|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Cytat:
cena zblizona, troche tylko drozsze jak skoncze ziaje to se kupie oliwkowa i jagodowa
|
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Co za masakryczne coś musiało mnie spotkać Całą lewą dolną połowę twarzy mam napuchniętą No ja pier... Nie dość, że mam dwie wielkie bolące gule na czole, to jeszcze spuchniętą część twarzy Mama TŻta mówi, że muszę iść do dentysty, żeby mi przepisał antybiotyk zeby wyleczyć stan zapalny i podjąć w ogóle jakiekolwiek leczenie A potem to albo dentysta albo jakis chirurg dentystyczny Przecież ja padnę ze strachu, chyba się wcześniej upiję, bo na trzeźwo tam nie pójdę za chiny ludowe
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2009-01-18 o 11:24 |
|
|
|
#1504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to bardzo miłe, aż się zarumieniłam
|
|
#1505 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda że kremowa, tak mi się zachciało żelowej maseczki, a jakby była peel-off to już w ogóle byłoby super. Cytat:
Ale jeśli zrobił się stan zapalny to lepiej iść jak najszybciej, żeby dało się ząb uratować.
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
Yen idź czym prędzej do lekarza
A może Cię przywiało? Może masz zapalenie okostnej jak ja miałam? Też wtedy spuchłam i miałam wrażenie, że to ząb boli i że zaraz mi wszystkie zęby wylecą z dolnej szczęki a to była okostna i zapalenie ślinianki do tego. Pomógł mi antybiotyk. Ja z tym byłam u laryngologa a nie u dentysty.
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-01-18 o 11:49 |
|
|
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś się wstydzę przy rodzinie łał fajny kierunek ![]() Yen, współczuję, problemy z zębami są straszne mam nadzieję, że dentysta Ci ulży i że to nie będzie wymagało długiego leczenia
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
Lizzie to ciekawy kierunek studiujesz
I czekam na foteczki Będzie co oglądać tak czuję ![]() Dagmarko witaj Yennefer, pędem do lekarza, nie możesz tak cierpieć słonko!!
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
jaka niedziela może być miła kiedy w perspektywie ma się wolny poniedziałek ![]() Isa rzucam łopatkę do zakopania dołka Lizzie, Nina czekam na fotki Yen do lekarza marsz!![]() Przypomniałaś mi, że muszę się umówić na odkładaną wizytę kontrolną ![]() Vibesko fajnie, że impreza była udana ![]() A ja od rana robię pączki z Mamą
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest piękna i już moja ukochana ![]() Jakaś dziewczyna podeszła do mnie i chciała ją ode mnie kupić ![]() Ale już nie oddam jej Zazdroszczę Ci tego poniedziałku Wypocznij sobie, należy Ci się.A jak humorek ? Lepiej sie już czujesz ??
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Humor lepszy już od czwartku i z każdym dniem szerszy uśmiech
|
|
#1513 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cześć dziewczynki.
Napisałam już jednego posta, ale wywaliło mnie z wizażu. Muszę zaraz pisać moją pracę zaliczeniową, jeszcze jakieś 4-5 stron koniecznie muszę napisać, potem będę sztucznie rozmnażać ilość za pomocą przypisów, interlinii i bibliografii. Ale mi się nie chce. ![]() Postanowiłam się zdrowo odżywiać, więc na śniadanie pożarłam miseczkę owoców w jogurcie. A od dzisiaj ograniczam papierosy - jeden dziennie i koniec - za dwa tygodnie mam zamiar odstawić je zupełnie. Trzymajcie kciuki, bo to wcale nie takie proste, zwłaszcza przy sesyjnym stresie.Yen śmigaj do lekarza, nie ma na co czekać, bo samo raczej nie przejdzie a może się tylko pogorszyć.
|
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Isa a ty też się nie smutkuj, dobrze Ice trzymam za ciebie kciuki mocno! Papierochy to zuo, będziesz piekniej pachnieć i wogóle !! Dasz rade!
I'm woman in love !!!! Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2009-01-18 o 12:30 |
|
|
|
|
#1515 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie da się ukryć
![]() Cytat:
![]() Idę pomalować pazury i porolniczyć się trochę
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-01-18 o 12:37 |
|
|
|
|
#1516 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja to jestem zawsze tak panicznie przerazona, jak mają mi coś robić przy zębach, że potrafię uciec z fotela. Raz uciekłam Ale to faktycznie moze być zapalenie okostnej, bo chomik mi się powiększa, ale na razie na szczęście nie za bardzo boli. Mam nadzieję, że do jutra mi się nie pogorszy ![]() Lizzie, a co będziesz robić po tej biotechnologii? W laboratorium pracować? Vibesko, bo ta sukienka śliczna jest ![]() Karolinko, cdobrze jest słyszeć, że z każdym dniem coraz lepiej ![]() Ice, trzymam kciuki za postanowienia
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2009-01-18 o 12:49 |
|||||
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Vibesiu
![]() ice trzymam kciuki Papierosy są straszne, cieszę się, że mnie nigdy do nich nie ciągnęło i nie ciągnie.
|
#1518 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Mam taki pytanie, nie wiecie u jakiego lekarza i w jaki sposób leczy się szczękościsk?
