|
|
#1681 | |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kloszardowe Celebrytki, czyli wątek plotkowy Targowiczanek cz. II
Cytat:
![]() Tylko ich do wieczora nie zjem,bo nie chcę ryzykować natrętnych myśli pt. " rany szybciej, szybciej, no kończmy już, bo ja muszę DOLECIEĆ do WC! " ![]() Pachnie moją zapiekanką i z zewnątrz - chyba ktoś robi ziemniaczki z koperkiem
|
|
#1682 |
|
koci świat
|
Miska o 15 wychodzę z pracy to tak najpóźniej 15.30 będę na miejscu.
|
|
|
|
#1683 |
|
perfumove love
|
U mnie dzisiaj chłodnik i młode ziemniaczki z młodą kapustką
![]() Taki ukrop, a ja w domu siedzę Poczekam do lipca i mnie nawet z kałuży nie wyciągną Wgn, może tą keratynę na spółę weźmiemy? Drogie to cholerstwo, na razie na cały zestaw mnie chyba nie stać
|
|
|
|
#1684 |
|
|
Jaka najlepsza odżywka na podtrzymanie koloru na włosach?
Aha - pytałam kiedyś o odżywkę do paznokci. Kupiłam tę Eveline 8w1 - na moich pazurach okazała się rewelacją Teraz proszę o poradę w spr. super odżywki do włosów farbowanych, co by mi się kolor szybko nie zmył, a włosy zostały mięciutkie i błyszczące
|
#1685 | |
|
Kazar Lady
|
oki
Cytat:
Itek ocet jablkowy do ostatniego płukania, zakwasi, domknie łuski i heja rude są najtrudniejsze w utrzymaniu, trzeba zamknąć kolor w środku i unikaj soli w szamponach |
|
|
|
|
#1686 |
|
|
OK dzięki
|
#1687 |
|
koci świat
|
Jadę za 10 min będę na miejscu!!!! Wszyscy mają być czujni i zwarci !!!!
|
|
|
|
#1688 |
|
Kazar Lady
|
Żeby mi zwieracze nie puściły
![]() Itek maski odżywki do farbowanych Tez |
|
|
|
#1689 |
|
koci świat
|
Miska trzymaj mocno !!! Ćwicz mięśnie kegla czy jak tam one się zwą. Zbliżam się...
|
|
|
|
#1690 |
|
Kazar Lady
|
Na viber chodź !
|
|
|
|
#1691 |
|
koci świat
|
Itaka jest 36 i nawet ja wlazlam wrecz luzno w cycach bylo !!!!!!
|
|
|
|
#1692 |
|
Kazar Lady
|
Itaka nie chcesz na pewno 36??
Sylwia z takimi samymi ddd się spokojnie zamieściła |
|
|
|
#1693 |
|
koci świat
|
Decyduj bo ostatnia sie ostala !!!!
---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Wobec braku odzewu sama zdecydowałam !!!! A że jestem tu najstarsza to na pewno dobrą decyzję podjełam !!!! |
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Hulajnoga
Chętnie, a dokladnie o jakiej myślisz?
Wymiana perfumowa - czerwiec 2021 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281859 Edytowane przez wgn Czas edycji: 2015-06-07 o 19:36 |
|
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem
![]() ituś moja córa mówi, że do mycia rudego trzeba używać jak najchłodniejszej wody (takiej żebyś wytrzymała) wtedy barwnik tak szybko się nie wypłukuje. Wie to z autopsji bo ma rude i zawsze tak robi i naprawdę długo trzyma jej się kolor |
|
|
|
#1696 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1697 |
|
perfumove love
|
O takiej co prostuje. Encanto, chyba
|
|
|
|
#1698 |
|
koci świat
|
Moje encanto leży i czeka na odpowiedni czas. Kupiłam na zapas jak zobaczyłam tego mojego sprzedawcę.
---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Ale mnie Miska przegoniła po centrum !!!! Dopiero wracam , jestem na przystanku. |
|
|
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, gdzie to kupić ale znalazłam coś takiego http://www.beauty-prof.otwarte24.pl/Pielegnacja-wlosow
można kupić cały duży zestaw oraz mniejsze (cena za ml preparatu wychodzi podobnie) Jest jeszcze tu ale wychodzi drożej Sylwia, gdzie encanto kupujesz? I za ile, bo nie wiem czy szukać dalej i czy to co znalazłam dobre jest
Wymiana perfumowa - czerwiec 2021 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281859 Edytowane przez wgn Czas edycji: 2015-06-07 o 19:51 |
|
|
|
#1700 |
|
|
Ja miałam koncert , w dodatku był z obsuwem i nie mogłam się odzywać....
Według rozmiarówki z HM to wejdę w rozmiar 38, bo normalnie to kupuję tam takie bluzki, koszulki i spodnie. 36 może być za mała....Bo mam 96 w biuście i 86 obw. w pasie. Mam już odżywkę do włosów farbowanych Elseve + mgiełkę olejkową z Fructis i mam w domu ocet jabłkowy - kiedyś nawet płukałam ostatnim płukaniem włosy w occie jabłkowym+chłodna woda, faktycznie włosy były lśniące i mięciutkie ![]() Kurde. Ledwo żyję. Upał, skwar. Godzina opóźnienia w programie. Scena w słońcu, zamknięta z 3 stron. Masakra. Leciało nam po rowkach , po plecach....źle słyszeliśmy podkład, jakiś pijaczek tańczący pod sceną nas rozproszył i mała wpadka była. wrrrrrrr.... irytują mnie takie sytuacje, bo po ojcu mam słuch muzyczny i po szkole muzycznej od razu błędy wyłapuję chociaż niby są mało słyszalne z zewnątrz. ![]() PADAM !!!
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2015-06-07 o 20:09 |
|
|
|
#1701 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1702 |
|
koci świat
|
ja też mam w biuście 96-97 i spoko się w nią zmieściłam jeszcze luz był
|
|
|
|
#1703 | ||
|
|
Cytat:
![]() Jak się okaże, że gdzieś za mała to się zapłaczę, bo się na nią napaliłam jak na najfajniej leżące na dupie spodnie, w które codziennie z lubością się wpinam... wtedy odeślę normalnie i żadnych Twoich kosztów, bo w takiej sytuacji i tak zostaniesz nie daj Bóg z nadplanową sztuką sukienki w szafie ![]() Ale skoro spory biust tam wchodzi i się bokami nie wylewa to mam nadzieję, że będzie jak piszesz i że cała ja się w nią zmieszczę ![]() Kurcze...jedna mała kiecka, a pół wizażu nią żyje ![]() Aż Cię Kobieto podziwiam, że tak Ci na aniołku zależy, chociaż....też i Cię rozumiem, bo też zakochana w tym zapachu jestem Postraszyli mnie znajomi, że kolor błyskawicznie mi się ze łba spłucze...ech...muszę się odżywkami i maskami obłożyć ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
Sylwio - wobec tego trzymaj kciuki co bym i ja się zmieściła, bo jeszcze ze 2 kg zrzucić jednak z siebie muszę.... i się martwię , że właśnie o te 2 kg w kieckę za dużo mnie się zmieścić będzie chciało, tu i ówdzie.... ![]() Wklejam dowcip: Straszny upał, duchota w zatłoczonym autobusie, a tu jakiś facet puścił bąka. Obrzydliwy smród! Ludzie zaczynają się burzyć: - Co za chamstwo! Jak można w takim ścisku! Żadnego szacunku dla innych! - KTO TO ZROBIŁ? Nikt się oczywiście nie przyznaje. Jeden z pasażerów deklaruje, że znajdzie winowajcę. Wyciąga długi kawał sznurka i prosi, żeby wszyscy chwycili go prawą ręką. Sznurek rozwija się, wędruje po autobusie zygzakami, żeby dotrzeć do wszystkich, wszyscy łapią go prawą ręką. - No jak, wszyscy trzymają sznurek prawą ręką? - Taaaaak! - Ten, kto puścił bąka, też? - Tak....
|
|
#1704 |
|
koci świat
|
Kurka to mnie przez Was nogi bolą
![]() do rudych są specjalne szampony ,które odżywiają kolor - mają taki pomarańczowy kolor ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- ile ważysz i ile masz wzrostu ?? pytanie do Itaki |
|
|
|
#1705 |
|
|
Wzrost Napoleona.
Waga (ciężka): gdzieś ok. 56 kg,- nie wiem, wagę wywaliłam jakiś miesiąc temu przed wyjazdem do sanatorium. W trakcie intensywnego odchudzania - tylko pelikanki chyba przez to mi się pojawiły... ![]() ![]() ![]() Kurce sondują mnie na wizażu ![]() Wejdę w sukienkę, ale o wystający kuper i biodra się boję ![]() Sylwia - nogi do miski z chłodną wodą..
|
#1706 |
|
koci świat
|
to ważysz kilo mniej ode mnie
ja spodniara kieckę dla Cię mierzyłam dobrze że mnie nikt ze znajomych nie widział
|
|
|
|
#1707 |
|
|
Sylwio doceniam, doceniam i domyślam się ile Cię to wysiłku kosztowało, bo ja też spodniara jestem !
I dlatego się szeroko uśmiecham, że jest szansa, że się w tę kieckę zmieszczę, jedynie będe musiała sprawdzić już mając ją na sobie - jak to wygląda na mnie jeszcze w pasie, bo taka bardziej "ubita" jestem, nie mam już wcięcia osy, a zapominam się często jeszcze i nie wciagam brzucha ... Ale ja ją bardzo chcę, bo przez Was mam fazę na sukienki. No przez Was Misia - w razie gdy już będziesz gotowa do wymianki adresów to wal na PW Jeja....ale wieje WIETRZYSKO u mnie....idzie jakaś zmiana. Ja jutro w pracy od 7:30 - 17.... już czuję się tym zmęczona
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2015-06-07 o 21:32 |
|
|
|
#1708 |
|
koci świat
|
zmieścisz się zmieścisz
---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Wgn to encanto co znalazłaś jest ok |
|
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
nowa fryzura, nowa kiecka, mąż itaki będzie jej kazał więcej czasu na Wizażu spędzać bo same pozytywy z tego idą
|
|
|
|
#1710 |
|
|
Buhahahaa
![]() Coś podobnego już z jego ust dzisiaj padło ( że wizaż ostatnio na mnie pozytywnie działa) Z zapytaniem czy nie szykuje mi się zmiana nałogu... BTW - mgiełka olejkowa do włosów Fructis - jak się okazało - dla moich włosów bardzo fajny kosmetyk. Fantastycznie je zmiękcza i wygładza . Miałyście?
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:20.

ciekawe dlaczego

dobrze że mnie nikt ze znajomych nie widział