Rozstanie z facetem XXX - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-04, 21:34   #1711
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem XXX

Mój były do mnie nie wróci już wiecie czemu? bo śmiałam spotykać się z innym i uprawiać z nim seks... i tego już mój były przeboleć nie może... że inny mnie 'miał'... ale oczywiście już nie pamięta jak po pierwszym rozstaniu latał po klubach, całował się z innymi, z jedną prawie uprawiał seks, inne macał... to jest nic...
ja jestem ta zła i napisał mi, że niedawno myślał co z nami będzie, że nie wie jak się potoczy, ale po tym jak się dowiedział, że spałam z innym to już wie, że nic nie będzie, nigdy nie wrócimy do siebie i nigdy nie będę miała dostępu do jego serca
ciezko_jest_lekko_zyc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 21:51   #1712
kawa_o
Zadomowienie

ostatnio jak gdzieś wychodzę to za każdym razem widze jakąś kumpelę eksa...a jego kumpel mnie wyczaił na badoo...jak widze takie osoby blisko z nim związane to jakos się wkurzam,bo mi tylko o nim przypominają swoim widokiem

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

a najgorsze jest to,ze prawie w każdej twarzy widzę jego,to jest straszne,Wy tez tak macie? moze ja mam jakąs chorobę
kawa_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 21:57   #1713
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ciezko_jest_lekko_zyc Pokaż wiadomość
Mój były do mnie nie wróci już wiecie czemu? bo śmiałam spotykać się z innym i uprawiać z nim seks... i tego już mój były przeboleć nie może... że inny mnie 'miał'... ale oczywiście już nie pamięta jak po pierwszym rozstaniu latał po klubach, całował się z innymi, z jedną prawie uprawiał seks, inne macał... to jest nic...
ja jestem ta zła i napisał mi, że niedawno myślał co z nami będzie, że nie wie jak się potoczy, ale po tym jak się dowiedział, że spałam z innym to już wie, że nic nie będzie, nigdy nie wrócimy do siebie i nigdy nie będę miała dostępu do jego serca
co za hipokryta... I w ogóle co to za gadka? To miałaś tylko rozpaczać do poduszki po nim i czekać "czysta i nieskalana" () czy on może zechce powrotu?

Cytat:
Napisane przez kawa_o Pokaż wiadomość
a najgorsze jest to,ze prawie w każdej twarzy widzę jego,to jest straszne,Wy tez tak macie? moze ja mam jakąs chorobę
Ja tak na szczęście nie mam. Za to nadal mam nasze zdjęcie na wyświetlaczu komórki
201610170910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 22:13   #1714
Lanari
Zadomowienie

Kolejny dzień doła Już nie pamiętam jak to jest mieć w miare dobry humor :/ Niby nie płacze ale chodze jakaś smutna, nieobecna. Brakuje mi go i tęsknie ciągle tak samo mocno chociaż nie widziałam go już 1,5 miesiąca... Wszystkiego mi sie odechciewa jak sobie pomyśle, że już nigdy go nie przytule, nie pocałuje Do dupy z tą miłością
Lanari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 22:14   #1715
Alexi_
Raczkowanie

Dostałam własnie smsa ale z racji tego, ze telefon lezy daleko ode mnie nie sprawdzilam jeszcze od kogo i nawet nie spieszno mi, wole ludzic sie ze to moze od niego...to juz jest chore wiem
Alexi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 22:21   #1716
prawniczka999
Raczkowanie

dziś to kryzys u mnie maksymalny. Mija równo tydzień. Płaczę, chodzę zła tak bardzo mi go brakuje, najbardziej na świecie a on nie chce być ze mną bo 'coś mu nie odpowiada'.. dlaczego im tak wszystko łatwo przychodzi, dlaczego oni z dnia na dzień potrfaią tak łatwo rezygnować i zaczynac życie od nowa? (

dziewczyny jak długo byliście w związkach? ja 1,5 roku a płaczę jakbym z nim była 10 lat
prawniczka999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 22:29   #1717
kawa_o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez prawniczka999 Pokaż wiadomość
dziś to kryzys u mnie maksymalny. Mija równo tydzień. Płaczę, chodzę zła tak bardzo mi go brakuje, najbardziej na świecie a on nie chce być ze mną bo 'coś mu nie odpowiada'.. dlaczego im tak wszystko łatwo przychodzi, dlaczego oni z dnia na dzień potrfaią tak łatwo rezygnować i zaczynac życie od nowa? (

dziewczyny jak długo byliście w związkach? ja 1,5 roku a płaczę jakbym z nim była 10 lat
ja 3 lata,ale druga polowa na odległość...jeszcze trochę i minie pół roku od ostatniego spotkania na żywo,a od zerwania dopiero 1,5 mies...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-04, 22:30   #1718
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alexi_ Pokaż wiadomość
Dostałam własnie smsa ale z racji tego, ze telefon lezy daleko ode mnie nie sprawdzilam jeszcze od kogo i nawet nie spieszno mi, wole ludzic sie ze to moze od niego...to juz jest chore wiem
Ja za każdym razem jak dostaje smsa mam głupią nadzieje, że to on chociaż wiem, że do mnie nie napisze to jednak lece do tego telefonu jak poparzona... Kretynka

A żeby mi przypadkiem zbyt szybko dół nie przeszedł to katuje się smutami... Masochistka
Moja ukochana pioseneka: My Immortal ♥

"Te rany zdają się nie goić
Ten ból jest po prostu zbyt prawdziwy"

Edytowane przez Lanari
Czas edycji: 2014-02-04 o 22:33
Stary 2014-02-04, 22:39   #1719
Vaineth
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lanari Pokaż wiadomość
A żeby mi przypadkiem zbyt szybko dół nie przeszedł to katuje się smutami... Masochistka
Moja ukochana pioseneka: My Immortal ♥

"Te rany zdają się nie goić
Ten ból jest po prostu zbyt prawdziwy"
Też dziś cały dzień słucham smutnych piosenek. A "My Immortal" jest jedną z moich ulubionych...

"you still have all of me..."
Vaineth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 22:42   #1720
Lenka_1993
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kawa_o Pokaż wiadomość
ostatnio jak gdzieś wychodzę to za każdym razem widze jakąś kumpelę eksa...a jego kumpel mnie wyczaił na badoo...jak widze takie osoby blisko z nim związane to jakos się wkurzam,bo mi tylko o nim przypominają swoim widokiem

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Miałam tak. Tak samo wszędzie widziałam jego samochód.

Ćwiczę od 27.10.2014

Mel B - Full Body.
Insanity - Zakończone.
Lenka_1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 22:46   #1721
Alexi_
Raczkowanie

Dziewczyny prosze wytlumaczcie mi jakim cudem oni ot tak moge miec nas juz w dupie, nie interesowac sie, jakbysmy nigdy nie istnialy, no jak ?
To jest dla mnie takie dziwne, ta sytuacja ktora ma miejsce, nie potrafie nagle traktowac jak obcego czlowieka, ktory jest mi nadal tak bliski a jednak wiem, ze nie moge, nie mam juz prawa interesowac sie nim, to sie w glowie nie miesci,

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-04, 22:47   #1722
kawa_o
Zadomowienie

nigdy jakoś ne wierzyłam w takie rzeczy,ale jak czytam opisy mojego i jego znaku to prawie wszystko pasuje
http://krystian.homelinux.org/testy/znaki/index.php
Stary 2014-02-04, 22:55   #1723
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny prosze wytlumaczcie mi jakim cudem oni ot tak moge miec nas juz w dupie, nie interesowac sie, jakbysmy nigdy nie istnialy, no jak ?
Ja też tego nie pojmuje Kompletnie nie moge tego zrozumieć...
Stary 2014-02-04, 23:04   #1724
pielegniareczka
Raczkowanie

Cytat:
To jest dla mnie takie dziwne, ta sytuacja ktora ma miejsce, nie potrafie nagle traktowac jak obcego czlowieka, ktory jest mi nadal tak bliski a jednak wiem, ze nie moge, nie mam juz prawa interesowac sie nim, to sie w glowie nie miesci,
Dla mnie też to jest niepojęte... my dla nich wszystko gotowe jesteśmy zrobić a oni mają nas głęboko w zadzie!
pielegniareczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 23:06   #1725
Alexi_
Raczkowanie

Jezu dziewczyny to on napisal tego smsa ! pyta jak z moim zdrowiem
Jestem w szoku, ze nie wykasowal numeru ;o
ewitentnie zostawial sobie furtke
Co robic ?

Edytowane przez Alexi_
Czas edycji: 2014-02-04 o 23:10
Stary 2014-02-04, 23:10   #1726
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
Ja niestety bardzo dobrze to rozumiem. Byłam z facetem prawie 6 lat, przestałam go kochać, zerwałam. On dzwonił, pisał, groził, błagał. Nie robiło to na mnie żadnego wrażenia. Odpisałam tylko raz, że nie życzę sobie kontaktu z nim i żeby dał mi spokój. Nie obchodziło mnie wcale co robi, co się z nim dzieje. Wiem, że to okrutne i sama byłam w szoku, ale naprawdę w ogóle mnie jego osoba nie interesowała, a po drugie przypuszczałam, że szybciej się ogarnie i pozbiera bez kontaktu ze mną (już wcześniej z nim zrywałam i zawsze wybłagał powrót, bo mi się robiło żal jego i tych wszystkich wspólnych lat).

Teraz myślę, że mimo, iż było to okrutne z mojej strony, to dobrze się stało, że tak całkowicie go wykreśliłam z mojego życia. Przynajmniej nie dawałam mu żadnych nadziei. Mimo, że groził, że coś sobie zrobi, rozpije się, stoczy... to stało się całkiem inaczej. Podobno wyjechał za granicę i ułożył sobie tam życie.
Stary 2014-02-04, 23:11   #1727
kawa_o
Zadomowienie

Cytat:
Co robic ?
no patrz,jak oni sie teraz przejmują naszym zdrowiem, mi sie raz tylko spytał i cisza.
Stary 2014-02-04, 23:16   #1728
Alexi_
Raczkowanie

Nie wiem co zrobic
Co byscie zrobiły ?
Ech kuwa teraz zaczelam sie ludzic, ze moze jednak cos dla niego znacze skoro mimo wszystko zapytal
napisal dokladnie " wybacz, ze pytam ale nie dawalo mi to spokoju : jak z Twoim zdrowiem? pewnie usunelas moj numer z tej strony MM"
Stary 2014-02-04, 23:19   #1729
Aileeen
Raczkowanie

Cytat:
Co robic ?
Ile się nie odzywał?
Ja bym odpisała, ale lakonicznie i bez jakiś tam wyznań.
Aileeen jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-04, 23:19   #1730
durnababa
Raczkowanie

Nic bym nie pisała. Przechyliła szalę na Twoją korzyść. Że to Ty nie wypłakujesz za nim oczu.
Albo właśnie zdawkowo bardzo. I jutro. :P
Zdrowie w porządku, dziękuję za troskę.

Edytowane przez durnababa
Czas edycji: 2014-02-04 o 23:20
durnababa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 23:19   #1731
Alexi_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aileeen Pokaż wiadomość
Ile się nie odzywał?
Ja bym odpisała, ale lakonicznie i bez jakiś tam wyznań.
Miesiąc bez kontaktu.
Stary 2014-02-04, 23:20   #1732
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem co zrobic
Co byscie zrobiły ?
Ech kuwa teraz zaczelam sie ludzic, ze moze jednak cos dla niego znacze skoro mimo wszystko zapytal
napisal dokladnie " wybacz, ze pytam ale nie dawalo mi to spokoju : jak z Twoim zdrowiem? pewnie usunelas moj numer z tej strony MM"
Odpisz. Udawaj oziębłą, może go ruszy Niech sobie nie myśli, że może się Tobą bawić. Rzucać i wracać kiedy chce... Nie pisz nic o uczuciach ani że tęsknisz! Może sam zacznie temat
Stary 2014-02-04, 23:20   #1733
navioe
Zakorzenienie

Dokładnie. i nie daj po sobie znać jak bardzo Ci go brakuje i tęsknisz.
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 23:25   #1734
Aileeen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez durnababa Pokaż wiadomość
Albo właśnie zdawkowo bardzo. I jutro. :P
Dokładnie. Niech sobie poczeka troszkę.
Aileeen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 23:27   #1735
mandragona
Marudziara

Piszę listy do exa, których nie wysyłam ... dobra możliwość wyładowania się ...
Smutno mi się zrobiło skończyło się potokiem łez

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 23:28   #1736
Roar55
Raczkowanie

