Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-05, 15:10   #1711
pluskotka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII

Cytat:
Napisane przez creatives Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam takie dość nietypowe pytanie. Znacie jakies sposoby na zmniejszenie objętości włosów? Tak, zmniejszenie. Mam strasznie gęste włosy, których nie moge w żaden sposób przez to ułożyć ani nad nimi zapanować. Nie wiem nawet w jakiej fryzurze spać, bo po każdej budzę z push-up'em a w moim przypadku to nie wygląda wcale dobrze. Z natury są proste/falowane, zależy czy suszę suszarką czy naturalnie, ale zawsze wywijają się we wszystkie strony. Może dłuższa pielęgnacja sprawi ze będą prostsze? :c
Mam pomysł: zetnij i mi je daj Jak komuś przeszkadza nadmiar włosów, to chętnie przyjmę, nie pogardzę
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 15:14   #1712
kolorowa99
Raczkowanie

A taki olej z kwasem salicylowym to gdzie mogę nabyć?
W sumie nie mam obecnie żadnych zmian na skórze głowy, natomiast panicznie boję, że wrócą i chciałabym ułożyć kurację pod tym kątem.
kolorowa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 15:20   #1713
creatives
Zadomowienie

GG do creatives

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Mam pomysł: zetnij i mi je daj Jak komuś przeszkadza nadmiar włosów, to chętnie przyjmę, nie pogardzę
Bardzo chętnie oddałabym 1/3 włosów w dobre ręce Gdzieś nawet miałam jeszcze około 60-centymetrowy warkocz który ścięłam w podstawówce
creatives jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 15:20   #1714
201607231719
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kolorowa99 Pokaż wiadomość
W sumie nie mam obecnie żadnych zmian na skórze głowy, natomiast panicznie boję, że wrócą i chciałabym ułożyć kurację pod tym kątem.
polecam blog lojotokowaglowa.blogspot. com
Koniecznie mycie przed olejowaniem. Zawsze miej w zapasie jakieś szampon przeciw grzybkom :P - np. nizoral, albo zoxin med.
Ja najpierw myję normalnym szamponem, potem leczniczym, nakładam olej/różne mixy [zmieszane maski, samorobione maski z dodatkami], potem zmywam to delikatnym szamponem, następnie odżywka do spłukiwania [np. joanna z pokrzywą do włosów przetłuszczających się].
Ta dam!

Na skalp dobrze działa maska: jogurt naturalny+miód+ spirulina+ kropla olejku z drzewa herbacianego/lawendowego/rozmarynowego + dowolne dodatki
Możesz wprowadzić też płukanki, np. rozmarynową.

Edytowane przez 201607231719
Czas edycji: 2013-06-05 o 15:22
201607231719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 15:33   #1715
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Limone Pokaż wiadomość
Na takie rzeczy to zapewne badania kału.
Dzieki...

kolorowa99 a co Ci pomaga na łzs?
Ja podejrzewam ze tez mam i juz nie wiem co z tym robic...

I wlosy zaczely leciec jak szalone...

Wczoraj wyszorowalam skalp pirolamem z mocznikiem i narazie jest ok, nic nie swedzi, i nie smierdzi...

Do tego naczytalam sie ze to moze jakies grzyby ww organizmie moga powodowac lzs i sie pogrzam..
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 15:35   #1716
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
Dzieki...

Wczoraj wyszorowalam skalp pirolamem z mocznikiem i narazie jest ok, nic nie swedzi, i nie smierdzi...

Do tego naczytalam sie ze to moze jakies grzyby ww organizmie moga powodowac lzs i sie pogrzam..
Byłaś z tym u lekarza?
Limone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 15:39   #1717
kolorowa99
Raczkowanie

Dzięki za odpowiedź. Poczytałam trochę tego bloga, doszłam do posta na temat ataku swędzenia i ogarnęła mnie panika.
Obawiam się, że tak może sie skończyć ta moja pielęgnacja

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-05, 15:43   #1718
Alassiel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Ja bym w czerwień szła ale może wyjść coś dziwnego
Też o tym myślałam, bo to na pewno dobre na glonki. Tylko tu też niebieski przebija, nie chcę, żeby się z tego fiolet zrobił Może lepiej pokażę zdjęcia:
http://imageshack.us/scaled/landing/19/imag0371n.jpg
http://imageshack.us/scaled/landing/43/imag03721.jpg tu chyba widać najlepiej, jaką mam tęczę na głowie

I jeszcze bonusowo - odkryłam, że na 3 pasemkach kolor zszedł do blondu, szkoda, że to tylko parę centymetrów i nie na całej głowie... No i widać odrost, chociaż nie jest jeszcze tak jasny jak być powinien
http://img543.imageshack.us/img543/3520/imag03831.jpg

Alassiel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 15:45   #1719
kolorowa99
Raczkowanie

Cytat:
Dzieki...

Na ŁZS leczyłam sie u dermatologa. Nie pamiętam jakie środki przepisał lekarz, na pewno używałam szamponu Vichy zielonego. Stosowałam również sok z czarnej rzepy, nakładałam na włosy i skórę głowy i tak sobie chodziłam z ręcznikiem jakąś godzinkę. Pamiętam, że śmierdziało okrutnie, ale pomogło.
Stary 2013-06-05, 15:45   #1720
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Blondyna, rozchorowałam się, ale nie wiem jeszcze na co Dziś idę do lekarza, ale umieram. Kręci mi się w głowie, że nie wspomnę, jak mnie boli, od 2 dni nie umiem niczym zbić temp. 38 stopni i czuję się źle, jak na chorobę, choć żadnego bólu gardła, kaszlu, tylko katar inny niż zawsze.

Nadrobię Was, jak mi się polepszy
Zdrówka kochana!
Cytat:
Napisane przez aleeexandra Pokaż wiadomość
Baaaardzo mi się podobają

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
bardzo podoba mi się kolor, ale wg mnie wszystkie buty +10/11 cm trochę deformują sylwetkę, a takich dużych platform też nie lubię... ale jak umiesz w nich chodzić to wszystko ok
Normalnie wybrałabym pewnie niższe, ale w tym problem, że nigdzie nie znalazłam takich co by mi się podobały i byłby odpowiedni rozmiar
Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
To jest niesprawiedliwość, że takie młode, a w wysokich szpilach popyla jak po wybiegu a ja, stara dwudziestodwuletnia du*pa mam problem z chodzeniem na ośmiu centymetrach.

Mam jedne szpilki, ośmiocentymetrowe właśnie. Miałam je na nogach dwa razy- na studniówce 3 lata temu (do poloneza) i na chrzcinach kuzynki (tylko na mszy). Teraz mam zamiar je zabrać na obronę. Znaczy dojechać w balerinach, szpile ubrać na te pół godziny przed komisją tylko.

Przesadziłam z gencjaną wczoraj.. Dobrze, że dzisiaj nigdzie nie wychodzę, mam czas się wyrypać porządnie.
Po sklepie chodzić umiałam, po domu też, zobaczymy jak to będzie na nierównej powierzchni W razie czego biorę niższe- z odkrytym palcem na przebranie
Cytat:

miranda boskie buty lubiie takie
A latalas juz w 13 cm butach dluzej ?
Dziękuję
Nie, to moje pierwsze szpilki
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41165295]miranda super szpilki

kupiłam sobie krem z Alterry z brzoskwinią i jak on ładnie pachnie
ogólnie to jestem trochę podłamana: moja mama gdy mnie zobaczyła w prostych to stwierdziła, że ładniej wyglądam niż w falach, bo teraz widać, że są rozczesane, a w falach to nie [/QUOTE]
Dziękuję

Nie przejmuj się! Moja mama też tak na początku mówiła, a teraz jak wystylizuję loczki to się nimi zachwyca
Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość

w ogóle któraś coś słyszała o tej odżywce? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ra-wersja.html
Podobno nie ma ciekawego składu.
Cytat:

A tam, jak ma się wygodne szpilki to i biegać można
Zawsze jak wychodzę z kościoła to wyprzedzam slalomem te wszystkie lalunianie co się chwieją na szpilkach jakby z imprezy wracały.
A najlepszy patent, żeby się nauczyć chodzić w szpilkach: wziąć ruchliwe dziecko w niebezpieczne miejsce, a potem je kilka godzin gonić w szpilkach nie mając wyboru

Dzisiaj testy Bingacza spirulinowego pachnie cudnie.
A patent z użyciem kremu Nivea jako Fixera super

Wczoraj o 1 w nocy miałam mega GHD po rozpusczczeniu wszystkich fracnuzóyw itp.
Oczywiście nikt mnie wtedy nie widział, a dzisiaj już wyglądam okropnie
W takim razie muszę pożyczyć skądś dziecko
Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
ładne ja też muszę się rozejrzeć za jakimiś na wesele, ale chyba wybiorę jakies sandałki bo to na sierpień i chyba będzie mi wygodniej, bo pełne to zawsze mnie obcierają

jak robisz płukankę octową i jakim octem?
Jeśli Cię obcierają, to nie ma co ryzykować
Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość

Z tym pierdut to tak jak ja! Całe życie się zastanawiałam, o co chodzi, aż w końcu olśnił mnie wykładowca na podstawach projektowania okrętów.
Wyglądało to mniej więcej tak (opowiadał o tym, że ziemia jest podzielona umownie i w ogóle ):
Wykładowca: Czy ktoś z Państwa widział, żeby ktoś przechodząc przez ulicę Grunwaldzką potknął się o 54 równoleżnik?
Ja: Tak, ja się tak zawsze potykam!
Wykładowca: O, to teraz mnie Pani wybiła z wątku. Bo właśnie chciałem powiedzieć, że nie da się potknąć o równoleżnik, bo jest on umowny i fizycznie nie istnieje.

I tak oto rozwiązała się moja tajemnica - ja się nie potykam na prostej drodze, ja się potykam o równoleżniki!

Wróciłam ze szkoły. Napisałam poprawę z polskiego, mam nadzieję że dobrze poszła I sprawdzian z fizyki (nienawidzę ), jak mi źle poszedł to będę miała 2 na koniec roku

Chyba zaraz pójdę spytać się fryzjerki ile wzięłaby za uczesanie loczków z warkoczem, albo jakiegoś koczka, bo słyszałam że dużo kasują.. A już musiałabym się umówić.

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 15:53   #1721
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

uzywa któraś, nadaje się na końcówki, alkoholu ni ma, więc wydaje mi się, że jest ok: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...arganowym.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-05, 15:57   #1722
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Po sklepie chodzić umiałam, po domu też, zobaczymy jak to będzie na nierównej powierzchni W razie czego biorę niższe- z odkrytym palcem na przebranie
Ja w tych swoich sandałkach też chodziłam super po sklepie i w domu. Wyszedł cyrk, jak szłam po ulicy

I wczoraj kupiłam pastę oraz płyn Białej Perły i to cudo z nakładkami z żelem, co Say mi kiedyś polecała (Biała Perła System). Jak dobrze pójdzie, to będę miała śnieżnobiałe zęby, bo swoje mam tylko lekko zmienione

Edytowane przez Kaveri
Czas edycji: 2013-06-05 o 15:59
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 15:59   #1723
Dolczi
Zakorzenienie

Hej.
Kupiłam ten fitomed do tłustych. I kallosa mlecznego.
Jak byłam w zielarskim to weszła kobieta i poprosiła o olej kokosowy. Szkoda, że już wychodziłam bo bym zapytała jakie oleje mają. Widziałam też tam sok z czarnej rzepy. Chciałabym go na skalp używać. 500ml za 30zł. Warto kupić?
Dolczi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:01   #1724
Inspire
Kuźnia inspiracji

Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
uzywa któraś, nadaje się na końcówki, alkoholu ni ma, więc wydaje mi się, że jest ok: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...arganowym.html
Ktoś niedawno pytał o tą kurację, nadaje się

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:03   #1725
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna
Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Ktoś niedawno pytał o tą kurację, nadaje się

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
dziękuję, musialam przegapić
Stary 2013-06-05, 16:03   #1726
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolorowa99 Pokaż wiadomość
Możesz sama użyć, jest też Salicylol
Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
Nadaje się, wczoraj czy przedwczoraj o nim rozmawiałyśmy
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:06   #1727
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:

Wczoraj nawet nie miałam czasu wejść, zabiegany dzień. Byłam w galerii, kupiłam w końcu szpileczki na komers- 13 cm Ale nigdzie nic nie było, no Deischmann, CCC- nic co by mi się spodobało, w takim innym jeszcze to podobały mi się, ale 38 za małe, a 39 za duże..
Kupiłam TAKIE. Mama powiedziała że się w nich zabiję, ale wg mnie są bardzo wygodne. Pani w sklepie powiedziała że chodzę w nich jak modelka
bardzo ładny kolor ale jak dla mnie za gruba platforma

Cytat:
Blondyna, rozchorowałam się, ale nie wiem jeszcze na co Dziś idę do lekarza, ale umieram. Kręci mi się w głowie, że nie wspomnę, jak mnie boli, od 2 dni nie umiem niczym zbić temp. 38 stopni i czuję się źle, jak na chorobę, choć żadnego bólu gardła, kaszlu, tylko katar inny niż zawsze.

Nadrobię Was, jak mi się polepszy
trzymaj się kochana

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość

A tak na serio, za rok idę na mega wielką imprezę rodzinną- jest okazja, coby zacząć rozglądać się za nowymi butami. I nowym partnerem do tańców.

Witaj w klubie ja w przyszłym roku we wrześniu idę na wesele i też muszę rozglądnąć się za partnerem ehhhh

Cytat:

I wczoraj kupiłam pastę oraz płyn Białej Perły i to cudo z nakładkami z żelem, co Say mi kiedyś polecała (Biała Perła System). Jak dobrze pójdzie, to będę miała śnieżnobiałe zęby, bo swoje mam tylko lekko zmienione
o też mam w planach Białą Perłe, muszę się rozejrzeć i zakupić

Dzisiaj będę testować na włosach olej ryżowy i wracam do wcierania kozieradki bo włosy lecą mi masakrycznie
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:11   #1728
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w tych swoich sandałkach też chodziłam super po sklepie i w domu. Wyszedł cyrk, jak szłam po ulicy

Łuhuhu może być ciekawie

Też sobie wybielę, ale dopiero mogę jak mi aparat ściągną, czyli jeszcze długooo sobie poczekam..

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
bardzo ładny kolor ale jak dla mnie za gruba platforma

W rzeczywistości są ładniejsze

Blog

Stary 2013-06-05, 16:29   #1729
justusia16
Wtajemniczenie

limone nie bylam..
Nie mam w miescie zadnego godnego polecenia derma...
I kase taka zebym mogla na lekarza przeznaczyc bede miala dop. we wrzesniu...
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:33   #1730
luxorzyna
Raczkowanie

Byłam dzisiaj w drogerii i kupiłam szampon babydream( kończę płyn Facelle może kiedyś jeszcze raz spróbuję) i lakier Catrice Meet Me At Coral Island tym razem trafiłam z kolorem. Najgorsze jest to, że i tak teraz nie maluję paznokci, może dopiero pod koniec roku szkolnego. Tak więc kolekcja lakierów do paznokci się powiększa, a ja aktualnie ich nie używam. Byłam też w aptece i kupiłam CP, polecałyście mi go zobaczymy jak się sprawdzi
kascysko dzięki za odpowiedź na temat składów

Ćwiczę: nie, jednak nie
Włosowa reaktywacja: 16.04.2013r.
luxorzyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:40   #1731
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
Łuhuhu może być ciekawie

Też sobie wybielę, ale dopiero mogę jak mi aparat ściągną, czyli jeszcze długooo sobie poczekam..

Trzy miesiące po ściągnięciu dopiero można.

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
limone nie bylam..
Nie mam w miescie zadnego godnego polecenia derma...
I kase taka zebym mogla na lekarza przeznaczyc bede miala dop. we wrzesniu...
To nie dobrze, do września to ja bym z czymś takim nie czekała na pewno.
Stary 2013-06-05, 16:44   #1732
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Trzy miesiące po ściągnięciu dopiero można.

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

To nie dobrze, do września to ja bym z czymś takim nie czekała na pewno.
To nawet jeszcze nie myślę o tym wybielaniu. Dopiero mam górę, a jeszcze dół, będę musiała nosić je razem.. Ojj poczekam sobie

Dzisiaj mam wizytę i nie wiem jakie wziąć sobie gumki

Blog

Stary 2013-06-05, 16:46   #1733
kolorowa99
Raczkowanie

kascysko, chciałam jeszcze zapytać o parę rzeczy:
1. jak się myje odżywką, tzn. skórę i włosy czy tylko włosy?
2. jaki szampon bez SLS? przypomniało mi się, że strasznie mi kiedyś zaszkodził taki różowy migdałowy szampon dla dzieci z Rossmanna
3. jak się olejuje? na mokro, sucho? owija się potem głowę recznikiem czy zostawia? samym olejem czy z czy wymieszać? z czym?

na razie tyle.

aha, jeszcze jakie suplementy diety na wypadające włosy?

z góry dzięki
Stary 2013-06-05, 16:46   #1734
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
To nawet jeszcze nie myślę o tym wybielaniu. Dopiero mam górę, a jeszcze dół, będę musiała nosić je razem.. Ojj poczekam sobie

Dzisiaj mam wizytę i nie wiem jakie wziąć sobie gumki
Mnie się zawsze podobały malinowe Bardzo ładnie to wyglądało. Osobiście różowego koloru nie lubię, ale przy aparacie zwykle miałam różowe lub malinowe gumeczki
Stary 2013-06-05, 16:49   #1735
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez creatives Pokaż wiadomość
Skręt mi tak bardzo nie przeszkadza, bardziej ta objętość i napuszenie, przy skórze głowy są gładkie ale strasznie uniesione, zdecydowanie aż za bardzo :c Wiem, ze marudzę, bo pewnie sporo dziewczyn o czymś takim marzy ale czuję że mi z tym naprawdę niedobrze. Ostatnio odstawiłam proteiny bo robiły tylko szopę, więc to raczej nie to. A po warkoczu jest tak że przez godzinę są ładne gładkie fale, a jak już zaczynają się powoli, powoli prostować to znowu puch :c
Toż to jest zwykły, pospolity PUCH
Wystarczy włosy porządnie maskować i olejować i być cierpliwym
Cytat:
Jak nikt nie chce mnie przyjąć, "bo wymyślam i jestem młoda". Po kiego grzyba też mi USG, które zrobi chirurg, jak nie będzie wiedział, co na nim jest...
Ja też też się nasłuchałam, że tylko marnuję czas lekarzy, że niepotrzebnie robię badania skoro jestem młoda i bla, bla, bla ale chyba lepiej robić niż nie robić.
Cytat:
Napisane przez Alassiel Pokaż wiadomość
Też o tym myślałam, bo to na pewno dobre na glonki. Tylko tu też niebieski przebija, nie chcę, żeby się z tego fiolet zrobił Może lepiej pokażę zdjęcia:
http://imageshack.us/scaled/landing/43/imag03721.jpg tu chyba widać najlepiej, jaką mam tęczę na głowie

I jeszcze bonusowo - odkryłam, że na 3 pasemkach kolor zszedł do blondu, szkoda, że to tylko parę centymetrów i nie na całej głowie... No i widać odrost, chociaż nie jest jeszcze tak jasny jak być powinien
A jaki chcesz uzyskać kolor? Bo patrząc na tą tęczę, to chyba lepiej je przyciemnić/wyrównać do brązu przy takim odroście i kolorowej długości może wyjść jeszcze bardziej tęczowo

Na włosach Bingacz spirulinowy, ale on mi coś za ładnie pachnie. Podejrzane to jest (kas, czy on jest z nowego opakowania? Może ulepszyli zapachy ).

Kurde, mam tyle nowości, że przez tydzień jeszcze mixa nie zrobię trzeba się trzymać tradycji i nowości testować solo

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 16:49   #1736
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie się zawsze podobały malinowe Bardzo ładnie to wyglądało. Osobiście różowego koloru nie lubię, ale przy aparacie zwykle miałam różowe lub malinowe gumeczki
Teraz miałam fioletowe jasne, ale odbarwiły się na pomarańczowo

Miałam czerwone i byłam z nich zadowolona, malinowych nie widziałam u mojej ortodontki
Podobają mi się też złote, ale też nie widziałam, zobaczę jakie będzie miała

Blog

Stary 2013-06-05, 16:56   #1737
Alassiel
Raczkowanie

Cytat:
A jaki chcesz uzyskać kolor? Bo patrząc na tą tęczę, to chyba lepiej je przyciemnić/wyrównać do brązu przy takim odroście i kolorowej długości może wyjść jeszcze bardziej tęczowo
Zapuszczam naturalki, więc odrostu nie będę ruszać, jest teraz dla mnie święty Chce się po prostu pozbyć zieleni i granatów, w miarę bezinwazyjnie i żebym nie była czarna

Alassiel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-05, 17:01   #1738
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alassiel Pokaż wiadomość

ee nie ma aż takiej strasznej teczy, przyciemniła bym je i slizne sa

Cytat:

Miałam czerwone i byłam z nich zadowolona, malinowych nie widziałam u mojej ortodontki
ja mam aktualnie żołte/ złote (niby najbardziej neutralne) :P

ja w sumie chce by jak najmniej było widac :P

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 17:02   #1739
201607231719
Konto usunięte

Cytat:

Zawsze jak mnie pytała: kolorowe, czy szare? To mówiłam, że obojętnie :P Teraz mi przypomniałaś, ale nie przywiązywałam do tego żadnej uwagi. Nawet nie pamiętam jakie dostawałam
201607231719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-05, 17:03   #1740
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam naturalnie żółte zęby plus piję duże ilości kawy i herbaty, więc nie wierzę że mi kiedykolwiek coś je wybieli
już nie mówiąc o tym, że są krzywe

jakoś mi się dzisiaj nie skręciły włosy, ale są takie gładziutkie i błyszczące że ojacie

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości