|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Ja będę bo tylko sprzatanie jakieś zaczne.... a może dzidziuś am gorszy dzień i śpi;P też tak bywa... mój też nie codziennie trak szaleje...bywają cichsze dni
|
|
|
|
#1592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przed chwilka jeszcze popchnęłam kawakiem karpatki...łeee......mnie jutro nie bedzie zabardzo, musze sie uczyc.. ale wpadne napewno ![]() ![]() własnei wczesniej gadałysmy z zebrą że jej szaleje a moja Tosia taka spokojna
|
|
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie od wczoraj bolą... stopy...kurde nie mogłam spać wczoraj...znaczy stopy nogi...no jakbym stała cały dzień...dzisiaj bolą mnie za to na zgięciach/... tam gdzie kończy się noga zaczyna stopa... wiecie o co mi biega?
|
|
|
|
#1594 |
|
Wtajemniczenie
|
No mój mały też zawsze szaleje a dziś nie
Nie lubię... Pyrgałam go ale się nie odzywał. Tylko trochę wcześniej... Eh no zobaczymy jutro...Paprotka a to czemu w październiku masz ten warunek już a nie później tak jak miałaś mieć? W lutym chyba.. Hm? Też jutro będę sprzątać I prasować... w końcu muszę ![]() Zebra może zaczną Ci puchnąć od ciężaru brzuszka? Serio bo podobno puchną od noszenia takiego ciężaru. I dlatego mogą boleć... Umyłam się
|
|
|
|
#1595 |
|
Wtajemniczenie
|
to pomiedzy stopa a łydka to staw skokowy tak tak!
![]() a warunek miałam miec w lutym a mam w pazdzierniku. taka szkoła. jaja sobie robia..w niej trzeba byc elastycznym heheh ![]() zauwazyłam że też mi puchna nogi troche, wszystkim podobno troche puchną. woda się gromadzi w organizmie. powinno sie ograniczyc sól |
|
|
|
#1596 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi nie puchną jeszcze
Nie puchną, nie mam zgagi... W ogóle dziwoląg jakiś jestem Śniło mi się, że urodziłam wcześniaka... Przeraża mnie to. W ogóle ostatnio mam takie myśli o porodzie, że to szok. Zaczęłam się bać znowu. I myślę jak to będzie, jakie to uczucie, jak będzie boleć... aj aż strach
|
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
No kurde też myślałam nad puchnięciem... ale wygladają normalnie chyba:P a cholerka wie... jak tu ograniczyć cokolwiek
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1598 |
|
Wtajemniczenie
|
POWIEM WAM ZE TEZ NIE MAM ZGAGI.. MIAŁAM PARE DNI I OD JAKIEGOS CZASU CISZA
na szczęcie///a porodu tez sie boję... tym bradziej że mój tż nie chce byc przy porodzie.. mowi że on sie do tego nie nadaje.. bedzie na poczatku a potem sobie wyjdzie.. eh.. lepsze to niz nic.. moje koleżanki wogóle nie chciały z mężami rodzic... patrzcie co własnie wygrałam http://www.allegro.pl/show_item.php?item=752779144 |
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
Paprotka gratuluję
![]() ![]()
|
|
|
|
#1600 |
|
Wtajemniczenie
|
Najs
![]() Wiecie ile waże? Pisałam Wam? 54,6 ![]() Ja będę rodzić z Tż. I chyba już wybrałam szpital. Nie ten u nas - inny. Taki w którym pracuje moja siostra cioteczna - jest tam położną i myślę, że byłoby mi raźniej gdyby była ze mną przy porodzie... |
|
|
|
#1601 |
|
Wtajemniczenie
|
ja poznaję po skarpetkach. jak ściAgam to mi zostaje slad od gumki. a tak nie miałam jak teraz..
ale jestem zadowolona że to wygrałam i to za pare groszy bo razem z tz pojedziemy po to autem to nie trzeba za przesyłke płacić.---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- tez chciałabym miec jakis szpital w którym pracuje ktos znajomy.. zawsze razniej... wiecie co. licytowałam od tego samego faceta jeszcze kzresełko do karmienia. nowe miał za 30zł. i godzine przed koncem wycofał aukcje i napisał że zostało pogryzione pzrez psa |
|
|
|
#1602 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja też muszę się zacząć przyglądać tego typu licytacjom... Bo mało mamy rzeczy dla małego z takich edukacyjnych czy zabawkowych
![]() Ale mnie brzuch boli Nażarłam się jak świnia... |
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie obzeram moim plackiem
a poza tym ogladam house ![]() jutro pewnie bede siedziala w domu iprasowala bo moj tzecik co mi napomina ze chyba juz koszulek nie ma ciekawe jacy mi sieludzie trafia |
|
|
|
#1604 |
|
Wtajemniczenie
|
asiuulka zaczynasz studia dopiero?
samanthha rozglądaj sie ale oczopląsu nie dostan bo masakra jest. ja wpisuje wrocław i kupa rzecvzy mi wyskakuje.. i to naprawde za pare groszy. ale jak juz usiądziesz o nie wstaniesz
|
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
ile matko jacie kręce.... jakaś Ty szczupła ja ważę 61 kg(warzyłam tydzień temu).... a zaczynałam od 57 kg...a więc czym ty się martwisz to ja nie wiem... nie będziesz miała zmartwienia po porodzie na to wyglada. Dzidziuś wyskoczy i od razu będziesz laskaTeż mam ślady od skarpetek ale wiesz nawet widziałam na zdjęciach ze ślubu, że mam szczupłe nózki i łydki to ja juz nie czaje Asiulka też czekam na Housa
Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-10-01 o 20:41 |
|
|
|
#1606 |
|
Wtajemniczenie
|
pozatym samanthhha za dużo ymiotujesz żeby utyć:0 przynajmniej wczesniej za czesto wymiotowałas.... z pzrejedzenia
|
|
|
|
#1607 |
|
Wtajemniczenie
|
Już nie wymiotuję
Zobaczycie, że mi waga jeszcze psikusa sprawi... Aż mi dziwnie taka grubaśna się czuje Mój Tż też włączył Hausa ![]() Asiulka to Ty pierwszy rok?? |
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
Grubaśna
|
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
boze Samanthhha ty chudzielcu
polowa mnie normlanie ja house mam na kompie wiec jak mam czas i mi sie nudzi to lece odcinek za odcinkiem za pare dni bede miec sezon 6 ja mam akurat znajomego w szpitalu i to wlasnie moj lekarz gin wiec bedzie lajt napewno dopilnuje zeby wszytsko bylook z dzidziulkiem... wogole dzieuwskzi tak probuje sie domyslec czy to moja dzidzia juz mnie kopie bo mam takie dziwne uczucie.. hmmm zastanwaiwam sie jak czuc te kopniaki chyba troszke bede musiala jeszczepoczekac...a co do studiow tak to moj 1 rok ale juz drugi kierunek pierwsze to byly dzienne UAM geologia i totalna porazka Edytowane przez Asiuulka89 Czas edycji: 2009-10-01 o 20:53 |
|
|
|
#1610 |
|
Wtajemniczenie
|
Ta lekką... A weź
Ja się czułam lekko jak ważyłam 49 ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Asiulka lepiej zrezygnować niż się męczyć Ruchy poznasz - zobaczysz. Fajne uczucie ![]() Masa tych seriali jest na tej stronce www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ I House też Ale ja go nigdy nie oglądałam
|
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
ja to 60 kg mialam przed 4 latami ale jak to sie mowi milosc mi sluzyla bardzo nawet 20 kg
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1612 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1613 |
|
Wtajemniczenie
|
asiullka mój pierwszy kierunek to była etnologia
nie martw się. ja postanowiłam ze soba walczyc po porodzie ale juz tak na serio eheh
http://www.suwaczki.com/tickers/relgwn15mp1c7exc.png ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/d72112d7fc.png Edytowane przez paprotka86 Czas edycji: 2009-10-01 o 20:59 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
Ech ja się czułam najlepiej przy mojej wadze sprzed ciąży- bo 57 to tak, że byłam szczupła ale kobieca... tzn cyc był
|
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
sluzyla tyciu
bo moj tzecik ma wspaniala przemiane materii no i wcinal pizzy i roznego typu fastfoody no a ja mu towarzyszylam a potem tabletki anty i kolejne 5 kg a potem szlo a teraz po ciazy mam nadzieje na powrot chcoiaz do 70 ![]() ![]() :pro si:![]() ![]() ![]() bede z siebie bardzo zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- ja na cyca nigdy nie moglam narzekac |
|
|
|
#1616 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sie nawet na mój temat nie wypowiadam. wszystko na odwrót
ide już sobie od was kapac sie. tz za godzine wraca to musze czekac na niego.. z karpatka
|
|
|
|
#1617 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam miałam zawsze cyc i to niezły
![]() A słyszałyście o diecie francuskiej doktora Dukana? Jak będziecie chciały to mogę Wam po porodach powysyłać książkę na maila o tym. Serio jest nieeezła. Polecam ją wszystkim
|
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Mezul mi zapowiedzial ze po ciazy smigu na fitness
|
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Samanthhha ja napewno będę chciała
|
|
|
|
#1620 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja w miesiąc schudłam na niej 5 kilo. I się utrzymało
Mój brat schudł w dwa miechy 14 kilo i nic nie przytył! Ale wiadomo - facet szybciej schudnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.

ALE SIĘ OBŻARŁAM!!! Ugotowałam zupę
Pyyycha. Tyle się najadłam, że od razu odwiedziłam WC
Tyle, że w bałaganie 

przed chwilka jeszcze popchnęłam kawakiem karpatki...łeee......

Śniło mi się, że urodziłam wcześniaka... Przeraża mnie to. W ogóle ostatnio mam takie myśli o porodzie, że to szok. Zaczęłam się bać znowu. I myślę jak to będzie, jakie to uczucie, jak będzie boleć... aj aż strach