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dziewczyny, miałyście kiedyś jakieś kosmetyki ze Starej Mydlarni? Ostatnio w Naturze widziałam te czekoladowo-pomarańczowe, ale nie było testerka i nie dało się nijak tego poniuchać a kuszą mnie trochę http://www.mydla.pl/?p=productsList&iCategory=153
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
No dziewczyny, nie przesadzajcie
![]() Ja muszę sie wymaseczkować dzisiaj, jak zwykle po imprezie i po piciu mam cerę jak pupcia niemowlaka ale przydałoby się ją nawilżyć
|
#1521 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
|
|
|
#1522 | ||
|
Zadomowienie
|
Ja porobiłam dziś korzystając z nieobecności rodzinki, inaczej pewnie patrzyli by na mnie jak na wariatkę
A kierunek fajny aczkolwiek perspektywy pracy w Polsce znikome ![]() Cytat:
Cytat:
ale ogólnie praca w labie to mój żywioł i mam nadzieję że uda mi się taką znaleźć.
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja się poodwykuję póki nie zdam przynajmniej 2 egzaminów. Pora wdrożyć jakiś system kar i nagród bo bez sensu się rozpieszczać za nic ![]() Nie mów mi o kfc, uwielbiam to żarcie chociaz ostatnio skusiliśmy się z TŻ na duży kubełek HotWings a nie wiedzielismy że to jest z kośćmi i trzeba ogryzać, się wkurzyłam delikatnie no ale ta panierka wynagradza wszystko ![]() Bo wiem, że Cię to ucieszy Ojej jak ja bym chciała, podziwiam Cię za motywację do ćwiczeń, ten mój step i piłki 2 razy w tygodniu to nic nie dają, a jestem zbyt 'rozwalona' żeby mieć czas i ochotę na jakieś codzienne ćwiczenia ![]() Ja tam nie rozumiem po co wlewać w siebie samą wodę, jak już się pije to chyba lepiej wypić coś co ma jakieś wartości odżywcze lub przynajmniej jakoś działające jak w herbacie, kawie itp. ![]() Mnie też tak czasem dopada, ale rzadko bo mi żal na jedzenie jesli wiem, ze np. w godzinkę mogę być w domu i sobie coś zrobić 'za darmo' ![]() Kiedyś chciałam i żałowałam, ze się nei dostałam tu w KRakowie, ale już mi przeszło. Nie jestem typem naukowca, uczyć się nie lubię i wystarczy mi ten kierunek co mam ![]() Znikam oficjalnie już, jeszcze tylko na nowości wrzucę linki
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
oj cieszy cieszy
perfumowa wishlista niebezpiecznie sie wydluza ![]() wiecie, ze ja w styczniu kupilam tylko Serendipitous? nie poznaje siebie... moglabym sie skusic jeszcze na Lole Midnight ale narazie z kasa krucho wiec Lola musi poczekac na lepsze czasy. moze w koncu troche sie odkuje finansowo i po sesji znow bede mogla poszalec na allegro
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-01-18 o 14:10 |
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was chciałaby przygarnąć maskę zwężającą pory Ziaji Pro (użyta może z 5 razy) ?? Mi niezbyt służy
|
#1526 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cześć
Jestem w wirze sesji także nie mogę Was na bieżąco podczytywać ![]() Vibesko bardzo gratuluję nowej miłości! Od razu widać jak Ci dodała skrzydeł Dzisiaj chyba skuszę się o ile będą na te pędzle w Body Shopie
|
|
#1527 |
|
Zadomowienie
|
Nosku witaj!
Właśnie wrzuciłam zdjęcia na odpowiedni wątek, od dziś odwyk absolutny
|
#1528 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko ja też nie wiem czemu wszyscy zalecają picie wody, ale wg. mnie jednak ona najlepiej oczyszcza organizm i nawadnia go od środka. Ja muszę więcej wody pić w zastępstwie słodkich napojów, bo te pochłaniam nieraz litrami
![]() nosku hej ![]() lizzie śliczny masz zbiór, co zresztą już napisalam w tamtym wątku Jak tak oglądam te zbiory(Twój i ostatnio Hosenki i rzyrafki) to sobie zdaję sprawę, że wcale nie mam tak dużo kolorówki i mogę spokojnie kupować dalej ![]() EDIT: Przypomniałam sobie, że powinna mi już przyjść karta Douglasa, ciekawe tylko kiedy
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-01-18 o 15:25 |
|
|
|
#1530 | |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
ale twój zbiór też był śliczny i cieszący łoczy![]() Cytat:
Ja już niestety muszę przystopować, codziennie używam innych kosmetyków, innych kolorów i ich praktycznie wcale nie ubywa A meteorytowymi kulkami to mnie chyba jeszcze po śmierci obsypią
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.

tylko chyba drogo troche - 40 zł Bywają taniej? I na ile takie pudełko starcza?
cena zblizona, troche tylko drozsze

Całą lewą dolną połowę twarzy mam napuchniętą
Mama TŻta mówi, że muszę iść do dentysty, żeby mi przepisał antybiotyk zeby wyleczyć stan zapalny i podjąć w ogóle jakiekolwiek leczenie
stęskniłam się za wami i za tym waszym kuszeniem
Zgadzam się, że ładna kobietka z Ciebie.
Ale jeśli zrobił się stan zapalny to lepiej iść jak najszybciej, żeby dało się ząb uratować.
i że to nie będzie wymagało długiego leczenia

A ja to jestem zawsze tak panicznie przerazona, jak mają mi coś robić przy zębach, że potrafię uciec z fotela. Raz uciekłam
Ale to faktycznie moze być zapalenie okostnej, bo chomik mi się powiększa, ale na razie na szczęście nie za bardzo boli. Mam nadzieję, że do jutra mi się nie pogorszy