|
|
#1621 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
Żegnam się z Wami
![]() A budzik zadzwoni o 6:05 nie ma zmiłuj
|
|
|
|
#1622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale on w sumie jest biedny tak mu truje dupe, że ja bym już nie wytrzymała
|
|
|
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
Żartowałam
Też ide w ramiona Morfeusza..Dobranoc wszystkim
|
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
owsianka
Ale mi sie nie chce zaczynac dnia...A tu zaraz do pracy...
|
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
Kama uwielbiam jak tak piszesz od rana
...." ale mi się nie chce ...." ...no jakbym siebie słyszała ....kawusia dziewczeta ![]() tak BBratku mój kochany masz racje do tego cały czas codziennie wklepuję coś w ciałko , polecam Wam OLEJ DRENUJĄCY Pat& Rub , naprawdę świetny i wydajny kosmetyk , świetnie wygładza skórę Kiedyś ćwiczyłam na siłowni i tak sobie ładnie ramiona wyćwiczyłam ,że cały czas są szczupłe i lekko umięśnione , nic mi nie zwisa a zauważyłam ,że rzadko która laska takie ma jak ja ...no to jest powód do dumy ...![]() miłego dnia
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-11-22 o 08:18 |
|
|
|
#1626 |
|
Zadomowienie
|
Ale paskudny dzień, źle się czuję, głowa, gardło, żołądek coś mi szwankują. W dodatku przede mną rozmowa z moim ulubionym klientem, ktory notorycznie i samowolnie zmienia projekt, a potem ma pretensje , ze nic nie pasuje,
|
|
|
|
#1627 |
|
Zadomowienie
|
Ja pięknie wszystkie powitałyście dzień .... ![]() Ale faktycznie - aura za za oknem nie nastraja optymistycznie ... Kropka , jaki klient ?! Czy Ty dziś to nie miałaś "cudzych dzieci uczyć" ?! Witaminy , aloes , + coś p/zapalnego sobie zapodaj jak najszybciej ... Ja nic nie miałam w domu akurat i się rozłożyłam ... Nos mam zatkany , ale poza tym już w miarę ok ... Druga kawa ... Włosy coś mi zmarniały ...wypadają i są takie..... martwe ....matowe i bez życia ....Fryzury co prawda nie mam już dawno żadnej , ale zwlekam , by jeszcze urosły troszeczkę , bo chcę zmienić trochę fryzurę ... Fakt, że ja o nie nie dbam za zbytnio ,....czasem jakieś olej na noc położę , ale ostatnio rzadko .... i zwykłe rossmanowskie odżywki stosuję ,ale coś im teraz jest nie tak ...
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
Tiguś to przez ogrzewanie ....włosy nie lubią suchego powietrza tak jak cera ...
mi pomaga bardzo szampon i maska Mythic Oil L'oreal Professionel .... |
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
probuje własnie kupic jakies serum z is clinical, co wcale nie jest takie proste
Sa one sprzedawane dopiero po konsultacji, chociazby netowej, z lekarzem (kosmetologiem?)...I musze sie spowiadac nie tylko z rodzaju skory i jej własciwosci, ale rownie musze podawac, z jakim kremem bede stosowac to konkretne serum...Z balsamow stosuje ostatnio ten, podarowany przez firme https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ilorzebem.html stosowałam go juz wczesniej, bo musiałam wystawic recenzje, ale jak laski stwierdziły, ze tak mocno ujedrnia - to przyłozyłam sie do czestszego uzywania, łacznie z biustem Zobaczymy...
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-11-22 o 13:49 |
|
|
|
#1630 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ech, ludzie są naprawdę dziwni. Jak chcą urwać z ceny to szukają dziur pt" no ale nie mówiła pani, że te płytki trzeba będzie dociąć...." ![]() No nie, nie mówiłam. Święta prawda. Nie sądziłam, że ktoś może twierdzić, że płytki da się położyć w łazience bez żadnej docinki... A sprawcą bólu głowy i nudności jest furagin, bo na domiar złego przeziębiłam sobie pęcherz Edytowane przez kropeczka74 Czas edycji: 2012-11-22 o 15:23 |
|
|
|
|
#1631 | |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście że tak choć po ćwiczeniach naprawdę się człowiek lepiej czuje ale ja mam ostatnio problemy ze stawami i ciężko mi się ruszać
![]() Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pyt. któraś z Was leciała może kiedyś do Nowego Yorku ???
|
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
cos dzisiaj wolno i mało postów
![]() Lapi, nie leciałam, sri lanka to moja najdalsza trasa... Krop, kup sobie zurawine, teraz jest na rynku, stoja ludzie z koszami...u nas przynajmniej jest Zurawine w malakserze, dodajesz miod - i potem dolewasz do wody, do letniej herbaty...Naturalny sposob na zdrowe drogi moczowe ![]() Wiecie, ktora woda jest na mnie najtrwalsza...? Moja skora gubi szybko i duzo, idealnie natomiast trzyma sie na mnie comptoir vanille canelle Miod pitny i cynamon - psiknełam rano, delikatnie czuje do teraz. a typowe killery znikaja na mnie, jak sen złoty... Szkoda, ze praktycznie dostepnosc zerowa...
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-11-22 o 18:02 |
|
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
Kamlisa
![]() Lapi, nie leciałam, sri lanka to moja najdalsza trasa... ......................... ......................... ......................... .......... Ile się leci na Sri ? ....podobno dziewiczy jeszcze rejon i pięknie , kiedyś też bym chciała tam polecieć ...a Tobie jak się tam podobało ???
|
|
|
|
#1635 |
|
Zadomowienie
|
A ja po treningu, po całym koszmarnym dniu roboty, jutro będzie jeszcze gorszy, w poniedziałek mam plan nie pójść wcale. Nie wiem czy to się uda, ale taki jest wstępny plan. Wychodząc z pracy miałam ochotę skoczyć z mostu (ale nie ma mostu w pobliżu), na treningu celowo umordowałam się, półtorej godziny ćwiczeń nonstop po 200-ileś powtórzeń w seriach, dotąd, aż mięśnie zaczęły boleć, czyli mój stan upragniony, przynoszący ulgę psychiczną i odwrócenie uwagi od innych spraw.
Teraz nie wiem czy mam zjeść warzywa z patelni czy winogrona czy w ogóle coś jeść czy nic nie jeść |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
Bbratku co Ty za pracę masz ? chyba jakąś koszmarną
??? albo bardzo stresującą ?![]() ja mam jutro luz za to ...jedziemy do Łodzi na koncert Muse ...a przed koncertem do Manufaktury Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-11-22 o 19:33 |
|
|
|
#1637 |
|
Zadomowienie
|
Lubię moją pracę ale bywają koszmarne dni.
Życie
|
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
No to już lepiej Braciu
|
|
|
|
#1639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo, bardzo...
Na sri lanke bym wrociła, ale tz juz nie - za długi lot...No długi, 12 godzin w jedna, 14 z powrotem, straszna strasznosc...zwłaszcza, ze wczesniej jest 8-9 godzin pociagiem do warszawy, 2 godziny na lotnisku itd...Pieknie, zielono. ciepło, ale nie tak, jak w egipcie, nie duszno...Co wieczor, nocami - pada ciepły deszcz, a rano znowu slonce...Hotel z ogrodem przy plazy, wszyscy siedza w ogrodzie, w cieniu palm, wiewiorki skacza, ptaki, koty...Z tego ogrodu wychodzi sie na plaze...Długa, szeroka, złoty piasek, mozesz isc i isc...Ocean tak ciepły, ze nie musisz sie przystosowywac - wchodzisz od razu...Zero kamieni...Na plazy nie ma turustow, lezaków...Wszyscy w ogrodach. Po plazy chodza kobiety sprzedajace parea do wyboru do koloru...i pan ze swiezymi kokosami...Na miejscu maczeta otwiera kokos i pijesz wode kokosowa Codziennie owoce, mnostwo, ananasy takie, jakich nie znamy, ociekajace sokiem, mozna jesc same ananasy...W hotelu meble ciemne, kolonialne, z drzewa tekowego...Jadac na wycieczki - przy drogach sa stragany z owocami i trudno sie zdecydowac, jaki rodzaj bananow wybierzesz...Na wycieczce po rzece ogladasz ogromne warany, leniwie zsuwajace sie do wody...Jezdzisz na słoniu...I to wszytsko taniej, niz nasza turcja w przyszłym roku
|
|
|
|
#1641 |
|
Zadomowienie
|
Wychodzi ze mnie zmęczenie z wielu lat ciągłej pracy nonstop, teraz jest ogólnie skomplikowany okres z kilku powodów, dodatkowo mam tam jakiś swój plan i czekam na decyzje i rozwój sytuacji, prywatnie nieciekawie, więc...
... więc głównie odczuwam zabójcze zmęczenie wszystkim, trochę stresu,trochę ogólnego rozbicia i braku ukierunkowania czy motywacji. Całe szczęście, że umiem trzymać pion poprzez fundowanie sobie wysiłku fizycznego, to ma zbawienny wpływ na głowę ![]() Kropka, jak tam róż z Sephory? O ile czegoś nie pomyliłam (bo mam wyrwy w pamięci podręcznej) to chyba kupiłaś teraz jak była zniżka? Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-11-22 o 19:44 |
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
Brati, podziwiam Twoja cwiczeniowa konsekwencje
Ja po ciezkim dniu, gdy po pracy ledwo wchodze na gore - na pewno palcem nie kiwne w celach treningowych, o 200 powtorzeniach juz nie mowiac. moglabym co najwyzej siedziec koło Ciebie i mowic: i raz...i raz...
|
|
|
|
#1643 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Róż też zamówiłam u tegoż pana. Ma takiej około 30% od ceny w S |
|
|
|
|
#1644 |
|
Zadomowienie
|
Kama, uwierz mi, nie ma czego podziwiać. Po 10 godzinach pracy mogę jeszcze iść poćwiczyć, bo przyznam uczciwie, że JEDNAK wolę wysiłek fizyczny od wysiłku intelektualnego
nie będę się tu kreować na pseudo-intelektualistkę ![]() Podziwiać nie ma czego, podobnie jak podziwu nie wzbudza przecież kąpanie się czy mycie zębów. Dla mnie siłownia to oczywisty element higieny osobistej, naprawdę nie ma tu czego podziwiać. Tym bardziej, że nie jestem rąbnięta na punkcie własnego ciała, po treningu lubię się nażreć czasami i tyle w temacie
|
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
Kama pięknie opisałaś Sri Lankę
....hmm ale rakietą chyba ale na słonia nie wlezę , fajne foto ![]() a tak propo ( jak mawia mój syn) czemu Turcja ??? byliście tam już czy nie ??? Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-11-22 o 19:54 |
|
|
|
#1646 |
|
Zadomowienie
|
Dlaczego trzeba odwagi żeby wejść na słonia, czy one są agresywne lub niebezpieczne?
Myślałam, że to powolne łagodne nieporadne stwory... Racja Kropka, przecież Ty Chloe kupiłaś, słusznie podejrzewałam, że znowu mi się coś popie....myliło
Edytowane przez BBRAT Czas edycji: 2012-11-22 o 20:06 |
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy słonie są agresywne lub niebezpieczne ....ale wiem ,że ja mam lęk wysokości
.........np konno bym chciała się nauczyć jeździć ale strach jest większy ![]() koń bywa nieprzewidywalny .....no i ten zapach ...fuj pewnie i słonie śmierdzą ...Kama śmierdzą ???Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2012-11-22 o 20:11 |
|
|
|
#1648 |
|
Zadomowienie
|
Ja jeździłam wiele lat konno, sport niebezpieczny bo konie są niestety głupie po prostu, ponadto płochliwe i na dokładkę silne, jak taki przebiegnie po człowieku którego najpierw zrzuci, to jest niefajnie
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
BBRAT
Ja jeździłam wiele lat konno, sport niebezpieczny bo konie są niestety głupie po prostu, ponadto płochliwe i na dokładkę silne, jak taki przebiegnie po człowieku którego najpierw zrzuci, to jest niefajnie ......................... ......................... ......................... ......................... .............. No i to jest to ...po co sobie krzywdę zrobić ......konie są piękne, zwlaszcza takie wyścigowe ale przerażają mnie mówiąc szczerze
|
|
|
|
#1650 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie na tych wyścigowych jeździłam, pełnej krwi angliki i araby, żaden starszy niż 4-5 lat. Masakra. Durne, szalejące, zrzucające, zrezygnowałam po paru latach, zresztą duża urosłam i poszłam w innym kierunku. Konie są piękne, ale kontakt z psem jest bezkonkurencyjny, żadne kopytne stworzenie nie dorówna mu mózgiem.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.

Uśmiałam się
Też ide w ramiona Morfeusza..Dobranoc wszystkim
...." ale mi się nie chce ...." ...no jakbym siebie słyszała ....

Sa one sprzedawane dopiero po konsultacji, chociazby netowej, z lekarzem (kosmetologiem?)...I musze sie spowiadac nie tylko z rodzaju skory i jej własciwosci, ale rownie musze podawac, z jakim kremem bede stosowac to konkretne serum...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
, fajne foto