|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
ciekawe jaką mieliby minęCytat:
![]() co do nafty ja mam 2 sposoby: * wcieram we włosy na 10-15min. przed myciem * i mój faworyt: robię maskę przed myciem: łyżka miodu + nafty na oko + żółtko/2 + trochę jakiejś odżywki + czasem jakiś olej, czasem trochę jogurtu, włosy po tym to bajka żadna odżywka nie daje u mnie takich rezultatów co ta mieszanka ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
![]() tutaj jest sporo niegazetkowych promocji http://www.rossnet.pl/Produkty?s=&ca...oyal=&pageId=1
|
|
|
#1682 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny właśnie wróciłam od kumpeli i zmoczył mnie okropnie deszcz a właściwie ulewa... Kupiłam tą nową farbe palett choć wiele osób mówi że palett to zło ale że wellaton nie radził sobie z odrostami to miałam do wyboru jakąś mocną farbe albo wellaton z własną wodą 12% i w sumie nie wiem czy wybrałam mniejsze zło, zobaczymy.
Karolcia widziałam te nowe cienie i miała chęć kupić kilka ale że dziś zrobiłam sobie fajny makijaż na bazie i w ogółe super ale lewe oko zaczeło miłzawić (zawsze lewe i tylko lewe mi łzawi) to stwierdziłąm ze to bez sensu bo to wygląda tak że jedno oko mam pomalowane a drógie wygląda jak poligon choć poleci mi 3 łezki. Ale co do cieni to wydaje mi sie że mają fajną pigmentacje i dużą game kolorów Suzana a wziełaś pod uwagę że twoim włosom mogą służć delikatne - zmywalne silikony? Ja rozjaśnaim swoje włosy i bez nich (miałam szał na produkty bez silikonów) miałam kompletne siano, włosy były suche, matowe, niesworne... Ja bym spróbowała olejowania(skorzystaj z wujka google) nafty z miodem tak jak la_chicka, może płukanek ziołowych i wcierek żeby dalej włosy rosły już wzmocnione i zdrowe
|
|
#1683 | ||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
I muszę w końcu kupić paletkę magnetyczną. Mam sypkie cienie meow, które wzięłam razem z party, ale leżą 2 tygodnie i jeszcze ich nie ruszyłam, najpierw przesypać muszę. Jaki pędzelek będzie do nich najlepszy? dodaja: dzięki za przepis, zapisałam sobie post w zakładkach. ja dzisiaj to zrobiłam: http://www.mojewypieki.com/przepis/tarta-cytrynowa Wpadając wczoraj do domu przywiozłam ciasto, prawie całe, ale zanim się obejrzałam to zniknęło, na takie domowe wyroby to wszyscy się rzucają jak nie wiem. karola: patrzałam się dzisiaj na kremy z biedronki, u mnie stoi całe ich pudełko, skład stary, jak coś mogę Ci kupić. ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() Może nie wszędzie jeszcze dotarły ![]() i jak się wakacje udały? i kiedy się przeprowadzasz? ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
![]() -- Byłam z bratem na zakupach, zdążyłam kupić beżowe spodnie w bershce i kurtkę oraz małą torebeczkę na pasku w stradivariusie. Zakupy pokażę w przyszłym tygodniu (kosmetycznych już trochę obfociłam) i niedługo się pojawią u mnie na profilu.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-09-29 o 22:18 |
||||
|
|
|
|
#1684 |
|
Raczkowanie
|
Obejrzałam Scusa ma ti voglio sposare który chyba Shadii polecała, film bardzo fajny, a główna bohaterka
|
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A widziałaś pierwszą część? Miałyście kiedyś produkty z Lush? Kusi mnie, choć ceny przerażają. Przejrzałam KWC i blogi i chyba skuszę się na: 1. New Shampoo Bar (szapmon w kostce) 2. Angels on bare skin (peeling) 3. Bath Balllistic, Big Blue (kula do kąpieli)
|
|
|
|
#1686 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jest idealna w każdym caluAlex moim zdaniem ok ale bez szału pierwszej części jeszcze nie widziałam (wiem trochę na odwrót to zrobiłam ![]() nie miałam nigdy nic z Lush edit: pewnie nic nie wygram jak zwykle, ale wciągnęłyście mnie w zabawę i też poproszęhttps://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...php?pid=878976
Cele: * 58,5kg * gładka cera * lśniące włosy * A6W 6 /42 * 8min. ABS 6, * 8min. buns 6 Dbam o siebie z Wizażankami Edytowane przez la_chica Czas edycji: 2012-09-29 o 23:28 |
|
|
|
|
|
#1687 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Maskę z proteinami mlecznymi z biovaxa posiadam, więc będę regularnie stosować. Jeżeli chodzi o olejowanie, to nie stosowałam, jedynie dużo czytałam na wizażu, więc chyba pora wreszcie zacząć![]() Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam! |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1688 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kliknęłam Ci.
|
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj i dziś tak w skrócie:
peeling Soraya, maseczka glinka zielona+mięta+rumianek, kapsułki keratynowe Gal na brwi i rzęsy balsam do ciała Palmer's, maść z witaminą A na stopy, na dłonie gruba warstwa kremu Isana z mocznikiem i maści z witaminą A i rękawiczki na włosy mieszanka olej z ryżu+ olejek Babydream dla mam+olej rycynowy+olej kokosowy, odżywka Dove z olejkami regenerum na paznokcie, ćwiczenia z Ewą Chodakowską na brzuch
|
|
#1691 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Piękne
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Chciałabym spodnie beżowe znalazłam ostatnio świetne w SH ale minimalnie za małe były ![]() Pokaż pokaż lubię oglądać zakupy ![]() Ja wklejam moje: 1 spodnie po 25zł/szt drugie od lewej są morskie zdjęcie zjadło kolor zabijcie mnie jak kupię kolejne spodnie2 kolorówka 3 maszynka do swetrów 59zł 4 zakupy z Rossmanna 5 buty mamuśki 6 botki 35zł 7 coś ale workery 38zł 8 szaliki po 10zł 9 torebka 17zł |
|||
|
|
|
|
#1692 |
|
zawsze mam racje
|
karola: gdzie tak tanio spodnie kupiłaś?
Wczoraj oglądałam fajne kolory spodni w bershce, ale dziwnie małe kieszenie miały z tyłu i śmiesznie moja pupa w nich wyglądała. W sumie to wolę od jakiegoś czasu bez kieszeni z tyłu, najlepiej to wygląda- a kiedyś za nic bym nie kupiła bez kieszeni z tyłu. Fajnie, bo będziesz mieć wybór kolorów i 4 pary w cenie jednej. I ładny ten szaliczek w kwiatki ![]() A zakupy jak mówiłam po weekendzie, bo ze sobą mam tylko telefon, a jak się z niego wyślę na maila to zdjęcia wychodzą jak żelazkiem, ale jutro zrobię zdjęcia ![]() Dzisiaj wstałam to tak się czułam jak po wypiciu na szybko połowy butelki szampana
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-09-30 o 11:57 |
|
|
|
|
#1693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1694 | ||||
|
Zakorzenienie
|
nie ma
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#1695 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() dzięki ![]() Cytat:
ja dopiero zaczynam![]() Cytat:
a zakupy super, szczególnie spodnie w takiej cenie i szaliczki też bardzo fajne ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
ja się nie mogę napatrzećja to samo, ale Ty jesteś szczuplutka a ja ciągle co zrzucę to przybiorę
|
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
załamałam się faktem, ze jednak jutro nie ma inauguracji a juz normalne pojscie na zajecia
i od razu konwersacja,pisanie, techniki paratłumaczeniowe. dobrze ze nie ma chlopa od literatury to mam na 10 a nie na 8
|
|
|
|
|
#1697 |
|
zawsze mam racje
|
olejki alterry są po prostu w opakowaniu z pompką, jak to już kiedyś pisałam:
http://moje-kosmetyki-byn.blogspot.c...na-pompke.html (dziwnym trafem mają opakowania takie jak alverde)
|
|
#1698 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na targu u bułgarów, teraz masa spodni u mnie jest za 25-35zł w szoku byłam bo wcześniej kosztowały koło 50zł I materiał też super taki grubszy identyczne widziałam w house i zwykłych sklepach za 99zł ![]() Cytat:
Szkoda jakbyś coś chciała z Essence, Catrice, My Secret czy limitowanek to pisz u mnie zawsze dostatek wszystkiego Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
karolcia, zazdroszczę spodni, szczególnie tej ceny
jeszcze napisałaś, że są z tych grubszych, to już w ogóle muszą być fajne ![]() kobieto, tak, mają takie być, ale chyba jeszcze nie wprowadzili... no chyba, że widziałaś gdzieś takie, bo ja nie. dzisiaj wieczorem szykuje się relaksujące SPA
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1700 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1701 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do domowych ciast, to ja uwielbiam ! Obecnie przerzuciłam się na dietetyczne, ale też są mega Cytat:
Genialne zakupy, a ceny jeszcze lepsze
|
|||
|
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1704 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() i z tego co widzę po blogu, ona w Polsce mieszka jakie spa planujesz? ![]() edit: o matko, ślepa jestem, normalnie do końca dnia nie dotykam dziś kompa, aż mi przjedzie to weekendowe otępienie. olejki są, ale jeszcze nie u nas
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-09-30 o 14:38 |
|
|
|
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uffff, umyłam teraz włosy tym szamponem z joanny do włosów rudych, nalozylam dosc pokazna ilosc maski bingo. Jak to zmyje to wetre jan tar i biovax w konce na buzi mam maseczke planet spa z mineralami z morza martwego. Manicure i pedicure zrobiony na wsyztskich pazurkach gosci dzisiaj nude lakier z delikatnymi drobinami sally hansen insta-dru 140 quick sand jak zmyje maseczke nalozekerem aa nawilzajacy i wsjo ![]() juz dzisiaj nie pocwicze, bo musze jeszcze zrob ić sałatkę przed przyjsciem tż'ta, posprzatac i naszykowac sobie wszystko do szkoly na jutro [muszę znowu wskoczyc w moj rytm] wiec juz nie bede meic czasu
|
|
|
|
|
|
#1706 |
|
zawsze mam racje
|
zapraszam do mnie do albumu
![]() ghana: to tak dużo masz tego szykowania na uczelnię?
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1708 |
|
Zadomowienie
|
Hej babeczki, ja dzisiaj tez już po małym spa. Był pelling ciała, depilacja, regulacja brwi, olej alterra na włosy, odżywka eveline na paznokcie.
|
|
|
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Weekendy zdecydowanie za szybko mijają ![]() karolcia śwetnie zakupy i ceny mega samaraNW, la_chica jest napisane że 10-15 min przed myciem Tylko zastanawiam się bardziej czy przed każdym myciem? Wczoraj wtarłam w skalp i na włosy tak jak w instrukcji na 15 min przed i 4 x musiałam głowe myć... dodaja dziękuje za przepis zielone oko, Aldrin dziękuje
|
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
loluska cudownie wygladasz w tej sukience
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.

ciekawe jaką mieliby minę

ale cena wzrosła na 7,99 kupiłm 3 a z następnymi poczekam na promocję

jest idealna w każdym calu

zabijcie mnie jak kupię kolejne spodnie