|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cześć dziewczynki, ja już po pracy.Kurcze mój mąż obżera się właśnie pierniczkami w czekoladzie, popija colą-oj takiemu to dobrze
.Heh mąż stwierdził ,że ćwiczy moja silną wolę ![]() Monia dzięki za info .Ja nie mam nikogo , kto zamawia kosmetyki z oriflame , ale muszę popytać.Ja w końcu nie byłam w tym Rossmanie.Jutro mam wolne to jak mi się będzie chciało to się przejadę z synkiem. Mariposa myślę , że masz poważny problem z odżywianiem...Powinnaś zasięgnąć fachowej porady.Nie możesz się tak męczyć kochana Ja wypiłam w pracy kawę o 19 bo mieliśmy dziś dłużej zostać i kurcze pewnie nie będę mogła zasnąć. ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Monia umyłam dzisiaj włosy tym szamponem ,który polecałaś .Rzeczywiście włosy są bardzo czyste i świeże. |
|
|
|
#1532 |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
chyba też sprawdzę ten Wasz szampon działający cuda z włosami
moje się nie przetłuszczają, ale lubię mieć je zawsze świeżutkie, jakby tuż po myciu
|
|
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez napewno kupie ten szampon
|
|
|
|
#1534 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
U mnie znowu na wadze 53.3 Chociaż szczerze mówiąc ,to przez ostatnie 2 dni zamiast pożywnego posiłku to jem słodycze.Wszystko przez to ,ze tyle tego jest w domu A w pacy podobnie dziewczyny naokoło mówią o ciastach, wymieniaja się przepisami.Przez to ciągle mam ochotę na słodkie .Jak ja bym chciała nie lubić słodyczy!!!!!Przeszło mi przez myśl ,żeby zrobić sobie jeden dzień słodyczowy...
|
|
|
|
#1535 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Moniu- wiesz co, ale moja dieta jest podobna do normalnego jadłospisu, tylko, że z umiarem więc to na pewno nie jest przyczyną. A na Święta też nie będę sobie żałować Fajnie, że włosy Ci nie wypadają! Co do mnie, to myję szamponem Vichy, drogi, ale naprawdę skuteczny. Używam go już od dwóch lat. A chrześniakom może kup... nie wiem jakoś dziewczynkom łatwiej wybrać prezent. Mam kuzyna, ale on jeszcze malutki, więc wybór prostszy Kamikadze- no to Twój mąż naprawdę ma poczucie humoru uwielbiam pierniczki! Szczególnie te Alpejskie z nadzieniem śliwkowym A co do problemu, to niestety jakiś jest, ale o wiele, wiele mniejszy niż wcześniej. Jestem w końcu na dobrej drodze, żeby wszystko było dobrze, na szczęście. Wszystko wymaga czasu Więc nic się nie martw A ja dziś posiedzę nad książkami, bo egzaminy się zbliżają, a ja mam tyle do przeczytania i nauczenia... Słyszałyście o tym, że szykują się ciepłe Święta? Miłego dnia
|
|
|
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak masz za duzo slodyczy w domu to sie ich pozbadz jakos - oddaj albo cos, nie chce namawiac nikogo do wyrzucania, w koncu to tez jedzenie. U mnie lezy jeszcze troche czekolady i slodka buleczka jogurtowa z nadzieniem - bedzie po poludniu dla TZ, ja nie ruszam . 20 minut hula-hop, na sniadanie owsianka. I zabieram sie do sprzatania. |
|
|
|
|
#1537 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Pisze na szybkiego z pracy dzisiaj znowu do 20 starsznie mnie oczy pieka od kompa;/ polecacie jakie kropelki?Kamikadze1706 to pewnie przez słodycze...spróbuj je czym zastapic moze? monika01011986 ja tez pije pepsi max albo cole zero, i wogole mi nie przeszkadza w diecie i pierozkow tez sie juz nie moge swiatecznych doczekac![]() a tak poza tym poznaj mnie z kuzynem ![]() ![]() ![]() meeedzik dobra jest ta odzywka sleek line?
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
hej chudzinki
![]() Ja wczoraj poszłam spać przed północą ale jakoś tak źle mi się spało. Budziłam się często i w ogóle sie nie wyspałam. Zjadłam już śniadanko i teraz będę leniuchować. Dopiero o 15 idę do przedszkola na zajęcia otwarte u mojego synka z grupie. Pogoda dziś ładna, świeci słoneczko i nie ma mrozu Okresu jeszcze nie dostałam ale pomału tak jakby się zaczynał. Ale jestem zamulona! Siedze i ziewam ciągle.....
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry wszystkim. Ale sie nie wyspałam.. Dzis godzinke pozniej do pracy (na 8.30) a wybrac sie nei mogłam. No ale juz sie rozkręciłam
Dobrze ze sniadanie wieczorem poprzedniego dnia robie![]() Dzis zjadlam juz: owsianke, 1,5 kromki razowca z serkiem kanapkowym poledwica i pomiodorem pozniej planuje pomarancze i dopiero ok 17 obiadw domu. Nie mam pomyslu co.. Ehh... no nic to Miłego dzionka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
Kawa troche postawiła na nogi.. ale.. rewelacji nie ma![]() A mi to jzu na tym 55,5 kg sie zatrzymalo. od przeszlo miesiaca ani drgnie. Sa wahania co prawda ale i tak w koncu stanie na 55,5kg.. Juz do swiat daje sobie spokoj bo nie dam rady zrzucic. Ale pozniej chce do 52-53 kg!! Wczoraj w sklepie spotkałam naszego bylego burmistrza a ten do mnie ze mnei nie poznal tak schudłam. No jeszcze bardziej go polubiłam, hahaha!! Chociaz nie wiem czy te 5 kg to "az tak nie do poznania" Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2011-12-13 o 11:54 |
|
|
|
|
#1541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też muszę jechać do Rossmanna po wypłacie. Muszę sobie ten podkład z Astora kupić i tusz z Max Factora. Z Oriflame dobre są kosmetyki ale już mi się znudziły Wkurzają mnie pomału bo przy zamówieniu nie mają sporo rzeczy zawsze! Albo braki w magazynach albo wyprzedane już. Masakra! Fajnie, że zadowolona jesteś z szamponu Po dwóch czy trzech umyciach będziesz widziała jeszcze lepsze rezultaty A Twój mąz to faktycznie ma poczucie humoru mój też tak mi robił ale nie ze słodyczami bo wie że nie przepadam za nimi (on zresztą też nie lubi) a z pizzą czy innymi fast foodami. Zamawiał dostawe do domu i tak pachniało że nigdy wytrzymać nie mogłam ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- bardzo dobrze! ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
Pepsi wiadomo, że za zdrowa nie jest ze względu na kofeinę i chemie jaką jest nafaszerowana ale na pewno od niej sie nie tyje jeśli jest to LIGHT czy ZERO Ja pierożki kocham a szczególnie z kapustą i grzybami mojej mamy Dziś napiszę do kuzyna wieczorem na pewno będzie na fejsie to pogadam z nim ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Szampon jest naprawdę fajny tylko jeśli nie przetłuszczają Ci się włosy to może wysuszyć je za bardzo.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
monika01011986 hehe nie no ale i tak za daleko mieszkamy to wiesz...
ale dzieki za checi
|
#1543 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na Święta zjem tyle pierogów że ohoho! Nadrobię za cały rok hihihihi a od stycznia będę wracała do wagi 57 a od marca chcę schudnąć do 55 i zakończyć diete. Mój chrześniak i mojego męża chrześniak mają po 2,5 roku. Też są mali jeszcze ale nie mam pomysłu co im kupić. W sumie dla mojego synka który ma 2 latka tez nie wiem.... Starszy synek powiedział mi, że chce Transformersa więc nie mam problemu z prezentem Ale tym maluchom to nie wiem co wymyślić. A słyszałam, że Święta mają być bez śniegu i na plusie...... beznadzieja!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
Kawy jeszcze nie piłam ale zaraz sobie zrobię taką rozpuszczalną. Mam nadzieję że nie zmuli mnie po niej bardziej bo i tak u mnie bywa.... Nie Tylko Ty masz problem z wagą. U mnie za cholere nie chce przekroczyć 57,0. Już dwa razy ujrzałam na wadze 57,0 ale nigdy mniej! (chyba, bo teraz nie przypominam sobie). A marzy mi się 55![]() No Burmistrz widzę plusów sobie nałapał u Ciebie Skoro tak powiedział to na pewno spora różnica jest w Twoim wyglądzie ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
on ma swoje mieszkanie tzn. pół domu więc miałabyś gdzie mieszkać hihi koleżankę tez byś juz miała - mnie
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki moje ;*
Ja niedawno wróciłam do domku Miałam dziś pierwszą jazdę do Opola i .... było super podobało mi się i myślę, że dobrze mi poszło Jeździłam z taką babką, która już 6 razy oblała i instruktor powiedział, że jeżdżę sto razy lepiej od niej ![]() Monia no widzisz, a ja myślałam, że lepiej jest dać mniej odżywki teraz już będę wiedziała, że nie zaszkodzi jak dam na włosy a nie skórę głowy ![]() Cieszę się, że już w poniedziałek odbierasz kociaka super! Agunia ja jestem zadowolona ze Stapiza najpierw miałam maskę sleek line a teraz mam balsam pojemność 1 litr starcza na bardzo długo a nie dużo kosztuje, bo taki balsam około 10zł a maska około 20zł ![]() Kamikadze kochana nie przejmuj się tą wagą to pewnie przez te słodycze, ale zobaczysz, że za niedługo znów waga wróci do normy ![]() A ja dziś rano dostałam @
|
#1545 |
|
Raczkowanie
|
Ja już po zakupach w Rossmanie -kupiłam podkład , puder- ten co Monia doradziła,oprócz tego krem i oliwkę w żelu dla synka, a dla siebie mleczko nawilżające i balsam ujędrniający.Już w tym roku nic nie kupuje dla siebie i oszczędzam!
czbasia podam Ci przepis na szybciutki obiad-ja sobie to wczoraj zrobiłam, meeega proste ,szybkie i uważam,że naprawdę smaczne.Ugotowałam razowe rurki, dolałam jogurt ,pokroiłam banana , jabłko i mandarynkę,wymieszałam i pożarłam.Ja uwielbiam takie jedzonko.Gdyby nie to ,że mam męża i synka i dla nich muszę gotować zupę i drugie danie to bym to bym często to jadła.Albo ostrzejsza wersja-podsmażasz tuńczyka z puszki,dodajesz fasolkę z puszki oraz kukurydzę.Gotujesz makaron.Wszystko potem razem na patelkę na 5-7 minut i gotowe. ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Meedzik dobrze ,że dostałaś @.Może już to Ci się unormuje i bę paulownia ja mam 165cm |
|
|
|
#1546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz jaki z Ciebie pirat drogowy Super, że tak dobrze dajesz sobie radę ![]() Odżywki możesz nawalić ile chcesz byle by nie na skóre Potem tylko dobrze trzeba spłukać i będzie ok Też się cieszę, że to juz za 6 dni!!!! Nie mogę się doczekać az pojadę po kotka ![]() Ja też dostałam okres...... tak z godzinę temu. Już mnie brzuch nawet zaczyna boleć Dobrze, że nie musiałas wywoływac okresu i sam przyszedł Wszystko wróciło do normalności i bardzo się cieszę ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
A puder w jakim odcieniu wzięłaś? Ja lecę do przedszkola z synkiem Później się odezwę buziaki
|
|
#1547 |
|
Raczkowanie
|
monia podkład z astora 003 nude beige , a puder z max factora 13 nouveau beige
Jak jutro się umaluję ,to napisze jak wrażenia
|
|
|
|
#1548 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Sorki że tak was zaniedbuje ale nie mam czasu dużo zaliczeń jak wracam do domu to pomagam jak najwięcej i jeszcze prezenty muszę znaleźć i kupić ![]() Z dietą średnio ale cóź święta idą więc nie ma co się napinać ![]() Jak w szkole jestem to jest ok gorzej jak do domu wracam ![]() No nic lecę się uczyć
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzieki za pomysły.. na pewno skorzystam!!!
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1550 |
|
Raczkowanie
|
czbasia cieszę się ,że przepisy przypadły Ci do gustu.Mam nadzieję,że jak to przyrządzisz nie zmienisz zdania
|
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
A mysllisz ze ta tunczykowa potrawka bedzie dobra z ryzem???
|
|
|
|
#1552 |
|
Raczkowanie
|
czbasia mhm ... nigdy nie próbowałam tego robić z ryżem na gorąco, ale zawsze można spróbować!Ja uwielbiam razowy makaron ,ale ryż pełnoziarnisty również(kupuje go w biedronce ).Do ryżu to zazwyczaj dodaje kurczaka i mieszankę chińską, lub kurczaka i warzywa na patelnie,brokuły. Ryż jadam również z jogurtem i owocami,albo na cieplo z jabłkami
|
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
monika01011986 fajnie byłoby jakbysmy niedaleko siebie mieszkaly
![]() meeedzik super ze tak Ci dobrze prawko idzie ile juz godzin wyjezdzilas?![]() A ta maske sleek line kupie jutro albo w czwartek jak wyplata przyjdzie niedaleko pracy mam hurtownie fryzjerska wiec tam sie przejde![]() Kamikadze1706 fajny pomysł na obiad ![]() dzisiaj wyszlam wczesniej z pracy jakas zmeczona bylam i nie dalam rady do 20 ale przynajmniej odpoczne sobie troche posprzatam i male spa zrobie
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia mam dopiero 9 godzin wyjeżdżonych
mam nadzieję, że na egzaminie nie zeżre mnie stres :/ bo tak najczęściej bywa. W piątek mam kolejną jazdę, tym razem plac i ruszanie z ręcznego a w poniedziałek znów na Opole
|
#1555 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Monia- nie, to na pewno nie jest przyczyną. to przez zmartwienia. Te problemy zaczęły się wtedy, kiedy nadszedł kryzys w życiu uczuciowym... Jak tam zajęcia w przedszkolu? Medzik- ale super, że tak świetnie Ci idzie! Gratuluję I oczywiście cieszę się, że dostałaś @! Kamikadze- fajne pomysły Swoją drogą, zabawnie się złożyło- ja też mam @ Miłego wieczoru.
Edytowane przez Mariposa3 Czas edycji: 2011-12-13 o 20:53 |
|
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
nooo wreszcie
jestem!Wykąpałam dzieci, zjedliśmy wszyscy kolację i mam spokój ![]() A więc byłam dziś w tym przedszkolu i było całkiem fajnie Wkurzyłam się tylko bo strasznie mnie brzuch zaczął boleć od okresu a Pani nauczycielka mojego synka wymyślała rózne zabawy gdzie trzeba było skakać, chodzić, kręcić sie itd. Myślałam, że zemdleje.....Dalej mnie brzuch boli i to strasznie aż mi chwilami słabo. Wezmę na noc no-spe to może pomoże Narobiłam dziś zdjęć w przedszkolu dzieciakom więc zaraz Wam wkleje kilka. Mam też jedno swoje nowe Kto ma mnie na fejsie to juz widział te zdjęcie zapewne bo wrzuciłam je dzisiaj Idę dziś szybciej spać bo tak mnie brzuch boli.... jutro kosmetyki z Oriflame powinny przyjść więc będę musiała wstać troszke szybciej. No to macie foty: Obraz 015.jpg Obraz 027.jpg Obraz 033.jpg Obraz 045.jpg
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
monika01011986 super wygladasz
a jakie masz sliczne błyszczace włoski przystojniacha rosnie![]() No ja posprzatalam pokrecilam hula hopem z waxm na głowie i sie lepiej od razu czuje ![]() Za chwilke bde sie szla szykowac do lozeczka, bo rano na silownie ide a pozniej 12 h w pracy
|
|
#1558 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja własnie sie zastanawiam jaki kolor wziąć podkładu. Nie wiem czy Sand czy Beige. Nie wiem czy Beige nie będzie za ciemny... a sand znowu za jasny Puder mam 42 deep beige. Dobry jest jak chodze na solarium a tak to za ciemny :P muszę sobie kupić jasniejszy na dni kiedy sie nie opalam Napisz koniecznie jak wrażenia ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
Zajęcia w przedszkolu ok troche umierałam bo tak mnie brzuch bolał.... ale dałam rade jakoś Dobrze, że teraz mamy okres to do Świąt się skończy juz dawno i będziemy miały spokój ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
W ogóle byłoby super jakbyśmy wszystkie mieszkały blisko siebie Ja tez dziś chciałam sobie SPA zrobić ale tak mnie brzuchol boli, że nie dam rady może jutro mi sie uda ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
Włoski rzeczywiście wyglądają o niebo lepiej niż 2 miesiące temu.... urosły mi strasznie - nawet mąż dziś jak zobaczył te zdjęcie to mówi do mnie - "ale Ty masz długie włosy już!" a 1,5 miesiąca mnie nie widział tylko. Nigdy w zyciu nie miałam tak długich włosów. Najdłuższe jakie miałam to zawsze do ramion. A na zdjęciach są moje dwa synusie
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
Monia podobni do siebie
![]() Ide sie w koncu polozyc oczka juz mi sie zamykaja tak sobie mysle, ze czas o prezentach pod choinke pomyslec macie jakies pomysły co kupicie bliskim ?![]()
|
#1560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja prezenty już mam. Dla męża telefon i troche kosmetyków, rodzicom i teściom też kupiłam kosmetyki z Oriflame. Dla starszego synka musze zamówić Transformersa z allegro a młodszemu synkowi chyba Teletubisia zamówię albo Gummy Beara bo on ich strasznie kocha Chrześniakom jakieś zabawki kupie i starczy tych prezentów!
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.

.Heh mąż stwierdził ,że ćwiczy moja silną wolę 
moje się nie przetłuszczają, ale lubię mieć je zawsze świeżutkie, jakby tuż po myciu
Chociaż szczerze mówiąc ,to przez ostatnie 2 dni zamiast pożywnego posiłku to jem słodycze.Wszystko przez to ,ze tyle tego jest w domu
A w pacy podobnie dziewczyny naokoło mówią o ciastach, wymieniaja się przepisami.Przez to ciągle mam ochotę na słodkie

bardzo dobrze!

Puder mam 42 deep beige. Dobry jest jak chodze na solarium a tak to za ciemny :P muszę sobie kupić jasniejszy na dni kiedy sie nie opalam