|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
Cytat:
|
|
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko niestety dziewczyny maja racje, ja przeszlam przez to juz w mojej rodzinie, ojciec pil a pozniej mu odwalalo, moja mama na poczatku tez sie bala, ale na szczescie odszedl od nas i dopiero od tej pory byl spokoj
![]() Uwazaj na siebie i corcie Kochana, bo Tomek jest na prawde niebezpieczny, nie moze tak byc Kochana, skoro on teraz z byle powodu potrafi uderzyc, to z czasem tak sie rozochoci, ze bedzie robil gorse rzeczy Prosze Cie Kochana pojdz do rodzicow, bo tu nie jestes bezpieczna
|
|
|
|
#1713 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Tylko wiecie co dziewczyny hmmmm to moze być tak, Agatka może i chciałaby odejść, ale nie chce rozbijać rodziny, chce żeby Olisia miała tatę i dom a on jak powie przepraszam to ona ma nadzieje, że to się nie powtórzy.... Może się mylę, ale jakoś tak to widzę...
Podejrzewam, że czego byśmy nie napisały to i tak nic nie da... Agatka sama podejmie, mam nadzieje, słuszną decyzję
|||||||||||||||||||||
|
|
#1714 |
|
Zadomowienie
|
Coś mi się wydaje że Agata potrzebuje kogoś kto pomoże jej w trudnych chwilach, kogoś kto pomoże jej przez to wszystko przejść. I tu pojawia się słowo MAMA. Myślę że mama jest najlepszym oparciem w trudnych chwilach... Co o tym sądzisz Agata?
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Dajmy Agatce trochę spokoju. Niech dziewczyna sobie wszystko przemyśli. Wszystkie sie wypowiedziałyśmy więc nie dodawajmy nic więcej, bo to już chyba nie ma sensu, a Agatkę może zranić, prawda? Ona wie, że ma w nas wsparcie, ale to jej życie.
Kiniu, w nowej pracy ciągle tak fajnie jak na początku? ![]() Karolinko, jak tam maleństwo? Pewnie już nie możesz sie go doczekac, co kochana? Marcelinko, widzę, że z kuchni coraz częściej wychodzisz.
|
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
Orzeszku, jak się w domu czuja? Lepiej trochę?
Kachulko, a ty od dzisiaj masz ten urlop czy od kiedy, bo nie doczytałam. I opuścisz nas, czy będziemy mieć na bierząco relacje?
|
|
|
|
#1717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1718 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szykam przepisu na miesko mielone :P
||||||||||||||||||||||
|
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super było!To przygotowania pełną parą
|
|
|
|
|
#1720 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||||||||||||||||||||||
|
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na zwykłe mielone? To ja robię tak:bułka tarta, jajko, majeranek, cebula, sól i czasem pieczarki. Zagniatam i smażę Koniec filozoficznego przepisu
|
|
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boshe ja chybva zanudze sie na tym urlopie ale powiedziialam sobie ze nawet ani razu do pracy nie zadzwonie i ani razu tam nie pojde ale poczekamy zobaczymy jak to bedzie Dziewczyny u was tez taka dzis beznadziejna pogoda?kurcze nawet nie mam jak na poczte i do sklepu wyjsc do leja jak z cebra i to juz tak od 3 godzin |
|
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
ano dziewczynki trzeba juz sie powoli zaczac przygotowywac, na lekcje tanca paluje, ze pojdziemy gdzies od stycznia albo od lutego, ale zespol trzeba zamowic juz teraz bo pozniej nie beda miec wolnych terminow
|
|
|
|
#1724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja muszę cos robic, bo chora jeste Fajnie, że razem będziecie urlop mieć. Majstrujcie, majstrujcie, żebyś po urlopie do pracy nie musiała iść![]() U nas też pogoda pod psem. A do tego zimno, kaloryfery rozkręciłam
|
|
|
|
|
#1726 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiu w okol. Wawy nic nie pada na szczęście,ale za to zimnoooooooooooooo jest strasznie grrrrrrrrrrrrrr
||||||||||||||||||||||
|
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj takie rozwiazanie to mi sie marzy ,poki co za 2 tyg zaczynam brac luteinkena wyregulowanie cykli wiec zawsze wiecej szans na fasolke.To ja mam tak samo z tym urlopem ze jak nigdzie nie jade to moge sprzatac po 10 razy to samo albo w ostatni dzien urlopu zawsze wezme sie jeszcze dodatkowo za generalne porzadki-tak mam tez nie usiedze za dlugo nic nie robiac Dobra dziewczynki zmykam na chwilke bo deszczyk jakos troche sie uspokoil i juz tak nie leje a musze isc zaplacic erachunki i kupic kapustke kiszona na pierogi.zaraz wracam pa |
|
|
|
|
#1729 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa ja dzisiaj z samego rana bylam na badaniach
cholesterol, cukier i morfologia cukier w normie ![]() ![]() ciekawe jak pozostałe wyniki hmmmmJutro jeszcze po raz kolejny wizyta u mojej ulubionej dentystki ma szczęście, że mnie przyjmie, bez kolejki :P
|||||||||||||||||||||
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
A z jakiegos konkretnego powodu robiłaś badania czy tak sprawdzające?
|
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę dziewuszki do pracy
W taka pogode to pod kołdrę wolałabym sie zakopać, a nie w supermarkecie siedzieć Ale to nic, jeszcze kilka dni.
|
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już jestem w domku po pracy
Gadałam z szefową i nic nie wskórałam ![]() Wymyśliła takie bzdurne wytłumaczenie, że aż mi się pisać Wam tego nie chce ![]() Chyba byście nawet z tego nic nie zrozumiały bo i ja nie rozumiem ![]() Wynika tylko z tego tyle, że moją umową o pracę, którą musiała zatwierdzić policja (tak tutaj jest) mogę sobie tyłek wytrzeć ![]() Ach szkoda słów nie mam już na to siły... Najbardziej mnie wkurza, ze ja na prawde sumiennie wypełniam moje obowiązki . Chyba dlatego tak mnie wykorzystują bo myślą , że głupia jestem... Poczekam na TZ może on coś wymyśli |
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
U nas już teraz słoneczko swieci ale jest dość zimno. Rano też było nieprzyjemnie i lało całą noc
|
|
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Artykuł pt "I slubuję CI przemoc"
http://zdrowie.onet.pl/1449038,2041,...ychologia.html |
|
|
|
#1736 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3maj sie kochana, zycze spokojnej pracki
||||||||||||||||||||||
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny,
Kiniu, jak fajnie, ze przygotowania ida do przodu, to najpiekniejsze chwile U nas pogoda jest tak beznadziejna ze nie wiem czy jutro sie z domu na kurs wyczlapie. Dojazd zajmuje godzine, 2 przesiadki...brrr ![]() Musze porozmawiac z M, moze da mi auto, albo najlepiej niech mi kupi jakies male ![]() Ja uwazam, ze juz tyle zostalo powiedziane Agatce, ze wiecej chyba sie nie da. Oczywisice mam takie zdanie jak i wy. Ale Agatka jest dorosla, swiadomie chciala dzidziusia z tym mezczyzna i swiadomie go poslubila...nie wierze, ze milosc moze byc az tak slepa. Jak juz ktoras z was wspomniala, Gizelcia potrzebuje pomocy, kogos kto pomoze jej z tego wyjsc. Tkwienie w takim zwiazku nie doprowadzi do niczego dobrego, ale nie bede sie powtarzac. |
|
|
|
#1738 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||||||||||||||||||||||
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
Ach ja też już bym chciała móc zacząć działać w kierunku ślubu. Ale nie ma jak, a TZ uważa że jest dużo czasu i nawet mu się listy gości nie chce sprawdzić, czy o kimś nie zapomnieliśmy
|
|
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
Co do badań to ja też powinnam je sobie zrobić. Morfologię i próby wątrobowe może mama mi zrobi ale czeka mnie jeszcze wizyta u ginka i to pewnie nie jedna, usg, okulista. Na szczęście u dentysty byłam ostatnio więc tylko przegląd- nie sądzę, że cioś nowego będzie do leczenia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.