|
|
#1561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
Cytat:
1 nie mam miejsca w szafie ![]() 2 nie mam czasu zeby isc na zakupy ![]() 3 postanowilam troche oszczedzic |
|
|
|
|
|
#1562 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moim marzeniem jest mieć 70 cm w talii... ![]() Z tyłka nie chce mi się za bardzo gubić. Bo mam tam coś około 95-97 cm. Dla mnie tam może być Chciałabym jeszcze tylko pozbyć się tłuszczyku z ramion. Powinnam regularnie chodzić na basen... Tylko nie mam albo czasu albo chęci albo jestem chora - ostatnio niestety wyjątkowo często. Ale chyba muszę w końcu coś z tym zrobić
|
|
|
#1563 |
|
Zadomowienie
|
ja tez mym chciała i to jak
![]() ![]() mrrr
|
|
#1564 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
topcia- na pewno bardzo schudlas co widac po cm.. i na pewno uda Ci sie osiagnac wymarzone 70cm jako, ze u mnie obecnie z dietka niebardzo (cwiczenia ok) postanowilam ze jednak ogranicze jedzenie... jem ostatnio za duzo slodyczy i nie podoba mi sie to bo tak sie zawsze zaczyna tycie chcialabym do swiat zgubic jakies kg (nei wiem kg, moze 2- ciezko mi powiedziec ile teraz waze) no i zaczynam od jutra ![]() |
|
|
|
|
#1566 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wiecie co ja teraz robię? Teraz opycham się paluszkami Lajkonik Junior niegrzeczna jestem... Ale zrobię dzisiaj podwójną porcję ćwiczeń za to
|
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bez sensu robie pewne rzeczy...zwaze sie jutro rano i bede wiedziala czy tylko nie zrec slodyczy czy jakos drastyczniej |
|
|
|
|
|
#1568 |
|
Rozeznanie
|
oj też ostatnio jadłam dużo słodyczy. a teraz z kolei nie mam w ogóle apetytu i raczej jem, jak nie mam energii = jem węgle. dzisiaj jedyną rzeczą jaką zjadłam była sałatka z ogórka i kalafiora... ale po prostu nie mogę nic w siebie wepchać :/ tylko pije herbatki jakieś. w sumie ten brak apetytu się ciągnie od jakiegoś tygodnia - w szkole nie jadłam praktycznie tych moich sałatek, oddawałam koleżance albo wyrzucałam, potem w domu jadłam trochę słodyczy i jakiś obiad na pewno niedietetyczny... ćwiczyć też nie ćwiczę i tylko zła na siebie i na cały świat jestem.
błagam, pomóżcie mi się zmotywować!
|
|
#1569 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jeśli chcę się zmotywować to staję przed lustrem w samej bieliźnie. Albo ogląda swoje zdjęcia robione z zaskoczenia. I od razu mam maksymalny poziom motywacji ![]() Dzisiaj na przykład koleżanka wstawiła zdjęcie na naszej-klasie, na którym ja też byłam. I wiecie co? nie poznałam się w pierwszej chwili. Moja pierwsza myśl jak zobaczyłam to zdjęcie to: "O Boże, jaka biedna. Ale źle wygląda..." A dopiero potem zauważyłam, że to ja... Łzy mi się polały, ale cóż przynajmniej mam odświeżone motywacje ![]() Właśnie skończyłam moją codzienną serię ćwiczeń na brzuch. Potem wysmarowałam cały brzuch kremem antycellulitowym, owinęłam folią spożywczą i założyłam pas Vibro Action teraz mój brzuch przechodzi masażyk...Pomyślałam sobie, że niedługo to zdjęcie, które wstawiła moja koleżanka porównam ze swoim innym zdjęciem - przedstawiającą mnie o dwa rozmiary mniejszą
|
|
|
#1570 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
póki co, to moim sukcesem na dzisiaj jest to, że nie zjadłam słodyczy, chociaż już miałam kawałek batona w ustach, ale wyplułam a z czego składa się ta seria ćwiczeń?może jeszcze dzisiaj też poćwiczę, ale póki co idę jeszcze na chwilę do książek...
|
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
no i sie zwazylam i jestem w szoku
wiedzialam, ze mi sie przytylo ale zeby az 3kg waze 64 takze biore sie powaznie bo te 3-4kg MUSZE zgubici tak sie konczy jedzenie slodyczy itepe ![]() no coz biore sie do roboty... |
|
|
|
|
#1572 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem dlaczego, ale jestem strasznie przeczulona na tym punkcie...A co do ćwiczeń to są takie, które robiliśmy rok temu na wf + niektórze z treningów tanecznych + takie, które koleżanka przywiozła z sanatorium. Codziennie wychodzi tak około 15 minut. Myślę, że to i tak wystarczy, bo gdybym miała ćwiczyć codziennie godzinę, to szybko bym się znudziła. Także lepiej te 15 minut codziennie niż godzina raz w tygodniu. No i po tych 15 minutach jeszcze 45 minut z folią ![]() Cytat:
Wkurza mnie to niesamowicie. Ale tym razem to ja wygram tę walkę! ![]() Czyli znowu zero słodyczy, słodzonych napojów, ograniczenie owoców i produktów mącznych. A tak przy okazji też mięsa Powiem Wam, że wspaniale się czuję bez tego mięsa. Przynajmniej nie odchodzę ze łzami w oczach od każdego posiłku.
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów: a czymże jest dieta, jeśli nie tym? Edytowane przez topcia06 Czas edycji: 2008-12-01 o 16:34 |
||
|
|
|
|
#1573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie dzis dietkowo PIEKNIE!! zaraz ide cwiczyc... tez zero slodyczy (jakos musze to wytrzymac) z reszta nie mam problemu.. na pewno zejdzie ponizej 70 !! |
|
|
|
|
|
#1574 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale u mnie dzisiaj dietkowo to chyba nie bardzo - za dużo węgli. Bo dzisiaj mój jadłospis składał się z: dwóch bułeczek przennych z serem, pomidorem, papryką, oliwkami i ogórkiem małosolnym; kromki chleba razowego ze śliwką (i odrobiną masła); porcji makaronu z białym serem. Do tego dwie szklanki zmiksowanej maślanki z pomarańczą i mandarynką. Poza tym były jeszcze dwa jabłka i chyba ze cztery mandarynki....
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów: a czymże jest dieta, jeśli nie tym? Edytowane przez topcia06 Czas edycji: 2008-12-01 o 19:04 |
|
|
|
|
|
#1575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jadlospis nie jest zly ale czegos mi brakuje tylko nie wiem czego jak wymysle to napisze hmmmja ide wlasnie jesc jajko gotowane na kolacje hm
|
|
|
|
|
|
#1576 |
|
Wtajemniczenie
|
kochane, a ja wróciłam ostro do diety
od niedzieli jestem na diecie oczyszczającej i idzie mi świetnie! ach, obym zobaczyła rezultaty niedługo
|
|
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo topcia- juz wymyslilam, brakuje mi warzyw- ale rozumiem ze drudno do makarony z serem dodawac warzywa |
|
|
|
|
|
#1578 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
od jutra zaciskam mocno pasa! ![]() a tak a propos mojej bariery 70 kg, to zauważyłam, że przekroczenie jej jest praktycznie niemożliwe odkąd biorę hormony. Na szczęście jutro idę do lekarza i mam nadzieję, że to już moje ostatnie opakowanie z Sindy
|
|
|
#1579 |
|
Rozeznanie
|
u mnie dzisiaj z dietą ok do połowy dnia. bo oczywiście w szkole spokojnie jem posiłki co 3h i wszystko dobrze... a potem wracam do domu 2h i przez ten czas robi się przerwa 4h między posiłkami i już wpadam na głodzie do domu i jem byle co, bo nie che mi sie przygotowywać :/ chyba będe musiała poświęci trochę czasu wieczorem na ten jeszcze jeden posiłek,żeby go mieć po powrocie, ech... w dodatku mój tata zrobił bunt i nie chce mi kupić warzyw, bo seler się ostatnio zmarnował, bo zjadłam go tylko kawałek
ale mój tata jest dziwny ^^'i to zero słodyczy mi nie wychodzi, bo najwyżej jeden dzień tak wytrzymuje, a tak to już coś wpada! topcia baton to przecież jedzenie-niejedzenie. zresztą tylko kawałek. przepraszam, więcej do ust nie wezmę ![]() Navien to rozumiem, że znowu będziemy Cię częsciej u Nas widzieć?
|
|
#1580 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi uzależnienie od słodyczy przeszło kiedy zaczęłam się porządnie przygotowywać do matury. Kiedy to przerabiałam trawienie i składniki pokarmowe i poznałam działanie słodyczy "od kuchni".Są zabójcze. Tyle Ci powiem ![]() A jeśli koleżanki w szkole częstują Cię jakimiś łakociami to po prostu mechanicznie odpowiadaj, że nie chcesz. Nie zastanawiaj się nad tym co straciłaś, tylko co zyskasz I myśl sobie, że przecież to tylko chwilka przyjemności. Nie warta naszego zdrowia. Można sobie tę przyjemność wynagrodzić czymś innym
|
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz juz postanowilam w ogole zrezygnowac z hormonow- jeszcze 5 tabletek Yasminelle i bede wolna
|
|
|
|
|
|
#1582 | ||
|
Wtajemniczenie
|
a mam dietę od dietetyka, tydzień oczyszczania = stopniowe dochodzenie do spożywania 1000kcal, poczynając od zera
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
już od kilku dni na wizażu siedzę ciągle
|
|
|
|
#1583 |
|
Rozeznanie
|
No ja mam nadzieję, że jak odstawię to diabelstwo to przynajmniej dwa kg stracę do tej studniówki...
|
|
#1584 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) miłych snów jutrzejszy dzień będzie Nasz!
|
|
|
#1585 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja już jestem po śniadaniu: kromka chleba razowego + odrobina masła + cieniutki plasterek chudego sera żółtego + pół małego pomidora + garść czarnych oliwek + herbata zielona z pomarańczą i guaraną
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów: a czymże jest dieta, jeśli nie tym? Edytowane przez topcia06 Czas edycji: 2008-12-02 o 08:11 |
|
|
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ja tez juz po sniadanku: owsianka z jogurtem i siemieniem lnianym, banan i 10 bubek winogrona:P uhh jestem pelna ![]() zaraz lece na zajecia, pozniej mam korki a jeszcze pozniej na zakupki wiec zabiegany dzien ![]() milego kochane |
|
|
|
|
#1587 |
|
Rozeznanie
|
Pani doktor powiedziała, że jeszcze nie mogę przestać przyjmować hormonów, ale zamieniła mi Syndi na Yasmin. I dodała do tego spowrotem Meridię...
Póki co recepty nie zrealizowałam. Wciąż się zastanawiam nad tym. Może i jedno opakowanie Meridii przed studniówką nic by mi nie zaszkodziło? Pamiętam, że podczas pierwszych dwóch tygodni jej przyjmowania zgubiłam 4 kg. Pamiętam też, że nienajlepiej się czułam... Ale może warto się poświęcić i od 1 stycznia zacząć jedno opakowanie Meridii...
|
|
#1588 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a kiedy dokładnie masz studniówkę? ja tam nie mam doświadczenia z hormonami ale pewnie bym spróbowała i poczytała jakoś jak najlepiej zmniejszyć te efekty uboczne. ja dzisiaj na śniadanie 2 jajka gotowane, pół pomidorka i kilka orzechów. i tak się zastanawiam, czy ja nie za dużo jem ^^ bo to chyba jedno jajko to normalne, ale dwa?! chociaż potem cały dzień nic nie mogłam w siebie wepchnąć.
|
|
|
#1589 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do tych leków to nie da się tego wyczytać w Internecie, bo one na każdego działają inaczej...
|
|
|
#1590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego tez koncze chwilowo przygode z hormonami- wrr mam dosyc przez nie sama siebie co dopiero inni o mnie musza myslec ![]() 2 jajka na sniadanie to na pewno nie jest za duzo topcia co do tego leku to zawsze mozesz sprobowac, ale z tego co sie orientuje objawy, o ktorym pisalas sa normalne i raczej jak zaczniesz go brac znowu wystapia wiec musisz zdecydowac... no a u mnie dietkowo pieknie zaraz ide chwileczke pocwiczyc i do nauki <a tak mi sie nie chce uczyc bleee
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.

Nie wiem dlaczego, ale jestem strasznie przeczulona na tym punkcie...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
jutrzejszy dzień będzie Nasz!