|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Cytat:
takie coś bardzo wzmacnia, złe chwile najlepiej czasem przemilczeć zeby nie mówić za dużo bo potem można żałować!
|
|
|
#1502 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A w kuchni możesz śmiało pozbyć się jednego kaloryfera. W kuchni zwykle jest ciepło od gotowania itd, więc myślę, że jeden wystarczy. U mnie w domu jest właśnie jeden kaloryfer obudowany drewnem (takim tylko wzorkiem ozdobnym, żeby go nie było widać, bo przed nim stoi narożnik, ale nie zasłania go w całości), a okno mamy na wschód, więc do południa jeszcze słońce nam kuchnię ogrzewa. Nie wiem ile metrów ma moja kuchnia, ale jest wielkości pokoju, więc taka średnio-duża i ten jeden kaloryfer zupełnie wystarcza. |
|||
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
ojejku
co się onaelli stał??onaelciu kochana nigdy nie jest za późno.. przed wszystkim zawsze można wsyzstko odwrócić.. nawet jeśli się wydaje, że powiedziało się o to jedno słowo za wiele i nie marudź tylko jak bianeczka nie wolno się poddawać nigdy jeśli kochasz i wierzysz w te milość ni to nie rezygnuj zn iej tylko dlatego, ze jestes sfrustrowana wnerwiona... zniecierpliwiona....onaelcia nie załamuj się tak łatwo.. nie wolno... trzeba stawiać czoła życiu...bo inaczej całe życie bedziesz uciekała Nie wiem co się wydarzyło między Wami i pewno mnie zaraz ochrzanisz, że to nie moja sprawa i skoro nie znam sprawy to nie powinnam... ale ja wiem po moim związku z moim TZ.. warto walczyć... my mielismy wiele kryzysów...ale jesteśmy nadal razem i jesteśmy teraz szczęśliwsi niz kiedykowliek.. to prawda nigdy nie przerabiałam związku na odległość ... ale wiem jedno.. o miłość trzeba walczyć.. bo jeśli nie miłość to co Ci pozostało Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-02-02 o 22:37 |
|
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
ma chwilę załamania
![]() rozumiem ją absolutnie bo przez to też przechodziłam a z tym tortem to super pomysł! mam foremkę serce to też coś zrobię albo może takie małe ciasteczka i jakoś ładnie ozdobione?? i będzie je zjadał ze mnie wiem!!!!! zrobię sobie bieliznę z ciastek heheheh to jest myśl z czerwonej wstążki szkielet staniczka na cycuszki małe serduszka ciasteczka, na dół trochę większe a na tył na pupcię też malutkie ciekawe co powie
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka Wspólnie zamawiamy buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2009-02-02 o 22:34 |
|
|
|
#1505 |
|
Rozeznanie
|
Onaella tak mi przykro
taka smutna wiadomość,.... ja też nie umiem żyć na odległość, dlatego ja po roku rozłąki rzuciałam jedne studia i zdawałam na drugie aby być z TŻ, wiedziałam, że ze On swoich nie zrezygnuje.... zrobiłam wszystko a by z nim być, ktoś by powiedział, zawaliłaś rok, jak mogłaś dla kogoś ze studiów rezygnować, straciałas rok....a ja mówiłam, że straciłam rok na studiach, ale zyskałam resztę życia przy boku mojego TŻ a studia... jest ich pełno, można się postarać, na które się chce... ja tak zrobiłam..... przeanalizowałam wszytsko....a nie było łatwo, wymiana zdań nie była łatwa..... ale ja wiedziałam czego chcę, rzuciałam się na głęboką wodę, może i rok straciłam (według niektórych) ale zyskałąm z nawiązką ja poświęciłam duużo dla Niego ale potem on dał mi jeszcze więcej..... nie można na odległość skreślać związku..tak mi się zdaje
|
|
|
|
#1506 |
|
Raczkowanie
|
Cóż moge Ci teraz powedzieć
i przemyśl to na spokojnie, choć wiem, ze to bardzo trudne... tancerka212 ja mam takim motywem ozdobiony pokoik - możesz namalować sama, albo kupić gotowy szablon i nie potrzebna Ci do tego Ikea, spokojnie takie rzeczy kupisz teraz w jakimś Practikerze, Castoramie itp... Moja mama chciała nas (mnie i Tżta) oskubać jak widziała co się działo w czasie remontu: nowoczesne kolory na ścianach, przerabianie mebli, malowidło moje kochane, podświetlenia, zdjęcia... A później, jak sąsiad przyszedł to go zastałam w moim pokoiku, po przyjeździe do domu - bo się mamcia aż musiał pochwalić |
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki jeśli się ze mną zgadzacie podpisujcie się pod tym postem..
APEL do Onaellci Walcz dziewczyno, nie poddawaj się...POgadaj z TŻ, na pewno zostawiliście wiele niedomówień i na pewno nie jest jeszcze za późno Nie wolno rezygnować z czegoś co zaszło tak daleko i na pewno było podbudowane ogromną miłością ONAELLA BĄDŹ PRAWDZIWĄ PM2010 nie mozesz się poddać.. my CIę tu wspieramy i życzymy Wam jak najlepiej Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-02-02 o 22:43 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1508 | |
|
Rozeznanie
|
Nie podejmuj pochopnych decyzji. Ja wiem, że Wam jest ciężko, bo też to przeżywałam jak między mną a TŻ było 6 godzin różnicy (oczywiście na zegarku, bo samolotem, to było około 10 godzin) i nawet na rozmowę na Skype nie zawsze mogliśmy się zgrać (TŻ czasem wstawał o 5 rano, żeby ze mną na Skype pogadać). Onaella poczekaj jeszcze tylko trochę. Jeszcze chociaż do wakacji; pojedziesz do niego, pobędziecie razem i znów wszystko będzie okay. Zobaczysz. Przez telefon, to nie jest ta sama rozmowa. Odległość trochę zobojętnia, ale jak już znowu będziecie się widzieć codziennie, to zobaczysz, że będziesz się cieszyć, że nie zakończyłaś tego tak pochopnie. Najwyżej nie dzwońcie do siebie przez tydzień, żebyście zatęsknili za swoim głosem. Trzymam za Was kciuki i życzę jak najlepiej
Cytat:
Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2009-02-02 o 23:13 |
|
|
|
|
#1509 |
|
Raczkowanie
|
Onaella 2 lata żyłam z moim TZ na odległość. Jedno co mnie to nauczyło...wiele słów można napisać powiedzieć na odległość które nigdy byś nie wypowiedziała na żywo. Poza tym nie polecam rozwiązywać problemów na odległość bo to zawsze się źle kończy.
Wiele można sobie dopowiedzieć i wiele niestniejących problemów samemu stworzyć.Głowa do góry mam nadzieje, że sobie wyjaśnicie wszystko !
Jesteśmy razem od 26.10.2002Nasze zaręczyny Nasz ślub 28.08.2010 http://suwaczki.waszslub.pl/img-2010082801801830.png Edytowane przez Alunna Czas edycji: 2009-02-02 o 22:52 |
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm nie wiemy co się stało między Onaellą a jej tżtem ale hmmm ja bym moze właśnie spróbowała zrobić sobie od siebie taką przerwę? powiedzmy tydzien- niedzwonienia do siebie, tydzień na przemyślenia, ochłonięcie od złych emocji i wyciszenie się... ale od jakiegoś czasu ten problem ma Onaella bo nie raz już tu pisała... ja też mam w jakimś sensie związek na odległość bo z tżtem widzimy się tylko w weekendy.. to nie to samo ale jednak namiastka tego że nie mozemy się widziec kiedy chcemy... nie wiem co poradzić bo nie znam sytuacji ale szkoda mi naszej panny młodej...
a co do wnętrza to jeszcze mam rok czasu na pomysły ale gadałam z siostrą i nasunęła mi pewną wizję wystroju wnętrza muszę pogadać z tżtem na temat mebelków i zobaczymy czy mój plan jest realny. a co do kaloryfera to tez mi się wydaje ze jak będzie pod jednym oknem to już pod drugim mi nie potrzeba... tym bardziej ze będzie tez ogrzewanie podłogowe a to jednak tez coś daje.. a pod okienkiem wtedy można zrobić jakąś szafkę z blatem itp... coś się wymyśli... kurczę dziewczyny tak mówicie z tym narożnikiem że głupia sprawa... chyba będziemy musieli z tżtem to jeszcze obgadać, pochodzić po sklepach i porównać jaka jest powierzchnia spania na poszczególnych ersjach.. wybierzemy największą hehehe bo lubimy z tżcikiem w nocy przestrzeń alllllle mam dużo myślenia
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
tancerka.. mnie tam sie narozniki nawet podobaja..ja nie lubie jak jest jedna marna kanapeka a na okolo fotele taborety krzesla.. jak jest kanapa narozna to od razu jest wiecej do siedzenia miejsca.. a ze jest delikatnie mowiac nie za ustawna.. no coz... jak ktos ma inwencje to mu samo wpadnie jak poustawiac taka kanape na sto roznych sposobow
.. nie ma co tancerciu..... subiektywnosc jest straszliwa cecha forum mój TŻ chce zamontować pod naszym domkiem pompy wodne do ogrzewania naszego gdniazdka.. ale jak czytalismy opnie to popadaly ze skrajnosci w skrajnosc... takze to kwestia umiejscowienia, ustawnosci, warunkow ze tak powiem na miejscu.. i wiadomo niektorzy lubia miec zawalisko a niektorzy przestrzen. dla niektorych najlepszy jest minimalizm a niektorzy lubia dużo... to wszystko zalezy od na prawde wuielu czynnikow wiec wiesz... mozesz zasiegac opinii u wielu zrodel, ale decyzje i tak bedziesz musiala podjac sama... |
|
|
|
#1513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze sie zastanawiam o co ci faceci sa wlasciwie zazdrosni ![]() dobrze, ze moj TZ nie jest takim zazdrosnikiem bez powodu ![]() Cytat:
![]() a my wlasnie ogladnelismy razem z TZem te katalogi z Neckermanna i powiem wam, ze sporo jest hoteli gdzie sa znizki dla nowozencow (w takim wypasionym hotelu na Malcie az 25%), a do tego daja do pokoju owoce, kwiaty, butelke wina, a czasem romantyczna kolacje przy swiecach. super sprawa. na pewno bedziemy szukac w przyszlym roku wyjazdu ze znizka dla nowozencow ![]() i stwierdzilismy, ze chyba w tym roku jednak wybierzemy Tunezje, bo w Egipcie chcielibysmy tyle wycieczek fakultatywnych, ze chyba bysmy poszli w tym roku z torbami. a w Tunezji jest taniej, safari tez jest, no i TZ chcialby isc na taki targ arabski a Egipt chyba zostawimy na poslubna i wtedy rozwalilmy tam wiecej kasy na nurkowania, swiatynie itp.
|
||
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
My bylismy w tym (oj.. to już w zeszłym) w Chorwacji.. a teraz to powiedziałam TŻ, że zrobimy sobie wakacje pod gruszą (czyli gdzieś nad najbliższym zalewem bedziemy się plackować na czekoladki.. bo trzeba w koncu zarobic jakies pieniazki na tę Turcję a zamierzam na niczym nie oszczedzac bo Turcja to raj na ziemi.. i tylko mam nadzieję, że nie przydarzy się żadne trzęsienie ziemi ani atak terrorystyczny
