|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zawsze piękne, zawsze młode - 30+ 40+ ciąg dalszy
Eva używanie kosmetyków bez SLS i silikonów-to już droga do sukcesu.
Jest jeszcze odzywka(cena zaporowa)Revitalash http://sklep.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/produkty...689001297.html Pojemność mała ,bo tylko 46ml.. Kama czytałam dziś Twoje recenzje Saryna Key.Masz i maskę i tą odżywkę Volume lift.Maska lepsza Twoim zdaniem? Jakiś nerwoból wlazł mi pod łopatką.Ni z gruszki, ni z pietruszki- zaczeło boleć i chodzę jak paralityk..Nic tylko stres przez te włosy .. Chciałabym kupić do domu-wioślarz do ćwiczeń..Ma z Was któraś?Anyż poleć jakiś dobry ,a nie drogi... |
|
|
|
#1502 |
|
Zadomowienie
|
Za tysieczny post
|
|
|
|
#1503 |
|
Zadomowienie
|
Ten wioślarz do ćwiczeń to mi się kojarzy niezmiennie z serialem House of cards
![]() W ramach diety właśnie zjadłam lody
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam teraz szampon z natura siberica, volume, kupiony w bioarpie włąsnie
tanio i bardzo fajnie Odzywke próbowałam z Murphyego, mam resztke, ale włosy nie wygladaja po niej dobrze. dla mnie Kevin murphy tak szampony jak odzywki chowają się przy saryna key. przedrożałe i co z tego, ze reklamowane, jako naturalne? miałam 2 serie, w teorii volume i to nie było to. wczoraj umyłam włąsnie szamponem z natura siberica, odzywka volume z saryna key - i jest super ![]() Od dobrego tygodnia omijałam zajecia domowe - bo choroba, bo tz...bo fajnie mi się siedziało przed kompem. dziś się wzięłam za robote, bo chałupa wielkim głosem woła: zrób coś!!! Jutro ciąg dalszy ![]() Mam anemie, więc biore zelazo, ale i pokrzywe. nie chce mi się pic, zatem kupiłam sproszkowana i dodaje do jogurtów ![]() Aussie, dobry dowcip ![]() U mnie skarpetki tez się nie sprawdziły. Pisałam tu - stosowałam 3 razy, rozne firmy, rozne kwasy najwyraźniej. był przekrój - od braku złuszczania do złuszczania takiego, ze potem przez tydzień skarpety można było trzepać ![]() I...? Ciut bardziej miękkie po tym mocnym złuszczaniu. Za to dużo mocniej wysuszone. I nagle pekły mi piety - obie Walczyłyśmy potem z kosmetyczka z nimi dobre 4 miesiące. zaznaczam, ze mam stopy zadbane, co 6 tygodniu pedikiur u kosmetyczki, z tendencja do skóry twardniejącej, ale bez zadnych odcisków. Skarpetki uszkodziły mi stopy - taki jest mój wniosek.Miszka, mam obecnie odzywke i maskę z saryna key volume - ta druga już, obie swietne. odzywke stosuje do normalnego mycia, maskę zostawiam na 20-30 minut. dla mnie kosmetyki rewelacyjne, 5*, warte swojej ceny ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- A, Danusia, kremik suum bardzo fajny ![]() Wonder, jest sukienka z polaru, o która pytałaś ![]() http://www.bonprix.pl/style/sukienka...n=ref&source=2 A co mnie rozwaliło? "Płaszcz wełniany elegancki", nawet ladny, o ładnym kroju. Skład: 88 poliester, 10% wiskoza, 2% elastan. Ja się pytam: gdzie wełna...?! Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-10-28 o 21:35 |
|
|
|
#1505 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Michell, kochana jestes, dziekuje, dolaczam to do listy produktow do testowania.
W temacie cwiczen domowych, ja mam Eliptyczny Rower NordicTrack E 9.2 http://www.powerhouse-fitness.co.uk/...nformation.pdf Fitnessowcy mowia, ze to rewelacja bo cwiczy niemal wszystkie miesnie, naturalnie nie tylko nog, tulowia ale tez ramion I rak. Polecam 5 minut na nim to jak 15 na innej maszynie - slowa trenera.
|
|
#1506 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym powiedziała, ze to rodzaj orbitreka, na siłowni sa podobne. faktycznie je lubię
![]() Jahaśka, nic nie piszesz tylko czytasz
|
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
Helo
kawa lub woda z cytryną tudzież herbata kochane Kamlisa- ten płaszcz to jest wełniany w nazwie tylko Fajna ta sukienka, chociaż jak dla mnie to chyba bardziej tunika ![]() Eva- też lubię orbitreki ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Miszka- czego używasz do odtłuszczenia twarzy przed maską retinolową? |
|
|
|
#1508 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Woda z cytryna
Ja sie nie bardzo znam, orbitrek jest jakis inny, ale chyba cwiczy podobne partie miesni? Moj to Elliptical Treadmill z mierzeniem pulsu & biciem serca, ze 20 poziomow I GPS do chodzenia po Central Park, glosnikami do podlaczenia iPhona. Strasznie duzo tego, niby proste urzadzenie, a tak pokomplikowane. W moim budynku mamy duze, w pelni wyposazone Fitness Centre ale nie lubie tam chodzic, obrzydza mnie dotykanie przyrzadow na ktorych inni cwiczyli, podobnie mam z wejsciem do basenu, nie umiem tego logicznie wytlumaczyc. Zamiast zjechac winda I plywc w basenie to wole jechac na prywatna plaze I plywac w morzu. To jest chyba jakas fobia.
|
|
#1509 |
|
Zadomowienie
|
Fajna Kama
Mam nadzieję, że płaszcz chociaż bardziej elegancki skoro aż tak wełniany... Kawa ![]() Chciałabym takiego orbitreka, ale podobnie jak Aussie nie miałabym gdzie go wstawić. Albo nie miałabym gdzie się ruszyć jakbym go wstawiła
|
|
#1510 |
|
Rozeznanie
|
Ciao
![]() Kawa i slonce. Miszka my mamy wioslarza. Concept 2 . Eve, Twoj jest piekny Wczoraj bylismy u okulisty z Tz. Kontrol po korekcji laserowej obu oczu, ktora mial rok temu. Widzi jak jastrzab. 10 punktow w skali 10. Tak sie cieszymy. Na przeciw gabinetu lekarza jest sklep Minelli.... Nowa kolekcja, weszlismy ... Jedne dla Tz, jedne dla mnie.
|
|
|
|
#1511 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-pistacja.html
Dziołszki, co sądzicie o składzie tego masła? Masło shea jest na drugim miejscu, to chyba nieźle? ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Amelia, super, że korekta przyniosła pozytywne efekty, nic, tylko się cieszyć ![]() Pochwal się zakupami
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, kawa się parzy
Wonder - jest shea, ale też parafina i dwa silikony... oraz to samo świństwo co w produktach fitomedu: https://en.m.wikipedia.org/wiki/DMDM_hydantoin#Safety Uwalnianie formaldehydu... ughh... Ja ostatnio odkryłam w łazience mleczko Hipp, które kupiłam kiedyś dla małej. Całkiem fajne, leciutkie, wykorzystam teraz dla siebie - również ma masło shea w składzie. Edytowane przez caffeine Czas edycji: 2015-10-29 o 09:22 |
|
|
|
#1513 |
|
Gang Iren
|
Witam się w dalszym ciągu chorobowo
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka, współczuję tego niefortunnego ombre. Mam nadzieję, że chociaż zwrócili Ci kasę. Regeneracja też powinna być na ich koszt!
Nigdy więcej nie pojawiłabym się w takim salonie. Dobra fryzjerka jest ma wagę złota... ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Gosia - zdrówka dla wszystkich! |
|
|
|
#1515 |
|
Konto usunięte
|
Fajny film wczoraj widziałam
Elegancki, inteligentny pastisz filmów szpiegowskich. Z mało ogranymi aktorami, nareszcie, w zasadzie Hugh Grant najbardziej znany, taki sam od lat, na szczęście nie było go wiele...Do tego lata 60-te, kapitalne ciuchy i świetna muzyka. Bardzo dobrze się oglądahttp://www.filmweb.pl/film/Kryptonim...E.-2015-583309 |
|
|
|
#1516 |
|
Zadomowienie
|
Caffe, no tak, ale jak patrzę na składy balsamów dostępnych w Rossmannie to większość ma na drugim miejscu w składzie paraffinum liquidum, a składników typu shea można co najwyżej szukać na końcu listy. Czemu wszystko jest takie szitungowe
---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Gosia, zdrówka
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
Beata - ja też!
Miłość Larsa(2007) - Lars and the Real Girl http://www.filmweb.pl/film/Miłość+Larsa-2007-337532 Bardzo fajny, ciepły film na poprawę humoru. Gosling reanimujących misia - bezcenne! ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Wonder, niestety - parafina jest tania i dlatego - wszędzie wpychana na siłę... Jeśli szukasz dobrego i niedrogiego balsamu na zimę, polecam Neutrogenę. Mnie bardzo pomagała na suchą skórę na nogach, używałam raz na jakiś czas - działa, tak że można o balsamów zapomnieć ![]() O ile pamiętam - w Neutrogenie bazą jest gliceryna. |
|
|
|
#1518 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Caffe
Przyjrzę się Neutrogenie.
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
Wonder, złe nie było, choć jakos mnie nie powaliło na kolana
Jako fanka słodkości także w kosmetykach do ciała wypróbowuje rozmaitości.Dzis, idąc na przykładem Gosi - w biedronce kupiłam nie tylko warzywa na parę w mikro, ale maseczki płatowe, olejek do ciała i zel pod prysznic
|
|
|
|
#1520 |
|
Zadomowienie
|
A co to za maseczki ???
---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- I jaki olejek, jaki żel ??? Szczegóły proszę
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
Eva mam orbitek i rowerek.Miałam już atlas(świetny do suszenia pościeli)
Bieżnię(kochał am,ale lekarz ortopeda zabronił )Została mi piłka gimnastyczna Wioślarza lubię.Z przyjemnościa na tym ćwiczęAussie najpierw myję żelem,póżniej micel i tonik.Jak wyschnie nakładałam retinol. Caffe -zwrócili..wrrr |
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka jedną z lepszych firm sprzętu sportowego jest Precor. Mam przyjemność testować ich sprzęt i mogę śmiało powiedzieć, że jakość jest dobra. Są serie produkowane do użytku domowego i cena jest do przyjęcia. Serie profesjonalne są dość drogie, sprzęt jest duży i nie bardzo nadaje się jako sprzęt domowy. Właśnie ze względu na wielkość.
Miszka a po co Ci wioślarz? Mam neutrogenę : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ry.html&next=1 szału z moją skórą nie robi. Zdecydowanie wolę czyste masło shea. Rozsmarować ten smalec jest dość ciężko, ale efekty są widoczne. |
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
Anyż nie obciążę stawów http://www.trenazery.pl/jak-wybrac-t...e-wioslarskim/
|
|
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
Wonder: 2 maski z płata kolagenowego, pływające jeszcze w czyms
Jedna ma kolagen, algi, kwas hialuronowy, druga zamiast alg olejek rózany Może dziś znajde czas...Olejek do ciała w sprayu ujedrniajacy Zel duzy sliwkowy. Miałam już inny z tej serii był sympatyczny.
|
|
|
|
#1525 |
|
Gang Iren
|
Kama zakupy w Biedrze powiadasz
![]() Ja dziś zrobiłam małe zakupy, jutro jeszcze sobie wyskoczę w południe jak Mały pójdzie spać. Ostatni dzień jest mąż i córka to muszę wykorzystać. Na razie to tylko ciągle kasę w aptece tracę. Dzisiaj dla Kacpra kupiłam antybiotyk, probiotyk, coś do gardła i na kaszel. Kolejna stówka.
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
Anyż - shea jest bezkonkurencyjne. Myślę że pewnie 1/3 moich kosmetyków ma w składzie masło shea, bo na mojej skórze działa cuda...
Tego naturalnego nie mogłam jednak używać, nie miałam cierpliwości. W końcu - wpadłam na pomysł, żeby dodawać do kąpieli. Nie polecam, trudno potem wyczyścić wannę
|
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
Wonder, jeśli chcesz coś niedrogiego z masłem shea, zobacz to mleczko Hipp, całkiem fajne jest.
Zapach może nie każdemu przypadnie do gustu, ale ja wszystkie Hippy lubię, przywołują miłe wspomnienia. Edytowane przez caffeine Czas edycji: 2015-10-29 o 23:29 |
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Skład tutaj:
|
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
Musze spróbowac to mleczko Caffe.Używam tego masła .Zostało mi po ciąży i polubiłam
|
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia oby tylko teraz było lepiej
Trzymaj się ..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

Walczyłyśmy potem z kosmetyczka z nimi dobre 4 miesiące. zaznaczam, ze mam stopy zadbane, co 6 tygodniu pedikiur u kosmetyczki, z tendencja do skóry twardniejącej, ale bez zadnych odcisków. Skarpetki uszkodziły mi stopy - taki jest mój wniosek.

Na przeciw gabinetu lekarza jest sklep Minelli.... Nowa kolekcja, weszlismy ... Jedne dla Tz, jedne dla mnie.

Wioślarza lubię.Z przyjemnościa na tym ćwiczę