|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkujemy i czytamy, wątku drugą część już mamy :)
Witam,
u mnie na szczęście nie pada. Zaraz muszę szybko umyć głowę i lecę do lumpa. Może uda mi się coś dorwać na sobotnią imprezę. Udało mi się wygrać zestaw miniproduktów Cetaphil na FB Ależ się wciągnęłam w te konkursy, nic tylko szukam i wymyślam odpowiedzi, zamiast mgr poprawiać
|
|
|
|
#1502 |
|
Rozeznanie
|
Hej wam
![]() Ale się dziś nie wyspałam. W ogóle to miałam straszny problem z obudzeniem się. Zaspałam na praktyki, tzn. nie spóźniłam się, ale ledwo się wyrobiłam. Nie zdążyłam umyć rano głowy i musiałam poratować się suchym szamponem, potem jeszcze wyszłam z psem, a ten zaczął wydziwiać i szukać miejsca, żeby się załatwić. Ledwo coś przełknęłam i poleciałam do szkoły. Ależ mi brakowało pracy z dziećmi i tego szkolnego hałasu. Uwielbiam pracować w szkole. Dzieciaki świetne, takie otwarte i bezpośrednie, niektóre znam, bo przychodziły do mnie na świetlicę Niegrzeczne też i strasznie głośne, ale fantastyczne mimo wszystko. Dogadałam się z opiekunką i nie będzie mi robić żadnych problemów, we wszystkim pomoże. Konspekty niestety i tak muszę pisać, bo wymaga tego uczelnia. Teraz muszę zacząć sprzątać, bo rodzice wymyślili sobie już sprzątanie przedświąteczne, a ojciec jest na chorobowym i będzie tego "pilnował" |
|
|
|
#1503 | |||
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
![]() Cytat:
No i mieć zaufanie Mnie nic się nie nasiliło, co więcej - praktycznie nie mam problemów z ropnymi pryszczami, tylko co najwyżej takimi mniejszymi ![]() Cytat:
to ja dziękuję tylko oczyszczam, a ślady schodzą po peelingu z kwasami AHA - polecam ![]() Ja z powodu tej pogody nie poszłam na wykład Ale teraz się zbieram, bo mam jeszcze te obowiązkowe
|
|||
|
|
|
#1504 |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Ja na szkoleniu jestem nudzi mi sie
|
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
właściwie na siłownię dotarłam o 10
musiałam wyjść z psem, później pomyliły mi się autobusy i w ogóle masakra teraz sobie z godzinkę poleżę i wyruszam na łowy do biblioteki tak w ogóle to muszę częściej chodzić na siłownię - spędziłam 40min na stepperze z prędkością ok 70km/h i myślałam, że padnę, jak zeszłam to straszliwie uginały mi się nogi, wytrzymałam jeszcze 10min na rowerku - który swoją drogą ma baaardzo niewygodne siedzisko - i uciekłam do domu
|
|
#1506 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje wygranej! uwielbiam lumpeksy życzę owocnych poszukiwań. Często jest tak, że nie ma tego czego akurat potrzebujesz, ostatnio szukałam czegoś na imprezę urodzinową i wyszłam z piękną kurteczką :Pmi też się nudzi. Ściągnij wattpada będziesz mogła czytać w pracy. Swoją droga bardzo fajna aplikacja. Sporo pozycji przeczytałam na ipodzie przed kindlem dzięki niej ![]() Cytat:
mój TŻ mówi na to urządzenie "Cichy morderca" wsiadasz, jest dobrze, zsiadasz umierasz :P---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#1508 |
|
Rozeznanie
|
Wiesz, włosy nie są takie jak po umyciu, ale można wyjść do ludzi i się pokazać. Ja stosuję tylko w ekstremalnych przypadkach
---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Dziewczyny, nowa promocja w weltbildzie: Szczęśliwa 13 http://www.weltbild.pl/szczesliwa-13...ion=3203800405 |
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Wybebeszam kartony z książkami - końca nie widać..... Mam ich jeszcze z 20-30 i prawie zero miejsca na półkach....
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do książek to: Miłość i inne używki - oglądałam film i był spoko ![]() Wielka księga pasjansów - miałam kiedyś coś w tym temacie jka byłam mała miałam mega rozrywkę z układania i uczenia się nowych wersji
|
|
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
szału nie ma z tym weltbildem, na szczęście
![]() wróciłam z biblioteki, miałam wypożyczyć 1-2 książki, a wyszłam z 3 ![]() wzięłam: "Pólnoc i Południe" - ależ jestem zadowolona, że ją dorwałam, leżała bidulka niepozorna w literaturze amerykańskiej - nie wiem kto im układa książki ![]() "Dom burz" - czaiłam się na inną tego autora, chciałam nawet kupić, ale lepiej najpierw zobaczę z czym to się w ogóle je ![]() "Zapisane na ciele" - ciągle wpadam na różnych stronach na cytaty z książek tej pani, muszę więc przeczytać całość ![]() ogólnie szału jakoś nie było, nie mogłam skupić się na oglądaniu książek, bo biblioteka jest połączona ze szkołą podstawową i akurat 1 klasa kończyła lekcje, pod drzwiami czekał tłum rodziców i strasznie brzęczał ![]() ahh i pewnie ten temat przewijał już się na forum miliony razy, ale jakoś nic nie mogę wynaleźć przeczytałabym jakiś mocny kryminał albo horror, ale King odpada, seria Nekroskop też..
"Przeszłości nie da się zmienić, ale przyszłość wygląda całkiem nieźle. Jest pełna nieskończonych możliwości." Nasza Niunia 13.03 Edytowane przez Ojoanna29 Czas edycji: 2012-11-05 o 16:56 |
|
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć Wam. Właśnie wróciłam z pracy, co za dzień przymulony mam, rano prawie przystanek przegapiłam , nie wiem czy mi się kimnęło czy co ![]() Kończę czytać Lodowaty grób baaaardzo fajna książka, heh muszę kupić dwie poprzednie części bo zaczęłam od ostatniej ![]() Aa i powiem Wam, że chyba zaraziłam tŻ czytaniem. Wczoraj prawie cały dzień czytał
|
|
#1513 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
może by się kolejna marynarka trafiła lub spodnie.
|
|
|
|
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z uczelni i jestem wymęczona
Piję duży kubas kawy, trochę odpocznę i nauka na jutrzejsze koło ![]() Cytat:
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wróciłam z drugiej biblioteki, przyniosłam ze sobą Chattam'a "Diabelskie zaklęcia" i oczywiście okazało się, że to 3 część
wiecie może czy trzeba czytac po kolei? czy nie są ze sobą za bardzo powiązane?
|
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam czytać "Dziennik Bridget Jones" i teraz oglądnęłam film i film bardziej mi się podobał
|
|
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1518 |
|
Konto usunięte
|
ja uwielbiam Bridget
|
|
|
|
#1519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skończyłam Lodowaty grób, teraz biorę się za Porzuconego, uwielbiam taką tematykę
|
|
#1520 |
|
Kuźnia inspiracji
|
dziewczyny, mam pytanie: któraś z Was bierze udział w wymiankach?
|
|
|
|
#1521 |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Ja
|
|
|
|
#1522 |
|
Kuźnia inspiracji
|
To skieruję do Ciebie zapytanie: czy można zrobić wymiankę z takim zastrzeżeniem, że dotyczy ona osób z konkretnego miasta (w sensie bez wysyłania, tylko gdzieś się spotykam z kimś i wymieniam)? Raczej niezbyt mam możliwość wysyłki...
|
|
|
|
#1523 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja dość często używam suchego szamponu i jak dla mnie jest rewelacyjny, pod warunkiem, że to nie Syoss <- ten wg mnie, kompletna beznadzieja i w dodatku mnie uczula. Polecam natomiast ten zielony Isana. Nie drogi a na szybko można poprawić stan włosów
|
||
|
|
|
#1524 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
Tylko musiałabyś wyraźnie to napisać, bo niektórzy to czytać nie umieją
|
|
|
|
|
#1525 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
![]() Muszę jutro oddać książkę do biblioteki, a jestem po połowie dopiero
|
|
|
#1526 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Skończyłam czytać drugą część "Greya". Możecie mnie zlinczować, ale... podobało mi się
|
|
|
|
|
#1527 | ||
|
Zadomowienie
|
A' propos nudy... dzisiaj na bardzo interesujących zajęciach czytałam po raz kolejny skład batoników zbożowych, które ostatnio jadam. I odkryłam, że mają kakao czyli muszę się z nimi pożegnać
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam Isanę <3 moja marka nr jeden zaraz po Ziajii ja tez jutro ide polować po lumpeksach. Moja szafa jest totalnie pusta ![]() Cytat:
ja zaczęłam tą pierwsza. Jestem, że tak powiem po ich 1 (a właściwie to trzeciej) akcji :P i mnie intryguje jaką jeszcze ciemniejszą stronę może mieć Grey
|
||
|
|
|
#1529 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem, co tu teraz czytać. Może coś z wyzwania listopadowego. Jutro sobie czegoś poszukam. A teraz kładę się już, bo padam ze zmęczenia. Jutro rano na praktyki
|
|
|
|
#1530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja zazwyczaj zaopatruje się na Organizacji WiN (koło rynku bałuckiego), ale bywam też na Jaracza (mniej więcej na przeciwko Magdy) i na Piotrkowskiej (na przeciwko Hortexu). Czasami wpadam do tego na pl. Wolności - chociaż tam według mnie jest dość drogo, zwłaszcza na dostawach. Wszystkie są na wagę. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.

Ależ się wciągnęłam w te konkursy, nic tylko szukam i wymyślam odpowiedzi, zamiast mgr poprawiać

Im cześciej piszesz tym oczywiście Szybciej 
to ja dziękuję
- i uciekłam do domu 

Piję duży kubas kawy, trochę odpocznę i nauka na jutrzejsze koło