|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 554
|
Dot.: Keratynowe prostowanie wlosow cz.IV
Cytat:
szczerze powiem ¿e nie wiem kiedy mo¿na umyæ w³osy na ulotce nic o tym nie pisze, ale jak ogl±da³am filmiki z tego zabiegu na youtube, to tam w³osy by³y myte tu¿ po prostowaniu. Jednak my¶la³am ¿e dla pewno¶ci przetrzymam je do jutra, raczej nic z³ego nie powinno siê staæ
|
|
|
|
|
#1502 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 380
|
to czekam na relacje jutro po myciu
![]() ja nie mogê sie ju¿ doczekaæ prostowania, nie moge patrzeæ na ten moj puch. Biore pod uwagê qod lub kativê, wszystko zale¿y od Ciebie czekoladka. Ty masz ciemne wlosy i nie tak zniszczone jak moje, ja mam rozja¶niane i wysokprowate wiêc u mnie odczucia po qod pewnie bêda inne...
|
|
|
|
#1503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasza robi³a kativê na zniszczonych blond w³osach i by³a zadowolona |
|
|
|
|
#1504 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 455
|
Mog³abym od was wiedziec w jakim wojewodztwie jest miejscowo¶æ Sokolniki? Z tego miasta idzie mi zestaw encanto i nie wiem czy dlugo bede czekac
sprawdzi³abym na googlemap ale niestety jestem na telefonie
|
|
|
|
#1505 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 153
|
Cytat:
sama nueraz przejezdzam przez a mieszkam kolo lodzi
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
wikipedia mówi ¿e jest 14 miejscowo¶ci w Polsce o takiej nazwie
(w tym jedna z nich ok. 30 km od mojej miejscowo¶ci ) :Sokolniki – wie¶ w woj. dolno¶l±skim, w pow. dzier¿oniowskim, w gminie £agiewniki Sokolniki – wie¶ w woj. dolno¶l±skim, w pow. ¶redzkim, w gminie Udanin Sokolniki – wie¶ w woj. dolno¶l±skim, w pow. wroc³awskim, w gminie K±ty Wroc³awskie Sokolniki – wie¶ w woj. kujawsko – pomorskim, w pow. inowroc³awskim, w gminie Kruszwica Sokolniki – wie¶ w woj. ³ódzkim, w pow. wieruszowskim, w gminie Sokolniki Sokolniki – wie¶ w woj. ³ódzkim, w pow. zgierskim, w gminie Ozorków Sokolniki – wie¶ w woj. mazowieckim, w pow. garwoliñskim, w gminie ¯elechów Sokolniki – wie¶ w woj. mazowieckim, w pow. p³ockim, w gminie Drobin Sokolniki – osada w woj. opolskim, w pow. opolskim, w gminie D±browa Sokolniki – wie¶ w woj. podkarpackim, w pow. tarnobrzeskim, w gminie Gorzyce Sokolniki – wie¶ w woj. ¶l±skim, w pow. myszkowskim, w gminie Niegowa Sokolniki – wie¶ w woj. wielkopolskim, w pow. gnie¼nieñskim, w gminie Mieleszyn Sokolniki – wie¶ w woj. wielkopolskim, w pow. wrzesiñskim, w gminie Ko³aczkowo Sokolniki – wie¶ w woj. zachodniopomorskim, w pow. goleniowskim, w gminie Maszewo Sokolniki – wie¶ w woj. zachodniopomorskim, w pow. pyrzyckim, w gminie Lipiany Sokolniki – lokalna nazwa wsi Solkieniki |
|
|
|
#1507 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1509 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1510 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 33
|
No to kurierem powinno byæ jeszcze szybciej ni¿ listem priorytetowym
|
|
|
|
#1511 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
Cytat:
na pewno w danych sprzedaj±cego jest to widoczne.
|
|
#1513 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1514 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 705
|
Cytat:
Serce, je¶li siê zastanawiasz nad kativ± i qod to poczekaj na kilka myæ czekoladki, je¶li bêdzie uwa¿a³a, ¿e efekt jak po encanto to bierz w ciemno, przy kativie po dwóch tygodniach (czyli moje cztery mycia, mo¿e 5) by³o widaæ, ¿e kativa bêdzie wymaga³a wiêkszej pielêgnacji, ¿eby w³osy by³y ca³y czas g³adkie. Je¶li chodzi o wyprost to kativa sprawdzi³a siê u mnie super. Ja w takim razie teraz bêdê siê wahaæ pomiêdzy alfaparfem a tym qod (tylko nie wiem którym )
|
|
|
|
|
#1515 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 354
|
|
|
|
|
#1516 |
|
Raczkowanie
|
No tak teraz to w sumie nie wiadomo, wysy³aj± jak chc±
Ja kiedy¶ zamówi³am paczk± priorytetow±(akurat nie Encanto) a dosta³am listem ekonomicznym. Raz wybra³am kuriera to przysz³o w ci±gu 24 godzin- bodaj¿e DHL ale dok³adnie nie pamiêtam |
|
|
|
#1517 | |
|
Raczkowanie
|
to jest w³a¶nie Polska :sly:
---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
zobaczymy co bêdzie (znowu s³ysza³am reklame media expert, zaraz rozwale ten telewizor)
|
|
|
|
|
#1518 |
|
Zadomowienie
|
Keratynowe prostowanie wlosow cz.IV
OFFTOP
Do mnie Dhl, ups, siodemka i inne nigdy nie dowozili paczki d³u¿ej ni¿ 48h. Kurier48 czy pocztex to zawsze prawie tydzieñ. Polecony priorytetowy max 3 dni, a w wiêmszo¶ci przypadków jak zwykly kurier - na drugi dzieñ. Mój telewizor odpiêty od kontaktu, czekam a¿ zdejma ta reklame. |
|
|
|
#1519 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomys³y na prezent
|
|
#1520 |
|
Zadomowienie
|
@kasza
nawi±zuj±c do naszej rozmowy sprzed jakiego¶ czasu dot. pielêgnacji po zabiegu donoszê, i¿ obecnie wygl±da to tak: -szampon -od¿ywka na 20 sec (raz w tyg maska) -czekanie a¿ wyschn±/suszenie suszar± wszelkie oleje i inne badziewia potwornie pusz± mi w³osy, tak¿e z pielêgnacj± przystopowa³am. Glutka narazie nie gotujê, bo mi siê nie chce - w³osy jeszcze tego zreszt± nie potrzebuj±. Zabezpieczam tylko koñcówki. Myjê codziennie
|
|
|
|
#1521 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 380
|
kasza a jak wygl±da Twoja pielêgnacja po kativie ¿eby w³osy by³y d³u¿ej g³adkie?
|
|
|
|
#1522 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 010
|
soli, czyli Sodium Chloride
|
|
#1524 |
|
Raczkowanie
|
a alkohol?
|
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 010
|
Alkoholu ogolnie powinno sie unikac w kosmetykach do wlosow, bo on bardzo je przesusza.
W pierwszym poscie tego w±tku masz napisane co wolno, a czego nie wolno
|
|
#1526 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1527 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 705
|
Cytat:
ju¿ nawet zapomnia³am, ¿e Ciê pyta³am ![]() Moja pielêgnacja po inoarze jest w zasadzie taka sama (ostatnio zaszala³am z t± mask± elseve i trzyma³am j± z 5 minut )Z mojej strony dodajê jeszcze spray do rozczesywania (zaczynaj± mi siê trudno rozczesywaæ - ale mam z tym problem kiedy myjê w³osy nad wann± zarzucaj±c je do góry nogami i wtedy problem z rozczesaniem, jak myjê pod prysznicem to wiadomo, ¿e o niebo lepiej) no i oczywi¶cie serum kerapro ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
- serum kerapro obowi±zkowo od samego pocz±tku, - jak zauwa¿y³am, ¿e w³osy s± ju¿ gorsze to czêsto olejowa³am olejkiem z YR - nak³ada³am w du¿ej ilo¶ci maski keratynowe (najlepiej mi dzia³a³ ki power) - zestaw ki power (spray keratynowy i maskê) kupi³am przed zabiegiem, to jest taki zestaw do rekonstrukcji keratynowej, nie u¿ywa³am przed zabiegiem, ale jak ju¿ kativa by³a w gorszej formie, to tak 2/3 razy zrobi³am i w³osy od razu by³y super (2/3 razy przez te ca³e 5 miesiêcy, kiedy mialam t± kativê na g³owie) My¶lê, ¿e bez tego ki power, nie wytrzyma³abym z kativ± 5 miesiêcy - acha, no i niesamowit± g³adko¶æ i ¶lizg dawa³a mi emulsja gloria. Najpierw nak³ada³am j± w mega ilo¶ci jako sam±, pó¼niej zaczê³a mnie swêdzieæ skóra g³owy i robi³am tak - nak³ada³am maskê, wciêra³am j± we w³osy i na to dawa³am gloriê, po paru minutach sp³ukiwa³am - to dawa³o mi niesamowite w³osy. - i zasadnicza sprawa, jak chcia³am mieæ w³osy nieskazitelne, ¿e mucha zje¿d¿a, to obowi±zkowo suszenie suszark±, jak wysycha³y same, to nie by³y imponuj±ce. To wszystko co napisa³am, to zabiegi, ¿eby w³osy by³y g³adkie, ¶liskie, PROSTE by³y ca³y czas, bez ¿adnych stylizacji, naci±gania szczotk± itd.... Edytowane przez kasza80 Czas edycji: 2014-12-30 o 22:38 |
||
|
|
|
#1528 |
|
Raczkowanie
|
a jakas odzywka z keratyn±? w miare przystêpna cena?
|
|
|
|
#1529 |
|
Raczkowanie
|
- acha, no i niesamowit± g³adko¶æ i ¶lizg dawa³a mi emulsja gloria. Najpierw nak³ada³am j± w mega ilo¶ci jako sam±, pó¼niej zaczê³a mnie swêdzieæ skóra g³owy i robi³am tak - nak³ada³am maskê, wciêra³am j± we w³osy i na to dawa³am gloriê, po paru minutach sp³ukiwa³am - to dawa³o mi niesamowite w³osy.
Ta Gloria z ró¿ow± nakrêtk± czy ta bia³o- granatowa ? ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Chcia³am odpowiedzieæ a tu chyba skopiowa³am :/ eh mam nadzieje ¿e w koñcu ogarnê t± apkê |
|
|
|
#1530 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=nowa121212;49531786]jaki masz szampon? [QUOTE]
Planeta organica z olejem rokitnikowym |
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

na ulotce nic o tym nie pisze, ale jak ogl±da³am filmiki z tego zabiegu na youtube, to tam w³osy by³y myte tu¿ po prostowaniu. Jednak my¶la³am ¿e dla pewno¶ci przetrzymam je do jutra, raczej nic z³ego nie powinno siê staæ 
) :

na pewno w danych sprzedaj±cego jest to widoczne.