|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata - zima 2011/12 ... byle do wiosny
Miłego dnia |
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Maju, Tymenko, szczęścia, radości i morza miłości z okazji urodzin
Co do oleju lnianego, to pamiętajcie kupować w ciemnej butelce i z lodówki koniecznie. On jest bardzo wrażliwy na działanie temperatury. W niektórych sklepach, jak kupowałam, to dawali nawet taki styropianowy termos
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
Tymko - Twoje zdrowie!
czesio
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
slowa wprawilam w czyn - pojechalam wczoraj z wieczora po ten olej
![]() nasmarowalam budwigiem cielsko, wytarlam, jest gut - wchlanal sie, nie dostalam parchow ![]() do twarzy uzylam z kwasem H i wit. C wstalam rancem i lece do lustra, bo Justyn pisala, zeby leciec z rana do lustra ![]() patrze, a tam wygladam jak ja ![]() nie zauwazylam jakiego zauwazenia nie zrobil mi kuku i to juz cos uzyje jeszcze nie raz, pojem, popije, kupilam liter Joanno, a Ty pijesz czy smarujesz co on ci zrobil Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2012-01-14 o 10:27 |
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję wam wszystkim za życzenia
![]() kasiu tymkowa, stu lat wszystkiego co najlepsze i samych piątek w indeksie ![]() i dla wszystkich piosenka ![]() |
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
Dorotto, a nie przyszlo Ci do glowy, ze jestes juz wystarczajaco ladna i wypielegnowana i taki olej nie ma juz nic do roboty, dlatego nie widzisz roznicy?
|
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Bożeboże, idę na "Alvina i wiewiórki 3"
![]()
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
przyszlo mi to do glowy, Kasia
odchodzac prychnelam lustrowi w twarz "phii" taka jestem pusta i prozna ...
|
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
tam zaraz pusta i prozna. dobry wzrok masz
![]() Saska, nie wiem czy zazdraszczac czy wrecz odwrotnie chyba jednak to pierwsze, co nie?
|
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Olej lniany to znam jeszcze w innym zastosowaniu
i mam go pełno w sklepie. ![]() Tymciu, żyj szczęśliwa, tego Ci życzę. Śnieżek biały śnieży. Zimna Skandynawia i do nas zawitała. A Dziewczyna z Tatu powadasz Furko, że dobra? Oczywiście się wybiorę. I spodziewam się więcej dobrego po Craigu niż po jego pierwowzorze. ![]() Sasiu, miłego Alvina z kolei.
|
#1721 | |||
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
waryjatki
|
|
#1722 |
|
Zadomowienie
|
Pospszontane
Goś jusz w taksi - w czas, w czas! ![]() Ale jeszcze szypko zaraportuje o Dziefczynie, Dziefczenta: mie sie podobał, za naciskiem na mie Uwielbiam to, co napisał Larsson, znam na pamienć (ze słowy szedzkiemi, com sie ich wyuczyła f tym celu ) trzy filmy szwedzkie, Noami Rapace jes dla mię Lisbeth idealnom. Ale Finchera mam kult i nie nastawiaam sie na żadne porównania - chciałam poznać to, jak on na to popatrzył. Mię się zdaje, że mimo kszyku , który sie rospenta wśród ortodoksyjnych miłośnikow Millenium i szwedzkiej wersji, ten film bendzie kanoniczny. Głównie pszes to, że jest odbiciem, dosłownie kalką scen ksiąszkowych. Te obrazy nakładały mi sie płynnie w to, co miałam w głowie. Z Lisbeth szwedzkom mi sie łatwiej utożsamiało, mało mi w filmie było komuptera i researchu, mało socjologii, ale nie zmienia to w niczym absolutnie mojego zadowolenia. Ja ten film pszyjmuje No, tom powiedziała Żeby nie było ![]() A teras lece ![]() Pa, Maleństfa!
Wymiana perfumowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373319 Edytowane przez Furkadusz Czas edycji: 2012-01-14 o 11:20 |
|
|
|
#1723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super do polewania kasz i do sałatek. Świetnie smakuje też w połączeniu z białym twarogiem. Aktualnie używam (też spożywczo) oleju z pestek dyni i to jest dopiero coś
|
|
#1724 |
|
Piers do przodu
|
Kasio ode Tymka - niech Ci się wiedzie
![]() Uwielbiam Was czytać Machnę i lecę na zakupy - dziś się bawię popołudniowo na domówce
|
#1725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym sposobem rozmowa przeszła w milsze dla mnie rejony, bardziej spożywcze. Zgłodniałam więc.
Kot najgorszego sortu Edytowane przez Kota Czas edycji: 2012-01-14 o 11:59 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1726 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Irenko, supre że kokos Ci się podoba ![]() Poczekaj z miesiąc, wtedy dopiero będzie widac efekty ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z pestek winogron nie widzi mi się, bo jest bez smaku, a ten dyniowy jest aromatyczny i pachnie i smakuje jak świeżo uprażone pestki dyni Jest tak pyszny i neutralnie orzechowy, że i do dań na słodko nadawałby się Tylko drogi, oj drogi. Mam ochotę wypróbować jeszcze olej z orzechów włoskich.
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
Dynia więc, powiadasz?
Orzechy włoskie? Idę do lodówki. Zdaje się wionie pustką, zimną skandynawską pustką...ale cóż, może się jeszcze coś wygrzebie.
|
#1729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to mieszkanie już posprzątane, w ramach odreagowywania torby poszło szybko i sprawnie. A propos filmowej dyskusji, czy ktoś widział Służące? Mam wielką ochotę.
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
widzialam Sluzace Joanno
jak dla mnie taki amerykanski, pouczajacy, tu sie zasmiej, tu wzrusz, z przewidziana dla widza puenta mily do obejrzenia gastrofaza to u mnie trwa od urodzenia na sniadanko jadlam jajecznice, na sloninie z Wilna |
|
|
|
#1731 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też uwielbiam to co napisał Larsson i bardzo chcę zobaczyć jak to wszystko Fincher przełożył na obrazy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie się bardzo podobał
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
Trafiłam w lodówce na Sekret Mnicha z pieprzem, dobre i to.
Dorotto, słoninę to Ty masz z litewskiej wsi a wiesz, nigdy nie jadłam jajecznicy na słoninie, daję słowo. A jak ostatnio usłyszałam o jajecznicy na śmietanie (serio, serio) to zdębiałam. Co do Wilna, to szaleję za litewskim chlebem- ale ja zobaczyłam niewielki kawałek za 15 zeta na jarmarku świątecznym, to podziękowałam, niestety. Nie aż tak szaleję. Zadowalam się teraz litewskim chlebem produkcji Pellowskiego- całkiem niezgorszym.
Kot najgorszego sortu Edytowane przez Kota Czas edycji: 2012-01-14 o 12:58 |
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
Kota jest jasnowidzem, o jacie
sloninke Mily kupil w Wilnie ale chto wie, moze klamal, moze on w glab kraju jechal po ta slonine, po te kielbaski, a moze stacjonowal wtenczas na wsi ... ![]() a moja siostra zajada, uwaga! jajecznice z konfitura ... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1734 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A u mnie dojrzewa ciasto na racuchy drożdzowe, lubicie racuchy?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm, to teraz już nie wiem, czy Służące to mus, czy nie mus. Bo jak nie mus, to na coś innego może lepiej w zamian pójdę.
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie gdanszczanki, na Zielonym Rynku, w drewnianej budzie sprzedaja litewskie ingrendjencje
pyszne sloninke tez maja niezgorsza, do wodeczki ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- ja lubie racuchy, ja! moja mam robila racuchy prima sort |
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
A jak, zawsze byłam
jestem i będę, ot, co. A na obiad będzie u mnie wątróbka z wielką ilością smażonej cebuli. Uciekam, bo ja tylko o wielkim żarciu, a nic o piękności, ot, co.
|
#1738 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, hej
Kasiu Tymkowa, życzę Ci wszystkiego co najlepsze i ucałowuję Mam chcicę na frytki. Usmażę sobie. Co mam sobie nie usmażyć, jak chcę, nie? ![]() Miłej soboty ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Zimowa, ja lubię racuszki ![]() A w ogóle to czego ja nie lubię ostatnio? ![]() Wszystko bez tom zimę
|
#1739 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ciasto rośnie na grzejniku, niedługo będę smażyć
Ja też lubię, ze 2 lata nie jadłam.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
taak, Iwonka, wszystko bez tom zime ...
kupilam karnet na taniec brzucha, ale nie poszlam bez tom zime wlasnie zjadlabym torcik bezowy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

Ja też lubię, ze 2 lata nie jadłam.