Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-16, 17:25   #1591
skorpionek19
Rozeznanie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

Witam dziewczynki ponownie.. własnie wróciłam ze szpitala, odwiedziłam babcię i przy okazji odebrałam wyniki badań , no i wrrrrrrrrrrrrrr...
Moja morfologia..
WBC - podwyższone norma 4-10, a ja mam 12
MON- obniżone
GRA 8.7 (1.4-6.5)
MCV - obniżone
RDW 14.9 (11.5 - 13.7)
PDW 17.3 (15.5 - 17.1)
kurcze zdenerwowałam się, wizytę mam w poniedziałek.... może któraś z was miała podobny przypadek?
skorpionek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 17:32   #1592
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

ja tez sie nie znam na tym niestety, moge napisac ci moje wyniki piątkowe.
pct 0,31
pdw 12,7
hematokryt 36,5
wbc 11,83

to te ktore mialam podwyzszone lub obnizone

natomiast mocz mam juz w ogole we wszystkie strony;/

bialko 12,9
bakterie-liczne w preparacie
erytrocyty swieze 2 w polu widzenia
leukocyty luzno zalegajace
nablonki wielokatne- liczne w polu widzenia
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 17:35   #1593
skorpionek19
Rozeznanie

Ja mocz mam dobry Darusia, a jeśli chodzi o ta morfologie to coś dostałaś, albo coś mówiono na ten temat? WBC to wiem , że moze być podwyzszony właśnie u kobiet w ciąży...
Stary 2010-03-16, 17:35   #1594
Gosiaro
Wtajemniczenie

Kardashi to widzę,że u ciebie przygotowaniu idą już pełną parą!!!Tez nie lubie wieszac prania.Zawsze robi to moj Tż

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 17:40   #1595
Darusiaaaa
Zakorzenienie

moja gin sie bardzo skupila na tym bialku dostalam 2 antybiotyki ale to wlasnie przez moczowe sprawy...
A.Camus
Stary 2010-03-16, 18:21   #1596
Kasia_Dublin
Zadomowienie

No kochane ja juz sie zbieram do domku . Jutro wolne to moze pojedziemy z tz-em do IKEI po panele i wtedy powoli on sobie bedzie mogl je klasc. A ja oczywiscie bede sie relaksowac wtedy . Moze jeszcze do was zajrze dzisiaj. Calusy

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 18:37   #1597
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
No kochane ja juz sie zbieram do domku . Jutro wolne to moze pojedziemy z tz-em do IKEI po panele i wtedy powoli on sobie bedzie mogl je klasc. A ja oczywiscie bede sie relaksowac wtedy . Moze jeszcze do was zajrze dzisiaj. Calusy
zjedz ikeowego loda ja zawsze zjadam jak tam jestem
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-16, 19:58   #1598
skorpionek19
Rozeznanie

Jeśli mowa o lodach, to niestety nie mogłam się oprzeć i przed chwila się skusiłam na małe co nieco

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Wiecie co dziewczyny, człowiek im starszy tym bardziej strachliwy.. zamiast te wyniki tak na spokojnie przeanalizować, to zaraz szał... teraz malutka już zasnęła, wzięłam wyniki z pierwszej ciąży i patrzę , a tu praktycznie za każdym badaniem miałam podwyższone leukocyty.. tak jak mi mówiła dzisiaj koleżanka z laboratorium... w ciąży tak jest..
Stary 2010-03-16, 20:07   #1599
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
Kardashi to widzę,że u ciebie przygotowaniu idą już pełną parą!!!Tez nie lubie wieszac prania.Zawsze robi to moj Tż
A noo

Ostatnio się cieszylam że już wszystko mam poprane i poukładane.. A tu ciocia mi podrzuciła po swojej córce 3 reklamówy ciuszkow

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
zjedz ikeowego loda ja zawsze zjadam jak tam jestem
Oo a ja nigdy nie jadłam..
Za to zawsze jem tam hot doga jako przekąskę a po zakupach ide na lasagne

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 21:10   #1600
metropolitan
Zadomowienie

Anula, baaardzo się cieszę. Wiedziałam, że taki pech musi się kiedyś od ciebie odwrócić. Teraz już będzie tylko lepiej.

