|
|
#1711 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
Ja myśle
![]() Renatko czemu przymusowo?
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
bedzie wszystko dobrze, zejdziecie sie, zobaczysz
|
#1713 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki musialam sie cofnac pare stron bo chcialam cos znalezc-dzisiejszego dnia zapisalysmy(jak narazie)uwaga, uwaga: 10 stron
![]() ![]() ![]()
|
#1714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No to był pierwszy krok ![]() Kolejne było, że patrzyłam na siebie i myślałam. Co ja mam brzydkiego w sobie... I stwierdziłam, że tak naprawdę wielu rzeczy nie ma... ![]() Więc zaczęłam być bardziej pewna siebie. Potem widziałam, że innym się to podoba. Potem zaczęłam słyszeć komplementy, jakieś gwizdanie, trąbienie samochodami (bądź co bądź czasem denerwujące, ale też poprawia nastrój i samoocene bo wie się, że dobrze się wygląda). Nawet jak na przystanku stałam, to chłopak na rowerze do mnie podjechał i mi prawił komplementy i chciał się ze mną umówić (rzecz jasna dostał kosza bo ja jestem wierna tz i lojalna wobec niego Potem tz sam prawi mi komplementy, nawet jak pracowałam to koledzy z pracy też Potem kumple tz chcieli mnie poderwać (ale wtedy ze sobą nie byliśmy). Nawet jak sobie latem szłam w mini koło awf to studenciaki gwizdali i podbiegli do mnie by mi powiedzieć, że jestem "śliczna, a z tą spódniczką to lepszego rozwiązania chyba nie było bo wyglądam w niej super"... Wiecie takie śmieszne sytuacje ale one naprawdę działają na samoocenę ![]() )
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-04-25 o 22:35 |
||
|
|
|
#1715 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc podejrzewam, że będzie jeszcze więcej fajnie, bo czuję, że szybko będzie kolejna część![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie zawachalam nad sobą kiedy odkrylam ze moj TŻ podglada sobie filmiki .. no wiadomo jake, to byl policzek dla mnie ogromny
|
#1717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale no co mam zrobić? Mówiłam, że mi się to bardzo nie podoba, że to dla samotników... Ale no na to nie wpłynęZ drugiej strony wolę aby sobie pooglądał i to wszystko niż gdyby miał robić co innego Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-04-25 o 22:41 |
||
|
|
|
#1718 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
Honey, przymusowo bo TŻ przychodzi po swoje USB jakieś tam płyty czy coś ,nawet dokładnie nie wiem po co,co tu jest jego:P WIem tylko,że nie pokaże mu,że jest mi ciężko, niech sie chłopak głowi, czemu nie otworzyłam mu drzwi zapłakana tylko usmiechnieta i ładnie wygladajaca
![]() zemsta maluśka ![]() neheszta, właśnie pokaż nam sie ![]() Znowu siedze z ta niebieską papką na twarzy
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
neheszta pomogła mi Twoja wypowiedz
|
#1721 |
|
Zadomowienie
|
uff.. to sie napisałyscie dzisiaj
![]() dobre pól godziny nadrabialam!! ..wieczorem szykowal sie grill'ognisko u mnie na osiedlu.. ale jako ze polowa pojechala na impreze to nie chcialo mi sie siedziec w 4osoby ;/ ..sporo osob pytalo czemu odchodze.. otóż 1. mam mature za tydzien ![]() 2. musze w koncu sie zmobilizowac i oddac komputer do 'naprawy' bo cos mam z karta graficzna a juz oddaje go z dobre 3 miesiace ..a po 3. uzależniam sie..od Was, a to bardzo nie dobrze ![]() ..odezwie sie jakas nowicjuszka wskoczy na moje miejsce hihi Edytowane przez Agnesta Czas edycji: 2009-04-25 o 22:44 |
|
|
|
#1722 |
|
Wtajemniczenie
|
Renatka dokladnie niech se nie mysli a co!
Neheszta pamietam Cie
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesta, ja zrozumiem powód nauki, ucz sie ucz do maturki, zrozumiemy to wszystkie bo to ważne oraz to,ze musisz oddac kompa do naprawy..zdarza sie, tez poczkamy
![]() ale żeby od razu tak na zawsze?! a ja neheszty nie widziałam.. ![]() właśnie, niech patrzy i żałuje, menda jedna
|
|
|
|
#1724 | ||
|
Zakorzenienie
|
za daleko
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
To się cieszę
![]() Ja wrzuciłam fotki. Te same bo innych nie mam. Z moim nieudolnym smokey hehehe Ale już się nauczyłam robić taki ładny
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-04-25 o 22:48 |
|
|
|
#1726 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myslalam ze tylko ja sie zmagam z takim problemem, dla mnie to byl szok, płacz, klotnia wogole masakra, prawie go zuciłam bo dla mnie to jest niepojete i naprawde dla mnie to jest jak połowa zdrady ( no taka jestem ) poczulam sie taka gorsza, ze mu brakuje czegos i wogole beznadziejnie ... Najgorsze bylo to ze kiedys jak sie go pytalam i kazalam mu przysiegac na moje zycie ze nie oglada to przysiągł ze nie... a tu sie okazalo po dlugim czasie ze jednak... Od tego czasu nabralam takiego dystansu i twierdze ze facet to tylko facet ... nie ufać bo sie mozna przejechać ( a ja tak naiwnie wierzylam hehe ) Twierdzi teraz, ze nie oglada ale sprawdzic go nie sprawdze bo ja wrocilam do PL a on zostaje jeszcze miecha za granica ... Nawet jak wroci to tez nie sprawdze bo nie mieszkamy razem tylko z rodzicami osobno ... teraz jestem czujna jak cholera...
