|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#1592 |
|
PeeeMaa!
|
Odp: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
Nie no co Ty. Ja mieszkam na samej gorze. A ta rzeke wylalo blizej mojej pracy niZ mnie. Tzn tu u mnie tez pozalewalo ale nie tak bardzo jak tam gdzie wylala ta rzeka...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- A jak myslicie.. mam dostac wyplate. Nornalne godziny mam wpisane pracy w grafik i na liste obecnosci. Ale dodatkowo bylam jeszcze kilka dni i nie ma tego w grafiku a na liscie obecnosci jest. Szef jest chory i jest we Wroclawiu i zaastanawia mnie fakt czy te dodatkowe godz. Uwzgledni? Nie zapomni o nich? Bo glupio mi po pierwszym miechu pracy juz upominac sie o swoje... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1593 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
||
|
|
|
|
#1594 |
|
PeeeMaa!
|
Prad, woda jest. Neta nie ma. No do pracy 30 km wiec nie daleko i nie blisko. Zobaczymy wiec jutro co z wyplata... slyszalam w radio ze w Wawie wody nie bylo.
|
|
|
|
#1595 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
Cytat:
Ale boisz się, że drogi zalało ? Może w ogóle zamkną to centrum handlowe skoro jest alarm powodziowy . Dziewczyny też dostajecie gazetki SuperPharm? Drugi miesiąc mi przysłali , gazetkę , kupony i jakąś próbkę kremu . Zastanawiam się czy to nowa polityka czy może dlatego , że przerzuciłam się na Hebe i wprowadziłam zasadę denka , i ostatnio w ogóle tam nie chodzę . Wcześniej robiłam sporo zakupów i był ruch na mojej karcie lojalnościowej , teraz cisza to zaczęli przysyłać gazetkę z kuponami ? ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Posłuchajcie jaka przyjemna piosenka http://www.youtube.com/watch?v=GKTjU...Vw72eACvOD-wo4 |
|
|
|
|
|
#1596 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
Po tygodniu pora podsumować zmiany. Z 77,5kg na 76,1kg - 1,4kg mniej
|
|
#1597 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
|
|
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszkó
a u Ciebie jak tam z wagą?
|
|
|
|
|
#1599 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grz
|
|
|
|
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie b
wszyscy w ogół piszą o ćwiczeniach, że waga stoi od braku ćwiczeń. Ja się przyznam bez bicia że w ciągu tych miesięcy niewiele ćwiczyłam. Czy mój zastój też jest od braku ćwiczeń?
|
|
|
|
|
#1601 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudza
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Natalia z ciekawosci sprawdzilam i od poczatku odchudzania Twoje BMR spadlo o 300 kcal , zakladajac ze Twoja dieta pozostala bez zmian , ruch na tym samym poziomie deficyt kaloryczny jest znacznie mniejszy wiec i wolniej bedziesz chudnac . Chyba ze wprowadzisz jakis ekstra wysilek , maszerowanie 30 min to juz ok 250 kcal. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Ciężka praca popłaca! Czyli od
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1604 |
|
Zadomowienie
|
Ja też ostatnio nie mam ochoty ćwiczyć Natalia , ale jeżeli chcemy mieć ładne ciało trzeba znaleźć na to energię :P Wakacje się zbliżają wielkimi krokami , ale ja chcę ładnie wyglądać w stroju .
Co mówi Twój TŻ na to , że tyle schudłaś ? Jak reagują znajomi i rodzina ? |
|
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem i zrelacjonuję Wam dzisiejszą wizytę u dietetyczki.
Otóż w nieco ponad dwa tygodnie straciłam 1,5 kg mięśni i przybrałam 1 kg tłuszczu |
|
|
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już nigdy nie będę miała ładnego ciała:p
Połowa udaje że nie widzi a połowa jest pod wrażeniem.
|
|
|
|
|
#1607 |
|
PeeeMaa!
|
U mnie dalej brak neta. Masakra..
|
|
|
|
#1608 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wow, jestem w szoku . Albo jesteś takim ciężkim przypadkiem albo Ci dietetycy są niekompetentni . Cytat:
Przynajmniej Cię nie zalało :P |
||
|
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
Natalia i właśnie o to chodzi - Ty ciągle zakładasz, że i tak nic nie da, że i tak nigdy nie będziesz mieć ładnego brzucha a skóra będzie wisieć do kolan. Mogłabyś tak myśleć, jakbyś miała 50 lat, a nie jak masz nieco ponad 20
Jak będziesz wytrwała i miała więcej wiary i optymizmu, to sama będziesz zdziwiona efektami. A tak serio to czasami aż przykro się czyta Twój pesymizm |
|
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na skórę? Tylko? Sama o niej nie piszę, więc raczej nie narzekam, a stwierdzanie faktów to nie narzkanie. |
|
|
|
|
|
#1612 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
Cytat:
Moja ciocia schudla 40 kg (balonik zoladkowy) , mimo ze skora sie za nia ciagnela na poczatku , teraz juz jest znacznie lepiej . A jest dwa razy starsza od Ciebie . Jak tam u Was pogoda ? Bo u mnie swietna W lidlu jest maszyna do gotowania na parze , zastanawiam sie czy jej nie kupic . Co myslicie ? Tez jest sokowirowka . Mckwadracie kochany gdzie jestes? Mam nadzieje , ze Cie nie zalalo jak Kasie . Edytowane przez somethinggood Czas edycji: 2013-06-07 o 18:36 |
|
|
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
U nas ładnie.
Co do tej skóry to nie jest do końca tak jak napisałaś, bo w końcu coś z nią robię ;p Ale wolę nie mieć nadziei niż potem się rozczarować że jednak się nie naprawiła. A jak się naprawi to będzie mi miło. |
|
|
|
|
#1614 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
Cytat:
Bylam wlasnie na zakupach , sauna jest na zewnatrz . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
Cytat:
u nas fajnie ciepło ale jest taki fajny chłodek. |
|
|
|
|
|
#1616 |
|
Zadomowienie
|
Miałam iść na siłownie dzisiaj , ale źle sobie rozłożyłam posiłki i jak wróciłam to musiałam zjeść, a po jedzenie na siłownie nie pójdę , bo mi niedobrze później . A później już było za późno i bym się nie wyrobiła do zamknięcia . Jutro z rana pójdę .
Oglądałam Leona Zawodowiec wczoraj i nie wiem jak Natalie Portman mogła nie dostać jakiejś nagrody za rolę Matyldy . Była epicka . Przez tą saunę wypiłam piwo cytrynowe z Lidla , mniam mniam . Kaśka jak tam wypłata i dojeżdżanie do pracy ? ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Muszę iść wprowadzić samochód do garażu , a tak bardzo mi się nie chce :P Edytowane przez somethinggood Czas edycji: 2013-06-07 o 21:56 |
|
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj zjadłam sałatkę owocową z sosem jogurtowym (słodkim) i na wierzchu trochę bitej śmietany
|
|
|
|
|
#1618 |
|
Zadomowienie
|
Jeżeli tylko trochę to nie ma wielkiej tragedii , 100 g bitej śmietany ma chyba 240 kcal .
|
|
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
No tam był taki pasek 5 gramów może miał może i nie. Nie wiedziałam że mi dadzą ze śmietaną. No a przed zjedzeniem tego - idę sobie w stronę plaży z mężem i dzieckiem, a po moim nowym mieście, zupełnie nie spodziewanie idzie mój ex ze swoją siostrą. Poczułam się jak by mi ktoś w łeb walnął, pojawiły mi się mroczki przed oczami , powiedzieli radośnie cześć. Jezu ja nawet dobrze nie pamiętam jego twarzy z dzisiaj tak mnie zamroczyło.
---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Gdzie jest reszta dziewczyn? |
|
|
|
|
#1620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale szok , że go spotkałaś ! Myślałam , że on mieszka w Mikołajkach i raczej nie ma szans , że go gdzieś zobaczysz . Twój TŻ wie kto to był ? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.

Jak będziesz wytrwała i miała więcej wiary i optymizmu, to sama będziesz zdziwiona efektami. A tak serio to czasami aż przykro się czyta Twój pesymizm