i postanowiłam, że zrobię to nawet jeśli mój teść uzna, że wyciskam mojego TZ jak świnkę skarbonkę z pieniędzy.. postaram sięzarobić jak najwięcej żebbym mogła powiedzieć mojemu teściowi: i co zatkało kakao :P sama sobie opłaciłam wyjazd i juz ![]() Wiem, ze moze się to wydać nonszalanckie i takie bezwględne.. ale same juzwiecie.. moja miłość i tęsknota do Turcji rosną z roku na rok.. szczegołnie, że poza msn-em i facebookiem nie mam kontaktu z moją kochaną Aysą.. tak mi siędo niej tęskni.. fajna z niej dziewczyna i niesamowita przyjaciólka... muszę jąpoznać z TZ moim .. może potem będziemy co roku wyjezdzac na wakacje do Ayse ![]() Nie chcę jeszcze prowadzać TZ do Egiptu bo no dla mnie to byłby 3 wyjazd tam...a i widzę, że on jakos tak niespecjalnie do tych piramid....a jużudało mi sie go przekonać do Turcji Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-02-02 o 23:17 |
|
|
|
#1515 | |
|
Zakorzenienie
|
my do Chorwacji na pewno jeszcze wrocimy, bo oboje uwielbiamy ten kraj
Cytat:
ma byc woda, plaza, w miare kameralny hotel z zielenia, niedaleko jakies miasteczko. jak jest ladnie to moze jechac do kazdego kraju i nie zalezy mu na jakims konkretnym choc na ta Tunezje juz jest w sumie zdecydowany, bo mu kolezanka w pracy zareklamowala i nabral ochoty. szczegolnie mu na arabskim targu zalezy ciekawe co on tam bedzie kupowal
|
|
|
|
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
my tez dzisiaj zaczęlismy rozmawiać z tżtem na temat wakacji ale u nas główny problem to kogo zabrac ze sobą... lubimy towarzystwo przyjaciół na takich wyjazdach bo wtedy są niesamowite szaleństwa ale kurczę teraz im wszyscy starsi i mają pracę to nie wiadomo jak to zgrac?? skąd będę wiedziała np w maju czy ktos bedzie mógł z nami pojechac we wrzesniu??? nie wiem.. najwyżej skoczymy sobie na romantyczny wyjazd we dwoje hehehe ale taki to juz w podróż poślubną bym wolała a teraz jeszcze zabrac znajomych na tygodniową imprezę
![]() Kubusewa masz świętą rację z tym subiektywizmem.. i tak zrobie tak jak będzie pasowało do mojego wnętrza ale rady i sugestie dziewczyn są bardzo pomocne w wysnuwaniu argumentów ZA i PRZECIW wzięłam sobie to zanotowałam w głowie i będę pamiętac... a co do przemeblowywania to ja lubię raz postawić a porządnie i niech stoi hehehe więz mi akurat nie przeszkadza to ze narożnik jest nieustawny![]() lecę dziewczynki spac buziaki
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy... na to pytanie nie padła odpowiedz Ale ja wiem swoje.. najpierw Turcja potem reszta świata
|
|
|
|
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no u nas to raczej na taka wycieczke znajomi odpadaja, bo na last to juz w ogole bedzie ciezko kogos znalezc zeby wszyscy mieli wtedy urlop, nie byli za granica w pracy itp. z reszta jakos juz tak mam, ze nie lubie dstosowywac sie do grupy. a wyjazdy ze znajomymi cechuja sie tym, ze zanim wszyscy podejma wspolna decyzje to minie pol dnia. wiec wypady ze znajomymi owszem, ale tylko niedaleko (na deske ), na weekend, w formie jednej wielkiej imprezy (bo wtedy nie trzeba nic organizowac tylko toczy sie samo )wlasciwie nasi znajomi nadaja sie tylko do imprezowania. nie wyobrazam sobie np. brac ich z nami w takie gory )no a ja oczywiscie nie tknelam dzis ani jednego zadania z ekonometrii
|
|
|
|
|
#1519 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Piękne
internet mi padł kompletnie i nie mam pojęcia kiedy w końcu będzie znowu działał![]() Tyle mnie nie było a tutaj taka smutna wiadomość od Eli Nie wiem, co napisać jakoś nie brałam nigdy pod uwagę tego, że któraś z nas zrezygnuje Trzymaj się EluO podróży poślubnej rozmawialiśmy tylko tak wstępnie W sumie to dla mnie najważniejsze jest, żeby spędzić ten czas z moim cudownym męzem![]() Za 2 tygodnie mamy spotkanie rodziców miało być w wakacje, ale jednak robimy wcześniej. Już się zaczynam stresować!Ja chcę WIOSNĘ!!! ponuro teraz jak nie wiem
|
|
#1520 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam w końcu i ja...
