Ebi Smolarek - Strona 534 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-17, 21:08   #15991
mesarka
MUSEarka

Dot.: Ebi Smolarek

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość

Wow Mes wypas rysunek
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4157138]

Mes - ale podobny na tym rysunku, o mama! Masz talent [/quote]

dziękuję

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość

Edit2: Tak, to jest Bonin!!! A tu jest jego ciekawe zdjęcie: http://www.fotorzepa.pl/prev/LT/0/9/006153590.jpg Czy ciuchy tego pana po prawej czegoś wam nie przypominają? Bo ja chyba skądś je znam
nic mi to nie mówi

Cytat:
Napisane przez agusia8891 Pokaż wiadomość
hej
Sun fajne fotki, ja wszystkich nie widzialam
jejku jaka jest ostatnio super pogoda, jak juz Aska pisala ma sie popsuc, ale mam nadzieje ze nie na dlugo bo jak wstaje a za oknem pochmurno albo jeszcze gorzej - jak pada, to mi sie wszystkiego odechciewa i jedyne na co mam ochote to spanie chociaz z drugiej strony jak teraz jest tak ladnie a ja musze siedziec nad ksiazkami (Jezu za 17dni mam mature aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa ) to tez nie jest fajnie... no tak tak zle i tak nie dobrze... ech... wiecie co? ja juz chyba nic nie umiem z tych przedmiotow ktore zdaje (z tych ktorych nie zdaje zreszta tez ;/ ) oj czarno widze ta moja przyszlosc... ;/ powinnam chyba zaczac pic jakies ziolka na uspokojenie Jezu po co mi ta matura??????????? a jak jej nie zdam? albo zdam ale slabo i sie nie dostane na studia? raz to obciach a dwa co ja wtedy bede robic... kurcze moglam zaczac sie uczyc od poczatku roku szkolnego a nie... jedyna dobra rzecz, no moze dwie to takie ze po pierwsze mam 4miesiace wakacji (no ale co z tego jak nie zdam matury, wtedy to bede miala rok przerwy i co ja wtedy biedna bede robic) no a dwa ze juz nigdy wiecej nie bede chodzic do szkoly... to w sumie piekne bo mam juz jej dosyc.. chociaz troche szkoda tzn nie samej szkoly ale tego ze juz nie bede z tymi ludzmi, ze juz nie bedziemy razem robic sciag na histe czy wos... wiecie o co chodzi?
mialam cos jeszcze napisac... mhmmm... kurcze no i nie wiem... ;/ .... aaaaa wiem kawal Wam mialam opowiedziec no wiec dzwoni jedna staruszka do drugiej i mowi "czesc! jak sie trzymasz?" na co druga odp "Trzymac to sie trzymam tylko puscic sie nie moge" he he he fajne nie? posmialy sie troche? wiem glupi dowcip no ale coz wiekszosc jest glupia... ooo albo jak taki ledwo trzymajacy sie na nogach staruszek idzie do agencji towarzyskiej i mowi ze chcialby zobaczyc katalog z paniami no wiec babka mu daje, on oglada patrzy i w koncu mowi pokazujac na zdjecia "to ja wybieram ta, ta i ta" babka taka zdziwiona pyta "ale 3??? da pan rade?" a staruszek mowi "bo ta i ta beda mnie wsadzac na ta" UWAGA smiejemy sie ha ha ha ha dobra koniec smiania sie...
oki to juz chyba skoncze ten jakze inteligentny monolog
dziekuje za uwage :ukłon:
a ja mam za 7 dni testy!

przeciez mozna mature poprawiac - tak mmi sie wydaje, a testów NIE!!! ja chce isc do dobrego liceum JA SIE BOJE!!!
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 21:26   #15992
Magdallen
Zakorzenienie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4158528]Magda, Twój Bonin dzisiaj gra i to w pierwszym składzie [/quote]

Jaki on tam mój Na razie się zastanawiam, czy to aby na pewno on jest na tej fotce i czy włączyć go do listy moich chłopców Ale chyba go wezmę, bo on taki mało znany... Bym była oryginalna i nie musiałabym go z nikim dzielić... Ale nawet nie wiem, jaki jest. Bo np. takiego Ebiego, to już znam na wylot, Matugola to nawet zapach znam (dobrze, że nie ten zapach z po meczu, tylko ten po spacerku ulicami Warszawy ), a Kaka jest taki religijny... A Bonin... Ładne ma oczka Dobra, niech będzie mój. Chociaż najpierw muszę go zobaczyć w akcji...