|
|
#1728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
albo moze inaczej - zbliza sie matura, a po maturze zapewne zabiore sie za jakas prace.. i juz tyle czasu na plotkowanie z Wami nie bedzie ![]() dzisiaj dowiedzialam sie o mozliwosci pracy w nowym centrum handlowym na kregielnio/dyskoteko/restauracji ![]() jako kelnerka.. i co najlepsze.. moj znajomy (mega przystojniak) a zarazem praktykant od niemieckiego hehe mialby byc moim managerem zastanawiam sie nad ta posada.. tylko kuuurde.. ja i kelnerka? ![]() wolalabym przedstawicielkahandlowa byc.. ale chciec a móc to innasprawa.. ps. renatka.. Ty studiujesz administracje.. wlasnie po dlugich namysleniach raczej tez zdecyduje sie na ten kierunek.. ciezko jest? |
|
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
neheszta kobieta z tzw "pazurem"
|
#1730 |
|
Raczkowanie
|
naheszta podzielam Twoją opinię, jeśli ktoś jest pewny siebie to to widać, w sposobie chodzenia itp. i zdecydowanie jest to zaleta (oczywiście jeśli nie przerodzi się to w bezczelność).
Przyznam że sama kiedyś bylam totalną szarą myszką, przemykałam tak tylko żeby mnie nikt nie zauważył a już broń Boże odezwał się do mnie. Teraz zmieniłam się znacznie, zaczęłam lubić takie zabawne sytuacje gdy ktoś mnie zaczepia etc. i wyznaję zasade "you can look but you can't touch" Nastawienie zmienia naprawdę dużo, ale do tego oczywiście zmieniłam swój wygląd (to było skutkiem zmiany mojego myślenia). Żeby inni Cię pokochali najpierw musisz sama siebie pokochać
|
|
|
|
#1731 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie
![]() olcac czyzby troche wplyw wizazu? :-> ja odkad tu jestem a jest to dlugo wczesniej tylko jako gosc potem uzytkownik to zmiana jest...i jeszcze kilka zmian w planach
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
neheszta ale lasczka z ciebie, a figurka marzenie poprostu
Ja studiuje Administracje i moge ci powiedziec ze przedmioty mam prawie takie same jak na Prawie. Ogólnie kierunek nie najgorszy.
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
przyślij mi link swego profilu na nk to wyślę Ci zaproszenie do klubu
Cytat:
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też tyle piszę dlatego,że jestem na chorobowym.
Jak wróce do pracy bedzie mnie tu troche mniej,ale nie znikne ![]() (tak jak mówiłam pracuje na 3 zmiany..) administracje studiuje, ale zaocznie ![]() Powiem tak: Jak lubisz rycie na pamięc to jest to kierunek dla Ciebie ![]() a tak na serio to niewiele sie rozni od prawa.. dla mnie jest ciezko, bardzo duzo nauki mamy. |
|
|
|
#1735 |
|
Raczkowanie
|
Po części to był właśnie wpływ wizażu a po części mojej kuzynki, która zauważyła we mnie więcej niż tylko szaraczka
|
|
|
|
#1736 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Nie no wiesz... 1985SiWA też nie lubię tego no ale trudno... Przesadą dla mnie było jak sobie zgrywał na telefon tańczące laski w seksownej bieliźnie czy ustawiał na tapetę, czy jak usłyszałam "już się nie mogę doczekać jak zobaczę króliczki playboya bez cenzury"... No halo ![]() Ale się wtedy zdenerwowałam! Nie uważam że to zdrada ale to jest niestosowne i może doprowadzić do rozstania bo ja tego aż w takim nadmiarze tolerować nie będę I chciałam z nim zerwać z tego powodu... Ale no cóż, chłopak się opamiętał i przestał przynajmniej zgrywać na telefon
|
|
|
|
#1739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nienawidze! a w zasadzie nie potrafie kuc na pamiec ;/ moja nauka jes efektowna tylko wtedy kiedy cos ROZUMIEM! ehh.. myslalam o resocjalizacji bo planowalam isc do policji.. ale jesli sie nie dostane to lipa a po administracji tez do policji chetnie przyjmuja a jesli sie nie dostane to moj rynek ofert pracy jest napewno 100x bardziej bogaty niz po pedagog. no i teraz nie wiem czy jest sens, czy dam sobie rade.. tez chce zaocznie - szkoda czasu na dzienne |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.

Ale no co mam zrobić? Mówiłam, że mi się to bardzo nie podoba, że to dla samotników... Ale no na to nie wpłynę

..a po 3. uzależniam sie..