Dziś produkcja postów szła pełną parą i nie łatwo było ten 1 dzien nadrobić... Cytat:
Mi dziś ciężko było przez te 7 stron przebrnąc...A co do nadrabiania, to tematy tutaj często sie powtarzają i na pewno nic cię nie ominie z poprzedniego wątku, to chyba tylko lista Must Have Panny Młodej była dość ważna i to by dokłądnie przejrzeć ten wątek:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=171220 By nie popełnić istotnych błędów przy wyborze kreacji Do reszty na pewno wkrótce wrócimy Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przykro mi Onaelu A ja dzis cały dzień zakówałam pewną wyjątkowo głupią i bezsensowną ustawę Nie za dużo sie nauczyłam, bo chyba wypadłam z wprawy... Ale trzeba się jakoś zmobilizować i jutro dalej będę ja męczyć... edit: ja, jak zwykle, w końcu nadrobiłam zaległości, a wy już spać poszłyście
Od dawna nie korzystam z tego profilu na wizażu tylko z innego. Edytowane przez kasia083 Czas edycji: 2009-02-03 o 00:51 |
|||
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Onaella, 3maj się mocno Może nie będzie tak źle. Musielibyście wszystko "na żywo" obgadać, ale ciężko z tym 3mam kciuki, żeby było tak jak powinno być. Nad podróżą poślubną jeszcze się nie zastanawialiśmy, ale pewnie będzie to coś w Polsce. Na resztę świata jeszcze będziemy mieli czas po ślubie ![]() Nad wystrojem mieszkania też nie mam czasu nawet myśleć, najpierw trzeba go mieć, a potem można się o inne rzeczy martwić ![]() A ja dzisiaj miałam sprzeczkę z moim K. Na szczęście już wszystko wyjaśnione, ale nie lubię się kłócić
|
|
|
|
#1522 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie, znalazłam dziś taki śliczny walczyk do pierwszego tańca
![]() http://www.youtube.com/watch?v=JARV0UH5ajI No... w kazdym razie rytm na 3 i walca wiedeńskiego sie da do tego zatańczyć (już próbowałam, ale tak sama) ![]() A do tego bardzo lubię ta piosenkę... tylko dopiero teraz sie wsłuchałam w jej rytm... mój Tż jeszcze nie wie o moim znalezisku, ale on też lubi te klimaty... ciekawe co na to powie... tłumaczenie tekstu tez chyba nie jest najgorsze... http://www.tekstowo.pl/piosenka,chad_kroeger,hero.html
|
#1523 |
|
Wtajemniczenie
|
Elu bardzo mi przykro, ale bardzo mocno będę za Was trzymałą kciuki aby się jedna ułożyło wszystko między Wami... przemyśl wszystko dokładnie i zastanów się dobrze czy widzisz swoje dalsze życie bez Twojego TZta... to są bardzo trudne, któe podejmuje się często na całe życie, a w Waszym przypadku podwójnie trudne gdyz jestescie z dala od siebie, ...ale dziewczyny dobrze mówią, że na odległość takie rzeczy nie mają sensu, bo jakbyście byli razem to pewnych rzeczy nie powiedzielibyscie sobie...
mimo wszystko głęboko wierzę, że przetrwacie to a tak w ogóle to dzień dobry i miłego dnia życzę
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() dostalam 5 z ewaluacji )wiec dzis jedynie musze jechac po dwa wpisy i sie uczyc a jutro chyba pojdziemy rano z TZem przed jego praca zlozyc wnioski o wydanie paszportow mam nadzieje, ze to prawda, ze robia zdjecia na miejscu (kolega nam tak powiedzial... )
|
|
|
|
#1525 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hm... te PM2010 wyjątkowo inteligentne są
|
|
#1526 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wybacz jozia, straszliwie mnie to rozbawilo Naprawde w takie rzeczy wierzysz?Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale Ci fajnie z tym remontem Tez bym juz chciala moc sobie tak wszysciutko planowac ![]() Cytat:
Cytat:
Choc TZ twierdzi ze jak bedziemy mieli mniej miejsca to sie bardziej bede tulic W sumie ma racje, jak dajemy rade sie wyspac na mojej jednoosobowej kanapie na stancji to na kanapie to juz calkiem full wypas bylby ![]() Onaellcia ja tylko moge sie podpisac pod tym wszystkim co dziewczyny naskrobaly.. Trzymaj sie mocno ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wiec jak widzisz-glosy sa podzielone
|
|||||||||
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to zdaj koniecznie relecje. i sprobuj cyknac fotki ![]() wczoraj wyznalam TZowi, ze chce miec na slubie zelowe tipsy... a on od razu, ze w zyciu, ze on bierze slub ze mna, a nie z jakas tipsiara i ze on nie rozumie dlaczego ludzie w dniu slubu robia z siebie jakies czupiradla, ktore w zaden sposob nie sa podobne do nich na codzien alez wybuchnal ![]() ale jak mu powiedzialam, ze to nie takie kwadratowe, dlugasne chamskie tipsy tylko takie krotkio, naturalne, ze nawet nie pozna, ze sztuczne i ze to po to, zebym np. nie zlamala paznokcia w dniu slubu, bo na wszystkich zdjeciach bedzie (moj odwieczny problem - pieknie wyhoduje i sie zlamie ) to troche zlagodnial
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-02-03 o 10:02 |
|
|
|
|
#1528 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Zapomniaam jeszcze do tego posta Kasi sie odniesc:Cytat:
"Someone told me Love would all save us But, how can that be Look what love gave us A world full of killing And blood spilling That world never came " to nie przemawia jak dla mnie za tym, zeby ta piosenka byla pierwszym tancem WIem, ze potem sie tekst rozwija w innym kierunku... No ale mimo wszystko ![]() Cytat:
Chociaz powiem szczerze, ze to mierzenie to bardziej traktuje jako babski wypad Ale jak sie uda cos zrobic to wam pokaze na pewno ![]() A co do tipsow to ja tez bym jakies delikatne chciala miec na slubie zeby moje lapki jako tako wygladaly jak bedzie zblizenie przy zakladaniu obraczek Tez o tym powiedzialam TZtowi.. zdziwil sie neizmiernie aczkolwiek sprzeciwu nie wyrazil
|
||
|
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana ja ci dobrze radzę! skoro ta kobieta jest taka wspania i jest taką super koleżanką, to ja bym jej nie poznawała z twoim Tż, jeśli jest dobrze jak jest to niech tak zotanie. Bo możesz się kiedyś okazać, że twój tż zostanie w tej Turcji z nia a ty zostaniesz sama. Wiem że to czarny scenariusz ale trzeba dmuchać na zimne!
|
|
|
#1530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te moje paznokietki to na prawde kiepskie sa i nie chce nimi swiecic na zdjeciach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.

takie coś bardzo wzmacnia, złe chwile najlepiej czasem przemilczeć zeby nie mówić za dużo bo potem można żałować! 

na szczęście wybiłam mu ją z głowy hahaha potem jeszcze myśleliśmy o jednej ścianie w głębokim fiolecie, żeby zrobić na niej naklejkę taką wielką ładną jak to teraz są modne i fajnie oświetlenie zamontować ale ostatecznie udało mi sie przekonać tżta że jednak w takich małych wnętrzach ściany powinny być jasne, a ewentualnie w tych kolorkach to mogą być zasłony, dywanik czy jakiś wazon- no i się zgodził
jeszcze kwestia ustawienia szafy jest nieuzgodniona heh ale na to mamy jeszcze czas. A powiedzcie mi ile drzwiową szafę trzeba zrobić na 2 osoby w domu???? bo my nie chcemy zagracać sobie pokoju szafami więc zrobimy sobie taką fajną szafę jak u koleżanki widziałam- robiona na wymiar- od podłogi do samego sufitu- meeeeega pojemna!!! ja bym potrzebowała 2drzwiowej tylko dla siebie i to bardzo się streszczając bo mam tony ubranek, ale 4 drzwiowa szafa to nie za dużo??? toż to pół pokoju mi zajmie... hmmmm....
i już mamy koncepcję hehe ale najpierw musimy wymyslić jakąś kolorystykę heh
ale zobaczymy jeszcze bo nie mamy jeszcze konepcji.. tak tylko sobie weszliśmy do naszej części domku czekającej na remont żeby popatrzec co mniej więcej będzie gdzie stało...
i przemyśl to na spokojnie, choć wiem, ze to bardzo trudne...
Wiele można sobie dopowiedzieć i wiele niestniejących problemów samemu stworzyć.