|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
Ruda groteskowosc wazna rzecz;] masz cos jeszcze do powiedzenia? tudziez napisania?
![]() Navi Sweet Ines Aneczka Daria zapraszam na kolacyjke ![]() zraziki wolowe z nadzieniem grzybowym a na deser muss bananowy ![]() edit: Ines daj maila ino rychło
|
|
|
|
#1682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aga_sw@tlen.pl
|
|
#1683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Strasznie mnie to wszystko stresuje, mam wielka nadzieje, że uda mi sie przenieść na zaoczne, pewnie będzie mi ciężko studiować 7 dni w tygodniu, ale wiem, że żałowałabym gdybym zmarnowała te 2 lata. Koleżanka ze studiów napisała mi dziś, że byłam jedna z lepszych na wydziale, nie wiem co się za mną stało.... ![]() Mam drugą szanse, i tak bardzo boję się ja zmarnować....
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
Ines foteczki polecialy
a ja ide rządzić w kuchni
|
|
|
|
#1685 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mus bananowy A ja też miałam dziś grzybki na obiad - a raczej obiad był wielką improwizacją na temat grzybów Po wizycie na wsi jeszcze nie byłam na zakupach i lodówka wciąż pusta więc była wędlina drobiowa pod kołderką z duszonych suszonych grzybków+cebuli+pomidorkó w koktajlowych i natki pietruszki. Było pyszne... A teraz mam smaka na czekoladę studencką (wczoraj dostałam kilka sztuk od znajomego z Czech i
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
misiaczekdid cichooooooooooo.. bo za obrone Navi w sprawie ortografii dostalam dwa ostrzezenia:| navi pewnie tez...i czuje ze to sprawka pani o ktorej wspomnialas
![]() ![]()
|
|
|
|
#1687 |
|
Rozeznanie
|
Ja tylko dodam do tego, co obie napisałyście (no cóż najwyżej też mi sie oberwie), że regulamin powinien zawierać jeszcze jeden punkt - "patrz jak piszesz" - w końcu pole tekstowe samo sprawdza błędy więc to tylko z lenistwa ludzie piszą "chłopiec" jako "hłopiec" No chyba, że tylko u mnie drugie słówko podkreślone jest na czerwono a u innych nie
![]() Poza tym o ile lepiej czyta się, gdy tekst nie zawiera ortów... I jeszcze jedno - ta sprawa uczy jednego - nie należy rzucać słownikami, lepiej zapytać co to "hłopiec"? No bo jeśli się nie wie, co to za twór, to po pierwsze nie można odpowiedzieć na pytanie zawarte w poście, a po drugie takie pytanie jest na temat
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie my zrobilysmy z tego smiech..a tu taka afera no ale coz nie ma tematu
![]() ![]() prosze oficjalnie skopac mi tylek...zawalilam dzis z dieta boszzzzzzzzzzz...... ![]()
|
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
guantanamera
Jutro masz trzymać dietkę Ja dziś odmówiłam sobie maminych racuchów z jabłkiem, zjadłam tylko zupę pomidorową. Ostatnio za dużo jem ![]() I brzuch już jak balon okrąglutki. Przeszkadza mi to ![]() A z tą ortografią ...
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
ide robic brzuszki..od jutra bede grzeczna
zero grzechow... kurde...tekst podrzutka na dzis: Mynia, mam zimną pupę ![]() ![]() hahaha chodz mi pomasuj delikatnieno padam ![]() ![]() hahahah
|
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
Ce dziewuszki
![]() Ale sobie pojezdzilam na rolkach ![]() jutro wyniki egzamu i lekarz buuu
|
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lece do wyrka do jutra
|
|
|
|
|
#1693 |
|
Wtajemniczenie
|
No ładnie, punkty się za obronę ortografii posypały
W sumie to ja powinnam jej bronić ze względu na studia, ale wizażowe przepisy są jakie są. Czasem warto zaglądnąć na plotkowe, jest wątek o tym. Uważam, że niezwrócenie uwagi na taak rażący błąd byłoby swojego rodzaju kurtuazją... Niby nie zauważamy, że ktoś bzdury pisze. No bez przesady.
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
nie lubimy bykow wyszlysmy na idiotki i jestesmy zleeeeeeeeeeeee<zlooooooo o> no coz
bywa regulamin przeczytalam..malo fascynujaca lektura![]() Navi Slonce bronilam Twej racji i ..kiszka
|
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
kololowych snów![]() z tymi błędami jestem nie w temacie
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no coz jakos przezyje.a policja dziala wszedzie powodzenia z wynikami i z lekarzem Beatko!! a ja wlasnie wrocilam z kina z filmu u pana Boga w ogrodku, bardzo sympatyczny ![]() i sie na silowni znowu skatowalam dzis... ehh moze uda mi sie wreszcie spac pojsc wczesniej... ![]() Ines i jak, juz umiesz koło zmienic? bo ja nie
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
co do ortografii to mnie aż skręca jak widzę takie błędy...
beatka, kama trzymam za Was kciuki
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
Navi z wynikami nie dziekuje zeby nie zapeszyc, zreszta z lekarzem to samo
![]() EDIT: Oreganko
|
#1699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tyle rzeczy mi się ciśnie na język, ale cóż , napisze tylko. guanta masz racje. ale fakt można było na pw, ale można było nacisnąc ikonkę "sprawdz pisownię" ano można było dużo. no.
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już wykąpana, nakremowana mówie dobranoc
![]() Do jutra, powitam z rana z kawą pewnie, bo ja rano choćby nie wiem co kawy napic sie muszę
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez uciekam spac, dotlenilam sie na rolkach i mi sie ziewa
papapatki do jutra
|
#1702 |
|
Wtajemniczenie
|
jeee baby no co wy, ja dzis jestem po dniówce całówce. a normalnie spać to nunu. wogóle.
a dziś nowoś - dziś mnie TŻ wqrwił! na maxa. syf w domu, ale cóż przyjdziesz babo z pracy to posprzątasz! edit: beatko - tak Ci zazdroszczę tych rolek, piękna była dziś pogoda. ehhh
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
dobranocka dla wszystkich
|
|
#1704 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
mnie to az skreca i nie umiem nic nie powiedziec udajac ze nie widze
![]() fakt, moglam byc grzeczniejsza ale coz ![]() Cytat:
fajnie,nie ma co.. ![]() mi tez sie cos spac nie chce... ka.si robimy jakies ???
|
|
|
|
|
#1706 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() edit: pojutrze mam urodziny, a w obecnej sytuacji mam ochotę wsiąść w auto i wyjechać, a urodziny spędzić albo samotnie, albo ...albo hmmm
|
|
|
#1707 |
|
Zadomowienie
|
ja tez uciekam spać, jutro na 8 nauka jazdy
![]() Dobranoc
|
#1708 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc i szerokiej drogi !
edit: coś mnie zaraz trafi, przyszedł nade mnie i kuka na monitor, of kors koment musi być, Ty i ten twój pieprz**ny wizaż, zryte jesteście wszystkie, naśmiewacie się z facetów, że niby do niczego jesteśmy! czy można zrobić zabezpieczenie nie tylko przed zdjęciami, jak się nie jest zalogowanym! dla wścibskich TZ-tów.... po dzisiejszym dniu mam go dość. człowiek się stara i lipa, skończyły się obiadki! ma dwie zdrowe ręce, basta !
|
|
#1709 |
|
Wtajemniczenie
|
eeeeeeee hhhhhh ide spać, nic tu po mnie, "prześpie" zły nastrój
pa babki dobranoc.
|
|
#1710 | |
|
Rozeznanie
|
Tylko po co? Gdyby było grzecznie, to efekty byłyby takie, jak pisała Guanta - rozbijał by się o ściany w drodze do biblioteki. A tak może zapamięta jak się pisze "chłopak".
Poza tym uważam, że owa wizażanka sama zrobiła z igły widły - przecież mogła Wam na PW wysłać @, że się nie zgadza z Waszą opinią na taki czy inny temat Ale nie - lepiej było naskoczyć na Was na fryzjerskim Cytat:
Mnie nic na ten temat nie wiadomo... I nie mam pomysłu jak by to zrobić - No chyba, że za pomocą jakiegoś programiku monitującego zawartość stron - czyli coś takiego jak "czujka" dla dzieci (żeby na strony dla dorosłych nie wchodziły) Nie bawiłam się jednak nimi więc nie wiem, czy można tam np zablokować hasełkiem stronę wpisaną "z ręki". A co on taki nerwowy się zrobił ?EdiT: Kolorowych snów życzę
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.

dziewczyny poslalam fotki Amelki
A ja też miałam dziś grzybki na obiad - a raczej obiad był wielką improwizacją na temat grzybów

moje wypocinki
jakos przezyje.
fajnie,nie ma co..
???
?