Rozmawiałam z przyjacielem o sytuacji z moim byłym. Strasznie się popłakałam, aż mi chusteczek zabrakło. Teraz czuję się trochę lepiej. Posłucham go bo on już wiele razy bywał w takich sytuacjach. Powiedział, że jak będę pisać (mówić mu, że tęsknię itd...) to go tylko oddalę ode mnie. Mam mu dać spokój, aż sam się odezwie. Będzie trudno, ale lepiej będzie jak nie będę go bardziej zniechęcać do siebie Nie mogę mu okazywać, żadnych emocji.
Roar55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 23:29   #1737
Alexi_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lanari Pokaż wiadomość
Odpisz. Udawaj oziębłą, może go ruszy Niech sobie nie myśli, że może się Tobą bawić. Rzucać i wracać kiedy chce... Nie pisz nic o uczuciach ani że tęsknisz! Może sam zacznie temat

Ale ja wiem, ze on nie zmienil zdania...po prostu mialam podejrzenie bialaczki a to juz powazna sprawa wiec bylby chyba naprawde skonczonym draniem bez serca gdyby totalnie to olal. Wiem, ze jak odpisze lakonicznie i bedzie cisza z jego strony to znowu cholernie zaboli. Naprawde zastanawiam sie nad olaniem tego, ale z drugiej strony chyba mega niegrzeczne by to bylo ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-04, 23:31   #1738
Vaineth
Rozeznanie

Mój Eks to skończony dupek!!! jestem na niego wściekła! Odezwał się do mnie, życząc mi dobrej nocy, z buziakiem. Pomyślałam, że super, pogadamy, może do czegoś dojdziemy... W trakcie rozmowy zapytałam o jego wyjazd za granicę. Jak się okazało bardzo możliwe wyjeżdża tam z tą kobietą, z którą mnie zdradził i powiedział, że w sumie nie wie czy są razem i, że wie, że to szybko od naszego rozstania...
Czuje się tragicznie wciąż miałam nadzieję, że wrócimy do siebie i wszystko będzie dobrze. Miałam ją jeszcze 10 minut temu. A w tej chwili? brzydzę się nim! To skończony patafian!!! Jak mógł tak kłamać, co chwilę mówić, że mnie kocha. Jeszcze dwa tygodnie temu! Zerwał z nią kontakt dla mnie, a teraz odnowił... nie chce mi się żyć. Straciłam wszelką nadzieję...
Vaineth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-04, 23:32   #1739
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
Ale ja wiem, ze on nie zmienil zdania...po prostu mialam podejrzenie bialaczki a to juz powazna sprawa wiec bylby chyba naprawde skonczonym draniem bez serca gdyby totalnie to olal. Wiem, ze jak odpisze lakonicznie i bedzie cisza z jego strony to znowu cholernie zaboli. Naprawde zastanawiam sie nad olaniem tego, ale z drugiej strony chyba mega niegrzeczne by to bylo ?
Zrób tak jak radzą dziewczyny. Odpisz jutro. Pałeczka jest po Twojej stronie. Niech sobie troche poczeka na odpowiedź. Ty czekałaś miesiąc aż się w końcu zainteresuje Twoim zdrowiem więc wiesz...
Stary 2014-02-04, 23:34   #1740
201610170910
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Vaineth Pokaż wiadomość
Mój Eks to skończony dupek!!! jestem na niego wściekła! Odezwał się do mnie, życząc mi dobrej nocy, z buziakiem. Pomyślałam, że super, pogadamy, może do czegoś dojdziemy... W trakcie rozmowy zapytałam o jego wyjazd za granicę. Jak się okazało bardzo możliwe wyjeżdża tam z tą kobietą, z którą mnie zdradził i powiedział, że w sumie nie wie czy są razem i, że wie, że to szybko od naszego rozstania...
Czuje się tragicznie wciąż miałam nadzieję, że wrócimy do siebie i wszystko będzie dobrze. Miałam ją jeszcze 10 minut temu. A w tej chwili? brzydzę się nim! To skończony patafian!!! Jak mógł tak kłamać, co chwilę mówić, że mnie kocha. Jeszcze dwa tygodnie temu! Zerwał z nią kontakt dla mnie, a teraz odnowił... nie chce mi się żyć. Straciłam wszelką nadzieję...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości