Powiększanie piersi cz.7 - Strona 532 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-09, 11:35   #15931
tonia87
Rozeznanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

odpowiem tu
Gwen- no właśnie... byłam wtedy tylko 2 razy na basenie i koniec. aż wstyd....
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 11:36   #15932
bioaron
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
A to chyba wyższa szkoła jazdy tzn dietetyczka waży, i ma specjalny sprzęt który mierzy ile wody...ile tłuszczu...jaki wiek biologiczny ,jakie nawyki zywieniow i ile jakiego ruchu wykonujesz tzn sportu i do tego układa dietę..chyba tak to działa ...zasady takie ,ze dostałam rozpiske na pierwszy tydzień i 4 możliwości każdego posiłku, następny tydzień już ułożony jadłospis także trudno mi powiedzieć ogólnie o zasadach..i za 2 tyg idę na wizytę i po kolejne instrukcje. Zawsze sie wybieralam do takiej osoby ale nigdy nie wybrałam sie a teraz chce miec wagę stała żeby moje Podwieszanie piersi nie poszło sie...pozytym już dzieci nie będę rodzic ani karmić a to przyczyniło sie do stanu piersi jaki jest obecnie.
Mąż sie chciał odchudzić i gadał o diecie dukana, ale sie nie zgodziłam. Zabrałam go do dietetyczki(Centrum leczenia otyłości) co prawda otyły nie był ale troszke za duzo kilogramów. Wrzucili ga na taka wage co przelicza mase kostna , tłuszczyk i cos tam jeszcze. Dostał do domu dietke . tylko ja mu musiałam gotowac, a on regularnie jesc i nie opuszcac zadnego posilku, i efekt jest 9 kilo mniej i to wystarczylo zeby go zadowolić. Dieta nie taka straszna bo teraz je wszystko tylko chude i waga sie trzyma juz 1 rok
bioaron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 11:36   #15933
madziullasz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatabo1986 Pokaż wiadomość
Dziewczynki pomocy

trochę nie na temat, ale różne problemy tu poruszamy i ja teraz mam jeden...

21 lipca idę na wesele i mam sukienkę i mam butki, ale po raz pierwszy w życiu nie mogę określić czy to zestawienie do siebie pasuje

Proszę czy według was połączenie różu i panterki to dobre rozwiązanie?? Dodam że w razie co mam kopertówkę w panterkę. Proszę doradźcie co myślicie
Podpisuję się do opinii większości dziewczyn ja od razu pomyslałam o białych sandałkach, a w takich platformach wysokich, chyba trudno byłoby szaleć całą noc więc weź pod uwagę też komfort.....

A i udało mi się przypiąć to forum do telefonu, teraz będę mogła być na bieżąco !!!!!!
madziullasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 11:39   #15934
gwendolinka
Zadomowienie

w sumie pomyślcie o tym tak...
byście wolały, zeby wasi meżowie czy faceci mówili... idź rób, powieksz sobie, bierz jak największe?
może się boją o swoją pozycję, nie są pewni, że ktoś was nie podkradnie im sprzed nosa, albo wam się w głowach pomiesza. moze sie boją o zdrowie , komplikacje . moze są sknerami
prawdopodobnie z różnych powodow sie obawiaja i to chyba lepsze niż pchanie kobiety na operacje

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 11:40   #15935
bioaron
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatabo1986 Pokaż wiadomość
Dziewczynki pomocy

trochę nie na temat, ale różne problemy tu poruszamy i ja teraz mam jeden...

21 lipca idę na wesele i mam sukienkę i mam butki, ale po raz pierwszy w życiu nie mogę określić czy to zestawienie do siebie pasuje

Proszę czy według was połączenie różu i panterki to dobre rozwiązanie?? Dodam że w razie co mam kopertówkę w panterkę. Proszę doradźcie co myślicie
Dla nie super bardzo lubie panterke i z tym róże jak dla mnie
Stary 2012-07-09, 11:41   #15936
gwendolinka
Zadomowienie

mi jakby chłopak powiedział " no w końcu bedzie za co złapać" to bym chyba się zapadła pod ziemie i byłoby mi starsznie przykro. Musiałabym go zostawić : hahaha: Sama wiedzialam, ze jestem płaska, ale całe szczescie nikt nie robił mi z tego tytułu uwag
Pozwala- źle. Nie pozwala jeszcze gorzej!

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-09, 11:41   #15937
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
w sumie pomyślcie o tym tak...
byście wolały, zeby wasi meżowie czy faceci mówili... idź rób, powieksz sobie, bierz jak największe?
może się boją o swoją pozycję, nie są pewni, że ktoś was nie podkradnie im sprzed nosa, albo wam się w głowach pomiesza. moze sie boją o zdrowie , komplikacje . moze są sknerami
prawdopodobnie z różnych powodow sie obawiaja i to chyba lepsze niż pchanie kobiety na operacje
hm.. chyba cos w tym jest

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-09, 11:44   #15938
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
odpowiem tu
Gwen- no właśnie... byłam wtedy tylko 2 razy na basenie i koniec. aż wstyd....
no wlaśnie wstyd!

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-09, 11:51   #15939
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bioaron Pokaż wiadomość
Ja dlatego wczesniej mamie nie powiedziałam tylko dwa dni przed postawiłam ja przed faktem dokonanym
A faceci tak chyba juz maja przed to NIe niE a ciekawe czemu jak widzą wielkie cycki to sie slinia. Jak jest po to zadowoleni są i zęby szczerzą
ja byłam lepsza powiedziałam, że jadę z moim TŻ w góry a pojechałam się powiększać .... i jak wróciłam to jej dopiero powiedziałam co zrobiłam i czasem to wspomina, że miała ochotę mi wpierniczyć ale jak widziała jak mnie to boli to jej szkoda mnie było
a tata dalej nic nie wie a mieszkamy razem

Cytat:
Mąż sie chciał odchudzić i gadał o diecie dukana, ale sie nie zgodziłam. Zabrałam go do dietetyczki(Centrum leczenia otyłości) co prawda otyły nie był ale troszke za duzo kilogramów. Wrzucili ga na taka wage co przelicza mase kostna , tłuszczyk i cos tam jeszcze. Dostał do domu dietke . tylko ja mu musiałam gotowac, a on regularnie jesc i nie opuszcac zadnego posilku, i efekt jest 9 kilo mniej i to wystarczylo zeby go zadowolić. Dieta nie taka straszna bo teraz je wszystko tylko chude i waga sie trzyma juz 1 rok

zastanawiam się jak to działa. bo gdzieś słyszałam, że przez ciało przelatuje impuls i to mierzy jakoś. ciekawe co by w cycuszkach wyczytało..

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
no wlaśnie wstyd!
ehhhh sama się....

jak wyleczę zatoki to obiecuję poprawę
Stary 2012-07-09, 12:01   #15940
kicia_nh
Zadomowienie

Witajcie dziewczynki

Weszłam na chwilkę i tak sprawdzałam listę swoją listę znajomych. Weszłam na profil dziewczyny, której dawno tu nie było, w styczniu minęło jej 14 miesięcy od operacji i już miała dość spory brzuszek ciążowy Jej nick to: Liwia31. W sumie dawno się nie logowała, bo właśnie od staycznia, ale może jak któraś byłaby ciekawa jak to z piersiątkami po ciąży można wysłać jej wiadomość na priv i może odpowie

A co u Horo? Z tego co widziałam miała jakoś problem kontem swoim, Grazia chyba też...eehhh....ja się powoli szykuje na wakacje, synka rzeczy trzeba przebrać i co za małe młodszym kuzynom zawieźć. Mi się robi coraz smutniej Ja to od soboty już miałam być w pl i za dwa dni miałabym cycuszki: a tu lipa, do grudnia jeszcze tyle czasu

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 12:02   #15941
bioaron
Raczkowanie

Wcześnie by wyliczyło Zero tłuszczu i trochę gruczołu a teraz.... mysle że troche gruczołu i niespodzianka silikonik
Stary 2012-07-09, 12:07   #15942
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
A co u Horo? Z tego co widziałam miała jakoś problem kontem swoim, Grazia chyba też...eehhh....ja się powoli szykuje na wakacje, synka rzeczy trzeba przebrać i co za małe młodszym kuzynom zawieźć. Mi się robi coraz smutniej Ja to od soboty już miałam być w pl i za dwa dni miałabym cycuszki: a tu lipa, do grudnia jeszcze tyle czasu
cześć
tak, ktoś tu konta kradnie

nie smuć się pomyśl jakie fajne będziesz miała cycuszki na przyszłe wakacje i będziesz miała więcej czasu żeby nakupić dużo bikini (JAK ŻABA )
Stary 2012-07-09, 12:17   #15943
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

kicia_nh poczekamy razem ja listopad Ty grudzien nie smutamy, glowa do gory
Stary 2012-07-09, 12:41   #15944
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
cześć
tak, ktoś tu konta kradnie

nie smuć się pomyśl jakie fajne będziesz miała cycuszki na przyszłe wakacje i będziesz miała więcej czasu żeby nakupić dużo bikini (JAK ŻABA )
Oj i to mnie pociesza, że w pancerniku nie będę musiała się grzać w lecie, tylko spokojnie jeszcze popluskam się gdzieś Spokojnie do następnego lata wszystko się wygoi a ja będę mieć czas na zakupy. Chociaż ja to jakaś dziwna baba jestem, bo jak w sobotę chodziliśmy po sklepach to nie chciało mi się za niczym rozglądać. No ja mam tyle ciuchów, że mi więcej nie trzeba. Ewentualnie szpileczki białe sobie w pl kupię, bo te moje w których już 5 lat śmigam to już zniszczone są. Haha ja to oszczędna kobita

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
kicia_nh poczekamy razem ja listopad Ty grudzien nie smutamy, glowa do gory
Oj mam nadzieje, że sybciutko zleci Ja na konsultacji byłam w grudniu zeszłego roku, a myślałam o tym od urodzenia synka jak zobaczyłam co ciąża z moimi piersiami zrobiła:/ czyli już ponad 4 lata. No z tym, że mój TŻ dopiero w grudniu się zgodził, wcześniej był cały czas przekonany, że to moje głupie żarty

Dzwoniłam przed chwilą do mojej lekarki, żeby teraz mi już dobrała implanty jak będę te 2 tygodnie w pl. No i mam pecha, bo ja wyjeżdżam w sobotę i ona też na wakacje. Ja wyruszam w trase powrotną do Belgii 28-go a ona będzie z wakacji 29-go Cholercia a sama świadomość jakiie implanty będzie chciała mi wsadzić już byłaby dla mnie czymś co by mnie uspokoiło. A tak nie wiedząc nic do ostatniej chwili to ja chyba jajko zniosę

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-07-09 o 12:54
Stary 2012-07-09, 12:46   #15945
bioaron
Raczkowanie

Mam pytanie do dziewczyn które sie na tym znaja . Dlaczego gdy lekarz dobiera implanty to anatony sa zawsze niejsze niz gdyby wziąść implanty okrogłe i to spora jest ta róznica?
Stary 2012-07-09, 12:59   #15946
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
Oj i to mnie pociesza, że w pancerniku nie będę musiała się grzać w lecie, tylko spokojnie jeszcze popluskam się gdzieś Spokojnie do następnego lata wszystko się wygoi a ja będę mieć czas na zakupy. Chociaż ja to jakaś dziwna baba jestem, bo jak w sobotę chodziliśmy po sklepach to nie chciało mi się za niczym rozglądać. No ja mam tyle ciuchów, że mi więcej nie trzeba. Ewentualnie szpileczki białe sobie w pl kupię, bo te moje w których już 5 lat śmigam to już zniszczone są. Haha ja to oszczędna kobita

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Oj mam nadzieje, że sybciutko zleci Ja na konsultacji byłam w grudniu zeszłego roku, a myślałam o tym od urodzenia synka jak zobaczyłam co ciąża z moimi piersiami zrobiła:/ czyli już ponad 4 lata. No z tym, że mój TŻ dopiero w grudniu się zgodził, wcześniej był cały czas przekonany, że to moje głupie żarty
Ja myslalam nad tym od kiedy skonczylam 18 lat ale myslalam ze moze dojrzeje itp, ale niestety. i tak dochodzilam do tej decyzji do teraz mam 25 lat i wiem ze chce tego w koncu poczuc sie w pelni kobieta a czas nam zleci zobaczysz raz dwa i bedziemy sobie opowiadac jak to bylo cmok

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

kicia_nh a nie daloby rady zeby chociaz przez tel po Twoich wymiarach tak orientacyjnie powiedziec co by mogla zaproponowac? wiedzialabys mniej wiecej na czym stoisz... no nie wiem tak sie zastanawiam tylko...
Stary 2012-07-09, 13:00   #15947
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Ja myslalam nad tym od kiedy skonczylam 18 lat ale myslalam ze moze dojrzeje itp, ale niestety. i tak dochodzilam do tej decyzji do teraz mam 25 lat i wiem ze chce tego w koncu poczuc sie w pelni kobieta a czas nam zleci zobaczysz raz dwa i bedziemy sobie opowiadac jak to bylo cmok

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

kicia_nh a nie daloby rady zeby chociaz przez tel po Twoich wymiarach tak orientacyjnie powiedziec co by mogla zaproponowac? wiedzialabys mniej wiecej na czym stoisz... no nie wiem tak sie zastanawiam tylko...
Oj to zupełnie inaczej jak u mnie Ja przed ciążą miałam w piersiątkach 87-89cm w obwodzie i były ładne, jędrne i starczące. Wtedy jeszcze byłam zdania, że za żadne skarby bym się pociąć nie dała, żeby mieć wielkie balony (wtedy myślałam, że silikony to robi się tylko takie jak u Pamelki, bo się nie orientowałam w temacie), bo takie jak miałam mi wystarczały. Widać nie bez powodu mówi się "Nigdy nie mów nigdy" Zwłaszcza jak po ciązy mi zmalały te 4-6cm w obwodzie, do tego się "pomarszczyły" i obwisły

Oj nie da się tak jakby tak się dało to przy pierwszej wizycie by mi powiedziała od razu a tu wymierzyć musi wszystko. Nawet nie chciałabym, żeby tak zrobiła, to raczej świadczyłoby o mało profesjonalnym podejściu i musiałabym uciekać gdzie indziej

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2012-07-09 o 13:02
Stary 2012-07-09, 13:01   #15948
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Mam pytanie do dziewczyn które sie na tym znaja . Dlaczego gdy lekarz dobiera implanty to anatony sa zawsze niejsze niz gdyby wziąść implanty okrogłe i to spora jest ta róznica?
bo ta pojemność idzie jeszcze do tego "języczka" a w okrągłych jest tylko kuleczka
nie wiem jak to nazwać
Stary 2012-07-09, 13:06   #15949
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Wydaje mi sie ze u mnie bylby podobny efekt po ciazy, mam nadzieje ze z silikonkami nic sie za bardzo nie zmieni po dzieciach :P bo to tez taka troche obawa bo wiadomo ze u kazdej jest inaczej.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-09, 13:10   #15950
madziullasz
Raczkowanie

Ja uzależniłam się od kawy dopiero gdy dodano mi do niej BAILEYSa, ale tylko raz dziennie. Tak siedziałam i czytałam Wasze posty i zdałam sobie sprawę, że powinnam dupkę ruszyć i na trening, Nikola śpi, Ro zajęta a ja w necie. No ale już poty wylałam!!!!!To moje główne uzależnienie.... I jestem. Obiadek gotuję, jeszcze 10DNI.
Stary 2012-07-09, 13:12   #15951
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Wydaje mi sie ze u mnie bylby podobny efekt po ciazy, mam nadzieje ze z silikonkami nic sie za bardzo nie zmieni po dzieciach :P bo to tez taka troche obawa bo wiadomo ze u kazdej jest inaczej.
Na to raczej nie ma reguły, bo mojej siostrze czy kuzynkom po ciąży zostały o rozmiar, dwa większe piersi i jak mówiły to nie zniszczone, baaa są bardzo zadowolone

Stary 2012-07-09, 13:16   #15952
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
Oj to zupełnie inaczej jak u mnie Ja przed ciążą miałam w piersiątkach 87-89cm w obwodzie i były ładne, jędrne i starczące. Wtedy jeszcze byłam zdania, że za żadne skarby bym się pociąć nie dała, żeby mieć wielkie balony (wtedy myślałam, że silikony to robi się tylko takie jak u Pamelki, bo się nie orientowałam w temacie), bo takie jak miałam mi wystarczały. Widać nie bez powodu mówi się "Nigdy nie mów nigdy" Zwłaszcza jak po ciązy mi zmalały te 4-6cm w obwodzie, do tego się "pomarszczyły" i obwisły

Oj nie da się tak jakby tak się dało to przy pierwszej wizycie by mi powiedziała od razu a tu wymierzyć musi wszystko. Nawet nie chciałabym, żeby tak zrobiła, to raczej świadczyłoby o mało profesjonalnym podejściu i musiałabym uciekać gdzie indziej

oops... ja myslalam ze juz pomierzone wsio :P nie doczytałam chyba.

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Forgive me
Stary 2012-07-09, 13:19   #15953
madziullasz
Raczkowanie

Cytat:
hej kochana

No na samym poczatku bylo 325 cc potem 350 cc ale doktorek pozniej z usmiechem a moze 375 cc bo roznica nie wielka, hehe i tak stanelo na tym a gdzie robisz??bo widze ze ze Szczecina jestes

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

jesli chcesz wysle Ci zaproszenie to zobaczysz sobie moja wyjsciowke
Tak jestem ze Szn robię u dr. Krajewskiego. Zaproszenie z chęcią przyjmę, u mnie też wstawiłam moją deseczkę-wyjściówkę. Trochę się opaliłam wczoraj i mam spore śledy od stanika zastanawiam się teraz co z tym zrobić, bo jest nierówno i chyba muszę wyrównać aby implanty się równo układały
Stary 2012-07-09, 13:22   #15954
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Ja uzależniłam się od kawy dopiero gdy dodano mi do niej BAILEYSa, ale tylko raz dziennie. Tak siedziałam i czytałam Wasze posty i zdałam sobie sprawę, że powinnam dupkę ruszyć i na trening, Nikola śpi, Ro zajęta a ja w necie. No ale już poty wylałam!!!!!To moje główne uzależnienie.... I jestem. Obiadek gotuję, jeszcze 10DNI.
Madziulla gdzie robisz??
Stary 2012-07-09, 13:23   #15955
celina777
Rozeznanie

Cytat:
mi jakby chłopak powiedział " no w końcu bedzie za co złapać" to bym chyba się zapadła pod ziemie i byłoby mi starsznie przykro. Musiałabym go zostawić : hahaha: Sama wiedzialam, ze jestem płaska, ale całe szczescie nikt nie robił mi z tego tytułu uwag
Pozwala- źle. Nie pozwala jeszcze gorzej!
Hahaha.... Cała prawda O NAS
Stary 2012-07-09, 13:23   #15956
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

ahaa ok ok juz wiem przeczytalam wyzej
Stary 2012-07-09, 13:24   #15957
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
oops... ja myslalam ze juz pomierzone wsio :P nie doczytałam chyba.

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Forgive me
Oj nic się nie stało Zdarza się

Ma pytanie do dziewczynek, które mają założoną wkładkę Mirenkę. Będąc teraz w pl zamierzam sobie również założyć, ale gdzieś wyczytałam, że trzeba do tego pełno badań porobić. Czy te badania są koniecznością a może da się tak po prostu zadzwonić umówić na wizytę i od razu zakładają? Ja będę w pl tylko 2 tygodnie i nie wiem czy się wyrobiłabym ze wszystkim a bardzo mi na tym zależy. A i jeszcze jedno, czy ją zakłada się tylko podczas miesiączki? Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Problem będzie jeszcze ze znalezienien pani doktor bo w necie nie mogę wyszukać a do chłopa to mój mnie nie puści

Stary 2012-07-09, 13:26   #15958
madziullasz
Raczkowanie

Pierwszą konsultację miałam w Gryficach w szpitalu ale ciąć jadę się do Kołobrzegu bo tam mają klinikę, jak mi powiedziano ta sama kasa a warunki ekskluzywniejsze...
Stary 2012-07-09, 13:32   #15959
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Pierwszą konsultację miałam w Gryficach w szpitalu ale ciąć jadę się do Kołobrzegu bo tam mają klinikę, jak mi powiedziano ta sama kasa a warunki ekskluzywniejsze...

Pewnie tez bym tak wybrala skoro koszty te same a warunki lepsze ja mialam konsultacje w Dobrej kolo Szczecina i tam tez bede operowana
Stary 2012-07-09, 13:34   #15960
Olivkaa200
Zakorzenienie

Olivkaa200 12.07 - 4
anika75 16.07 - 8
madziullasz 19.07 - 11
kasikkk87 23.07 - 15
patrycjaw1989 02.08 - 20
Sif 20.08 - 43
Lenkii 06.09 - 67

Cześć dziewczynki

mam mega stresa(((((

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości