego inaczej jak fuksem nazwać nie można Do mamy teraz dopiero dochodzi to, co przeżyła. Widziałam wiadomości - mówi się głównie o Opolu i oklicach, ale podejrzewam, że wkoło Częstochowy musi być poważna katastrofa. Wiem, że w okolicach mojej wsi są powywracane auta i zawalone drogi, znajomy dzownił, że teraz dopiero to odtarasowali.

Maskara, czegoś takiego to ja jeszcze nie przeżyłam- serio.

Idę się napić

Frank Zappa

Stary 2008-08-15, 20:17   #1524
Szara Róża
Zakorzenienie

GG do Szara Róża

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Będę próbować odzyskać pieniądze, nie zostawię tak tego. Nawet by mi do głowy nie przyszło że dostanę taką "suknię" w takim stanie
Nie zostawię tak tego.
Z negatywem zaczekam, w poniedziałek napisze do Allegro.
Odechciało mi się tego wesela.
Blue, co za ludzie?!
Ja właśnie skończyłam batalię z pewną niepoważną sprzedającą, ale ile nerwów przez to straciłam i ile maili napisałam, tego nawet nie chcę wspominać... Na szczęście sytuację udało się rozwiązać i dojść do jakiegoś konsensusu, czego i Tobie życzę

Nie odpuszczaj wrednej babie , koniecznie zgłoś sprawę do Centrum Sporów na Allegro.

Cytat:
No dobra, idę po herbatę, zagryzę ją jakimiś tabletkami uspokajającymi i świat zrobi się bardziej przyjaznym miejscem. Mam nadzieję
Ewuś
Ja właśnie wgryzam się w piątego ogórka kiszonego , którego smak idealnie komponuje się z moim aktualnym nastrojem, hyhy...

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Huraaaaaaaa jestem juz w domkuJem obiad i wywoza mnie do wroclawia do rodzinyAle w niedziele znow powrot do szpitala Jest ze mna coraz lepiej dali mi do domu leki:Permazyna 25mg;Paxtin 20mg;Relanium 5mgNie wiem po co mi to relanium jak dobrze spieChyba go nie bede brac zebym sie tylko czasem od niego nie uzaleznilDziekuje wszystkim za dobre slowa!!!!!!!!!!!!:c mok:
Tezo, trzymam za Ciebie kciuki Zobaczysz, wszystko się ułoży, wracaj szybciutko do dobrej formy

Cytat:
Trzymajcie kciuki, kupiłam hennę do włosów (a właściwie basmę) i będę sobie za chwilę nią samodzielnie nakładać. Włosy już umyte i pod ręcznikiem, ziołowa paćka gotowa, już stygnie, zaraz biorę się do roboty

Ewo i jak, i jak? Pisz szybko, bo umieram z niecierpliwości

Cytat:

Uff...
Madziczku, ożesz!
co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie."

Szara Róża jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 20:23   #1525
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Róźik - było strasznie - nie przesadzam, bo burzami się nie jaram, burza jak burza. Ale to było coś strasznego - mimo, że siedziałam w domu, miałam gniota na żołądku.

Frank Zappa

Stary 2008-08-15, 20:30   #1526
MoniaK
Zakorzenienie

madziczko, rany ale przeżyliście dobrze że rodzice dotarli cali i zdrowi do domu.
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 20:30   #1527
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:
Róźik - było strasznie - nie przesadzam, bo burzami się nie jaram, burza jak burza. Ale to było coś strasznego - mimo, że siedziałam w domu, miałam gniota na żołądku.

Madzik ogladam na TVN 24 u nas zimno na zachodzie wiec nas ominie ,ale strasznie , najgorzej ,ze jeszcze nie koniec idzie dalej.

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 20:46   #1528
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paolla Pokaż wiadomość
Moje kanciaste tłumaczenie:

Eteryczny zapach jest romantyczną bajką. Jak mit o Ariadnie, która dała Tezeuszowi nić, dzięki której znalazł drogę do wyjścia z labiryntu Minotaura. Powoli wspinała się po schodach krok po kroku z niecierpliowością. W niezapomnianym i ważnym momencie została oczarowana przez świeży i zmysłowy zapach L’Instant Magic.
Paolla dzięki bardzo I za wklejony artykuł .

Cytat:
Będziesz miała nowy nick - Ania z Zielonego Wzgórza

Cytat:

Uff...
Madzik, widziałam w telewizji - straszne to było
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 21:15   #1529
Szara Róża
Zakorzenienie

GG do Szara Róża

Cytat:
Bidulko Potworne! Wyobrażam sobie, ile musiałaś najeść się strachu Całe szczęście, że wszystko dobrze się skończyło
co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie."

Szara Róża jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-15, 21:23   #1530
irkax
Zakorzenienie

madziczko współczuję

U nas teraz wali gradem, huk niesamowity. Mam nadzieję, że nie wybije nam szyb

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości