|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VIII
No proszę, zostawić Was na trochę i już. Znów Ciacha na tapecie
|
|
|
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym przypuszczam, że gdyby te wszystkie seriale historyczne robione były zgodnie z prawdą historyczną, to wszyscy Ci bohaterowie nie byliby wcale atrakcyjni,a niedomyci, bezzebni i z odpadającymi nosami
|
|
#1503 |
|
Zadomowienie
|
W temacie ciach to... z młodzików tylko ten Pan sobie na to miano zasłużył [oczywiście jak dla mnie w moim rankingu ciach], bo generalnie wolę jednak starsze ciacha... jakkolwiek to brzmi
![]() uwielbiam tę moc z jaką wykonuje Obławę Jacka Kaczmarskiego Edytowane przez danaida Czas edycji: 2009-04-09 o 10:52 |
|
|
|
#1504 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Polecam też Rzym (tak na marginesie to uwielbiałam czołówkę w pierwszym sezonie - o ile dobrze pamiętam- różniła się). Miałam tą przyjemność, że oba seriale oglądałam na projektorze, więc obraz był na całą ścianę |
|
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo lubiłam Rzym
Na początku trochę dla mnie przynudnawy, ale potem się wciągnęłam. Uwielbiałam Atię i Servillę Ale i tak najbardziej podobała mi się Kleopatra - tzn. w sposób, w jaki ją przedstawili ( a raczej - kogo z niej zrobili ). Boska była![]() Po cichu liczę, że nasza "kochana" TVP nada drugą serię w końcu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-04-09 o 10:54 |
|
|
|
#1506 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ale wtedy nie był taki przystojny ![]()
|
|
|
#1507 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ale potem już mi się podobała Pewnie tak, przynajmniej jest nadzieja skoro wyemitowali pierwszy sezon ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
Szczęściara
|
||
|
|
|
#1508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dosyć, że nimfomankę ( a i chyba sugestie były, że sypiała ze służącą) z niej zrobili prawie to jeszcze narkomankę. Ona wiecznie naszprycowana ( a raczej nawdychana ) tam była chyba Kreacja odważna, niestereotypowa - dla mnie na plus
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-04-09 o 11:07 |
|
|
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1511 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1512 |
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() no nie wiem czy dałby sobie "pobrać" odcisk
|
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rowniez uważam, że Polly zrobiła temu panu odlew z gliny w ramach zajęć, a nie dla przyjemności ![]() (kto by dla przyjemności dawał sobie oblepic gliną taką część ciała?)
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam do pracy, na szczęście jutro wolne
![]() Co do snów - dzisiaj mi się śniło, że brałam zmysłową kąpiel przy świecach, z Michaelem Wincottem. Nie powiem - było ekstra
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1515 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1516 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja dawno nie miałam żadnych erotycznych snów
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, a ja sobie uświadomiłam, że od dłuższego czasu nie śni mi się kompletnie nic. Nada
|
|
|
|
#1518 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1519 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Byłam wczoraj w YR- i wiecei co? nie ma cedru
![]() czy ktoś wie o co chodzi> czy mam go szukać w innych YR? czy jeśli w jednym nie ma to w innych tez nie będzie?
|
|
#1520 |
|
BAN stały
|
Co myślicie o tej spódnicy? http://www.allegro.pl/item599300426_...38_nowosc.html
|
|
|
|
#1521 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- W sobotę będę piekła po raz pierwszy chleb . Jest to kompromis, na który poszłam z Rodzicielką. Skoro wybłagałam, żeby nie było żadnego ciasta w święta, (które potem jest w Nas wmuszane i pewnie dlatego oprócz serników to nic mnie nie rusza ) Jeżeli, ktoś z Was ma doświadczenie w tym temacie i chciałby mi udzielić jakiś praktycznych rad, to będę wdzięczna |
|
|
|
|
#1522 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam ochotę wypróbować wiele z tych przepisów. Uwielbiam dobre pieczywo, bom z tych, co są w stanie iść 5 km z buta po jedną dobrą bułkę, jeżeli w okolicznych sklepach znajdują się wyłącznie tylko te dmuchane
|
|
|
|
|
#1524 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-04-09 o 19:41 |
|
|
|
|
#1525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, tzn. pokruszyłam ciastka. Podejrzewam, że szczytem moich możliwości to będzie właśnie chleb z pomocą silnych rąk TŻ do ugniecenia ciasta. ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Winter, zazdroszczę takich umiejętności w wypiekach, bo to tworzy taką fajną rodzinną atmosferę. Fajnie jest wejść do domu, w którym właśnie się coś piecze
|
|
|
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez szelek już lepiej, ale moim zdaniem taki fason będzie skracał bardzo górę, więc jesli masz krótką górną część ciała (korpus), to taka spódnica może to jeszcze uwydatnić.
|
|
#1527 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Teraz się troszkę rozkręciłam,odkąd mieszkam na własnym mieszkanku i mam własny piekarnik,własne blaszki itp itd
|
|
|
|
#1528 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(Nawet był w promocyjnej cenie i już się chciałam skusić, ale... inne wydatki przeważyły szalę )
|
|
|
|
|
#1530 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed chwilą wyrzuciłam zawartość swojej torebki na stół i oprócz codziennych gratów okazało się,że mam tam klucz dziewiątkę, metalową metrówkę, małe kombinerki, igłę z nitką, szczotkę i pastę do zębów, małe pudełko gwoździ, dwie flaszki perfum,jeden ładny, spory kamień luzem i nie wiedzieć po co mapę słowackich Tatr A ja się dziwiłam,że ona coś ciężka się zrobiła ![]() też to zauważyłam ![]() Cytat:
![]() mało brakowało, a zlądowała bym tam na sylwestra ![]() Cytat:
Ale piszę się nadal ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gdyby nie to,że to technicznie niewykonalne, to bym pomyślała,że moja niedawno wybuchła namiętność do śledzi może mieć jakieś głębsze przyczyny ![]() Cytat:
ja mam jeden ulubiony chleb, z prostym przepisem,który zawsze mi się udaje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A pieczenie to żadna filozofia, za to świetny relaks
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.

. Tej wersji, o której piszesz to nie widziałam. Dla mnie strona estetyczno-zmysłowa jest w tego typu produkcjach istotna, bo kiedy chcę wierności co do detali, to siegam bo literaturę naukową. I dlatego, mnie ten serial satysfakcjonuję 

Szczęściara

Mam ochotę wypróbować wiele z tych przepisów. Uwielbiam dobre pieczywo, bom z tych, co są w stanie iść 5 km z buta po jedną dobrą bułkę, jeżeli w okolicznych sklepach znajdują się wyłącznie tylko te dmuchane 
Wiem, że DIETA, ale przecież raz kiedyś można
Ale piszę się nadal