AAAAA!!! Już go kocham!!! Napisałam, że muszę go zobaczyć w akcji i weszłam na bwin. Patrzę, Korona-Widzew - wynik 0:0. I od razu się zmienia na 1:0. A kto strzelił?! BONIN!!!!!! To taka odpowiedź na moje wątpliwości! On chyba chce być mój! Od razu się ucieszył i strzelił gola specjalnie dla mnie Mój kochany, zdolny chłopiec strzelił gola

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
a jechalibyście z biura podrózy czy sami?
Na razie to była taka rozmowa:
Tata (podczas spaceru widzi lecący samolot): "A, przeleciałbym się samolotem, bo dawno nie latałem"
Ja: "No, to polećmy we wrześniu do Portugalii na mecz!"
Tata: "Dobra, tylko ucz się portugalskiego. Jak finanse pozwolą, to może polecimy"
To taka wstępna zgoda jest. A nad resztą, to się będziemy zastanawiać później.
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 21:36   #15993
mesarka
MUSEarka

Cytat:

Tata (podczas spaceru widzi lecący samolot): "A, przeleciałbym się samolotem, bo dawno nie latałem"
Tata: "Dobra, tylko ucz się portugalskiego. Jak finanse pozwolą, to może polecimy"
fajnie Ci

ja mam zgode od Taty na wyjazd 28 maja do Wronek na zgrupowanie - tylko jeśli pojadę ze szwagrem, Tomek powiedział że nie ma sprawy, ale ma nadzieje że nie wypadnie mu wtedy wyjazd do Niemiec

więc nic jeszcze nie jest wiadome
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2007-04-17, 21:38   #15994
_Brzoskwinka_
Zakorzenienie

Guten Abend Leutschen .
Kurcze , zaczynam jutro dzień od zaawansowanej statystyki . Za co , pytam sie , za co ????
A w czwartek mam zaliczenie z angola .
Stary 2007-04-17, 21:41   #15995
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
fajnie Ci

ja mam zgode od Taty na wyjazd 28 maja do Wronek na zgrupowanie - tylko jeśli pojadę ze szwagrem, Tomek powiedział że nie ma sprawy, ale ma nadzieje że nie wypadnie mu wtedy wyjazd do Niemiec

więc nic jeszcze nie jest wiadome
ja jadąc do Wronek bym nawet nie informowała o tym rodziców
ale ja mam blisko

Madzia, z karnego zdobył
a już 2:0 jest
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 21:45   #15996
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Brzoskwinka_ Pokaż wiadomość
Guten Abend Leutschen .
Kurcze , zaczynam jutro dzień od zaawansowanej statystyki . Za co , pytam sie , za co ????
A w czwartek mam zaliczenie z angola .
A ja jutro mam luźny dzień Tylko j. polski x2, potem angielski, godzina wychowawcza - może temat coś w stylu "Nauka patriotyzmu poprzez popieranie Polski w walce o Euro"? i jeszcze na koniec matma x2

W czwartek mam trzy sprawdziany - matma, niemiecki i chemia, ale z matmy już umiem, z niemieckiego jak zwykle zrobię ściągę, a z chemii rano w pociągu przejrzę zeszyt i i tak ze wszystkiego dostanę piękne oceny.
Stary 2007-04-17, 21:47   #15997
alpinka
Raczkowanie

widzę ze Ebi ma na wizazu ogromna popularność ,a ile fanek ale sie nie dziwie bo tez go uwielbiam

pozdrawiam wszystkie fanki Ebiego
alpinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 21:50   #15998
agusia8891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez devi Pokaż wiadomość
jak nie zdasz to są jeszcze szkoły policealne ja do takiej chodzę mimo że maturę zdałam ale nie dostałam się na studia :/ przyjmowali od 72 a ja miałam 68pkt :/ no i zrobiłam ten błąd że składałam papiery tylko na jeden kierunek :/ i maturę też zdałam słabo i wcale obciachu nie było ale zdałam słabo nie ze względu że jestem głupia czy coś tylko nie miałam czasu się uczyć bo miałam trudną sytuacje w domu (choroba ojca) i ciągle siedziałam w szpitalu i się nim opiekowałam a potem jak umarł to miałam gigant depresję i wyszłam z niej dopiero jakiś tydzień przed maturą. a to już było trochę za późno na naukę i olałam ją. prace na ustny polak pisałam dopiero w środę popołudniu a zdawałam w czwartek w południe xD
a można wiedzieć jaki masz temat na ustny polak? i nie stresuj się bo szczerze mówiąc nie ma czego się bać
przykro mi... moj temat to powstanie warszawskie w lietraturze i piosence powstanczej, ale to jakos pisze w wolnym czasie latwo mowic nie stresuj sie ale teraz to pewnie nic gorzej bedzie jak sie majowka zacznie, a 3 to juz chyba serio bede na ziolkach leciec a 4 to chyba skonam w drodze do szkoly.. ;/

Cytat:
dziękuję

nic mi to nie mówi

a ja mam za 7 dni testy!

przeciez mozna mature poprawiac - tak mmi sie wydaje, a testów NIE!!! ja chce isc do dobrego liceum JA SIE BOJE!!!
nie wiem jak teraz ale w moim roczniku testy nie byly trudne no ale stres byl, w koncu to egzamin... a mature no niby mozna poprawic, ale wszystko jest odnotowywane w papierach... no i jeszcze u mnie jest amnestia... bez kitu chyba lepiej nie zdac niz przejsc na amnestii...

Cytat:
Jaki on tam mój Na razie się zastanawiam, czy to aby na pewno on jest na tej fotce i czy włączyć go do listy moich chłopców Ale chyba go wezmę, bo on taki mało znany... Bym była oryginalna i nie musiałabym go z nikim dzielić... Ale nawet nie wiem, jaki jest. Bo np. takiego Ebiego, to już znam na wylot, Matugola to nawet zapach znam (dobrze, że nie ten zapach z po meczu, tylko ten po spacerku ulicami Warszawy ), a Kaka jest taki religijny... A Bonin... Ładne ma oczka Dobra, niech będzie mój. Chociaż najpierw muszę go zobaczyć w akcji...

AAAAA!!! Już go kocham!!! Napisałam, że muszę go zobaczyć w akcji i weszłam na bwin. Patrzę, Korona-Widzew - wynik 0:0. I od razu się zmienia na 1:0. A kto strzelił?! BONIN!!!!!! To taka odpowiedź na moje wątpliwości! On chyba chce być mój! Od razu się ucieszył i strzelił gola specjalnie dla mnie Mój kochany, zdolny chłopiec strzelił gola

fajnie ja to bym w ogole poleciala do Portugalii zeby ja pozwiedzac a tak przy okazji w ramach rozrywki poszlabym na mecz.. a pozniej, dalej w ramach rozrywki, z chlopakami na piwo...

Don't worry be happy
agusia8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 21:52   #15999
agusia8891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alpinka Pokaż wiadomość
widzę ze Ebi ma na wizazu ogromna popularność ,a ile fanek ale sie nie dziwie bo tez go uwielbiam

hej to zapraszamy do udzielania sie u nas

Don't worry be happy
Stary 2007-04-17, 21:52   #16000
Magdallen
Zakorzenienie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4159605]ja jadąc do Wronek bym nawet nie informowała o tym rodziców
ale ja mam blisko

Madzia, z karnego zdobył
a już 2:0 jest [/quote]

Ja też nie muszę informować. Jakbym tak pojechała rano, zamiast do szkoły, a potem tylko wysłała SMSa, że wrócę później... Tylko ile się jedzie z Warszawy do Poznania? A jeszcze do Wronek... Chyba bym się zgubiła

Oj, nie czepiaj się szczegółów, że z karnego. Liczy się to, że kilka sekund po tym, jak otworzyłam bwin, wyświetliło się, że strzelił To na pewno jakiś znak
Stary 2007-04-17, 21:59   #16001
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
przykro mi... moj temat to powstanie warszawskie w lietraturze i piosence powstanczej, ale to jakos pisze w wolnym czasie latwo mowic nie stresuj sie ale teraz to pewnie nic gorzej bedzie jak sie majowka zacznie, a 3 to juz chyba serio bede na ziolkach leciec a 4 to chyba skonam w drodze do szkoly.. ;/

nie wiem jak teraz ale w moim roczniku testy nie byly trudne no ale stres byl, w koncu to egzamin... a mature no niby mozna poprawic, ale wszystko jest odnotowywane w papierach... no i jeszcze u mnie jest amnestia... bez kitu chyba lepiej nie zdac niz przejsc na amnestii...

fajnie ja to bym w ogole poleciala do Portugalii zeby ja pozwiedzac a tak przy okazji w ramach rozrywki poszlabym na mecz.. a pozniej, dalej w ramach rozrywki, z chlopakami na piwo...
E, tam się maturą przejmować Ja wpadłam na pomysł, że jak nie zdam, to będę takim... hmmm... jak to się po polsku nazywa? Wolny fotograf? No, będę jeździć na wszystkie ważne wydarzenia sportowe i robić zdjęcia, a potem sprzedawać je do różnych serwisów internetowych albo do gazet Albo skończę jakiś kurs i zostanę sekretarką, bo już ileś razy słyszałam przy szkolnym kserze, że mam do tego predyspozycje
Z resztą do mnie nie dociera, że za kilka miesięcy muszę się ostatecznie zdecydować, co chcę zdawać na maturze i mam tylko coraz głupsze pomysły na przyszłość
Dla mnie największy stres to to, że ja się nigdy niczym za bardzo nie przejmuję, chociaż czuję, że powinnam się przejmować.
Stary 2007-04-17, 22:00   #16002
_Brzoskwinka_
Zakorzenienie

Cytat:
A ja jutro mam luźny dzień Tylko j. polski x2, potem angielski, godzina wychowawcza - może temat coś w stylu "Nauka patriotyzmu poprzez popieranie Polski w walce o Euro"? i jeszcze na koniec matma x2

W czwartek mam trzy sprawdziany - matma, niemiecki i chemia, ale z matmy już umiem, z niemieckiego jak zwykle zrobię ściągę, a z chemii rano w pociągu przejrzę zeszyt i i tak ze wszystkiego dostanę piękne oceny.

No ja też pewnie dostane jakąś miłą ocenke , tylko , że musiałam wykuć 6 stron A4 słówek i wyrażeń .
Stary 2007-04-17, 22:22   #16003
Magdallen
Zakorzenienie

Jakaś taka niezręczna cisza tu często zapanowywuje. A poza tym często zupełnie zapominamy, że ten wątek jest o Ebim. To może reaktywujmy ten nasz plebiscyt na najlepsze zdjęcie Ebiego. Albo dawajmy zdjęcia z komentarzami.
Stary 2007-04-17, 22:24   #16004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alpinka Pokaż wiadomość

witam

Cytat:
Ja też nie muszę informować. Jakbym tak pojechała rano, zamiast do szkoły, a potem tylko wysłała SMSa, że wrócę później... Tylko ile się jedzie z Warszawy do Poznania? A jeszcze do Wronek... Chyba bym się zgubiła
:
ok 4 godz 28 maja masz pociąg o 6.25 (we Wronkach jesteś o 11.14) albo o 9.25 (13.15) Wracać byś musiała ok. 16? To byś do Wronek przyjechała na jakieś 4 godziny Bilet w jedną strone kosztuje ok. 50 zł. Bardzo opłacalna wycieczka
Stary 2007-04-17, 22:32   #16005
Magdallen
Zakorzenienie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4159939]
ok 4 godz 28 maja masz pociąg o 6.25 (we Wronkach jesteś o 11.14) albo o 9.25 (13.15) Wracać byś musiała ok. 16? To byś do Wronek przyjechała na jakieś 4 godziny Bilet w jedną strone kosztuje ok. 50 zł. Bardzo opłacalna wycieczka [/quote]

To bym musiała się jeszcze zastanowić. Chociaż rodzice chyba by mi wybaczyli, że wrócę do domu trochę późno w przeddzień mojej osiemnastki

Edit: Taka jakby trochę inna fotka... W prawdzie byłą tu podobna, ale chyba na tej Ebi ma minę minimalnie inną
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 68f8fcd98e3c25e9dce4e6080fa26b75,14,19,0.jpg (10,8 KB, 14 załadowań)
Stary 2007-04-17, 22:36   #16006
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Laski wejdzcie na www.google.pl
wpiszcie DEBIL
i naciśnijcie szczęśliwy traf

"Nie mam chłopaka, bo kocham polskich siatkarzy"

Skra
Wrona,Qrek

Karola20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 22:40   #16007
agusia8891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karola20 Pokaż wiadomość
wpiszcie DEBIL
ciekawe... Romus

Don't worry be happy
Stary 2007-04-17, 22:40   #16008
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
wpiszcie DEBIL
O, Romek? Skąd ty się tu wziąłeś?

Edit: O, patrzcie na tą fotę. Ebi wygląda tu, jak Keanu Reeves
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg c8391f01c4ef6bca9d4e06fbe8424128,14,19,0.jpg (16,7 KB, 17 załadowań)
Stary 2007-04-17, 22:43   #16009
Konto usunięte

Cytat:
wpiszcie DEBIL

znam to tak samo jeszcze do niedawna było z bodajże siedzibą szatana (wyskakiwało radio maryja)
http://wirtualnemedia.pl/document,,9...iu_Maryja.html

edit: Madzia, powiększasz te fotki? Bo są bardzo złej jakości i przez to niezbyt ładnie wyglądają.
Stary 2007-04-17, 22:43   #16010
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Dziewczyny sorki ze sie tryniam

TRI WIDZIALAM CIE NA PRZYSTOJNIAKACH!!! CZEMU SIE NIE ODEZWALAS I NIE SKOMENTOWALAS FOTEK KTORE DALAM?! NIELADNIE
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 22:50   #16011
Magdallen
Zakorzenienie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4160067]znam to tak samo jeszcze do niedawna było z bodajże siedzibą szatana (wyskakiwało radio maryja)
http://wirtualnemedia.pl/document,,9...iu_Maryja.html

edit: Madzia, powiększasz te fotki? Bo są bardzo złej jakości i przez to niezbyt ładnie wyglądają.[/quote]

Niestety takie słabe je już znalazłam To wszystko przez te głupie albumy, co można robić na blogach na onecie - one rowalają zdjęcia.

Edit: Jak się jest zdesperowaną, to się da jeszcze jakieś zdjęcia znaleźć, których się nie widziało (niestety stare)
1 - nie widziałam tego, jak Ebi się leciał na Mundialu przytulać do Niemców :\
2 - jakaś karykatura. Niestety nie rozumiem, o co w niej chodzi Czy ktoś tu zna niderlandzki?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg metzelder_mertesacker%20smolarek.jpg (72,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: gif smolarek.gif (10,9 KB, 19 załadowań)
Stary 2007-04-17, 22:58   #16012
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
Dziewczyny sorki ze sie tryniam

TRI WIDZIALAM CIE NA PRZYSTOJNIAKACH!!! CZEMU SIE NIE ODEZWALAS I NIE SKOMENTOWALAS FOTEK KTORE DALAM?! NIELADNIE
wybacz, ale wpadłam tam na sekundke i zaraz leciałam a wszystkie zdjęcia, to normalnie
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-17, 23:01   #16013
mesarka
MUSEarka

Cytat:
wpiszcie DEBIL

a wpisz "niedouczony" - i zobacz co Ci wyskoczyło w "Czy nie chciałeś napisać..."

Cytat:

Edit: O, patrzcie na tą fotę. Ebi wygląda tu, jak Keanu Reeves
oo no.. troche

no dziewoje - jutro o tej porze albo będziemy oblewac albo będziemy psioczyć na Włochów

Edit:
o szok http://media.borussia-dortmund.de/vi...free_bvbtv.wmv stary, ale ja go po raz pierwszy widze FATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAL!

edit: ide spac bo nikogo nie ma branoc
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków

Edytowane przez mesarka
Czas edycji: 2007-04-18 o 00:04 Powód: + link :)
Stary 2007-04-18, 07:51   #16014
Konto usunięte

No laski. Za pare godzin się wszystko rozstrzygnie A ja jadę na Plac Wolności jednak

edit: ja *******ę tata wziął aparat do pracy jak zawsze wtedy kiedy nie trzeba będę musiała po niego jechać, super

edit: http://sport.onet.pl/0,1248713,1520891,wiadomosc.html ale mili

Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Czas edycji: 2007-04-18 o 08:34
Stary 2007-04-18, 08:29   #16015
agusia8891
Zadomowienie

Cytat:

Edit:
o szok http://media.borussia-dortmund.de/vi...free_bvbtv.wmv stary, ale ja go po raz pierwszy widze FATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAL!

ale zwroc uwage ze sie tak nie maca po twarzy tylko wloski sobie poprawil

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4160783]No laski. Za pare godzin się wszystko rozstrzygnie A ja jadę na Plac Wolności jednak

edit: ja *******ę tata wziął aparat do pracy jak zawsze wtedy kiedy nie trzeba będę musiała po niego jechać, super[/quote]
no jeszcze troche i albo bedziemy to oblewac albo rozpaczac...

patrzcie:
Cytat:
Zdobywca Superpucharu Polski gorszy od mistrza Polski - Wisła Płock przegrała z Legią 0:3. Najciekawiej było na trybunach. Wśród 1,5-tysięcznego tłumu kibiców z Warszawy był bramkarz reprezentacji Polski i Celticu Glasgow Artur Boruc. Stał na płocie i wraz z innym fanem ze stolicy prowadził doping.
- Jestem tu prywatnie, jako kibic Legii. Przyleciałem do Polski w poniedziałek, a we czwartek mam być na treningu w Glasgow - powiedział Artur Boruc po spotkaniu. - Mecz? Fajny. Najważniejszy jest wynik.
to sie nazywa kibic... tez moglabym z nim dopingowac legie..

Don't worry be happy
Stary 2007-04-18, 08:32   #16016
firletka
Zadomowienie

Cytat:
których się nie widziało (niestety stare)
1 - nie widziałam tego, jak Ebi się leciał na Mundialu przytulać do Niemców :\
Nie tyle do Niemców, co do kumpla z drużyny. Przecież to Metzelder go po głowie głaszcze
Cytat:
Edit:
Noooo... nie taki stary, bo z niedzieli. Niestety - Ebi tak obecnie wygląda
firletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 08:39   #16017
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez firletka Pokaż wiadomość
Nie tyle do Niemców, co do kumpla z drużyny. Przecież to Metzelder go po głowie głaszcze

Noooo... nie taki stary, bo z niedzieli. Niestety - Ebi tak obecnie wygląda
Noo, ale jednak jak drużyna przeciwna strzela gola to sie nie cieszy Nawet jak sie ma tam kumpla...

Nie tak źle Na meczu wydawało się, że ma dłuższe włosy

Cytat:
to sie nazywa kibic... tez moglabym z nim dopingowac legie..
Też chciałam wkleić, bo rano czytałam, ale potem zapomniałam Boruca to puszczają, a ma dalej niż Ebi
a może Boruc myślał, że na serio chcą go do tej prezentacji, a tu dupa, ale wziął wolne już wcześniej i głupio mu było zrezygnować to poleciał do Polski na mecz?
Dobra, ja muszę posprzątać, potem do taty do pracy, a potem na Plac Wolności. Pap
Stary 2007-04-18, 10:00   #16018
Gwiazdka20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez firletka Pokaż wiadomość
Nie wiem czy widziałyście przed chwilą w Wiadomościach Włodzia Smolarka. Teścia znaczy się
Jaki Ebi jest do niego podobny Nawet moja mama stwierdziła: "ale ten mały Smolarek do ojca podobny"
Ten sam sposób mówienia, miny... Jakoś wczesniej tego nie zauważałam
Też to zauważylam, te same rysy twarzy, ta sama smolarszczyzna Jakos bardziej go polubilam

Za 1,5 godziny dowiemy sie czy zorganizujemy Euro 2012, w kuluarach mówi sie, że mamy 7 głosów, ale....
Musi się udać!!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tesciu.jpg (29,3 KB, 12 załadowań)
Gwiazdka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 10:15   #16019
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:

a wpisz "niedouczony" - i zobacz co Ci wyskoczyło w "Czy nie chciałeś napisać..."

oo no.. troche

no dziewoje - jutro o tej porze albo będziemy oblewac albo będziemy psioczyć na Włochów

Edit:

on chyba testuje naszą wierność

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4160783]No laski. Za pare godzin się wszystko rozstrzygnie A ja jadę na Plac Wolności jednak

edit: ja *******ę tata wziął aparat do pracy jak zawsze wtedy kiedy nie trzeba będę musiała po niego jechać, super

edit: http://sport.onet.pl/0,1248713,1520891,wiadomosc.html ale mili [/quote]
powiem Wam, że zaczęłam sie stresować a już za 50 min zacznie się transmisja

chamsko, nie chamsko, ale prezentacje przedstawili i dobre wrażenie zostało

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4160922]Noo, ale jednak jak drużyna przeciwna strzela gola to sie nie cieszy Nawet jak sie ma tam kumpla...

Nie tak źle Na meczu wydawało się, że ma dłuższe włosy

Też chciałam wkleić, bo rano czytałam, ale potem zapomniałam Boruca to puszczają, a ma dalej niż Ebi
a może Boruc myślał, że na serio chcą go do tej prezentacji, a tu dupa, ale wziął wolne już wcześniej i głupio mu było zrezygnować to poleciał do Polski na mecz?
Dobra, ja muszę posprzątać, potem do taty do pracy, a potem na Plac Wolności. Pap [/quote]
ej no przecież on się nie cieszy, tylko podszedł poklepać Metzeldera, tak się gra fair play

Cytat:
Napisane przez Gwiazdka20 Pokaż wiadomość
Też to zauważylam, te same rysy twarzy, ta sama smolarszczyzna Jakos bardziej go polubilam

Za 1,5 godziny dowiemy sie czy zorganizujemy Euro 2012, w kuluarach mówi sie, że mamy 7 głosów, ale....
Musi się udać!!!!
pewnie to samo piszą we Włoskich gaetach i portalach
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-18, 10:37   #16020
Gwiazdka20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
on chyba testuje naszą wierność

powiem Wam, że zaczęłam sie stresować a już za 50 min zacznie się transmisja

chamsko, nie chamsko, ale prezentacje przedstawili i dobre wrażenie zostało

ej no przecież on się nie cieszy, tylko podszedł poklepać Metzeldera, tak się gra fair play

pewnie to samo piszą we Włoskich gaetach i portalach
Też sie ztresuje, zupełnie jak przed egzaminem, niby umiem i jestem przygotowana, ale... no własnie to ale
Jak wygramy to rzucam na stół współżonom naleśniki z serem i dzemem truskawkowym
Gwiazdka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości