|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Nice Sprite - poucz sie troche zebys.. nie miala wyrzutow sumienia
![]() Renatko - mialas pokazac zdjecia
|
|
|
|
#1502 |
|
Raczkowanie
|
no poucze sie ale to za godzinke
albo dwie
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() pije pokrywke własnie i myśle, co by zjeść na śniadanie.. ![]() ckin2u zdjecia dzis W tym pogrubionym co pytałaś, mowa była o samoopalacz Sunozon- mleczko do ciała i krem do twarzy. Fajne a tak poza tym to mam nadzieje,ze sie jakos trzymasz... ale czemu tak?
|
|
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Renatko to czekam na zdjecia
![]() Jakos sie trzymam. Doceniam w tej chwili moj silny charakter chyba.. W sumie to byla glupia klotnia jak zwykle o nic.. i tak jakos wyszlo. Tylko ze po tym co mi powiedzial/zachowal sie to ja juz chyba nie chce z Nim gadac, wiec to moze dobrze ze sie nie odzywa. Wiem jedno, w to co ktos mowi wierzyc nie mozna i mam na to kolejny dowod Chyba nie wierze w ..milosc, w przyjazn zreszta tez nie . . .
|
|
|
|
#1505 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
???Cytat:
Idź do fryzjera i zrób ładną fryzurkę i będziesz zadowolona https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1242508473 śliczny kolorek
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
zdjecia wrzuce pod wieczór
Definitywnie? ![]() Oceanic AA, therapy trądzik, krem nawilżajacy na noc- nie zapycha
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-17 o 10:01 |
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ja już po śniadanku, a teraz popijam sobie herbatkę cytrynową. Pogoda u mnie fatalna...pochmurno i widać, że zanosi się na deszcz. Bardzo chcę kupić sobie lateksowe legginsy, właśnie zauważyłam u kumpeli na nk i fajnie w nich wygląda
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#1508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze mnie tak ladnie zbyl.. Musze isc bo juz jestem umowiona. Patrzac na zdjecia Renatki i Nice Sprite to jestem za czernia ![]() ok ![]() Chyba definitywnie, trudno szczerze to przywyklam to rozczarowan |
|
|
|
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez baaardzo chce takie leginsy! ![]() zastanawiam sie tylko czy ryzykowac na all, czy przepłacać w sklepach ![]() ckin2u, nie mow tak, jestes fajną dziewczyną, to On jest głupi skoro tak zrobił ![]()
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-17 o 10:06 |
|
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba będę zmuszona do zakupy przez all, bo u mnie nigdzie takich legginsów nie widziałam, a ile u Ciebie w sklepach kosztują? tak orientacyjnie?
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie można go dostać
?Cytat:
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w sklepach też ich nie ma, bo mieszkam w tak zwanej dziurze
![]() Ale w Opolu kosztują w sklepach typu NY ok 70zł. i troche mi szkoda 70zł na leginsy,ktore przeciez niecodziennie moge nosic.. ![]() a na all zastanawia mnie ta rozbieżnosc cen. ![]() zyskowa, w aptekach
|
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
70 zł, to rzeczywiście sporo, wolałabym kupić sobie jakąś tuniczkę za taką sumę
![]()
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
a ja aktualnie podkład
![]() maniaczka tunik! ![]() ta w zeberke juz zamówiona? ładna |
|
|
|
#1516 | ||
|
Zakorzenienie
|
tak mi sie niestety wydaje.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam ochote na ten krem: http://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id=3612 ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- hmm w sumie to chcialabym tez podklad, ten taki z maybelline.. ciekawe czy fajny, maseczke do wlosow loreala i ten krem ![]() i poprawilby mi sie troche humorek ![]() W ogole mam tyle kosmetykow ktorych nie uzywam, szkoda ze nie mozna ich oddawac do sklepu albo sprzedawac
|
||
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ja juz siedze z walkami na glowie hehe
|
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
a i pomalowalam sobie paznokcie u stop na rozowo
Ladnie tak nawet. Zawsze french i french wiec taka mila odmiana moze byc ![]() Hm dziewcyznki czy Wy macie swoj okreslony styl ubierania sie? Bo ja ostatnio zauwazylam ze nie mam.. raz podobaja mi sie leginsy z tunikami, za chwile jeansy z t shirtami i adidaski ..
|
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
![]() bo obawiam sie o moj zbyt wielki tyłek i uda a potem ewent. zamówic na all, ale nie wiem tez ktore.. nie znam sie na all ![]() ckin2u, o Humektanie slyszalam,że moze zapychac a ja chce kupi Vichy Dermablend podkłąd a to ok.70zł, wiec musze przyopszczedzic;P a ja mam ciemno fioletowe pazury ![]() a swojego okreslonego stylu ubierania sie tez ni mam w takim razie, czasem zaloze tylko t-shirt do dzinsow i adidaskow a czasem szpilki i sukienke.. ale nawet jak zakładam adidaski to staram sie dobrac dodatki, zeby było choc troche seksownie, makijaz
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-17 o 10:26 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
Twoj wielki tylek?
prosze Cie ![]() Hm tak? a ja slyszalam ze wlasnie on nie zapycha.. no to juz go nie chce. Potrzebuje jakiegos kremu nawilzajacego na noc koniecznie. Ten garniera byl taki super, ze tez musial zapychac
|
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() lateksowe leginsy już się w okolicach Sylwestra pojawiły w sklepach, moja koleżanka kupowała i coś koło 60-70zł kosztowały. jutro wybieram się na zakupy, może jakąś sukienkę upoluję
|
|
|
|
#1522 |
|
Raczkowanie
|
ja wczoraj widziałam dziewczyne w leggach lateksowych i swietnie wygladała, też bym chciała kiedys takie zalozyc wiec sie biore do roboty i moze pod koniec wakacji nozki beda juz ladne
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale taki jasny roztez nie jakiegos okreslonego stylu niby wole taki troszke elegantszy ale nie za bardzo ale czasem po prostu wole ubrac sie wygodnie, tak sportowo
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
uwierz,że jest wielki, spójrz na moje zdjecia sylwetki z boku. nieproporcjonalny do góry ciała, odstający, niby to fajnie, ale reszte ciała mam do niego za chuda...
![]() nadal polecam AA nawilżający, obecnie testuje też Ziaja Calma nawilżajacy- z ciekawości, dobrych opinii i próbie przestawienia sie na tansze,polskie kosmtyki ![]() ten Garniera to logiczne że taie cery jak nasza zapcha, spójrz na jego skład ![]() A humektan moze Tobie krzywdy nie zrobi, to indywidualna sprawa, próbuj
|
|
|
|
#1525 |
|
Zadomowienie
|
tequilla.sunrise dziekuje ;*
martysia , nice dzieki za odpowiedz ![]() bede musiala cos kupic bo wygladam jakby mnie ktos pobił :P JEszcze szwy mnie tak ciagna ze nic jesc nie moge Ide was nadrabiac :P nie moge sie doczekac az mi net bedzie chodzil normalnie wtedy bede mogla na biezaco pisac
|
|
|
|
#1526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i moje stopki, a raczej paznokcie wygladaja wesolo Bo stopki to masakra, pelno odciskow Cytat:
Oj te sklady Zylam nadzieja, ze jednak bedzie ok Nie bede probowac na razie.. po tym garnierze sie boje, a teraz mnie nastraszylas
|
||
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
tak ten, ale o nim narazie nic moge napisac, bo używam dopiero 2 dni.
nadal polecam AA
|
|
|
|
#1528 |
|
Zadomowienie
|
A jakie sa wasze najlepsze firmy kosmetyczne? Ja wlasnie ostatnio przezucilam sie na ziaje i musze powiedziec ze nie spodziewalam sie ze takie tanie kosmetyki a sa o wiele lepsze od niejednych drozszych
|
|
|
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
hm wlasnie zobaczylam ze mam taki ziaji ale "krem biolipidowy".
A mozesz jeszcze raz podac ten AA? drogi? Kurcze jak ja bym chciala zaczac uzywac wszytskich kosmetykow takich.. tanich jakis ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
A co np polecasz? |
|
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
Biolipidowy mnie by zapchał...
![]() AA to ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...cy-na-noc.html i tez bym chcialauzyac samych tanich kosmetykow,ktore dodatkowo mi sluza |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

albo dwie

drogi? Kurcze jak ja bym chciala zaczac uzywac wszytskich kosmetykow takich.. tanich jakis