|
|
#1591 | |
|
404 Not Found
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Cytat:
|
|
|
|
|
#1592 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jestem załamana.
|
|||
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- A dziś zakupiłam sobie książkę w oczekiwaniu na dziecko... Już się nie mogę doczekać przesyłki... Czytała któraś z was??
|
|
#1594 | ||||
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Miminek;42903041
Boisz się bliźniaków? hehehe ja przyznam szczerze, że też mam trochę obawy (dosyć wysokie bhcg).Co do studiów to dobrze wiedzieć, że nie ja jedyna będę się użerać ![]() [B]Niki[QUOTE] Ja też miałam wysokie hcg w ok 3 tyg 1555.1, jest normalne czy za wysokie? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1595 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
trzymam z cały sił! Czekamy na wieści - wierzę, że będą dobre Cytat:
Nie było przeszkód, bo ciąża była prawidłowa, a jak zaczęłaś krwawić to jasne, że lekarz 'zabronił'. Zasada jest prosta i zawsze taka sama Jeśli ciąża rozwija się prawidłowo, czyli nie jest zagrożona, to nie ma żadnych przeciwwskazań do 'uprawiania seksu'
Edytowane przez Magdi555 Czas edycji: 2013-09-20 o 20:22 |
||
|
|
|
#1596 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Justyna, gratuluję serduszka
Cytat:
I jakie już duże się wydaje...
|
|
|
#1597 | |||||
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Gosiiaczek;42910727]Dbaj o siebie to najwazniejsze a brzusio bedzie gotowy na nowa fasolke
monika7903---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Powiedział że je wolno ciepłych kąpieli, seksu, mięsa i ryb surowych i wedzonych, pić dużo wody, owocow, warzyw jeść dużo, i wczesny płod nie lubi słodkiego i mleka, z tym mlekiem to się zdziwiłam... ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
Cytat:
Edytowane przez pomarancza24 Czas edycji: 2013-09-21 o 17:52 |
|||||
|
|
|
#1598 | ||||
|
Zadomowienie
|
Witam się wieczornie!
Zaczyna mi się tzw. ,,zbudynienie" ciążowe Rano robiłam dziecku śniadanie i za jednym zamachem wylałam cały kubek kakao i stłukłam dopiero otworzony słoik dżemu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję i pozwalam ![]() Cytat:
)Maluszek cudny Cytat:
|
|
|
#1599 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie betę 2500 mam teraz (6t2d)
Szczerze mówiąc mam już same najgorsze myśli w głowie, ale i tak nic to już nie zmieni. Jeżeli miało się coś stać to już się stało i nie mam na to wpływu.Wizyta jutro o 11.00 |
|
|
|
#1600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co to za stwierdzenie że wczesny płód nie lubi słodkiego? Chyba dużo kobiet odrzuca na początku od słodyczy czy nabiału ale to chyba nie dlatego że płód nie lubi ![]() Ja dziś na śpiąco, z młodym w dzień prawie 2 h spałam i zaraz też idę w kimę Ciekawe kiedy ja się obudzę tak na co dzień....
|
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze pod wiatr
|
|
#1602 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ja jestem tu na razie chyba najstarsza ciążowo ![]() 9tydz5dz. Długość fasoli 29 mm. to chyba nie tak dużo. Cytat:
Beta powinna ponoć w pierwszych 5 tyg. podwajać/potrajać się w ciągu 48 h. Po 5 tyg ten wzrost proporcjonalnie maleje. Ale najważniejsze jest, że rośnie!! Jesteś pewna że masz 6t2d? Może coś się przesunęło i masz dopiero 6 tydz? a wtedy wynik jest ok. Mi dali taką tabelkę: 3 tc - 5,8-71,2 4 tc - 9,5 - 750 5 tc - 217 - 7138 6 tc - 158 - 31795 7 tc - 3697 - 163000 8 tc - 32062 - 149571 9 tc - 63803 - 151410 itd, nie chce mi się przepisywać. Ale widzisz, że wahania mogą być ogromne. Bądź dobrej myśli!!! ![]()
|
||
|
|
|
#1603 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() może się zmieni Edytowane przez pomarancza24 Czas edycji: 2013-09-21 o 08:55 |
||
|
|
|
#1604 | |
|
Zadomowienie
|
Re: Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Cytat:
i tak juz zostalo moja fasolka od poczatku byla Wojtusiem i synek bardzo zwiazany ze swoim imieniem jest... Nie przyjmuje zadnych okreslen typu sloneczko czy skarbie on jest Wojtus i juz! ![]() Ja dzis mamie powiedzialam... Ehh znowu mnie zaskoczyla i kazala na siebie uwazac, a tak to spokoj... ufff a myslalam ze bedzie krecic nosem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1605 | |||||
|
Rozeznanie
|
Rety nadrobiłam 6 str,no to tak:
Cytat:
Mój (11 października br już będzie mąż) ma na imie Radek także buziak ode mnie dla synusia z sentymentuRadosław mi się mniej podoba ale i tak wszyscy mówią Radek albo żeby go wkurzyć Radzio hehCytat:
![]() ![]() Mi się coś pomyliło i dopiero dzisiaj mam 10t2d Powiedz mi,widać już coś po Twoim brzuszku? Mój wieczorem się lekko wypycha przez wzdęcia a tak to wstaje rano i płaski jak u modelki jakiejs buuu Cytat:
a łatwo się gada..Cytat:
Są rózne opinie na ich temat..że je robią w 1 kolejności kobiety po 30stce a "reszta" dopiero po 20tyg.. Cytat:
Mi wróciło libido i już 2 razy się kochaliśmy i ani plamień ani żadnych bóli,także no jak kto uważa.. 2 razy też kąpałam się w wannie w ciepłej wodzie,ale nie gorącej jak zawsze. Hej Paciarotta Fajnie,że wróciłaś i to z takim pięknym zdjęciem )Jak byłam na usg to już też tak wyglądał,tylko nie mam zdjęcia niestety bo wydruk dostałam na kartce i kiepsko widać buu..ale to przynajmniej jak tutaj patrze na Wasze żelki to mi się mój przypomina![]() Choć ma nową ksywkę - Tabaluga bo jak patrzyłam na zdjęcia w necie jak wygląda bobasek w 10 tyg to właśnie jak taki smoczek heh![]() i teraz całkowicie zgupiałam i mu do brzuszka puszczam piosenke z bajki ;phttp://www.youtube.com/watch?v=FK3Wd1cBTqs Tak ogólnie to od paru dni znowu mnie mdłości dopadają.Sporadycznie rano i każdego wieczora..ehh a 2 tyg miałam spokój i myslalam,,ze ten etap mam już za sobą..Dobrze,że chociaż między 12-17 się dobrze czuje i wtedy ciągam co się da ![]() ![]() Fajnie,że wkońcu weekend:P Jutro wyciągam rodzinke i jedziemy na grzyby Witam wszystkie Mamusie nowe |
|||||
|
|
|
#1606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przegląd po lesie obowiąkowy ![]() Kiepska noc za mną a to Tż mnie budził a to młody a to znów siku masakra a najgorsze że te brzydkie mdłości nawet nocą nie odpuszczają
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie chyba zaczęły mdłości atakować. sic!
czuje żołądek.....
|
#1608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Lolitka, Tabaluga faktycznie pasuje do 10 tc ![]() a mój TŻ nie wiedział o co chodzi... pierwszy raz słyszał o takiej bajce ![]() Ciekawe co u mnie rośnie w brzuszku... jeszcze 4 dni i się dowiem... Wczoraj znowu zrobiło mi się znacznie gorzej po obiedzie... nie wiem o co chodzi, czy ja coś źle gotuję, czy co, ale już sam zapach robionego obiadu mnie tak mdli, że ustać nie jestem w stanie, a jak już zjem, to nawet nie daję rady talerza odnieść do mycia... i tak do wieczora... przed samym zaśnięciem TŻ zrobił mi kanapkę, to to troszeczkę pomogło... Mogę jeść tylko kanapki z pomidorem i ogórkiem, wszystko pozostałe jest blee... Zaproponowałam dziś TŻ, żeby sobie chodził gdzieś na wykupione obiady, bo ja nie daję rady nawet ich gotować, to się strasznie obraził... A jak u Was po obiadach? Co Wam szkodzi a po czym czujecie się dobrze?
|
|
|
#1609 |
|
Rozeznanie
|
Vampirko, a ja cały czas zajadam się pomidorem i mozzarellą
![]() Ciekawe, jak tam Miminek ![]() Ja mam za sobą straszną noc. Kuba mi się rozchorował. Zaczęło się od oczu (zaczerwienione i pojawiła się ropa ) A w nocy kaszel i katar Lecę ogarnąć chatę.
Edytowane przez Magdi555 Czas edycji: 2013-09-21 o 11:13 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1610 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czego bym nie zjadła to później mi niedobrze i mi leży to na żołądku, odbija się, ble No i w ogóle jem baaaardzo mało. Od początku ciąży mam już -2kg, ale akurat z tego się mogę cieszyć, bo chudziną nie jestem ![]() No i te zapachy
|
|
|
|
|
#1612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
No właśnie, te zapachy
wszystko co ciepłe to mocniej śmierdoli
|
|
|
#1613 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Hej dziewczyny, nareszcie weekend!
Gratuluję wszystkich udanych wizyt i zazdroszczę zdjęć fasolek, są piękne .Jeśli chodzi o poziom bhcg, to u każdej z nas może być inny. W pierwszej ciąży, test pokazał mi bledziutką drugą kreskę dopiero 16 dni po poczęciu, podczas gdy moja koleżanka już w dniu spodziewanej miesiączki miała wyraźną i grubą krechę. W tej ciąży również, wykryło mi ją dość późno Myślę, że jest to sprawa dość indywidualna, tak samo jak i inne dolegliwości i ogólnie, cały przebieg ciąży. Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego weekendu |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1614 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny trzymajcie kciukasy dzis ide do gina, bo cos ostatnio miałam bóle brzucha i lekko poplamiłam, mam nadzieje ze wszystko w porzadku.
|
|
|
#1615 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie właśnie hydraulik muszlę wymienia. Jak zaczął coś piłować, to tak zaczęło waniajet, że myślałam, że zaraz zacznę przez balkon (jedyna opcja, którą bym miała ).
|
|
|
#1616 |
|
Raczkowanie
|
Hej kochane. Byłam dzisiaj u Pana doktora. Wizyta z jednej strony naświetliła mi sprawę a z drugiej będę się jeszcze długo niepokoić (koleją wizytę ma 05.10).
No więc tak - zarodek jest, ale jest za mały, wychodzi, że ma 4t5d. Serduszko bije, ale bardzo wolno. Pęcherzyk żółtkowy jest pomniejszony co dobrze wróży. Macica jest lekko powiększona, ale nie na tyle na ile być powinna, to jest na minus. Mam przyjść za 2 tygodnie i wtedy wszystko się już ostatecznie okaże. Pan doktor stwierdził, że z tą betą to mogło być tak, że na początku miała to być ciąża bliźniacza ale jeden zarodek obumarł i dlatego spadła, inna możliwość to taka, że ciąża rozwija się nieprawidłowo (co w sumie było widać na usg). Możliwe też, że owulacja nie była wtedy kiedy miała być i poprostu ciąża jest młodsza (tylko dlaczego w takim razie test wyszedł mi tydzień przed @? ).Także za 2 tygodnie okaże się czy nadal będę w Waszym gronie... I kategorycznie zakazał mi robienia znowu bety heh... Idę jeszcze tego 24. do lekarki do której byłam umówiona najpierw, ale myślę, że powie mi to samo co on.
|
|
|
|
#1617 | |||
|
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymam żeby było wszystko dobrze
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1618 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1619 |
|
Przyczajenie
|
mam nadzieje ze bedzie wszystko ok. Trzymam kciuki.
|
|
|
|
#1620 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.

Jestem załamana.

trzymam z cały sił! Czekamy na wieści - wierzę, że będą dobre

Nic fajnego być tyle czasu samemu ze wszystkim na głowie. Ja mam problem jak np. ma wyjechać na 2 dni a co dopiero 2 tygodnie!
Silna babka z Ciebie musi być
Zdrówka Ci życzę!
No i w ogóle jem baaaardzo mało. Od początku ciąży mam już -2kg, ale akurat z tego się mogę cieszyć, bo chudziną nie jestem
wszystko co ciepłe to mocniej śmierdoli