Dziewczynki, co do infekcji, ja też teraZ mam, a nigdy w życiu żadnej nie przechodziłam. Moja gin mówi że mnóstwo kobit ma i niestety często jest tak, że jak się raz w ciąży złapie to przez całaą ciążę może nawracać. Ja dostałam jakieś ohydne globulki i już mam spokój więc odstawiłam je.
Uciekam do łóżeczka, mam nadzieję, że nie będą mi się śniły porody po dzisiejszych naszych rozmowach. Dobrej nocki wszystkim
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 22:31   #1601
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ale jestem happy.
dwiedzil nas moj chrzestny, dostalismy dla maluszka buciki( adidasa) takie mieciutkie, przybornik na pieluszki iiiiiiiiii wozek!!!! totalny szok!! spacerowy peg perego
A.Camus

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-17, 00:21   #1602
Darusiaaaa
Zakorzenienie

chwale sie
znowu blond i na krotko tak jak lubie
przynajmniej dziec jak sie urodzi sie nie przestraszy wlasnej mamusi;D
A.Camus
Stary 2010-03-17, 08:02   #1603
anula_81
Zakorzenienie

Hej dziewczeta!

Ja dzis rano obudzilam sie z zupelnie nowym nastawieniem do zycia. Musze przestac sie przejmowac i zyc na nowo. w koncu zycie jest piekne, slonce w gorze i nic tylko korzystac z zycia. Dzisiaj mam szczesliwie stosunkowo malo pracy, wiec po pracy wybieram sie na szybkie zakupy, moze jakies drobiazg uda mi sie upolowac. i to krwawienie to chyba naprawde okres, bo nawet brzuch zaczal bolec wlasnie tak))

A jak u was?
Darusia ty to juz prawie na finishu, niesamowite, juz nie moge sie doczekac az zobaczymy tu zdjecie twojego dzidziusia)))))
Carolku a jak twoje migreny? mam nadzieje, ze juz cie tak nie mecza, poprosz zdjecie brzuszka, ostatnio bylam troche wylaczona i nie mialam nawet sily czytac forum ale juz jestem i chetnie zobacze nowy brzusio! Wiem ze u ciebie pewnie nei ma duzej roznicy bos chudzinka, ale zobaczyc chce i basta)
Gosiaro a u ciebie chyba tez juz zaawansowanie co?
latkoo u ciebie rowniez, poprosze o fotki!
Kasiu_Dublin ty to masz sile, remont widze juz w toku, ale mam nadzieje, ze zadnej pomocy TZ towi w ukladaniu paneli nie bedziesz udzielac tylko zadbasz o siebie. Powiedz mi kochana, kiedy najlepiej odwiedzic Dublin, bo wlasnie co roku odwiedzamy jakas stolice i tym razem mamy ochote na Anglie lub Irlandie, I nie mozemy sie zdecydowac, ale Dublin wydaje nam sie ciekawszy, londyn to sped ludzi a Dublin brzmi jakos przyjazniej Myslelismy sierpien, a wtedy maj Amsterdam i odwiedzimy mojego brata. Musze korzystac skoro nie jestem w ciazy a juz jestem w miare wyleczona (miejmy nadzieje)

I w ogole chcialam wam wszystkim bardzo podziekowac za wsparcie raz jeszcze! WSZYSTKIM!!!!!!******** *****

dobra trzeba zaczac prace))

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 08:48   #1604
Gosiaro
Wtajemniczenie

Anulko korzystaj póki możesz.My z Tż to co roku ,a nawet 2 razy w roku czasami jak były fajne promocje na bilety lotnicze, wyjeżdżaliśmy i super wspominamy tamte czasy.Teraz oczywiście czekamy cierpliwie na nowe wyzwania hehe.Chociaz moj Tż za miesiac jedzie na kilka dni do Moskwy, a na początku lipca do Australii.Śmieję się ze on bedzie na kangurze jezdzil, jak ja bede sie meczyc na porodowce.Na zlosć jemu muszę wytrzymac do 10 lipca przynajmniej W innym wypadku za karę bedzie mial dyzury nad malenstwem w ramach rekompensaty.

Jak pstryknę fote to umieszczę.Brzuszek moj jest juz chyba widoczny.Ostatnio jak bylam w filharmonii była baaardzo dluga kolejka do kibelka i mnie jedna pani przepuściła

Lody to moje miłość od początku ciązy.W zamrazalniku ciagle jest duże pudlo.codziennie musze zjesc!!!!!

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 08:53   #1605
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
Anulko korzystaj póki możesz.My z Tż to co roku ,a nawet 2 razy w roku czasami jak były fajne promocje na bilety lotnicze, wyjeżdżaliśmy i super wspominamy tamte czasy.Teraz oczywiście czekamy cierpliwie na nowe wyzwania hehe.Chociaz moj Tż za miesiac jedzie na kilka dni do Moskwy, a na początku lipca do Australii.Śmieję się ze on bedzie na kangurze jezdzil, jak ja bede sie meczyc na porodowce.Na zlosć jemu muszę wytrzymac do 10 lipca przynajmniej W innym wypadku za karę bedzie mial dyzury nad malenstwem w ramach rekompensaty.

Jak pstryknę fote to umieszczę.Brzuszek moj jest juz chyba widoczny.Ostatnio jak bylam w filharmonii była baaardzo dluga kolejka do kibelka i mnie jedna pani przepuściła

Lody to moje miłość od początku ciązy.W zamrazalniku ciagle jest duże pudlo.codziennie musze zjesc!!!!!
My planujemy Australie na przyszly rok jesli nie bedzie dzidziusia albo jak dzidzius bedzie mial roczek TZ ma rodzine w Australii wiec planujemy ich odwiedzic a po drodze znajomych w Hong kongu Ale to wyprawa na min 3 tygodnie.
Kochana zdjecia wysylaj, na pewno mnie troche podbuduja
I wytrzymaj do 10 lipca, podobno tylko 10 procent koibiet rodzi w terminie, a 70 procent 2 tygodnie przed albo po

Zosienka jest juz z nami

Zosia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-17, 09:12   #1606
metropolitan
Zadomowienie

noo, to mi się podoba! od rana pozytywne nastawienie

ja mam chwilową przerwę i niedługo znów uciekam do pracy. w nocy miałam znowu atak mdłości ale tak jak ostatnio zero pawika, zjadłam kawałek bułki i przeszło mi. może bejbik był głodny i się domagał

anula, też mam ochotę na zakupy, ale dzisiaj nie da rady, muszę jakiś ciuszek nowy kupić bo zwariuję!
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 09:51   #1607
Darusiaaaa
Zakorzenienie

witam

tak anulko juz koncowka
zazdroszcze wam tych wakacji, nam z tżetem od prawie 5 lat nie udalo sie razem na wakacje wyjechac nigdy, albo ja mialam problem z urlopem albo on, albo zawsze cos wypadalo
A.Camus
Stary 2010-03-17, 10:07   #1608
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Witajcie slonka!!!

Ja do was pisze z lozka bo z tz-em sobie narazie leniuchujemy. Parade obejrzymy pewnie w telewizji bo pogoda nie jest jakas super zeby patrzec na to wszystko na zywo.

Darusia sliczne wloski!!! Jak bylam na studiach tez mialam takie krotkie

Anulka Dublin jest naprawde fajny wiec serdecznie polecam (Londyn w sumie tez ale to sa 2 zupelnie inne miasta). Ogolnie cale lato jest fajne bo moze nie ma upalow ale jak nie pada to jest bardzo przyjemnie . Ja osobiscie uwielbiam sierpien bo wtedy kwitna wszedzie wrzosy i jak sie jedzie w gory to widoki po prostu zapieraja dech w piersiach (gory sa praktycznie w dublinie wiec to nie jest daleka wyprawa ). Jak znajde fotke sierpniowa to wkleje. Ogolnie kazdy miesiacjest fajny. Jak zatrzymacie sie w centrum to bedziecie miec do wszystkiego blisko. A Amsterdam jest boski!!! Zazdroszcze wam strasznie. My bylismy pod koniec zeszlego roku w Brukseli i stamtad pociagiem do Amsterdamu. W sumie po 2 noce w kazdym miescie spedzilismy i bawilismy sie przednio. Az mam ochote sie gdzies wybrac! W sumie kolega ma mieszkanie w Nicei i ostatnio tak planowalismy zeby tam spedzic weekend. Zobaczymy....

No dobrze to ja wam zycze zielonego patrykowego dnia z masa konczynek

Stary 2010-03-17, 10:27   #1609
Carol77
Zakorzenienie

Witajcie kochane moje

Ale piękne humorki od rana!!!!!!!!!!!!!!

Anulko skarbie jak zrobię nowe, to wkleje, musze sie doprowadzić do porządku, bo wyglądam strasznie, wypryszczylo mi brode jak nie wiem ,nienawidze tego, tym bardziej,ze ja nigdy z cera nie mialam problemow.

Co do migren, szkoda gadac.......wczoraj znowu kolo 16 mroczki i zygzaki i bol, do teraz mi cos pzrezleci przez oko, ja ne wiem jak mialam spokoj 2 lata to teraz z podwojna sila wraca, na szczescie cisnienie mam niskie, a bol da sie wytrzymac, modle sie zeby to sobie poszlo, moze to tez ta pogoda robi.

Darusiu wygladasz pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja tez musze isc do fryzjera, ale u mnie to jest robota na dlugich wlosach,ale mam juz takie odrosty,ze wstyd z wozkiem super gest, naprawde,masz super chrzestnego!!! Mnie tesciowa wczoraj powiedziala,ze kupi dla malego wszystkie ciuszki i wozek jestem pzreszczesliwa, ojciec moj kupi butelki i mama pewnie tez cos nakupuje, takze z tych planowanych 2,5 tys pewnie z tysiac wydamy, to duza pomoc i jestem im bardzo wdzieczna i niesamowicie sie ciesze!!!!!!

Miłego dzionka kochane!!!!!!Bezbolowego i slonecznego!

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-17, 10:56   #1610
latko0
Zadomowienie

Witam

Anulko kochanie jak ja Ci zazdroszcze wyjazdów, ja też strasznie bym chciała gdzieś pojechać, my z mężulkiem zawsze gdzieś jeździliśmy ale ostatnio zdrowie i pieniążki trochę nie pozwalają. Ja straaaaaaaaaasznie bym chciała do Australii i Nowej Zelandi lecieć ale strasznie drogie bilety, moje kochanie to chyba wszystko by sprzedało byle mógł lecieć na finał mistrzostw świata w rugby w Nowej Zelandi, marudzi mi już od roku no ale niestety to za duży koszt
Teraz musze pogadać z przyjaciółką która mieszka w Angli w Ipswitch może do niej przed porodem polecimy zawsze jakaś rozrywka.

Karolinko świetnie Cię rozumiem z tymi wypryskami na twarzy, ja nigdy ale to nigdy nie miałam problemów z cerą na twarzy ( no może troszeczkę jak sobie na słońcu twarz poparzyłam, ale to przez miesiąc) a teraz ciągle coś przez to czuje się nie za łądnie i jeszcze strasznie zaczęły przetłuszczać mi się włosy dziś myje a jutro wyglądają jak bym naleśniki na nich smażyła ehh wtedy to czuje się już zupełnie jak maszkaron Zastanawiam się czy w ciąży mozna iść do kosmetyczki na oczyszczanie może to trochę poprawiło by mi humorek?

Daruś powiem Ci że naprawdę super prezent o chrzesnego, fajnie jak tak pomagają
Nam chyba rodzice wózek chcą kupić (tylko ciekawa jestem kiedy, skoro moja mama wierzy w ten chlerny zabobon że nie wolno nic kupować) przynajmniej coś tak wspominali

My dziś z mężulkiem wybieramy się do kina, już tak mi się nudzi w domku że wreszcie będe miałą jakąś rozrywkę
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 11:16   #1611
Darusiaaaa
Zakorzenienie

my nie mielismy zielonego pojecia, weszli z wozkiem spacerowym po prostu szok, do tego jakies ubranka kurtki, spiworki, przybornik na pieluszki i buciki takie malutkie adidasa takie mieciutkie i jeszcze powiedzieli ze zapomnieli z domu wziasc stelazu do wanienki ... tak nam sie zrobilo milo ze mowie wam!

wstawiam zdjecie przybornika i bucikow ( troszke nie wyrazne) a wozek wstawie pozniej jak baterie mi sie naladuja.
A.Camus
Stary 2010-03-17, 11:23   #1612
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość

ja mam chwilową przerwę i niedługo znów uciekam do pracy. w nocy miałam znowu atak mdłości ale tak jak ostatnio zero pawika, zjadłam kawałek bułki i przeszło mi. może bejbik był głodny i się domagał

anula, też mam ochotę na zakupy, ale dzisiaj nie da rady, muszę jakiś ciuszek nowy kupić bo zwariuję!
kochana to na uzywane ciuszki, malo sie placi a radosc jest ze cos nowego zawsze wpada. poza tym zawsz emozna odwiedzic H&M tanio a czasem calkiem fajnieja w tym miesiacu tez kiepsko z kasa, ale coz...trzeba
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
witam

tak anulko juz koncowka
zazdroszcze wam tych wakacji, nam z tżetem od prawie 5 lat nie udalo sie razem na wakacje wyjechac nigdy, albo ja mialam problem z urlopem albo on, albo zawsze cos wypadalo
Na razie to urlop w Polsce_ 2 tygodnie mamy wolnego na wielkanoc!! jupiiii!! juz 27 mego jestem w Krakowie!!

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Witajcie slonka!!!

Ja do was pisze z lozka bo z tz-em sobie narazie leniuchujemy. Parade obejrzymy pewnie w telewizji bo pogoda nie jest jakas super zeby patrzec na to wszystko na zywo.

Darusia sliczne wloski!!! Jak bylam na studiach tez mialam takie krotkie

Anulka Dublin jest naprawde fajny wiec serdecznie polecam (Londyn w sumie tez ale to sa 2 zupelnie inne miasta). Ogolnie cale lato jest fajne bo moze nie ma upalow ale jak nie pada to jest bardzo przyjemnie . Ja osobiscie uwielbiam sierpien bo wtedy kwitna wszedzie wrzosy i jak sie jedzie w gory to widoki po prostu zapieraja dech w piersiach (gory sa praktycznie w dublinie wiec to nie jest daleka wyprawa ). Jak znajde fotke sierpniowa to wkleje. Ogolnie kazdy miesiacjest fajny. Jak zatrzymacie sie w centrum to bedziecie miec do wszystkiego blisko. A Amsterdam jest boski!!! Zazdroszcze wam strasznie. My bylismy pod koniec zeszlego roku w Brukseli i stamtad pociagiem do Amsterdamu. W sumie po 2 noce w kazdym miescie spedzilismy i bawilismy sie przednio. Az mam ochote sie gdzies wybrac! W sumie kolega ma mieszkanie w Nicei i ostatnio tak planowalismy zeby tam spedzic weekend. Zobaczymy....

No dobrze to ja wam zycze zielonego patrykowego dnia z masa konczynek

O wy leniuchy!! Ale ja dzisiaj tez nie zamierzam sie przemeczac...
Zdecydowalismy DUBLIN sierpien, AMSTERDAM maj
W >Brukseli mam rodzine Kasiu wiec bywam czesto, uwielbiam tego malego siusiajacego chlopczyka
A jesli chcesz sie gdzies wybrac...hmmmm polecam OSLO

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane moje

Ale piękne humorki od rana!!!!!!!!!!!!!!

Anulko skarbie jak zrobię nowe, to wkleje, musze sie doprowadzić do porządku, bo wyglądam strasznie, wypryszczylo mi brode jak nie wiem ,nienawidze tego, tym bardziej,ze ja nigdy z cera nie mialam problemow.

Co do migren, szkoda gadac.......wczoraj znowu kolo 16 mroczki i zygzaki i bol, do teraz mi cos pzrezleci przez oko, ja ne wiem jak mialam spokoj 2 lata to teraz z podwojna sila wraca, na szczescie cisnienie mam niskie, a bol da sie wytrzymac, modle sie zeby to sobie poszlo, moze to tez ta pogoda robi.

Miłego dzionka kochane!!!!!!Bezbolowego i slonecznego!
Kochana pryszczami sie nie przejmuj, to przejdzie. moja psiapsiola tu miala wieeelkie problemy z cera w ciazy, calutka a potem..jak reka odjal
martwia mnie tylko te twoje migreny, prosze dbaj o siebie...

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Witam

Anulko kochanie jak ja Ci zazdroszcze wyjazdów, ja też strasznie bym chciała gdzieś pojechać, my z mężulkiem zawsze gdzieś jeździliśmy ale ostatnio zdrowie i pieniążki trochę nie pozwalają. Ja straaaaaaaaaasznie bym chciała do Australii i Nowej Zelandi lecieć ale strasznie drogie bilety, moje kochanie to chyba wszystko by sprzedało byle mógł lecieć na finał mistrzostw świata w rugby w Nowej Zelandi, marudzi mi już od roku no ale niestety to za duży koszt
Teraz musze pogadać z przyjaciółką która mieszka w Angli w Ipswitch może do niej przed porodem polecimy zawsze jakaś rozrywka.

My dziś z mężulkiem wybieramy się do kina, już tak mi się nudzi w domku że wreszcie będe miałą jakąś rozrywkę
Kochana Australiaa droooga bilet w sensie my juz jakis czas odkladamy bo to jednak jest wyprawa, leci sie ponad 30 godzin
A na co do kina? Ja chce na Alicje w krainie czarow 3d, podobno boska!

Ale mi sie nie chce pracowac dzisiaj..to przez ten dobry humor))))))))

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2010-03-17, 11:35   #1613
Darusiaaaa
Zakorzenienie

mnie tez sie nie chce prasowac a jednak musze, bo moj dziec nie bedzie mial ciuszkow polowy poprasowanych:P
A.Camus
Stary 2010-03-17, 11:45   #1614
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Latkoo na co do kina sie wybieracie?

Darusia jakie slodziakowe te butki

Aniu my do norwegii juz od dawna sie wybieramy bo moim ogromnym marzeniem (ktorym wlasciwie zarazilam tez tz-a) jest ujrzenie zorzy polarnej!!! Ale takie wycieczki 'zorzowe' niestety sa dosc drogie. Patrzelismy na Norwegie i Islandie i musimy dalej odkladac na to kase zeby wreszcie spelnic to marzenie . Ale na pewno w koncu sie uda.

Ja teraz sobie patrze na tz-a jak robi dla nas sniadanie . Piekny widok

Stary 2010-03-17, 11:56   #1615
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
chwale sie
znowu blond i na krotko tak jak lubie
przynajmniej dziec jak sie urodzi sie nie przestraszy wlasnej mamusi;D
ładnie, ładnie

dziewczyny włosy pomalować mogę odżywką w salonie po 1 trymestrze tak?

eh zaczynaja mi sie robic pojedyncze krostki na twarzy tak jak przed okresem...

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość

ja kupilam, sobie
troche rzeczy na stronie niemeickiego H&M - w Polsce nie mozna robic zakupow tak - a wiec mam sukienke w kwiaty, klapki na lato i dzinsowe spodenki - o i wszystko za 100 zl
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 11:59   #1616
Darusiaaaa
Zakorzenienie

fajnie
ja sobie nic nie kupilam dawno, ale mam nadzieje ze bedzie mi waga po woli spadala.
A.Camus
Stary 2010-03-17, 12:25   #1617
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Hura . Wlasnie kupilam bilety do polski na kwiecien dla siebie i tz-a

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-17, 12:32   #1618
pandziolka
Raczkowanie

hmm mówisz Kasiu,że leniuchujesz??ja to chyba dzisiaj wszelkie rekordy pobiłam,bo dopiero wstałam
widzę,że wspaniałe nastroje dzisiaj na forum,aż miło Was poczytać to chyba dzięki Tobie Anulko wszystkim się dzisiaj udzieliło
Darusia fantastycznego masz chrzestnego,tylko pozazdrościć.ja nie mam co liczyć na moich chrzestnych...ale za to rodzice dali nam pieniądze na wózek na Boże Narodzenie 2008,więc przynajmniej to mamy z głowy.a tak jak ostatnio pisałam trochę rzeczy dostaliśmy od znajomych,którzy wracają do Polski.
co do problemów skórnych to dla mnie to jest jakaś masakra.wyglądam jakbym miała ospę wietrzną wszyscy mi mówią,że to dziewucha,bo niby zabiera mi urodę
dzisiaj po spotkaniu z położną też wybieram się na jakieś małe zakupy,bo powoli moje ciuszki robią się przyciasne

ps. Darusia piękna fryzura.bardzo Ci pasuje.ja niestety mam taki kształt twarzy,że mało co mi odpowiada...

udanego dzionka

a my chyba znowu samochodem jedziemy na początku maja.już nie mogę się doczekać.ciekawe jak będzie wyglądać moja ciężarówkowa siostra

Edytowane przez pandziolka
Czas edycji: 2010-03-17 o 12:34
pandziolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 12:34   #1619
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
ładnie, ładnie

dziewczyny włosy pomalować mogę odżywką w salonie po 1 trymestrze tak?

eh zaczynaja mi sie robic pojedyncze krostki na twarzy tak jak przed okresem...

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

ja kupilam, sobie
troche rzeczy na stronie niemeickiego H&M - w Polsce nie mozna robic zakupow tak - a wiec mam sukienke w kwiaty, klapki na lato i dzinsowe spodenki - o i wszystko za 100 zl
Oo fajna cena
Ciuszki pewnie teeż

A jeśli chodzi o farbowanie, podobno najlepiej farbować jeżeli juz łożysko sie wytworzy
Ale ja farbowałam w 5 tyg (jeszcze nie wiedziałam o ciąży) i ogólnie farbuje co 2 miesiące włosy.

A co do wakacji.. Też myśleliśmy o jakimś wypadzie na mazury. To 2-3 godzinki jazdy ode mnie. Ale byśmy musieli w czerwcu jechać, bo tż może wtedy urlop wziąć. A z miesięcznym dzidziulkiem jakoś mi się nie widzi podróżować..
i za rok sobie dopiero gdzieś pojedziemy

Darusia
i tu napisze. Pasuje Ci taka fryzurka

I adidaski świetne
Ja mam takie boskie czerwone trampki na pół roku

I teraz ja tez bede jęczała.. Nie chce mi się praasoowaaććć

Blee. i znów mi niedobrze

10.11.12 - zapuszczam włosy

Edytowane przez kardashi
Czas edycji: 2010-03-17 o 12:42
kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 12:38   #1620
Darusiaaaa
Zakorzenienie

dziekuje za komplementy. Nigdy nie mialam dluzszych wlosow niz do ramion- i to na komunii:P
A.Camus
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości