|
|
#1711 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
Mój były do mnie nie wróci już
wiecie czemu? bo śmiałam spotykać się z innym i uprawiać z nim seks... i tego już mój były przeboleć nie może... że inny mnie 'miał'... ale oczywiście już nie pamięta jak po pierwszym rozstaniu latał po klubach, całował się z innymi, z jedną prawie uprawiał seks, inne macał... to jest nic...ja jestem ta zła i napisał mi, że niedawno myślał co z nami będzie, że nie wie jak się potoczy, ale po tym jak się dowiedział, że spałam z innym to już wie, że nic nie będzie, nigdy nie wrócimy do siebie i nigdy nie będę miała dostępu do jego serca
|
|
|
|
#1712 |
|
Zadomowienie
|
ostatnio jak gdzieś wychodzę to za każdym razem widze jakąś kumpelę eksa...a jego kumpel mnie wyczaił na badoo...jak widze takie osoby blisko z nim związane to jakos się wkurzam,bo mi tylko o nim przypominają swoim widokiem
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- a najgorsze jest to,ze prawie w każdej twarzy widzę jego,to jest straszne,Wy tez tak macie? moze ja mam jakąs chorobę
|
|
|
|
#1713 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
co za hipokryta... I w ogóle co to za gadka? To miałaś tylko rozpaczać do poduszki po nim i czekać "czysta i nieskalana" ( ) czy on może zechce powrotu?Cytat:
|
||
|
|
|
#1714 |
|
Zadomowienie
|
Kolejny dzień doła
Już nie pamiętam jak to jest mieć w miare dobry humor :/ Niby nie płacze ale chodze jakaś smutna, nieobecna. Brakuje mi go i tęsknie ciągle tak samo mocno chociaż nie widziałam go już 1,5 miesiąca... Wszystkiego mi sie odechciewa jak sobie pomyśle, że już nigdy go nie przytule, nie pocałuje Do dupy z tą miłością
|
|
|
|
#1715 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam własnie smsa ale z racji tego, ze telefon lezy daleko ode mnie nie sprawdzilam jeszcze od kogo i nawet nie spieszno mi, wole ludzic sie ze to moze od niego...to juz jest chore wiem
![]() |
|
|
|
#1716 |
|
Raczkowanie
|
dziś to kryzys u mnie maksymalny. Mija równo tydzień. Płaczę, chodzę zła tak bardzo mi go brakuje, najbardziej na świecie a on nie chce być ze mną bo 'coś mu nie odpowiada'.. dlaczego im tak wszystko łatwo przychodzi, dlaczego oni z dnia na dzień potrfaią tak łatwo rezygnować i zaczynac życie od nowa?
(dziewczyny jak długo byliście w związkach? ja 1,5 roku a płaczę jakbym z nim była 10 lat
|
|
|
|
#1717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A żeby mi przypadkiem zbyt szybko dół nie przeszedł to katuje się smutami... Masochistka Moja ukochana pioseneka: My Immortal ♥ "Te rany zdają się nie goić Ten ból jest po prostu zbyt prawdziwy" Edytowane przez Lanari Czas edycji: 2014-02-04 o 22:33 |
|
|
|
|
#1719 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A "My Immortal" jest jedną z moich ulubionych... "you still have all of me..." |
|
|
|
|
#1720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1721 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny prosze wytlumaczcie mi jakim cudem oni ot tak moge miec nas juz w dupie, nie interesowac sie, jakbysmy nigdy nie istnialy, no jak ?
To jest dla mnie takie dziwne, ta sytuacja ktora ma miejsce, nie potrafie nagle traktowac jak obcego czlowieka, ktory jest mi nadal tak bliski a jednak wiem, ze nie moge, nie mam juz prawa interesowac sie nim, to sie w glowie nie miesci, |
|
|
|
#1722 |
|
Zadomowienie
|
nigdy jakoś ne wierzyłam w takie rzeczy,ale jak czytam opisy mojego i jego znaku to prawie wszystko pasuje
http://krystian.homelinux.org/testy/znaki/index.php |
|
|
|
#1723 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1724 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
my dla nich wszystko gotowe jesteśmy zrobić a oni mają nas głęboko w zadzie! |
|
|
|
|
#1725 |
|
Raczkowanie
|
Jezu dziewczyny to on napisal tego smsa ! pyta jak z moim zdrowiem
Jestem w szoku, ze nie wykasowal numeru ;o ewitentnie zostawial sobie furtke Co robic ? Edytowane przez Alexi_ Czas edycji: 2014-02-04 o 23:10 |
|
|
|
#1726 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Teraz myślę, że mimo, iż było to okrutne z mojej strony, to dobrze się stało, że tak całkowicie go wykreśliłam z mojego życia. Przynajmniej nie dawałam mu żadnych nadziei. Mimo, że groził, że coś sobie zrobi, rozpije się, stoczy... to stało się całkiem inaczej. Podobno wyjechał za granicę i ułożył sobie tam życie. |
|
|
|
|
#1727 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1728 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem co zrobic
Co byscie zrobiły ? Ech kuwa teraz zaczelam sie ludzic, ze moze jednak cos dla niego znacze skoro mimo wszystko zapytal napisal dokladnie " wybacz, ze pytam ale nie dawalo mi to spokoju : jak z Twoim zdrowiem? pewnie usunelas moj numer z tej strony MM" |
|
|
|
#1729 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1730 |
|
Raczkowanie
|
Nic bym nie pisała. Przechyliła szalę na Twoją korzyść. Że to Ty nie wypłakujesz za nim oczu.
Albo właśnie zdawkowo bardzo. I jutro. :P Zdrowie w porządku, dziękuję za troskę.
Królewna z drewna Edytowane przez durnababa Czas edycji: 2014-02-04 o 23:20 |
|
|
|
#1731 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niech sobie nie myśli, że może się Tobą bawić. Rzucać i wracać kiedy chce... Nie pisz nic o uczuciach ani że tęsknisz! Może sam zacznie temat
|
|
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie.
i nie daj po sobie znać jak bardzo Ci go brakuje i tęsknisz.
|
|
|
|
#1734 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1735 |
|
Marudziara
|
Piszę listy do exa, których nie wysyłam ... dobra możliwość wyładowania się ...
Smutno mi się zrobiło skończyło się potokiem łez
|
#1736 |
|
Raczkowanie
|
Rozmawiałam z przyjacielem o sytuacji z moim byłym. Strasznie się popłakałam, aż mi chusteczek zabrakło. Teraz czuję się trochę lepiej. Posłucham go bo on już wiele razy bywał w takich sytuacjach. Powiedział, że jak będę pisać (mówić mu, że tęsknię itd...) to go tylko oddalę ode mnie. Mam mu dać spokój, aż sam się odezwie. Będzie trudno, ale lepiej będzie jak nie będę go bardziej zniechęcać do siebie
Nie mogę mu okazywać, żadnych emocji.
|
|
|
|
#1737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ja wiem, ze on nie zmienil zdania...po prostu mialam podejrzenie bialaczki a to juz powazna sprawa wiec bylby chyba naprawde skonczonym draniem bez serca gdyby totalnie to olal. Wiem, ze jak odpisze lakonicznie i bedzie cisza z jego strony to znowu cholernie zaboli. Naprawde zastanawiam sie nad olaniem tego, ale z drugiej strony chyba mega niegrzeczne by to bylo ? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1738 |
|
Rozeznanie
|
Mój Eks to skończony dupek!!!
jestem na niego wściekła! Odezwał się do mnie, życząc mi dobrej nocy, z buziakiem. Pomyślałam, że super, pogadamy, może do czegoś dojdziemy... W trakcie rozmowy zapytałam o jego wyjazd za granicę. Jak się okazało bardzo możliwe wyjeżdża tam z tą kobietą, z którą mnie zdradził ![]() Czuje się tragicznie wciąż miałam nadzieję, że wrócimy do siebie i wszystko będzie dobrze. Miałam ją jeszcze 10 minut temu. A w tej chwili? brzydzę się nim! To skończony patafian!!! Jak mógł tak kłamać, co chwilę mówić, że mnie kocha. Jeszcze dwa tygodnie temu! Zerwał z nią kontakt dla mnie, a teraz odnowił... nie chce mi się żyć. Straciłam wszelką nadzieję...
|
|
|
|
#1739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1740 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.

wiecie czemu? bo śmiałam spotykać się z innym i uprawiać z nim seks... i tego już mój były przeboleć nie może... że inny mnie 'miał'... ale oczywiście już nie pamięta jak po pierwszym rozstaniu latał po klubach, całował się z innymi, z jedną prawie uprawiał seks, inne macał... to jest nic...

co za hipokryta... I w ogóle co to za gadka? To miałaś tylko rozpaczać do poduszki po nim i czekać "czysta i nieskalana" (
Już nie pamiętam jak to jest mieć w miare dobry humor :/ Niby nie płacze ale chodze jakaś smutna, nieobecna. Brakuje mi go i tęsknie ciągle tak samo mocno chociaż nie widziałam go już 1,5 miesiąca... Wszystkiego mi sie odechciewa jak sobie pomyśle, że już nigdy go nie przytule, nie pocałuje

my dla nich wszystko gotowe jesteśmy zrobić a oni mają nas głęboko w zadzie!
Niech sobie nie myśli, że może się Tobą bawić. Rzucać i wracać kiedy chce... Nie pisz nic o uczuciach ani że tęsknisz! Może sam zacznie temat
wciąż miałam nadzieję, że wrócimy do siebie i wszystko będzie dobrze. Miałam ją jeszcze 10 minut temu. A w tej chwili?